Gość: Adam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:51 Co sądzicie o tym nowym clubie na podzamczu Apropos? Warto tam się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość:) Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:07 Po piwerwsze to nie jest "club" tylko restauracja, a po drugie nie znajduje się na Podzamczu. Opinii o samym lokalu nie mam, bo jeszcze tam nie byłam. Ale chętnie przeczytam opinie tych, którzy tam byli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 16:41 acha w Miejski informator teleadresowy - KLUB A Propos ... oczywiście byłam tam-zachęcona wieczorem portugalskim-wstęp 25 PLN .Może to miłe złego początki ale w skali od 1-5 daje 2 z plusem. Przyszło sporo osób. Nieudolności organizacyjne ,wieczór portugalski jakoś się rozmydlił,były 2 kelnerki i 1 kelner -nie nadążali z pracą,/ciekawe ilu było kucharzy/wiec długo -ok 1h -oczekiwaliśmy na "specjały" kuchni portugalskiej,jedzonko takie sobie nic wybitnego,stoliku poustawiane na full,brak komunikacji miedzy nimi,brak informacji co się ogóle dzieje w lokalu a jest parter i piętro,kierowniczka sali czy jako to teraz po angielsku nazywa manager ?- nie wykazała się umiejętnościami interpersonalnymi-miedzy klientami a Nią.Właściciel postawił chyba na ilość i "jakoś" to będzie- samo się nie zrobi ale chyba nie tedy droga a zapowiadało się tak fajnie.Przy organizacji tematycznych przy muzyce/b. mało tej muzyki było/ i talerzu warto rozpatrzeć pomoc osoby która by poprowadziła cały wieczór,inaczej jest bez ładu i składu Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: Apropos 22.06.09, 17:14 To jest klub, restauracja i niedługo hotel w jednym :) skoro odbywają się tam koncerty np jazzowe to raczej jest to klub, zresztą same ulotki o tym informują. Każdego się nie zadowoli, zwłaszcza w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 20:35 Dlaczego w "tym mieście " wiec skoro "to" miasto to można chłam wciskać ? Wiesz co obrażasz mieszkańców Wałbrzycha ,chyba już czas wymagać w "tym" mieście a nie miernotę przełykać i się zachwycać.a co mi tam 25 Pln ,mogę najwyżej tam nie chodzić skoro jestem z "tego miasta! A co pojadę co Wrocka ! Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: Apropos 22.06.09, 21:02 Droga wolna, czy Ciebie ktoś za szmaty gdzieś ciągnie, chyba nie ... jesteś wolnym człowiekiem to rób co chcesz. Masz nick slpeajula to pomyślałem, że może rzeczywiście jesteś ślepa :) tyle w tym temacie Do wszystkich, jedźcie do tego Wrocławia i nie wracajcie, już się tego czytać nie da. Ty ślepa jedź pierwsza, toruj drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIA Re: Apropos IP: 57.86.133.* 23.06.09, 07:19 Czytam i nie wierze, typowy Wałbrzyszanin na forum, żadnej konstruktywnej dyskusji tylko obrażanie innych. Tak się składa, że ja tez byłam na tym wieczorze portugalskim. Skoro było napisane wieczór z degustacją potraw, pokazem zdjęć i koncertem To spodziewałam się , że będzie to zorganizowane, myślałam, że dowiem się czegoś ciekawego o tym kraju. Nic nie stało na przeszkodzie aby było napisane koncert muzyki portugalskiej. Wtedy wiesz czego oczekiwać, a tak jeden chaos. Przyjemne miejsce , jedzenie też niezłe tylko kompletny brak organizacji. Jak ktoś ma takie ambicje i postanawia robić tak naprawdę ciekawą rzecz to powinien zatrudniać kompetentne osoby, a tak wyszło jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 do MIA 23.06.09, 12:37 Dlaczego czytasz i nie wierzysz? jakiej oczekujesz konstruktywnej wypowiedzi i kogo niby obrażam? napisałem, że każdy robi to na co ma ochotę i nikt do niczego nikogo nie zmusza. Wiem tylko tyle, nie wierzę już temu forum, bo ono służy tylko do zgnojenia wszystkich i wszystkiego. p.s. "typowy Wałbrzyszanin na forum" nie jestem z Wałbrzycha. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: do MIA IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 14:22 > nie jestem z Wałbrzycha. no wlasnie, to nie kłap dziobem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TNT Re: do MIA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 13:44 to po co frajerze zabierasz głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:37 Rozumiemn ,że ja pierwsza a TY zaraz za mna .Hasta la vista, baby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:08 To jest club mają stronę internetową i mieszczą się na podzamczu!!! www.aproposclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaagoda Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:37 Na tej stronie nie ma nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:45 No bo ten lastawiror 666 czy jak mu tam /wybacz ślepa jestem/ to pewnie właściciel co to oczekiwał laurki od "głupków" z Wałbrzycha a oni jakieś pretensje mają.Chałupka ładna , to nie "szczędź kasy i kończ coś zaczął" jeśli masz to co zwykle mają Mężczyźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:58 Właściciel czy nie, jaki jest koń każdy widział kto był. Totalny brak organizacji, oczekiwanie na kelnerkę, zamówienie, czekanie 30 min. piwo i da capo. Wieczór przeminął jak sen złoty na oczekiwaniu. Szkoda, a miało być tak fjnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:46 A teraz napiszmy coś o muzyce tego wieczora - dla mnie za mało Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: Apropos 23.06.09, 21:06 Tak, jestem właścicielem. Mam jeszcze auto komis na Wrocławskiej, burdel w Szczawnie i szczękę na Manhatanie, razy 2. Dziwne, że wszystkie wpisy (jagooody, slepejjuly i myszki) są z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl i pisane jedno po drugim.... Co, może z Grala Państwo piszą .... nie idzie biznesik? może ktoś był na przeszpiegach ostatnio .... nie jestem żadnym właścicielem, byłem na tym wieczorze i na wcześniejszym koncercie również (ponieważ interesuje się jazzem) i widziałem cwaniaczków z gralla ... sajonara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efegfe Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 23:57 Gral to speluna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIA Re: Apropos IP: 57.86.133.* 24.06.09, 08:32 Nie rozumiem dlaczego jesteś taki napastliwy. Skoro piszą na stronie i w ulotce reklamowej wieczór a nie koncert i rozpisuja jaki będzie program. To oczekuję zorganizowanego wieczoru tematycznego , a nie koncertu. Jak był koncert Jazzu to było wyraznie napisane koncert. Więc nie rozumiem dlaczego sie tak gorączkujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 10:27 A jak wam się podobała fiesta latynoska? Ja byłam i nawet mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 10:37 Jak to nie ma nic na stronie! Jest program koncertów do sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: Apropos IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.06.09, 11:03 cyt. Dziwne, że wszystkie wpisy (jagooody, slepejjuly i myszki) są z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 1. takie pytanie - a czego bys oczekiwał? *.pentagon.us? Czy nie jest tak że znakomita większość ma neostradę i oni własnie wszyscy jak jeden w ten sposób sie przedstawiają? No ale to trochę znajomości w tym kierunku potrzeba. 2. atakujesz ludzi, którzy wyrazili swoją opinię... cóż.. chyba mają do tego prawo? co nie? 3. "Każdego się nie zadowoli, zwłaszcza w tym mieście." obrażasz ludzi i miasto, traktujesz je jak śmiecia, jak to nazwałeś? "nie wierzę już temu forum, bo ono służy tylko do zgnojenia wszystkich i wszystkiego" - tak, zauważyłem. 4. "nie jestem z Wałbrzycha" - dyskryminacja rasowa? bo nie są z Twojego miasta to nie mogą mieć innego zdania? Może nie zauważyłeś, ale to forum Wałbrzyszan. Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: Apropos 24.06.09, 11:22 Jak mi ktoś pisze, typowy Wałbrzyszanin (notabene napisał to pewnie Wałbrzyszanin) to odpowiadam, że nie jestem z Wałbrzycha, więc o jakiej Ty dyskryminacji rasowej mówisz? najpierw poczytaj ze zrozumieniem a później się wymądrzaj. Ja obrażam ludzi i miasto? człowieku, nie doklejaj mi żadnych swoich filozofii ponieważ tego nie lubię. Nie znasz mnie to nie pisz mi tutaj o czymś co sobie tam w głowie wymyśliłeś. 1. takie pytanie - a czego bys oczekiwał? *.pentagon.us? Czy nie > jest tak że znakomita większość ma neostradę i oni własnie wszyscy > jak jeden w ten sposób sie przedstawiają? No ale to trochę > znajomości w tym kierunku potrzeba. hmmm no to mnie oświeciłeś, dziękuje ... od dzisiaj będę się w tym kierunku doszkalał. Obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 13:47 hmm..a ja byłam na mikey rusell' u i było ekstra. mało ludzi to minus ale koncert rewelacja! Na fieście latynoskiej też mi się podobało. HM...no a organizacja w sumie taka sobie ( ta duża barmanka strarsznie niemiła) , widać , że dopiero zaczynają, oby z czasem było coraz lepiej. Ja uważam, że jak komuś się nie podobało ( a ma do tego prawo) powinien iść tam jeszcze raz za jakieś dwa miesiące i jeśli dalej będzie źle to powiedzieć adios knajpie:) i chodzić do tych co mu się podobają:) Pozdrawiam :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duża barmanka :) Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:31 Gorąco przepraszam za moje impertynenckie zachowanie, mam nadzieję, że jeszcze się nie zraziłaś droga INO i jeszcze kiedyś nas odwiedzisz. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:50 barmanki obie fajne wiec nie wiem o co ci chodzi, ale za to kelnerzy... pomyłka, brak usmiechu i elegancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Apropos IP: *.centertel.pl 02.07.09, 18:00 mieliście pisac o lokalu a przy 3 opinii juz sie żrecie.Bydło na tym forum i w ogóle jesteście do dupy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:37 sam jestes pomylka baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osóbka Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:08 Proszę nie wyzywać klientów od baranów,bo więcej nie przyjdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Apropos IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 15:35 Gość portalu: osóbka napisał(a): > Proszę nie wyzywać klientów od baranów,bo więcej nie przyjdę... spie...j i nie pszychoć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pab Re: Apropos IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.06.09, 20:42 club jak club, cacao dajom, dżogórt i inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 12:31 trudno mnie zrazić do siebie, ale na pewno nie będę już zamawiała przy barze:) wybiera się ktoś na SMOOTH, SOUL & SWING PARTY 11 lipca? ja się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADZIA Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:16 PO CO ZAMAWIAĆ PRZY BARZE JAK KELNERZY PODCHODZĄ DO STOLIKA I ZAPEWNIAJĄ FULL SERIVCE, W TEN SPOSÓB USPRAWNISZ PRACE BARU I KELNERÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 08:10 ja sie wybieram z nadzieja ,że ktos wziąl sobie pod rozwagę to co tu piszemy , ponieważ dobrze by było ,żeby taki klub był w Wałbrzychu Nie wiecie czy będa karty klubowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 15:39 jeżeli nazywają się klubem muszą brać pod uwagę to , że w klubach zamawia się także przy barze. Poza tym klient może zamawiać gdzie chce jeśli chce przy barze to przy barze a jeśli u kelnera to u kelnera ( w przeciwnym wypadku po co bar?) też jestem ciekawa co do tych kart:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Apropos IP: 62.87.160.* 05.07.09, 17:05 a czym są karty klubowe? (z gory przepraszam osoby ktore poczuja sie urazone pytaniem - nie chce zaczynac zadnych klotni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 11:18 heheh dobre pytanie:) przyłączam się do niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLEPAJULA Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 14:17 Byłam wczoraj -było super ale i tak mam kamyczki 2: 1-sprawa kibli naprawdę żenujące/może toy toy w zapasie/ 2-naprawdę przydałby się ktoś kto nie ograniczy się do naciskania guziczka "play'"ale ktoś kto coś powie o korzeniach muzyki ,jakieś dykteryjki itp DZIĘKUJE ZA MIŁY WIECZÓR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 19:09 Ja też byłam, było super. Świetnie sie bawiłam a na zamówienie czkałam krótko. Dobrze, że dałam lokalowi druga szansę. W temacie toalet, awaria to awaria. Udostępniono inne toalety a i Szef postapił ładnie serwując camapri w ramach przeprosin. Brawo! Klapa wieczoru portugalskiego - wybaczona! Odpowiedz Link Zgłoś
kaya3 Re: Apropos 16.07.09, 21:42 3 obiady ok 170 zl.porcje maleńkie,oszukane,twarde mięso,generalnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: Apropos IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.09, 10:22 ty chyba nigdy w restauracji nie byłaś, jak chciałaś się nażreć to trzeba było iść do baru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 10:56 Za 170zł to ta kobita i te 2 osoby powinny się dobrze najeść. Ja sobie np. nie wyobrażam zabulić 170zł za 3 osoby i g**no zjeść. A w dobrej restauracji to syty obiad zjeść już można za mniej niż 30zł/od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya3 Re: Apropos 28.07.09, 19:36 co właściciel się odezwał?? i prawda w oczy kole??Zajmij się lepiej doskonaleniem swojej wiedzy na temat prowadzenia tego typu biznesu a potem dyskutuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając poziomka Re: Apropos IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 19:20 kaju 3 (a właściwie czemu 3, a nie 1, zawsze byłaś ta trzecia?) własciciel to dopiero sie odezwie, nie ucz ojca dzieci robić, a jezeli cos ci sie nie podoba to omijaj lokal wilekim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:42 CO SADZICIE O SERWISIE W TEJ KNAJPIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: Apropos IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 14:42 po pierwsze fajnie było być właścicielem, ale jeszcze się nie dorobiłam;/ obiad za 30 zł w dobrej restauracji?! chyba sobie jaja robisz:) chyba, że ty do porządnych knajp nie chodzisz, to może wtedy 30 złoty wydasz. pozatym filozofią DOBRYCH restauracji jest to , że danie ma być sztuką a nie nawalonbe jak do koryta. do restauracji nie idziesz się przede wszystkim najeść tylko spróbować czegoś nowego. jeżeli chodzi o serwis to zostawia trochę do życzenia. a co inni na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLLO Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:53 Po to są restauracje żeby się najeść a nie degustować!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 13:40 > obiad za 30 zł w dobrej restauracji?! chyba sobie jaja robisz:) > chyba, że ty do porządnych knajp nie chodzisz, to może wtedy 30 > złoty wydasz. Po pierwsze nie robię sobie jaj, bo można zjeść obiad za 30 zł. Myślałem, że Apropos to restauracja a nie knajpa, przepraszam nie wiedziałem. > pozatym filozofią DOBRYCH restauracji jest to , że danie ma być > sztuką a nie nawalonbe jak do koryta. Większość ludzi w Wałbrzychu nie chodzi do restauracji oglądać obiady tylko je jeść. Zadaniem restauracji jest najeść jej gości a nie dać im jedzenie do powąchania. Następnym razem proszę więcej się zastanowić zanim odpiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:04 Byłam i osobiście polecam. Obsługa fajna i jedzenie dobre, adekwatne do ceny. Polecam pierogi z łososiem, a na deser torcik apropo's. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: Apropos IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 11:49 hehe... no właśnie drogi B. jestem z wałbrzych studiuję w warszawie i może stąd różnice poglądowe na temat knajp, restauracji, jadłodajni i jakkolwiek sobie to nazwiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaza Re: Apropos IP: 62.87.160.* 05.08.09, 15:29 No, przyjazdem z wawy to raczej bym się nie chwalił. No i już jasne skąd pogląd o tym po co jest jedzenie w restauracji... zblazowana jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INA Re: Apropos IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 12:43 hyh..ulżyło ci? to moja opinia można się z nią zgodzić albo nie , nie widzę problemów, ale chyba inni widzą;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:30 żartujesz chyba ten torcik to jest rozreklamowany -trafiłam na przeschnięty i dlatego nikomu go nie polecę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agat33 Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:11 Potwierdzam, był bardzo niedobry. Zaprosiłam gości na torcik i kawę i byliśmy bardzo zawiedzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:57 Osobiście uważam,że jest dobry,ale to jest rzeczą gustu...Nie każdemu musi smakować to co innym.Jednemu podoba się klimat tej restauracji,a innym nie...Myślę,że jeśli się komuś nie podoba to wcale nie musi odwiedzać tego lokalu.I wygłaszać swoich komentarzy dotyczących tego,co jest nie tak.A gotowanie jest sztuką...Szkoda,że niewielu ludzi to rozumie.Widocznie niektórzy dorośli tylko do jadłodajni.No i zawsze jest McDonald's... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 20:20 tu nie chodzi o smak lecz o wiek . a na przeschnięty trafiłam chyba ,że to tez sztuka trzymać torcik aż wyschnie-a to robi ogromna różnicę .. skoro ludzie dyskutują to dlatego ,że tęsknią wprost do lokalu na poziomie a ten zdaje się tak zapowiadać i dlatego zabierają -tak jak i ja -głos bo na takim zależy : na lokalu z klasa ,może warto posłuchać tych opinii i co nieco poprawić a nie odsyłać do Mc Donalds ale jeśli nie to nie- trudno zabierzemy woreczki z pieniędzmi i tam pójdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.09, 00:59 Nie urodził się jeszcze taki,który by wszystkim dogodził.Ja tam będę chodziła,bo mi ten lokal pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Apropos IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.09, 14:13 co do waszych opini w temacie obiadów to coś z wami nie tak 30zł za pełen obiad ?????????????????? wolne żarty he he he he jak byście chcieli zjeść za 30 zł przystawke , zupe , drugie danie no i deser wraz z kawą za 30 zł ( bo to jest dlamnie obiad) niewyobrażam tego sobie no chyba że stołujecie się w barach mlecznych w każym razie smacznego a co do waszych przepychanek słownych w pozostałych tematach ... powiem jedno : wrażenie mam jak by tu same dzieci pięcio letnie wypisywały śmieci , no ale cóż żryjcie się dalej również smacznego życze he he he he ( żenada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek "dobra rada" Re: Apropos IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 15:37 kaya3 napisała: > twarde mięso Zęby sobie naostrz, podobno pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:16 a to jakaś grecka knajpka ,fajnie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:48 Jak w temacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: Apropos IP: *.chello.pl 15.10.09, 13:41 czy warto chodzic do tego klubu na te koncerty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.09, 01:30 Myślę,że warto odwiedzać ten lokal nie tylko na koncertach... Koncerty są ciekawe,więc warto się na taki wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 17:31 byłem jest całkiem spoko mogę polecić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Apropos IP: *.chello.pl 26.10.09, 11:56 potwierdzam byłam ze znajomymi na koncercie Leszka Możdżera i Krzesimira Dębskiego było fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Apropos IP: 94.254.142.* 26.10.09, 20:09 Musze powiedziec ze restauracja na poziomie bardzo mi sie podoba obsluga fantastyczna zwlaszcza taka jedna Pani:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Apropos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 20:27 a cóż to za Pani? Faktycznie,koncert był genialny?Wszystko było super dograne i miejmy nadzieję,że będzie takich więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość andrzejkowy Re: Apropos IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.09, 11:22 nigdy w życiu się tam nie wybieraj na adrzejki pokazali jak traktują gości mają ich w czterech literach i oszukują !!!!!!!!!!! Na zaproszeniach nic nie było że w andrzejki będzie zabawa przy nawet nie wiem co to za muzyka była i jak ją zakwalifikować . Smęcenie ,do godziny 22. z minutami nikt się nie bawił a jak zaczęli w ich mniemaniu puszczać muzykę to bawiło się kilka osób . Duża ilość gości opuściła ten KLUB żądając zwrotu pieniążków około godziny 22.40 !!! Nawet na prośby mnóstwa ludzi , którzy pod sceną żądali zmiany muzyki w zaparte dalej katowali gości kawałkami które można posłuchać chyba będąc na HAJU ! NIE POLECAM NIE POLECAM I MYŚLĘ ŻE OPISZE TO JAKAŚ LOKALNA GAZETA Odpowiedz Link Zgłoś
4klawisz Re: Apropos 29.11.09, 13:13 Nie byłem,ale myślę,że do takiej muzyki trzeba dorosnąć.Sądząc po wypowiedzi, koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość andrzejkowy Re: Apropos IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.09, 17:28 Jak nie byłeś to raczej nie masz pojęcia jak wiele osób na tej imprezie nie dorosło do tej muzyki którą się raczej słucha a nie się przy niej tańczy ! A jeśli chodzi o dorastanie to Kolego ja już do wielu rzeczy dostatecznie dorosłem ! TOTALNA KLAPA POWODZENIA NA SYLWESTRZE 2009 / 2010 ! Szkoda że Pan Właściciel bawił się w Marii przy normalnej muzyce a swoich gości katował jazzem ! NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 07:32 z tego co się orientuje to współwłaściciel, był w Marii ( zresztą można go często spotkać w Gralu) a to ten drugi łysy zafundował nam takie andrzejki. Zresztą wszystko było by O.K, gdyby napisali na stronie ze taka będzie muzyka a nie piszą ze DJ a tu dwóch gó...arzy puszcza muzyką i wyglądają jak by siedzieli za karę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: Apropos IP: *.chello.pl 01.12.09, 10:56 A komu to przeszkadza kto gdzie chodzi jedni chodzą do kościoła inni do burdelu a inni po różnych lokalach,a od 1989 mamy demokracje kazdy moze robić co chce i jak chceprawda?... poza muzyką cała reszta była ok obsługa jedzenie itp... wałbrzych to zaścianek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apropos IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.09, 11:14 net 15 10 2009 dopiero pytał co to za klub a już ma wielkie pojęcie o tym jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Apropos IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.09, 11:18 ANDRZEJKI W A PROPOS TO KLAPA OSTRZEGAM PRZED SYLWESTREM TAM NIE LICZĄ SIĘ Z KLIENTEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejkowicz Re: Apropos IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.09, 10:58 No wiesz Ina zgadza się ten pan w okularach co snuł się po sali okazał się tym terrorystom i najlepsze jest to że całkowicie bezkarnie OKŁAMALI wszystkich i kasę do kieszonki wsadził do kieszonki szkoda że nikt nie dał mu po pysku za to bo wiele nie brakowało ! Ta impreza to największe ....... jakie widziałem w życiu ! On nie mógł tego nigdzie napisać bo nikt by tam nie przyszedł a tak mógł okraść nas z 220 zł za kolację od pary bo po kolacji ludzie już wyjeżdżali do innych klubów pobawić się przy muzyce a nie tym ..... który tam puszczali ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apropos IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.09, 11:12 Ty NET ty w ogóle tam byłeś że się odzywasz nie masz pojęcia co tam było albo dopiero pierwszy raz w życiu byłeś na imprezie tanecznej to mógł ci się ten bajzel podobać ! Człowieku tam na górze klienci siedzieli w ciszy bo się sprzęt popsuł jakie ty masz pojęcie o imprezach bo co obiad smaczny zjadłeś za 220 zł to dwa dni w knajpach mógłbym się żywić albo może jesteś pracownikiem tego klubu i dostałeś rozkaz od łysego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: Apropos IP: *.chello.pl 01.12.09, 12:31 Zgadza sie byłem nie czuje się oszukany lub okradziony przez nich bo to co było w menu dostałem czyli wywiązali sie z tego.Co do sprzętu i muzyki sprzęt rzecz martwa i może się popsuć a muzyka mogła byc lepsza ale mówili przed andrzejkami że bedzie swing.Kelnerki dawały rade jak na tak napiętą sytłacje.A poza tym za 220 to przez 2 din można by kupic ok 16 zestawów w mc donald ale to zależy kto co lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Apropos IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.09, 15:51 że się wtrącę ty Panie Net chyba byłeś jedyny bo ja również byłem i był kibel totalny a cały nasz stolik nigdy nie przekroczy progu tego lokalu my czujemy się oszukani a ten właściciel chyba ma nierówno pod sufitem że będąc tam i widząc co się dzieje nie zareagował to jest totalny brak szacunku dla klienta ! My dziękujemy temu panu za jakąkolwiek imprezę w tym lokalu ! NIE POLECAMY NIKOMU TEGO LOKALU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEdźwiedź Re: Apropos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 18:52 Dołączą się do dyskusji, ponieważ także byłem na ww andrzejkach. Byłem w tym lokalu pierwszy raz i zrobił na mnie pozytywne wrażenie, wystrój ok, klimat ok, jedzenie ok, obsługa ok ok, lecz muzyka doprowadziła mnie do szewskiej furii i o godzinie 22,30 - jak już wyłożyli wszystkie smakołyki na stół - przenieśliśmy się do grala potańczyć, bo przy tym co puszczał dj nie dało rady, choć spróbowałem zatańczyć z panną z dwie piosenki. Dobrze, że pogodek przynajmniej pogode na dzień następny zapowiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apropos IP: 77.255.90.* 03.12.09, 20:32 E niedźwiedź a zarezerwowałeś już sylwestra u nich !))) Właściciel mówi że trzeba się przekonać do tej muzy !ha ha To razem bawiliśmy w gralu my też opuściliśmy tą stypę andrzejkową Odpowiedz Link Zgłoś