Dodaj do ulubionych

Wałbrzyski dobroczyńca ???

16.12.03, 13:49
Dyduch pomaga wałbrzyskim szkołom
Pięć wysokiej klasy zestawów komputerowych - wraz z przedstawicielem firmy
Hewlett Packard Polska do Wałbrzycha przywiózł sekretarz generalny SLD, poseł
Marek Dyduch. Otrzymała je Szkoła Podstawowa nr 2 w Wałbrzychu...
Marek Dyduch pochodzi w Wałbrzycha i chyba dlatego łatwiej jest mu namawiać
sponsorów do pomocy tutejszym szkołom. Komputery otrzymało już 10 przedszkoli
i Szkoła Specjalna nr 10. Teraz przyszła kolej na szkołę nr 2. Meble do
pracowni komputerowej w szkole zakupili rodzice. O pomoc w zdobyciu
komputerów dyrekcja podstawówki poprosiła posła. Sprzęt jest najwyższej
jakości. Ale to nie koniec poselskiej pomocy. Marek Dyduch obiecuje
wałbrzyskim uczniom następne prezenty.
(TVP)

ps. No proszę jaki nasz Baron w porządku facet :-))).
Obserwuj wątek
    • Gość: devilshe Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.12.03, 14:14
      Lepsze to o niebo, niż czytanie bajek dzieciom przez Prezydenta Miasta
      • Gość: Amish Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 17:37
        Fajny gest i doceniam, ale niech fact nie zapomina ze dostal glosy rowniez w
        Miedzylesiu, Stroniu i Walimiu. To tylko przykład oczywiscie! Wałbrzych to w
        koncu nie jest pepek swiata. Co ozywiscie nie znaczy, ze nie zrobil dobrze!
        • tommas Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? 16.12.03, 22:12
          facet próbuje zaciemnić ostatnie wpadki wałbrzyskiego SLD - nie wierżę w dobre
          intencje
    • Gość: slepajula Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 01:27
      a mi poprostu rzygać się chce na te ICH mikołajkowe gesty.Teraz wiem po co
      spprowadzono te czapeczki mikołajkowe (z chyba Taiwanu co to walczyli o cło) bo
      u nas po prostu wysyp mikołajków.Nie piszcie ,że to takie szlachetne bo sie
      zarzygam
      • ledwozipie Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? 17.12.03, 08:29
        Gość portalu: slepajula napisał(a):

Nie piszcie ,że to takie szlachetne bo sie zarzygam

:-)))Mam podobne zdanie.
        No coż, każdy polityk lubi zrobić sobie fotkę ze szczęśliwymi dziećmi.
        Pozdrawiam

• Gość: artom Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 11:58
          Dzisiejsze wiadomości podają, że radni SLD występują przeciw likwidacji szkół
          podstawowych. Mamy więc już dwa plusy medialne dla SLD. Teraz czekamy na
          działania u podstaw.
          • tommas SLD występują przeciw likwidacji szkół 17.12.03, 20:11
            a dlaczegórz? bo akurat trafiło na szkołe do której chodzi córka Turlińskiego
            • ledwozipie Re: SLD występują przeciw likwidacji szkół 17.12.03, 22:05
              tommas napisał:

> a dlaczegórz? bo akurat trafiło na szkołe do której chodzi córka Turlińskiego

hahaha dobre, bardzo dobre, a ja durny już zaczynałem wierzyć w ich
              bezinteresowność. Pozdrawiam
            • Gość: cycero5 Re: SLD występują przeciw likwidacji szkół IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.12.03, 08:20
              Tommas. A skąd wiesz? Jesteś tym radnym, który chce likwidacji szkół czy masz
              wtyki w obecnym Zarządzie?
              Pamiętam jak obecna Pani Prezydent Pankanin (podlega jej oświata!), gdy była
              radną poprzedniej kadencji, podnosiła olbrzymie larum na likwidację niektórych
              podstawówek. Bo to niehumanitarne, aby dzieciom likwidować ich szkoły!
              Towarzyszył jej cały chórek oburzonych radnych opozycyjnych z Kruczkowskim na
              czele. Dziś oni robią to samo wykorzystując identyczne argumenty jak komuchy
              poprzednio - niż demograficzny i koszty utrzymania w takiej sytuacji szkół. To
              co Tommas, tak bezstronnie, wtedy SLD "źle" robiło likwidując niektóre szkoły
              to dziś prawica robi "dobrze". No comments!
              • Gość: artom Re: SLD występują przeciw likwidacji szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 08:58
                >Bo to niehumanitarne, aby dzieciom likwidować ich szkoły!
                Teraz z kolei oświecone SLD walczy z zapałem równym AWSowi o utrzymanie szkół.
                Zamienili się stołkami ale niewiele zmienia to dla miasta.
                Mało szkół bo jest mało dzieci, a mało jest dzieci bo ... i tu należałoby
                poszukać przyczyny. O ile procent spadł przychód naturalny w ostatnich 10 ciu
                latach w Wałbrzychu?
              • ledwozipie Re: SLD występują przeciw likwidacji szkół 18.12.03, 09:08
                Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. :-(
              • tommas Re: SLD występują przeciw likwidacji szkół 18.12.03, 21:39
                jak poczytasz me słowa zauważysz że ja nie dyskutuję na temat czy lewica lepsza
                od prawicy ja tylko mówię (wiem co mówię choć z Ratuszem mnie nic nie łaczy) że
                do szkoły przy ul Giserskiej (czy jakośc tam) chodzi córka Turlińskiego i nie
                wierzę poprostu w bezinteresowność SLD
    • Gość: slepajula Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 23:09
      no i jak tu nie rzygnąć na NICH?
      • ledwozipie Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? 18.12.03, 07:11
        ehh. szkoda gadać, może nasze wnuki będa miały lepszych polityków
        • Gość: devilshe Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.12.03, 08:23
          Takie wnuki jacy dziadkowie!
    • Gość: św , wałbrzyski Re: Wałbrzyski dobroczyńca ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.12.03, 14:58
      jak to wszystko , to ja ide zrobić kupe, ide zrobić kupe. obsrać prezenty, za
      nasze forse. dyduch ukradł forse naszą i kupił. janosik z pod czwrwonej
      gwiazdy. już nie ide zrobić kupe , ja już się zesrałem. obszczać może by to
      wszystko co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka