Dodaj do ulubionych

market netto

IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 18:04
Co sądzicie o ww.markecie?Byłam tam ostatnio i po raz ostatni,strasznie tam
śmierdzi i więcej tam nie pójdę,żeby nie wiem jakie promocje były!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 20:07
      tragedia kazdy kradfnie i kazdy udaje ze jest ok ...brak slow
      • Gość: shoper Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 22:29
        jebie tam jak w biedronie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gość Re: market netto IP: 81.210.76.* 30.07.09, 21:33
      Też robiłam zakupy w Netto,okazało się przy kasie,że można płacić
      tylko gotówką.Kasierka poinformowała mnie ,że przy wejściu jest
      informacja.Sprawdziłam -owszem jest,ale dopiero przy bramkach i
      bardzo niewidoczne.Cały towar musiałam wyłożyć na półki.W
      dzisiejszych czasach kiedy każdy płaci kartą,takie cyrki.szok.Też
      już tam chyba nie zrobię więcej zakupów.
      • Gość: xyz Re: market netto IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 31.07.09, 17:44
        po pierwsze jak do nowego marketu wchodzi myślący człowiek i nie ma
        kasy, pierwsze co robi to pyta czy można płacić kartą...

po drugie małe sieciówki takie jak netto czy biedronka nie
        umożliwiają płacenia kartą - dlaczego - nie wiem

za każda transakcję taki market musi ponieść opłatę, jest to nowy
        sklep więc najwidoczniej im się to narazie po prostu nie opłaca...

także dobrze, że zrobiłaś sobie wstyd i następnym razem pomyśl zanim
        coś zrobisz ;]
        • Gość: gość Re: market netto IP: 81.210.76.* 31.07.09, 22:25
          A czy ja napisałam,że zrobiłam sobie wstyd?
          Wstyd to kraść! a ja niestety nie kradłam!
          W małych sklepikach na osiedlach płaci się kartą,a nie dopiero w
          marketach.
          Ciekawe czy Ty zwróciłbyś(zwróciłabyś)uwagę na to,że tam się płaci
          tylko gotówką.
          Np.sieć Lidl też jest mała ,a można płacić kartą płatniczą.
          • Gość: xyz Re: market netto IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 01.08.09, 07:36
            dla mnie byłby to wstyd .

w jakich sklepikach osiedlowych płacisz karta? ew. żabka ( nie
            każda), gdzie zazwyczaj są awarie terminala no i wysokie ceny.
            w sieciówkach społem też można płacić kartą, no ale cen też
            najniższych nie mają..

W Lidlu owszem można płacić kartą, ale z tego co się orientuję - od
            20zł, w kauflandzie od 10 zł.

Ja wchodząc do nowego marketu zawsze interesuję się tym czy można
            płacić kartą.
        • Gość: :) Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 11:33
          PODZIELAM I POZDRAWIAM!!!!
    • Gość: netto ok Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 13:13
      netto jest ok mieszkam blisko dobry sklep nie wiem co wy chcecie od
      tego sklepu
      • Gość: sawe Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:12
        Wszystko jest ok, poza kasami. Jedna czynna kasa to za mało !!
        • Gość: karta, w Re: market netto IP: *.chello.pl 31.07.09, 20:23
          Bzdura!!! W mniejszych sklepach można płacić kartą (np EKO),a Biedronka i NETTO
          to cała sieć więc dlaczego miałoby się im nie opłacać.Powinno im zależeć na
          klientach.To wstyd dla sklepu.
          • Gość: xxx Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 23:03
            przecierz bank od kazdej operacji płatniczej karta pobiera sobie prowizje chyba
            3% kwoty operacji dlatego juz bedziecie wiedziec dlaczego nie ma tam
            terminali... to sklep dla typowo nizszej klienteli ktora raczej nie ma kart a ma
            4 zł na to co najwazniejsze dla nich :)
          • Gość: do wszystkich Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.09, 11:41
            tak jasne XXI wiek i nie mozna placic karta hehe zenada a tam
            ktos napisal ze trzeba sie interesowac czy mozna placic karta hahaha
            bzdura karta platnicza to podstawowy srodek platniczy tak jak
            pieniadz ale co zrobic w zacofanym kraju z zacofanymi ludzmi tak juz
            jest hahaha zal zenada
            • Gość: xyz Re: market netto IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 01.08.09, 12:14
              dokładnie - jest XXI wiek, więc każdy człowiek powinien myśleć zanim
              coś zrobi.

jeśli zawsze ma ochotę płacić kartą niech po prostu nie odwiedza
              sklepów w których tej możliwości nie ma.

bez przesady - jest tyle marketów, że znajdziesz coś dla siebie.

co do EKO - tam też ceny są dość wysokie.
            • Gość: slony Re: market netto IP: *.szczecin.mm.pl 03.12.09, 14:11
              XXI wiek ale wszedzie jest tak samo. W Indiach razej marketu nie znajdziesz o
              karcie wogule mozesz zapomniec, w USA karta to standard , dziwiliby się gdybys
              placil gotowką, w Polsce jestesmy posrodku i dziwi mnie ze wiedzac ze mamy w
              wielu kwestiach zacofany kraj ktos wychodzi z zalozenia ze to musi byc. W Polsce
              powinnismy miec dowody z chipem jak na zachodzie, albo legitymacje
              ubezpieczeniowe w formie elektronicznej zeby ni podbijac ich co miesiac ale tak
              nie jest.
      • Gość: chamlet Re: market netto IP: *.robnet.pl 18.11.09, 18:22
        netto to getto nie szanuje pracowników
        • Gość: dp Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.11.09, 19:38
          a co sądzicie o stoiskach jakie tam są?chodzi mi o kiosk,wędliny i
          piekarnie?
          • Gość: trupek Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 23:52
            ale że jaki piekarnik?
            • Gość: dp Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.11.09, 17:37
              nie piekarnik a piekarnia:))dzisiaj kupywalam na stoisku z wędlinami
              i strasznie nie miła jest tam obsługa.szczególnie taka mała
              ekspediętka.A na piekarni straaasznie wysokie ceny mają.
          • edalo Re: market netto 19.11.09, 12:19
            Towar na półkach niepoukładany,brudno,ogólnie źle. Tam już zakupów
            nie robię.
            • Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.09, 20:53
              a kiosk większość czasu to zamknięty jest.aogólnie to syf kiła i
              mogiła tam jest.na stoisku z mięsem całkiem dobre wędliny mają:)a na
              piekarni rzeczywiście ceny niektórych rzeczy kosmiczne
          • busik144 Re: market netto 23.11.09, 18:29
            Jeżeli chodzi o stoiska to bardzo fajna jest nowa obsługa na piekarni, zwłaszcza ta ładna pani, chyba jest tam kierowniczka, taka niska ciemne włosy ale nie ta w okularach,ta druga!!! Jest zawsze miła i uśmiechnięta. Ale ceny to faktycznie z kosmosu!!!
            • Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.11.09, 22:01
              heh ale zależy która bo tam są chyba 3 dziewczyny.mi osobiście
              podpasowała ta w krótkich włosach.ale ta mała okrąglótka też jest
              fajna
              • busik144 Re: market netto 24.11.09, 15:57
                hymmm, one tam na tej piekarni to wogóle wszystkie sexi wyglądają w tych fartuszkach, a ta okrąglutka najbardziej :-)
                • Gość: KK Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.09, 17:27
                  ta okrąglutka ma nową fryzurke i wygląda super i jest bardzo miła zawszę uśmiechnięta
                • Gość: XXXXXXXX Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 17:33
                  Dobrze że te dziewczynki na piekarni takie słodziutkie łatwiej było znieś CENE pączków
                  • Gość: Albert Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.10, 20:14
                    hymmm, skąd pwność że takie słodziutkie, chyba były próbowane co? he he
                    • Gość: Max Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.10, 15:51
                      to można je próbować?! chyba zaczne tam częściej zaglądać
                      • Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 17:26
                        dziwne ze te 3 komenty pisano z tego samego IP.Bardzo
                        ciekawe.Adziewczyny super na tej piekarni,zawsze usmiechniete i
                        chetnie doradza co kupic.I moja faworytka jest ta w krótkich
                        wlosach.....mniam
                        • Gość: Janko Muzykant Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 18:25
                          czy to prawda że za przelepienie ceny z większej na mniejszą tego samego towaru
                          czyli mięsa zamknęli dziadka 75 letniego na 8 lat więzienia??
                        • Gość: abc Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.10, 10:20
                          na jakiej podstawie opierasz swoje spostrzezenie?
    • Gość: dobre Re: market netto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.11.09, 18:37
      netto to ceny powinny być NETTO bez vatu a tu dodaja jeszcze
      podatek dojazdowy /drogowy, to razem z waty jest kupe kasy.
      • Gość: @@@ były kierownik IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.09, 21:32
        Pytanie do osób pracujących w tym markecie.Czy S.Plotnik był tam kiedykolwiek kierownikiem?Bo się tym chwali a nie bardzo mu wierzę w to
    • Gość: TeDe Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 18:06
      najgorszy market w walbrzychu
      • Gość: myszka Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.09, 19:12
        nie jest taki najgorszy
        • Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.09, 19:25
          zgadzam sie z myszka.syf moze i tam jest,ale tez tworzy sie przez
          ludzi ktorzy tam przychodza,a z tego co tam zobaczylem to jakies 70
          procent to zulostwo mieszkajace kolo netto.a dziewczyny super
          zarowno na wedlinach jak piekarni
          • Gość: slony Re: market netto IP: *.szczecin.mm.pl 03.12.09, 14:15
            a co mają klienci do tego ze puste opakowania walaja sie po polkach i po
            podlodze, ze uszkodzone jogurty da na polkach itp. W KAZDYM SKLEPIE SPOZYWCZYM
            to normalne zjawisko, wazne jest co sklep z tym robi, w netto jest czesto
            mniejsza obsluga niz w sklepiku osiedlowym i nie ma kto tego sprzatac ,
            wykladanie towaru i kasowanie to juz jest wyczyn przy takiej zalodze. Wiem bo
            pracowalem i znam realia innych marketow i np. biedronka ma czesto o polowe
            wieksza obsade niz netto przy zblizonych obrotach.
            • Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.12.09, 20:15
              ta z piekarni w krótkich włosach też zrobiła sobie nową fryzurke i
              super wygląda:)))wogóle fajne są na tej piekarni.i w kiosku też jest
              fajna nowa dziewczyna taka blondynka
              • Gość: sylwusia Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.12.09, 23:01
                a zna ktoś tego nowego ochroniaża którego przyjeli do netto?ma jakąś
                dziewczyne?
                • Gość: pussylicker Re: market netto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 12:48
                  Ma i to taką co ortografię ma w jednym paluszku.
                  • Gość: sylwusia Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.12.09, 20:30
                    to żeś teraz zabłysnął:Pciekawe czy ty nie robisz błędów.czasami
                    może się komuś zdarzyc.Ja pytam serio o tego ochroniarza a ty dajesz
                    głupią odpowiedz
                    • Gość: pussylicker Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.09, 19:17
                      Ale ta jego luba naprawde zna orografie i brała w tym roku udział w
                      ogolnopolskim dyktandzie w Katowicach. Wcale sobie nie robie jaj z
                      ciebie. Poza ty z czego wnosisz że ja to on?
                      • Gość: sylwusia Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.12.09, 21:00
                        a czy ja gdziekolwiek napisałam że ty to on?zacznij czytac ze
                        zrozumieniem;)a może naprawde jesteś nim?
                    • spalt Re: market netto 17.02.10, 08:43
                      Gość portalu: sylwusia napisał(a):

> to żeś teraz zabłysnął

Sylwusia już po pierwszym Twoim zdaniu widać, że masz na myśli
                      mężczyznę... więc zwróć honor osobie z którą dyskutujesz.

Dwa dni temu w markecie NETTO doszło do dziwnej sytuacji:
                      Pani około 60-ki stała przy kasie, podszedł do niej ochroniarz-amator
                      i zaczął jej zarzucać, że coś ukradła. Pani ta zaczęła się tłumaczyć
                      po czym ochroniarz-amator zaczął krzyczeć, że pani musi iść z nim,
                      wszyscy ludzie sie patrzyli na tą kobietę, po czym powiedziała, że
                      pójdzie ale najpierw chce zapłacić za wyłożony na taśmę towar. Nagle
                      pan kasjer-amator wydarł się a cały sklep: "nie, nie skasuje tego bo
                      ukradła pani towar"
                      Nie pochwalam złodziejstwa, ale takie sprawy załatwia się inaczej.
                      Trzeba było wziąc pania na zaplecze, pokazać nagranie z kamery, a
                      nie oskarżać ludzi nie przedstawiając żadnych dowodów.
                      Do ochroniarza-amatora: w Polsce jest taki zapis w
                      prawie: "domniemanie niewinności" może to dla Ciebie trudne słowo
                      ale oznacza, że nie można obwiniac kogoś bezpodstawnie i to na cały
                      sklep. Bo gdyby okazało się, że jednak ta pani nic nie ukradła, to
                      poniosłaby straty moralne. Zastanów się trochę nad tym amatorze. A
                      co do kasjera, to kasuj chłopcze i licz te pieniążki a nie
                      wpieprzasz się w nie swoje sprawy i zabawiasz się w prokuratora.
                      żenada
    • ola3011966 Re: market netto 17.01.16, 21:38
      Masakra! Kasjerki wyglądają na obrażone że muszą tam być a "Ochrona" traktuje każdego klienta jako potencjalnego złodzieja i jakby mogli to nie wiem co by zrobili żeby pokazać jacy są ważni. Ogólnie masakra. Takie rzeczy w wałbrzyskim netto gdzie, "ochroniarze" chcą przeszukać każdego bo są cudowne inaczej. Pozdrowienia dla nich.
    • halotuziemia Re: market netto 11.04.16, 19:46
      a gdzie to jest ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka