Gość: GPRS IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 18:04 Co sądzicie o ww.markecie?Byłam tam ostatnio i po raz ostatni,strasznie tam śmierdzi i więcej tam nie pójdę,żeby nie wiem jakie promocje były!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 20:07 tragedia kazdy kradfnie i kazdy udaje ze jest ok ...brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoper Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 22:29 jebie tam jak w biedronie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: market netto IP: 81.210.76.* 30.07.09, 21:33 Też robiłam zakupy w Netto,okazało się przy kasie,że można płacić tylko gotówką.Kasierka poinformowała mnie ,że przy wejściu jest informacja.Sprawdziłam -owszem jest,ale dopiero przy bramkach i bardzo niewidoczne.Cały towar musiałam wyłożyć na półki.W dzisiejszych czasach kiedy każdy płaci kartą,takie cyrki.szok.Też już tam chyba nie zrobię więcej zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: market netto IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 31.07.09, 17:44 po pierwsze jak do nowego marketu wchodzi myślący człowiek i nie ma kasy, pierwsze co robi to pyta czy można płacić kartą... po drugie małe sieciówki takie jak netto czy biedronka nie umożliwiają płacenia kartą - dlaczego - nie wiem za każda transakcję taki market musi ponieść opłatę, jest to nowy sklep więc najwidoczniej im się to narazie po prostu nie opłaca... także dobrze, że zrobiłaś sobie wstyd i następnym razem pomyśl zanim coś zrobisz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: market netto IP: 81.210.76.* 31.07.09, 22:25 A czy ja napisałam,że zrobiłam sobie wstyd? Wstyd to kraść! a ja niestety nie kradłam! W małych sklepikach na osiedlach płaci się kartą,a nie dopiero w marketach. Ciekawe czy Ty zwróciłbyś(zwróciłabyś)uwagę na to,że tam się płaci tylko gotówką. Np.sieć Lidl też jest mała ,a można płacić kartą płatniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: market netto IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 01.08.09, 07:36 dla mnie byłby to wstyd . w jakich sklepikach osiedlowych płacisz karta? ew. żabka ( nie każda), gdzie zazwyczaj są awarie terminala no i wysokie ceny. w sieciówkach społem też można płacić kartą, no ale cen też najniższych nie mają.. W Lidlu owszem można płacić kartą, ale z tego co się orientuję - od 20zł, w kauflandzie od 10 zł. Ja wchodząc do nowego marketu zawsze interesuję się tym czy można płacić kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 11:33 PODZIELAM I POZDRAWIAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netto ok Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 13:13 netto jest ok mieszkam blisko dobry sklep nie wiem co wy chcecie od tego sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawe Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:12 Wszystko jest ok, poza kasami. Jedna czynna kasa to za mało !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karta, w Re: market netto IP: *.chello.pl 31.07.09, 20:23 Bzdura!!! W mniejszych sklepach można płacić kartą (np EKO),a Biedronka i NETTO to cała sieć więc dlaczego miałoby się im nie opłacać.Powinno im zależeć na klientach.To wstyd dla sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 23:03 przecierz bank od kazdej operacji płatniczej karta pobiera sobie prowizje chyba 3% kwoty operacji dlatego juz bedziecie wiedziec dlaczego nie ma tam terminali... to sklep dla typowo nizszej klienteli ktora raczej nie ma kart a ma 4 zł na to co najwazniejsze dla nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wszystkich Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.09, 11:41 tak jasne XXI wiek i nie mozna placic karta hehe zenada a tam ktos napisal ze trzeba sie interesowac czy mozna placic karta hahaha bzdura karta platnicza to podstawowy srodek platniczy tak jak pieniadz ale co zrobic w zacofanym kraju z zacofanymi ludzmi tak juz jest hahaha zal zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: market netto IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 01.08.09, 12:14 dokładnie - jest XXI wiek, więc każdy człowiek powinien myśleć zanim coś zrobi. jeśli zawsze ma ochotę płacić kartą niech po prostu nie odwiedza sklepów w których tej możliwości nie ma. bez przesady - jest tyle marketów, że znajdziesz coś dla siebie. co do EKO - tam też ceny są dość wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slony Re: market netto IP: *.szczecin.mm.pl 03.12.09, 14:11 XXI wiek ale wszedzie jest tak samo. W Indiach razej marketu nie znajdziesz o karcie wogule mozesz zapomniec, w USA karta to standard , dziwiliby się gdybys placil gotowką, w Polsce jestesmy posrodku i dziwi mnie ze wiedzac ze mamy w wielu kwestiach zacofany kraj ktos wychodzi z zalozenia ze to musi byc. W Polsce powinnismy miec dowody z chipem jak na zachodzie, albo legitymacje ubezpieczeniowe w formie elektronicznej zeby ni podbijac ich co miesiac ale tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamlet Re: market netto IP: *.robnet.pl 18.11.09, 18:22 netto to getto nie szanuje pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.11.09, 19:38 a co sądzicie o stoiskach jakie tam są?chodzi mi o kiosk,wędliny i piekarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trupek Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 23:52 ale że jaki piekarnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.11.09, 17:37 nie piekarnik a piekarnia:))dzisiaj kupywalam na stoisku z wędlinami i strasznie nie miła jest tam obsługa.szczególnie taka mała ekspediętka.A na piekarni straaasznie wysokie ceny mają. Odpowiedz Link Zgłoś
edalo Re: market netto 19.11.09, 12:19 Towar na półkach niepoukładany,brudno,ogólnie źle. Tam już zakupów nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.09, 20:53 a kiosk większość czasu to zamknięty jest.aogólnie to syf kiła i mogiła tam jest.na stoisku z mięsem całkiem dobre wędliny mają:)a na piekarni rzeczywiście ceny niektórych rzeczy kosmiczne Odpowiedz Link Zgłoś
busik144 Re: market netto 23.11.09, 18:29 Jeżeli chodzi o stoiska to bardzo fajna jest nowa obsługa na piekarni, zwłaszcza ta ładna pani, chyba jest tam kierowniczka, taka niska ciemne włosy ale nie ta w okularach,ta druga!!! Jest zawsze miła i uśmiechnięta. Ale ceny to faktycznie z kosmosu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.11.09, 22:01 heh ale zależy która bo tam są chyba 3 dziewczyny.mi osobiście podpasowała ta w krótkich włosach.ale ta mała okrąglótka też jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
busik144 Re: market netto 24.11.09, 15:57 hymmm, one tam na tej piekarni to wogóle wszystkie sexi wyglądają w tych fartuszkach, a ta okrąglutka najbardziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.09, 17:27 ta okrąglutka ma nową fryzurke i wygląda super i jest bardzo miła zawszę uśmiechnięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXX Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 17:33 Dobrze że te dziewczynki na piekarni takie słodziutkie łatwiej było znieś CENE pączków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.10, 20:14 hymmm, skąd pwność że takie słodziutkie, chyba były próbowane co? he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.10, 15:51 to można je próbować?! chyba zaczne tam częściej zaglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 17:26 dziwne ze te 3 komenty pisano z tego samego IP.Bardzo ciekawe.Adziewczyny super na tej piekarni,zawsze usmiechniete i chetnie doradza co kupic.I moja faworytka jest ta w krótkich wlosach.....mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Muzykant Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 18:25 czy to prawda że za przelepienie ceny z większej na mniejszą tego samego towaru czyli mięsa zamknęli dziadka 75 letniego na 8 lat więzienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.10, 10:20 na jakiej podstawie opierasz swoje spostrzezenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: market netto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.11.09, 18:37 netto to ceny powinny być NETTO bez vatu a tu dodaja jeszcze podatek dojazdowy /drogowy, to razem z waty jest kupe kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ były kierownik IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.09, 21:32 Pytanie do osób pracujących w tym markecie.Czy S.Plotnik był tam kiedykolwiek kierownikiem?Bo się tym chwali a nie bardzo mu wierzę w to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeDe Re: market netto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 18:06 najgorszy market w walbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: market netto IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.09, 19:12 nie jest taki najgorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.09, 19:25 zgadzam sie z myszka.syf moze i tam jest,ale tez tworzy sie przez ludzi ktorzy tam przychodza,a z tego co tam zobaczylem to jakies 70 procent to zulostwo mieszkajace kolo netto.a dziewczyny super zarowno na wedlinach jak piekarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slony Re: market netto IP: *.szczecin.mm.pl 03.12.09, 14:15 a co mają klienci do tego ze puste opakowania walaja sie po polkach i po podlodze, ze uszkodzone jogurty da na polkach itp. W KAZDYM SKLEPIE SPOZYWCZYM to normalne zjawisko, wazne jest co sklep z tym robi, w netto jest czesto mniejsza obsluga niz w sklepiku osiedlowym i nie ma kto tego sprzatac , wykladanie towaru i kasowanie to juz jest wyczyn przy takiej zalodze. Wiem bo pracowalem i znam realia innych marketow i np. biedronka ma czesto o polowe wieksza obsade niz netto przy zblizonych obrotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhm Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.12.09, 20:15 ta z piekarni w krótkich włosach też zrobiła sobie nową fryzurke i super wygląda:)))wogóle fajne są na tej piekarni.i w kiosku też jest fajna nowa dziewczyna taka blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwusia Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.12.09, 23:01 a zna ktoś tego nowego ochroniaża którego przyjeli do netto?ma jakąś dziewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussylicker Re: market netto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 12:48 Ma i to taką co ortografię ma w jednym paluszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwusia Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.12.09, 20:30 to żeś teraz zabłysnął:Pciekawe czy ty nie robisz błędów.czasami może się komuś zdarzyc.Ja pytam serio o tego ochroniarza a ty dajesz głupią odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussylicker Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.09, 19:17 Ale ta jego luba naprawde zna orografie i brała w tym roku udział w ogolnopolskim dyktandzie w Katowicach. Wcale sobie nie robie jaj z ciebie. Poza ty z czego wnosisz że ja to on? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwusia Re: market netto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.12.09, 21:00 a czy ja gdziekolwiek napisałam że ty to on?zacznij czytac ze zrozumieniem;)a może naprawde jesteś nim? Odpowiedz Link Zgłoś
spalt Re: market netto 17.02.10, 08:43 Gość portalu: sylwusia napisał(a): > to żeś teraz zabłysnął Sylwusia już po pierwszym Twoim zdaniu widać, że masz na myśli mężczyznę... więc zwróć honor osobie z którą dyskutujesz. Dwa dni temu w markecie NETTO doszło do dziwnej sytuacji: Pani około 60-ki stała przy kasie, podszedł do niej ochroniarz-amator i zaczął jej zarzucać, że coś ukradła. Pani ta zaczęła się tłumaczyć po czym ochroniarz-amator zaczął krzyczeć, że pani musi iść z nim, wszyscy ludzie sie patrzyli na tą kobietę, po czym powiedziała, że pójdzie ale najpierw chce zapłacić za wyłożony na taśmę towar. Nagle pan kasjer-amator wydarł się a cały sklep: "nie, nie skasuje tego bo ukradła pani towar" Nie pochwalam złodziejstwa, ale takie sprawy załatwia się inaczej. Trzeba było wziąc pania na zaplecze, pokazać nagranie z kamery, a nie oskarżać ludzi nie przedstawiając żadnych dowodów. Do ochroniarza-amatora: w Polsce jest taki zapis w prawie: "domniemanie niewinności" może to dla Ciebie trudne słowo ale oznacza, że nie można obwiniac kogoś bezpodstawnie i to na cały sklep. Bo gdyby okazało się, że jednak ta pani nic nie ukradła, to poniosłaby straty moralne. Zastanów się trochę nad tym amatorze. A co do kasjera, to kasuj chłopcze i licz te pieniążki a nie wpieprzasz się w nie swoje sprawy i zabawiasz się w prokuratora. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
ola3011966 Re: market netto 17.01.16, 21:38 Masakra! Kasjerki wyglądają na obrażone że muszą tam być a "Ochrona" traktuje każdego klienta jako potencjalnego złodzieja i jakby mogli to nie wiem co by zrobili żeby pokazać jacy są ważni. Ogólnie masakra. Takie rzeczy w wałbrzyskim netto gdzie, "ochroniarze" chcą przeszukać każdego bo są cudowne inaczej. Pozdrowienia dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś