Dodaj do ulubionych

Tok FM już bez Miki

IP: 80.51.247.* 20.03.04, 15:39
"- Na spotkaniu z szefami stacji poinformowano mnie, że przyczyną zwolnienia
są względy personalne, nie merytoryczne - mówi Mika. Ewa Wanat, redaktor
naczelna Tok FM: - Zrezygnowaliśmy z jego usług, lecz przyczyn komentować nie
będę."
pani ewo wg. mnie to pani nie nadaje sie do prowadzenia rozgłośni radiowej
tym bardziej informacyjnej, zrobiła pani z TOK FM nieciekawą , bezosobową ,
nudną stacje ... niech pani da sobie juz spokoj z tym "dyrektorowaniem" i
wraca skad przyszła...
P.S. IDZ PRECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • zalogowana Re: Tok FM już bez Miki 20.03.04, 16:17
      Zgadzam się, wywalają pewnie kupę forsy na prowadzacych te całe Tok o'clocki, a
      to w sumie tylko gośćmi jakoś stoi...prowadzący są tam jak się NIESTETY
      okazało elementem podrzędnym, na pewno mozna by było zatrudnić kogoś tańszego,
      wcale nie gorszego,a za resztę forsy pozatrudniać, ludzi do nowych audycji.
      • zalogowana Re: Tok FM już bez Miki 20.03.04, 16:20
        Zresztą to już będzie zdaje się specyfiką Tok Fm, zwalniać najlepszych.
    • Gość: gosc Re: Tok FM już bez Miki IP: *.crowley.pl 20.03.04, 19:46
    • Gość: bardziej Re: Tok FM już bez Miki IP: *.acn.waw.pl 21.03.04, 10:19
      Skąd te cytaty?

Pozdrawiam,

bardziej
      • kulturalna Re: Tok FM już bez Miki 21.03.04, 12:45
        cytaty pochodzą z www.press.pl
        pozdrawiam...
        • Gość: bardziej Re: Tok FM już bez Miki IP: *.acn.waw.pl 21.03.04, 19:02
          Dziękuję.
          • Gość: Marek z Katowic Re: Tok FM już bez Miki IP: *.welnowiec.net 22.03.04, 19:13
            Dziękuję.Jestem kompletnie zaskoczony.
    • Gość: Jollaa Re: Tok FM już bez Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:56
      >>pani ewo wg. mnie to pani nie nadaje sie do prowadzenia rozgłośni radiowej
      tym bardziej informacyjnej, zrobiła pani z TOK FM nieciekawą , bezosobową ,
      nudną stacje ... niech pani da sobie juz spokoj z tym "dyrektorowaniem" i
      wraca skad przyszła...
      P.S. IDZ PRECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<

Mocno powiedziane.
      Mną też podobne uczucia targają.
      Mimo jakichś tam propozycji, radio tylko wegetuje.
      Kiedyś poruszane tematy były powodem ostrych dyskusji.
      Teraz dwie godziny rano, dwie po południu, a w środku niewiele się dzieje.
      Rok wystarczy dla dyrektor Ewy Wanat, prochu raczej nie wymyśli.
      A to było takie fajne radio.

• Gość: jan dreptak Re: Tok FM już bez Miki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 08:35
        dawno, dawno temu był w trójce Informator Ekonomiczny ale czymś tam się naraził
        i go skasowali, teraz kolejny niezły program ekonomiczny i to samo, czego ma
        słuchać ktoś kto nie lubi umca umca a inetesuje go gospodarka ???
        • Gość: Marek Re: Tok FM już bez Miki IP: *.welnowiec.net 23.03.04, 09:45
          Pan Mika był jednym z najlepszych nabytków w TOK Dlaczego znikają takie
          programy? Miotła europejska, kto nierówno maszeruje ten nie może defilować
          przed orkiestrą, a takich nam dzisiaj trzeba- wyłącznie.
          • Gość: karol Re: Tok FM już bez Miki IP: 172.16.3.* 23.03.04, 13:54
            Bardzo mi się to podoba, że jest takie miejsce gdzie wszyscy odrzuceni,
            skrzywdzeni, niezrozumiani, niedoceniani mogą powiedzieć co czują. Strach
            pomysleć, co stałoby się z tymi wszystkimi tłumionymi emocjami gdyby nie
            internet.
            • Gość: Marek Gliwińaki Re: Tok FM już bez Miki IP: *.welnowiec.net 23.03.04, 14:39
              E, to pomaga tylko na chwilę, przecież dobrze wiesz.
              • Gość: Humpty Dumpty Re: Tok FM już bez Miki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 10:01
                Zaczął się kolejny tydzień w TokFM bez Miki. Zaniepokojony tym stanem dotarłem w
                końcu na forum gazety. Ta wiadomość mnie załamała. Czyli walec bezmyślności
                nadal "wyrównuje poziom". Myślę, że obecna dyrektor jest jedynie bezwolnym
                narzędziem. Prawdopodobnie grupa towarzyszy nie mogła zdzierżyć prawdy w oczy.
                Logika wypowiedzi Krzysztofa Miki po prostu porażała! To wstrząsające, że głosy
                rozsądku zawsze będą tłamszone przez miernotę i zamordystów. Prawomyślość nade
                wszystko!
                • Gość: Marek Gliwińaki Re: Tok FM już bez Miki IP: *.welnowiec.net 29.03.04, 13:11
                  Kiedyś w Toku pracowała Maria Czarnecka, to też była osoba o
                  własnych, „niezapłaconych” poglądach. Pan Mika jest jaskrawym przykładem,
                  dobitnie dokumentującym, że jedynie sługusy mają szanse. Takie przykłady
                  działają wychowawczo. Europejsy też mają zwierzchników i jak to - oni muszą
                  pełzać, a jakiś Mika śmie sugerować, że ma kręgosłup? Wielu ludzi nie wie jak
                  wielka jest siła poprawności. Gry mówię o tym moim znajomym, zwyczajnie nie
                  wierzą.
                  • Gość: Preslaw Re: Tok FM już bez Miki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 10:32
                    Nie mam pewności czy aby napewno siła charakteru i niezależność Krzysztofa Miki
                    była powodem zwolnienia, nie jest to wykluczone, bo jak zauważyłeś siła
                    poprawności jest wielka. Chciałbym zwrócić tylko uwagę na to, że w TOK FM jest
                    wciąż obecny Rafał Ziemkiewicz, któremu trudno zarzucić poprawność. Zawsze mnie
                    dziwi, że on w tym TOK FM jest, zwłaszcza, że od czasu do czasu pozwala sobie
                    dowalić Michnikowi, ale może kiedyś tak jak napisali we "Wprost" Michnik nie ma
                    takiej mocy oddziaływania, no i mówi rzczy, które środowisku "Gazety Wyborczej"
                    i "Polityki" nie koniecznie muszą się podobać.
                    • Gość: Adam Re: Tok FM już bez Miki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 23:33
                      ja tez sie dziwie, ze Ziemkiewicz nawija przez TOKFM. ale widocznie wiedzieli
                      kogo zatrudniaja i co ten ktos bedzie mowic. moze chca przez ta jedna osobe
                      pokazac, jak to w "Poranku" maja szanse byc wyglaszane rozne poglady. do
                      niepoprawnych zaliczyc jeszcze nalezy M.Rybinskiego.
                      • Gość: Preslaw Re: Tok FM już bez Miki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 11:58
                        Też już o tym myślałem, że Ziemkiewicz jest w TOK FM, dlatego żeby pokazać, że
                        radio jest różnorodne, a poza tym co tu dużo mówić, Ziemkiewicz czy Rybiński
                        (zgadzam się, że to drugi niepoprawny) są o wiele bardziej znanymi postaciami
                        niż Mika. Wileu słuchczt, takich jak ja, ale widzę, że nie tylko, włączy radio
                        właśnie dla tych osób. I ja rzeczywiście często tak robię.
                        • Gość: Rafał Z pani Laszuk..... IP: *.acn.pl 09.04.04, 18:39
                          czy mogła by mniej chichotać w poruszajacych trudne i smutne sprawy rozmowach i
                          co drugie słowo mówić : >> prawda ?<<
                • toczek21 Re: Tok FM już bez Miki 04.05.04, 06:25
                  Mnie też brakuje
                  Miki
                  Panie Krzysztofie, gdzie Pana można znaleźć?
                  szkoda, że najlepsi tak szybko odchodzą-powracająca słuchacz
                  do Humpty Dumpty
                  Dzięki za uwagi zwłaszca o Dorocie Sumińskiej
                  W entuzjażmie rozpoczęłam nowy wątek ale zaplatałam się
                  w tym labiryncie-stara słuchaczka radia -nowa na forum
                • Gość: toczek Re: Tok FM już bez krzysztofa Miki IP: 62.233.153.* 04.05.04, 19:15
                  dziwne, jak mi się treśc zaczyna podobać-okazuje się, że tu buszuje H-D z drugiej strony lustra
                  cytuję
                  Prawdopodobnie grupa towarzyszy nie mogła zdzierżyć prawdy w oczy.
                  > Logika wypowiedzi Krzysztofa Miki po prostu porażała! To wstrząsające, że głosy> rozsądku zawsze będą tłamszone przez miernotę i zamordystów. Prawomyślość nade > wszystko!
                  no włąśnie -sama gdzieś coś takiego pisałam
                  a ja myślałam że jest K.mika na urlopie
                  może trzeba mu jakoś pomóc
                  roześlijmy wici

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka