Gość: systemofadown IP: 193.109.123.* 06.07.04, 12:33 Powinno być: "Nakradłem mniej niż chciałem"... Politycy politycy na górze grzechu podają sobie ręce w fałszywym uśmiechu, Radny kradnie a całe miasto na dnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: menuet kasy IP: *.com / *.swiebodzin.net 06.07.04, 13:05 popieram pomysł 'kas fiskalnych 'w kazdym gabinecie lekarskicm .Pora juz ta szara strefe ograniczyc. Hipokryzja szpitali [ich kierownictwa],ktore o racjonalnym gospodarowaniu nie chca słyszec, utwierdza mnie w przekonaniu,ze do Służby Zdrowia potrzeba menagerów , a lekarze niech tam tylko pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jerzy Hausner: Osiągnąłem mniej niż chciałem IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 07.07.04, 11:26 Czy Rzad nie rozumie, ze trzeba zrezygnowac z Otwartych Funduszy Emerytalnych. Komu sluza OFE, przeciez nie przyszlym Emerytom. Moze nalezalaby rozliczyc OFE i uswiadomic spoleczenstwu co dzieje sie z pieniedzmi. Jakie sa koszty OFE? Polski nie stac na taka reforme systemu emerytalnego. Odpowiedz Link Zgłoś