Dodaj do ulubionych

AS!!! - SKOŃCZ P_I_E_R_D_Z_I_E_L_Ć !!!

09.11.04, 18:57
Wieje syfem z Myśliwieckiej...

ZAMKNIJ SIĘ WRESZCIE P_O_J_E_B_U_S_I_E Z_A_S_R_A_N_Y !!!!!!!!!!

M_O_R_D_A W K_U_B_E_Ł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D_E_B_I_L_U Z_A_F_A_J_D_A_N_Y Z_A_M_K_N_I_J J_A_D_A_K_Ę !!!!!!!

Wypisujesz brednie o każdej porze dnia i nocy.
Albo jesteś faktycznie pustogłowym idiotą, albo też jesteś pustogłowym
idiotą, któremu płacą za ten syf, który robisz na forum.

W__Y__P__I__E__R__D__A__L__A__J S__T__Ą__D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(może pomoże)
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: AS!!! - SKOŃCZ P_I_E_R_D_Z_I_E_L_Ć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:26
      Wieje syfem z Myśliwieckiej...
      >
      > ZAMKNIJ SIĘ WRESZCIE P_O_J_E_B_U_S_I_E Z_A_S_R_A_N_Y !!!!!!!!!!
      >
      > M_O_R_D_A W K_U_B_E_Ł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      >
      > D_E_B_I_L_U Z_A_F_A_J_D_A_N_Y Z_A_M_K_N_I_J J_A_D_A_K_Ę !!!!!!!
      >
      > Wypisujesz brednie o każdej porze dnia i nocy.
      > Albo jesteś faktycznie pustogłowym idiotą, albo też jesteś pustogłowym
      > idiotą, któremu płacą za ten syf, który robisz na forum.
      >
      > W__Y__P__I__E__R__D__A__L__A__J S__T__Ą__D !!!!!!"ale się wysiliłeś.gratuluje
      wycczucia dobrego smaku i poziomu kultury osobistej.
      • trollllll Re: AS!!! - SKOŃCZ P_I_E_R_D_Z_I_E_L_Ć !!! 09.11.04, 19:33
        Gość portalu: as napisał(a):

> ale się wysiliłeś.gratu
        > luje
        > wycczucia dobrego smaku i poziomu kultury osobistej.

sam nie masz popaprańcu osrany za grosz dobrego smaku a tym bardziej kultury
        osobistej. Więc nie wymagaj jej ode mnie.
        Przy takich capach i kretynach jak ty, moją kulturę i smak zawieszam na kołku i
        oddalam się daleko, aby one nie uległy zepsuciu w kontakcie z takimi
        p_i_e_r_d_o_l_c_a_m_i jak ty, idioto!!!
        • Gość: as Re: AS!!! - SKOŃCZ P_I_E_R_D_Z_I_E_L_Ć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:35
          "sam nie masz popaprańcu osrany za grosz dobrego smaku a tym bardziej kultury
          > osobistej. Więc nie wymagaj jej ode mnie.
          > Przy takich capach i kretynach jak ty, moją kulturę i smak zawieszam na kołku
          i
          >
          > oddalam się daleko, aby one nie uległy zepsuciu w kontakcie z takimi
          > p_i_e_r_d_o_l_c_a_m_i jak ty, idioto!!!"masz pelne prawo by tak sądzić-
          szanuje twoje zdanie na mój temat aczkolwiek moje zdanie o sobie jest w
          całkowitej opozycji do twojego.
          • trollllll Re: AS!!! - SKOŃCZ P_I_E_R_D_Z_I_E_L_Ć !!! 09.11.04, 19:38

> masz pelne prawo by tak sądzić-
            > szanuje twoje zdanie na mój temat aczkolwiek moje zdanie o sobie jest w
            > całkowitej opozycji do twojego.
            Oczywiście. Nawet najmniej groźni kretyni uważają się za Napoleonów albo
            dobrotliwych wujków, choć rzeczywistość jest zgoła inna...
            ty - zamilknij.

• Gość: as Re: AS!!! - SKOŃCZ P_I_E_R_D_Z_I_E_L_Ć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:30
      na szczęscie nieżyjemy na Białorusi.ja toleruje twoje wypociny,chociaż mi sie
      nie podobają-masz pełne prawo by je pisać.ja równiez mam prawo subiektywnego
      wyrażania swoich opinii.
      • trollllll Re: AS!!! - SKOŃCZ P_I_E_R_D_Z_I_E_L_Ć !!! 09.11.04, 19:36

> na szczęscie nieżyjemy na Białorusi.ja toleruje twoje wypociny,chociaż mi sie
        > nie podobają-masz pełne prawo by je pisać.ja równiez mam prawo subiektywnego
        > wyrażania swoich opinii.

tobie syfiarzu jeden zdaje się, że żyjemy na Białorusi.
        Pomijając to uważam, że tacy zasrańcy jak ty, nie mają prawa swobodnego
        wyrazania swoich opinii. Zalatują one totalitaryzmem, a to się z mocy
        konstytucji tępi.
        Spadaj na bambus, szmaciarzu!
    • greg_f Re: AS!!! - SKOŃCZ P_I_E_R_D_Z_I_E_L_Ć !!! 09.11.04, 20:15
      Trollllll ma rację. W chwili gdy to piszę, 30 wątków na forum posiada wpisy z
      dnia dzisiejszego, jednak większość z nich można sobie odpuścić, gdyż zostały
      sztucznie podciągnięte przez dodanie kolejnego postu w stylu "Trójka jest
      cudowna". Taka radosna twórczość trwa już kilka tygodni i nie dość, że nie
      wnosi nic nowego do dyskusji o radiu i Trójce, to jeszcze bardzo utrudnia
      śledzenie forum, bo na kilkadziesiąt wątków tak naprawdę jedynie kilka jest
      wartych przeczytania.
      • Gość: Lesiek Zagłuszanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.04, 20:22
        I wydaje mi się, że o to chodzi. Kiedyś SB zagłuszało Wolną Europę, dzisiaj As
        zagłusza dyskusję na forum.
        Proponuję po prostu - zamiast przekrzykiwać się z asem - zgłosić sprawę do
        moderatora.
        • Gość: Janusz Re: Zagłuszanie IP: *.zabki.net.pl / 62.29.136.* 09.11.04, 20:32
          Gość portalu: Lesiek napisał(a):

> Proponuję po prostu - zamiast przekrzykiwać się z asem - zgłosić sprawę do
          > moderatora.

No tak, ale jak moderator uzasadni wycięcie postu typu "trójka to śietne radio,
          w pewnych kręgach kultowe" czy dziesiątek innych podobnych ? Może trzeba
          przeczekać, tak jak inne ciocie hele ?
        • Gość: as Re: Zagłuszanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:33
          nie podobają Ci się moje poglądy-to cio piszę-nie czytaj tego!proste a
          jakże ,dla niektórych skomplikowane.tak własnie dzialają przeciwnicy Trójki-
          najlepiej zgłosic sprawe do moderatora-zamknąć usta zwolennikowi Trójki by
          wreszcie ztriumfowała jedynie słuszna opcja kopania Trójki...ludzie zastanówcie
          się zyjemy w Polsce 21wieku a nie w Zssr.kocham Trójkę i mam prawo to
          uzewnętrzniać na tym forum.
          • koliberek33 Re: Zagłuszanie 09.11.04, 21:56
            Na razie debilu tylko spamujesz ponosząc stare wątki i pisząc te same komunały.
            Trudno tych kilka zdań nazwac poglądami.
          • Gość: Lesiek Re: Zagłuszanie IP: 80.51.231.* 10.11.04, 13:13
            > nie podobają Ci się moje poglądy-to cio piszę-nie czytaj tego!

Nie da się. Wpisujesz się we wszystkich wątkach i wyciągasz wątki sprzed pół
            roku, żeby tylko dopisać jedno zdanie. Nie mam na tyle czasu, żeby przebijać
            się przez wszystkie wątki i sprawdzić, w którym się rozwija rzeczywista
            dyskusja, a do którego tylko Ty dopisałeś swoje mądrości.

Swoją drogą, nie przypuszczałem, że będę rozpaczliwie tęsknić za Lumbulakiem i
            Atomowym.
        • neandertalski Urząd Celny 10.11.04, 08:18
          > I wydaje mi się, że o to chodzi. Kiedyś SB zagłuszało Wolną Europę, dzisiaj
          As
          > zagłusza dyskusję na forum.

Leśku co Ty wypisujesz??? Jak czytam to co wpisujecie w tym wątku, jako w
          zasadzie osoby poważne, to mam wrażenie, ze nie wierzę własnym oczom. Jaką niby
          dyskusję? Wpisy asa w ogóle są jednymi z niewielu które większość wątków
          popychają w górę. Dla mnie teraz to kwintesencja tego forum i tej dyskusji,
          która już dawno się wystrzelała nabojami i tak na dobrą sprawę, jeżeli już to
          oblatujemy drugie okrążenie bębenka rewolweru załadowanego pustymi łuskami.
          Naboje nie trafiły tam gdzie były wystrzelone, nie wiem dlaczego, pewnie za
          mocne mają pancerze trendowaci twardogłowi, albo jednak nie celowano tam gdzie
          trzeba.
          Większość wpisów teraz popychających wątki w górę to przecież albo wybory na
          trola tego forum, albo wybory leppera tego forum albo pojedynki na sztachety,
          no teraz doszły jeszcze wpisy asa.
          Kiedyś potępiono mnie tu za porównywanie sytuacji do papieża, zarzucając mi sam
          wiesz co, OK. Ostatnie porównania do Jaruzelskiego, Kiszczaka i teraz do SB
          naprawdę wydają Ci się dla odmiany celne?
          Ja nie twierdzę, ze fascynuje mnie działalność asa, jego sprawa, jeżeli chce mu
          się pisać w kółko to samo, przecież wszyscy tu w zasadzie piszą to samo już od
          lat w sprawie trUjki, jego powtarzalność jest tylko trochę bardziej
          skondensowana;) I może nie zauważyłem czegoś ale te oskarżania o chamstwo,
          debilizm, obrażanie innych i inne bluzgi, jakoś co najmniej mnie zaskakują, bo
          przecież z tych wpisów asa nie wynika nic a dorobiliście mu już gębę oprawcy.
          Zarzucałeś mi kiedyś dziwne pyskówki na forum, teraz zaś sam pakujesz się w
          dziwną krucjatę, dziwaczejemy na tym forum, nie wydaje Ci się?
          • Gość: pasztetowa Re: Urząd Celny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:25
            neandertalski - oj bo Cię polubię jeszcze:-)
          • Gość: Lesiek Re: Urząd Celny IP: 80.51.231.* 10.11.04, 12:46
            > Leśku co Ty wypisujesz??? Jak czytam to co wpisujecie w tym wątku, jako w
            > zasadzie osoby poważne, to mam wrażenie, ze nie wierzę własnym oczom. Jaką
            niby dyskusję? Wpisy asa w ogóle są jednymi z niewielu które większość wątków
            > popychają w górę.

Tak, popychają w górę. Powodując, że muszę przedzierać się przez 20 wątków, w
            których As dopisał swoje mądrości i prawdopodobnie przegapię jeden-dwa wart
            lektury.

> Większość wpisów teraz popychających wątki w górę to przecież albo wybory na
            > trola tego forum, albo wybory leppera tego forum albo pojedynki na sztachety,
            > no teraz doszły jeszcze wpisy asa.

Ja jednak widzę jednak sporo całkiem ciekawych dyskusji. Mimo wszystko. Prawda,
            nie mam sił już kłócić się o Trójkę, wiemy już wszyscy, że nic się nie zmieni,
            ale nie opowiadaj, że nic ciekawego na tym forum nie ma. (A jak nie ma - to
            dlaczego tu jesteś?). I nie mam ochoty przebijać się do nich tylko dlatego, że
            jeden głąb chce z jakiegoś powodu mnie, Ciebie i innych zakrzyczeć. Forum jest
            przeznaczone do dyskusji i wymiany poglądów. To, co robi as, dyskusję i wymianę
            poglądów w znacznym stopniu utrudnia (bo przecież as żadnej dyskusji z nikim
            nie prowadzi). Dlatego wnioskuję o zgłoszenie sprawy do moderatora.

I może nie zauważyłem czegoś ale te oskarżania o chamstwo,
            > debilizm, obrażanie innych i inne bluzgi, jakoś co najmniej mnie zaskakują, >
            bo przecież z tych wpisów asa nie wynika nic a dorobiliście mu już gębę oprawcy.

Ja oskarżam asa o jedno - że przez niego nie da się ostatnio czytać forum. O
            nic innego do niego pretensji nie mam. Tylko widzisz. Wątki z bluzgami i
            pyskówkami mogę omijać. Nie wiem natomiast, jak mam omijać wątki, które
            zagłusza nasz przyjaciel.

> Ostatnie porównania do Jaruzelskiego, Kiszczaka i teraz do SB
            > naprawdę wydają Ci się dla odmiany celne?

Co ja porównywałem do Jaruzelskiego? A co do SB, to chodziło mi tylko o sam
            mechanizm zagłuszania poprzez wprowadzanie szumu.
            • neandertalski Re: Urząd Celny 10.11.04, 13:35
              Do Jaruzelskiego i Kiszczaka nawiązał koliber w kontekście asa a dokładniej
              porównał bratanie się astat z ciocią Helą i asem do pojednania Michnika z
              Jaruzelskim i Kiszczakiem, następnie czytam Twój wpis w ktorym Ty wyjeżdżasz z
              ubecją, więc jakby to powiedział ks. Jankowski, Twój komentarz wpisał się jak
              gwiazda dawida w symbole sfastyki i sierpa i młota;)
              Co do sporo dyskusji, to ja tego tak nie widzę, owszem niektóre dyskusje
              wychodzą fajnie i wtedy aż mi się chciałoby nie tylko klepać w te guziki ale
              wręcz pogadać, dlatego tu ciągle zaglądam. I mi po prostu nie przeszkadzają
              wpisy asa w tym, bardziej właśnie drażnią mnie te ciągłe nawalanki trolowe, to
              czatowanie ze sztachetą na IP z polskiego radia. Zaglądam też tu z
              przyzwyczajenia silniejszego od rozsądku, choć ostatnio mam coraz mniej do
              powiedzenia bo po prostu odpuściłem sobie słuchania trUjki, poza naprawdę
              bardzo nielicznymi wyjątkami (dosłownie tylko pół godziny Łodeja rano i pół
              godzinki Kanterajta po południu) i jestem chyba naprawdę spokojniejszy, może
              większe ilości tej sieczki podtrzymywałyby tylko nadal moją wzmożoną agresję na
              wyższym poziomie?
              A przy tym w wątku obok zapodano tę dyskusję o Kaczkowskim z forum muzyka i
              wiesz, zaglądałem na tamto forum chyba ze dwa razy w życiu a teraz widzę ile
              traciłem. Czytając ten zapodany wątek nagle odkrylem, ze są fora na których
              ludzie rozmawiają normalnie. Tu z kolei jednak kończy się wiecznie tylko na
              cyrku i to taki raczej smutny cyrk.
              Fajnie byłoby wymieniać myśli i poglądy tak jak piszesz, eh ale chyba już mało
              komu się chce. A propo wczoraj na kino polska widziałem koncert perfectu z
              początku lat 80tych i wiesz powiem Ci budzą szacunek we mnie do dziś, choć nie
              zmieniłem zdania na temat ich oryginalności. Ale pomimo tego, był w tym taki
              pałer, ze normalnie cmoknąłem z uznaniem. Smutne że dziś po latach w polskiej
              muzyce takiego jakiegos współbrzmienia, zrozumienia kapeli i publiczności można
              doświadczyć chyba tylko na koncertach Wiśniewskiego albo disco polo, emocje
              zeszły na psy;)

• Gość: Lesiek Re: Urząd Celny IP: 80.51.231.* 10.11.04, 14:24
                > Do Jaruzelskiego i Kiszczaka nawiązał koliber w kontekście asa a dokładniej
                > porównał bratanie się astat z ciocią Helą i asem do pojednania Michnika z
                > Jaruzelskim i Kiszczakiem, następnie czytam Twój wpis w ktorym Ty wyjeżdżasz
                z ubecją, więc jakby to powiedział ks. Jankowski, Twój komentarz wpisał się jak
                > gwiazda dawida w symbole sfastyki i sierpa i młota;)

Co mówi Koliber, to mówi Koliber, co mówię ja, to mówię ja i proszę tego nie
                mieszać.
                Trójki nie słucham od dawna.
                Takich dyskusji o Kaczkowskim było naprawdę wiele i jestem nimi znudzony nie
                mniej niż międleniem o Trójce na tym forum. Że Kaczkowski nie grał rocka
                alternatywnego w latach 80? Po pierwsze - nieprawda, grał. Po drugie - w tym
                czasie specjalistami od rocka alternatywnego w Trójce byli inni (Wiernik,
                Rogowiecki).
                I nie jestem w stanie zrozumieć, że nie dostrzegasz związku między tymi IP z
                Polskiego Radia, na których podobno "czatujemy ze sztachetą", a brakiem
                sensownej dyskusji na tym forum. Bo właśnie obecność prowokatorów z radia
                nienawidzących Kaczora powoduje, że jakoś nie mam ochoty na tym forum
                krytykować go za cokolwiek - chociaż tak naprawdę, też mi się zdaje, że jego
                audycje (na tyle, na ile ich czasami słucham) obecnie niewiele wnoszą. Tak samo
                jak na forum pełnym antysemitów nie będę dyskutował o wadach Żydów, a na forum
                pełnym antyklerykałów - o błędach Kościoła. Chociaż w bardziej odpowiednich
                miejscach są to jak najbardziej stosowne tematy do dyskusji.

A Perfect zawsze dla mnie był takim sobie zespołem popowym i być może
                porównanie z Ich Trojgiem jest całkiem trafne ;). Waglewski nawet kiedyś
                opowiadał, że Hołdysowi I Ching było potrzebne, żeby od tej popowości się
                odciąć.
                • neandertalski Re: Urząd Celny 10.11.04, 15:00
                  gwiazda dawida to gwiazda dawida a jednak się wpisała, ale Leśku nie obrażaj
                  się nie mieszam Cię z kolibrem w żadnym razie;)
                  co do Kaczkowskiego to ja też nie przyłączam się, podobnie jak Ty uważam. Co do
                  sztachetowania IP to zostaję przy moim zdaniu.
                  Co do perfectu, to jednak legenda i kawał historii, mimo wszystko ich bardzo
                  szanuję (nie mylić z perfectem reanimowanym czy może raczej ekshumowanym;),
                  choć Twoje stwierdzenie że to takie Ich Troje tamtych lat, też w zasadzie celne.
                  A tak ogólnie to wesołych świąt.
                  • Gość: Lesiek Re: Urząd Celny IP: 80.51.231.* 10.11.04, 15:14
                    > Co do perfectu, to jednak legenda i kawał historii,

Trubadurzy to też kawał historii, na ten przykład ;).

mimo wszystko ich bardzo
                    > szanuję (nie mylić z perfectem reanimowanym czy może raczej ekshumowanym;),

Muzycznie IMO nowy Perfect był o klasę lepszy od starego (co nie znaczy, że
                    dobry ;).
                    • neandertalski gadki szmatki 15.11.04, 11:51
                      > Trubadurzy to też kawał historii, na ten przykład ;).

he he, no coż myślałem, ze to ja jestem kłotliwy;) Ale znów racji Ci odmówić
                      nie sposób, zresztą jeżeli to jest ten zespół o którym myślę i to z nich się
                      wziął Krawczyk, to tym bardziej masz rację. Dla mnie zresztą postać Krawczyka
                      to ten sam kaliber osobowości co np Niemen (obydwaj np. podobnie nie zrobili
                      kariery w Ameryce;).
                      Jednak co do perfectu, to ja odbieram ich trochę inaczej, moze przez to, ze
                      Hołdys np zawsze potrafił mówić językiem który rozumiałem, jezyka trubadurów,
                      skaldów czy innych żółto zielonych w czerwone groszki nie rozumiałem nigdy. W
                      tym zespole było mimo wszystko cały czas, coś o czym kiedyś pamiętam mówił
                      Hołdys. Nie wiem jak to nazwać, radość wspólnego grania? Hodłys opowiadał
                      kiedyś, że najbardziej autentyczną muzyką jaka sprawia radość i daje ten czad,
                      jest ta muzyka która powstaje gdzieś w garażu na początku, gdy wszyscy
                      spotykają się pierwszy raz, łapią najprostrze akordy, walą w garnki i czują to
                      coś w plecach, to że za rok, no góra za dwa będziemy mistrzami świata i oczami
                      głodnej wyobraźni widzimy już te wszystkie sex & drugs & rock'n'rolle.
                      A później już nigdy nie jest tak fajnie i nigdy nie jest tak autentycznie.
                      Perfect w latach 80-tych, mimo wszystko odszedł zanim miał szansę umrzeć,
                      dobrze nie pamiętam ale pożegnali wszystkich płytą "UNU"? Jeżeli tak to nie
                      można sobie chyba wyobrazić piękniejszego pożegnania, nawet jeżeli nie chciało
                      już im się więcej razem grać. Hołdys zresztą powiedział to dosyć jasno, że
                      jeżeli nie czuje tego czegoś to nie widzi sensu na dalsze granie, dlatego
                      odszedł w niebyt. Później wracał co prawda do grania ale jak dla mnie zupełnie
                      niezobowiązująco, więc pozostał sobie wierny. Z kolei przy całej formalnej
                      wyższości nowego perfectu nad starym, że tak powiem, ich niewierność w tej
                      materii u mnie powoduje mdłości;)
                      Choć trzeba przyznać, że najbardziej sparodiowali się jednak nowym utworem -
                      "Niepokonani". Słowo daję, nie mam pojęcia jak oni są w stanie takie kawałki
                      jak chcemy być sobą, nie płacz ewka czy tych nieszczęsnych niepokonanych
                      wykonywać np. gdzieś na ogrodzie, na prywatnym urodzinowym przyjęciu bogatego
                      pana który chciał sobie zrobić przyjemność, czy inny kaprys.
                      A wracając jeszcze na chwilę do Kaczkowskiego, to wiesz w tych wszystkich
                      forumowych gdybaniach, najbardziej zapadło mi w pamięć czyjeś stwierdzenie, że
                      tak naprawdę to zrobił on krzywdę większą ludziom kiedyś niż robi teraz. Przez
                      to, że w tym kraju bylo jak wiadomo niewiele godnych uwagi autorytetów
                      muzycznych, gusta kształtowały się u nas jednak dosyć hurtowo i szerokie rzesze
                      nasłuchiwały tego albo owego. Stąd np ktoś uznał za zbrodnię całą tę falę, jak
                      to powiedzieli prog-rocka, która w naszym kraju została uznana za największe
                      osiągnięcie muzyczne świata a bohaterom tego zjawiska prawie, ze buduje się
                      dziś pomniki (przynajmniej mentalne;). Innym zarzutem z tym związanym było to,
                      ze udało mu się wspomagać potęgę mitu, jakoby Marillion było przynajmniej tak
                      samo wielkim zespołem jak Genesis.
                      I dało mi to do myślenia w sumie sporo, wiesz nawet tak sobie pomyślałem, ze
                      może ten koncert Genesis, zdaje się w 1997 czy 1998 roku, który PRIII zdaje się
                      nawet transmitował, też był jednak wydarzeniem dosyć zaściankowym a nie tym z
                      górnej półki, zresztą podobnie było chyba wiosną tego roku z koncertem deep
                      purple które z purplami dawnymi w zasadzie miało związek dosyć umiarkowany.
                      Czyli innymi słowy, Kaczkowski przy całych jego zasługach dla pokoleń, jednak
                      czynił gusta dosyć ciasnawe.
                      Ot tak na marginesie mi się nasunęło, a propo dyskusji różnych;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka