Dodaj do ulubionych

Pearl Jam "Rearview Mirror"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 19:57
Bzdury. PLyta wydana bez zgody zespolu. Vedder genialny to byl na 'Ten', do
czasow 'No Code' byl wybitny, podobnie jak caly zespol.
Kazdy szanyujacy sie fan zespolu nie kupi tego wydawnictwa. Greatest Hits -
to nie pasuje to Pearl Jam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ax do Lorenzo IP: *.chello.pl 10.12.04, 20:02
      z oficjalnej strony pj text
      Q: Wasn't Pearl Jam contracted to only do 7 albums with Sony? Why did they
      release Lost Dogs and Rearviewmirror?
      A: The deal was for 7 studio albums plus a Greatest Hits and B-sides.
      • Gość: emeryt Re: do Lorenzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:40
        Każdy szancujący się fan zrobi co będzie chciał - kupi albo nie.
        • Gość: Jusuteen Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:59
          A ja sie zgadzam z Lorenzo. Dwie ostatnie plyty to totalny szajs. Kazdy
          szanujący sie fan, jesli zna sie na muzyce, przyzna nam racje.
          • Gość: kacper A JA NIE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.04, 19:37
            sorry ale totalny szajs ty chyba subiektywne określenie. Ja odpadam przy kilku
            piosenkach z ostatnich albumów... Co do całości to Perłowy Dżem był wielki i
            mam nadzieję że wielki będzie- pozdrawiam wszystkich których w ogóle to
            interesuje.

• Gość: Samael Nie ma czegos takiego jak perlowy dzem IP: *.uhof.swh.uni-giessen.de 12.12.04, 22:52
              Kacper, ja nie jestem fanem Pearl Jam, ale cos slyszalem, ze nazwa zespolu
              oznacza dzem zrobiony przez babcie ktoregos z czlonkow zespolu, ktorej imie
              bylo wlasnie Pearl.
      • Gość: Lorenzo Re: do Lorenzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:27
        I owszem, 'the deal was'. Zespol zerwal kontrakt glownie ze wzgledu na
        manipulacje wydawcy - chlopaki zawsze podkreslaly, ze nie zamierzaja wydawac
        Greatest Hits. Uwazam sie za fana Pearl Jam, nawet wybitnego fana - mam
        wszystko co wydali kiedykowliek oficjalnie i nieoficjalnie, przeczyutalem
        wszystko na ich temat, spedzilem niezliczone godziny przy 'Ten' i wszelkich
        materialach wideo marzac o manierze mimicznej Veddera. I nie kupie tego nigdy.
        Jak mozna okreslic co bylo hitem a co nie... To wydawnictwo dla ludzi z list
        rpzebojow.
        I wiem, ze takich jak ja jest wiecej. Tyle...

How much difference does it make?..
        • Gość: kamil Re: do Lorenzo IP: *.pronet.lublin.pl 12.12.04, 13:59
          masz racje! ja też nie kupie!! ale za to ściągne z internetu, na bittorencie już jest!
    • Gość: Jourdan A ja tam polecam ich Vitalogy :D IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.12.04, 13:24
      Dla mnie rewelacja - same przeboje nie z list przebojów :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka