awojtow 16.07.02, 18:08 Pilch, Komar, Tym, Stomma, Dobosz, Anderman, Beylin, Podsiadlo...? Ktos inny...? Najlepsi wspolczesni felietonisci, najlepsze - waszym zdaniem - felietony... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: felietony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 19:33 Beylin pisze felietony? Wygladaja jak donosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna1 Re: felietony IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.07.02, 14:51 Ja bardzo lubie "A poza tym" Andermana. Bardzo cenie Podsiadle za dowcip i nieglupie przemyslenia (choc czesto sie z nimi nie zgadzam). A tak przy okazji - nie wiem co to jest, co pisuje Lem do "GW" (takie pojedyncze, "odkrywcze" zdanka), ale jest to bardzo pobudzające i zmusza do stawiania pytań. Np: po co to komu, co ma oznaczać, czemu Lemowi nie chce się wysilać, kto komu płaci - "Gazeta" Lemowi czy Lem "Gazecie"? Dlaczego Lem zabiera miejsce, w którym mógłby się np. znaleźć miły i pożyteczny "Kącik serdeczności"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: felietony IP: 195.116.167.* 23.07.02, 22:16 Głosuje na Pilcha. Nie zawsze ale jeżeli juz to...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Re: felietony IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.08.02, 08:05 A ja lubie Joannę Szczepkowską.Dzieki felietonowi z poprzedniego tygodnia zrezygnowałam z remontu starej komody,niech będzie taka jaka jest,bo odnowiona może nie pasować.Swietnie sie czyta i chyba dobrze oddaje współczesne klimaty .Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Tumisiu, wolę facetów IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 10:28 Gość portalu: Tumisia napisał(a): > A ja lubie Joannę Szczepkowską.Dzieki felietonowi z poprzedniego tygodnia > zrezygnowałam z remontu starej komody,niech będzie taka jaka jest,bo odnowiona > > może nie pasować.Swietnie sie czyta i chyba dobrze oddaje współczesne > klimaty .Pzdr. nie znam dobrej felietonistki, w moim sensie "dobrej" :)) cenię inteligencję i dowcip Michalkiewicza, lubię Ziemkiewicza. Mistrzem był Kisiel. Był kiedyś taki wątek o felietonistach w info dnia pozdrawiam Tunmisiu :)) Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak felietoniści IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 13:05 moje typy to: Janusz Korwin-Mikke znakomity pod każdym względem (tzn wścieka lub "zabija") RAZ (Ziemkiewicz) największa doza rozsądku spośród wszystkich felietonistów Kinga Dunin najlepsza w GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Wydaje okrzyk rozpaczy IP: 217.197.165.* 28.08.02, 13:15 Dunin i Szczepkowska!!! Co za czasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Wydaje okrzyk rozpaczy IP: *.acn.waw.pl 28.08.02, 17:50 Kiedyś byli felietoniści, teraz...słabizna, wszystko w kulturze, jakieś marne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: felietony 28.08.02, 17:55 Zdecydowanie Pilch i Dunin. Kiedyś lubiłam felietony Stommy, choć często się z nim nie zgadzałam. Teraz już znacznie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś