Dodaj do ulubionych

Świadek koronny **

• Gość: piotrek Świadek koronny ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:50
      a co mnie to obchodzi? a niech sobie cierpi... taki z niego aktor jak z koziej d... traba
    • Gość: serb Świadek koronny ** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:51
      przeczytałem i juz sie popłakałem ze wzruszenia

no a co bedzie jesli sie wybiorę do kina???
    • Gość: Victoria Świadek koronny ** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 23:22
      Szkoda Małaszyńskiego, bo rola kiepska była, nie wymagała od niego absolutnie
      żadnego aktorstwa.
      Historia ŚWIADKA KORONNEGO jest tam mało ważna! Główny sens stanowi co innego,
      ale nie rozumieć po co było aż tyle dręczyć Więckiewicza jak to tak na prawdę
      wcale nie o niego chodziło.
      Polskie kino jest dziwne:(
    • Gość: tvn - komercja !!! Świadek koronny ** IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.02.07, 23:31
      a co mozna sie spodziewac po stacji TVN - TYLKO I WYŁĄCZNIE KOMERCJE....zgarnac
      do filmu aktorow na fali(oczywiscie sowicie ich oplacic) a nsatepnie nakrecic
      kiche nad kichami....i reklamowac go juz PONAD MIESIAC przed
      premiera....panowie/panie z TVN - ŻENADA !!!! no a jak wiadomo od zawsze dobry
      film potrafi sam sie obronić !!!
    • Gość: młody ziomek TVN plastik plastików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 00:02
      to co oni robią to wyrzygane przez USA szity
    • Gość: kinoman A mnie ten film się podobał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 00:06
      Widziałem go (pewnie w przeciwieństwie do większości z was) dzisiaj. Owszem,
      zadarzały sie dłużyzny, a fabuła to nic nowego, ale forma była na naprawdę
      wysokim poziomie. Kilka scen było przejmujących, a wiem co mówię, bo widziałem
      niejedno (nie tylko na ekranie).
    • szatrang Świadek koronny ** 03.02.07, 00:18
      byłem właśnie w kinie, bardzo dobry film, .........a co wy kurna chcecie oglądać?
    • stara_twojej_starej Świadek koronny ** 03.02.07, 00:51
      Kolejny beznadziejny film, beznadziejnie zagrany, z beznadzieją fabułą, kiepsko nakręcony...
      Nawet dobrzy aktorzy tego obrazu nie ratują.
      Syf, kiła i mogiła. Film tak zły, jak rządy kaczyńskich...
    • Gość: senior Świadek koronny ** IP: *.chello.pl 03.02.07, 01:35
      Żałosny film....nie polecam...zabrakło funduszy na lepsze peruki dla
      aktorek...:))
    • Gość: Paweł [...] IP: 62.233.214.* 03.02.07, 02:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • amanasunta53 ,,,kino mafijne sygnowane przez TVN... no no 03.02.07, 04:50
      Co za odwaga w Gazecie Wyborczej?Chyba faktycznie niedługo przeniesienie z
      Czerskiej....na Św.Józefa do Torunia.,,Nigdy nie mów nigdy''
    • kamlaw Świadek koronny ** 03.02.07, 04:56
      Dlaczego normalni ludzie są katowani Pisklakami, RM the hardrock station i
      takimi tandetami wziętymi z telenowel????????????? A tak szanowałem TVN :/
    • omcrew Świadek koronny ** 03.02.07, 05:20
      co za marny film
    • Gość: twój Pan i władca Jacy obywatele - taki kraj durniu. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 07:51
    • Gość: twój Pan i władca Jacy obywatele - taki kraj . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 07:53
    • Gość: twój Pan Jacy obywatele - taki kraj głupcze. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 07:57
    • Gość: Paweł [...] IP: 62.233.214.* 03.02.07, 07:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: l.e. Świadek koronny ** IP: *.chomiczowka.net.pl 03.02.07, 08:00
      .

Alicja Dąbrowska... niezwykla uroda. Trzymaj sie i nie daj.

.
    • anika1983 Świadek koronny ** 03.02.07, 09:11
      dlaczego w tych ankietach zawsze brakuje odpowiedzi?
      sugeruję odpowiedź: "dla zawsze świetnego i zabawnego Miśka Koterskiego"
    • Gość: kaziu Świadek koronny ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:28
      Małaszński, jest przereklamowany, Więckiewicz i Grabowska świetni.
    • Gość: dorosz doszlusowywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:33
      Autor recenzji pisze, że ktorys z bohaterów filmu (cytuję)
      >wspomina po kolei mafijne życie<
      Jak mozna wspominać "po kolei" coś co jest w liczbie pojedynczej?
      W kilku innych miejscach recenzji wychodzi na jaw, że kłopoty z językiem polskim
      ma nie tylko jej autor ale także korekta Gazety Wyborczej.
      Parafrazujac zdanie recenzenta,że:
      >film doszlusowuje do standardu przeciętnego serialu made in Poland.<
      mozna stwierdzić, że pod wzgledem jakości używanego na swych łamach języka
      polskiego, Gazeta już doszlusowała do standardu przecietnego brukowca
    • premier_hiacynt_wielki Reklamowane prawie jak ksiazka Dziwisza... obie 03.02.07, 10:08
      komercyjne produkcje zapewne beda hitami kinowymi... tylko ilosc nie znaczy
      jakosc
    • Gość: twój Pan Jacy obywatele - taki kraj . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:10
    • Gość: JB Świadek koronny ** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:17
      Wiesz stary od kilku lat sledze twoje poczynania jako krytyka i wiesz na
      początku myślałem ze masz po prostu swoje zdanie, ale ty nie potrafisz oglądać
      filmów. Oglądam je od dziecka w bardzo dużej ilości teraz mam 28 lat i wiesz
      coś cię kiedyś skrzywdziło i dlatego zamiast krytyk filmowych piszesz krytyki
      samego siebie. ps. wiem ze by cię przeczytano trzeba powiedzieć coś innego niż
      wszyscy ale ty koleś się zagubiłeś w swej inności poglądów :). Przykre jest
      życie człowieka który udaje że czerpie radość z kina -bo po to ono jest...
      żenada (to odnosi się do większości twoich recenzji)

Pozdro z Wrocka
    • Gość: Nala Świadek koronny ** IP: *.chello.pl 03.02.07, 10:30
      Okazuje się, że po prostu mamy skłonność do narzekania. Inaczej nie potrafię
      wytłumaczyć czemu piszą o tym filmie źle osoby, które go nie widziały, a nawet
      nie chcą go obejrzeć. I oczywiście chodzi mi tu o większość komentarzy, których
      aż szkoda czytać.
      Rozumiem, że nachalna reklama może drażnić. Mnie tez drażniła, ale na film
      poszłam (choć miałam wątpliwości). Uważam (PO OBEJRZENIU), że film jak na
      polskie warunki jest conajmniej dobry. Wiadomo, że nie wszystkim podoba się to
      samo i każdy ma prawo do swojej opini, ale kochani, żeby dać opinię trzeba się
      przynajmniej na film pofatygować.
      Bardzo dobre ujęcia zdjęciowe (choć wiadomo, że nie wszystkie), dobre kreacje
      aktorskie (choć rzeczywiście nie wszyscy mogli się wykazać), świetna muzyka,
      fabuła nie jest zbyt zaskakująca (zwłaszcza po uprzednio reklamowanych scenach)
      mimo wszystko akcja wciąga, ktoś pisał, że po co to wszystko skoro to nie wina
      Blachy, ale w sumie i tak do końca nie wiadomo kto mówi prawdę. Do końca nie
      wiadomo komu wierzyć.
      Napewno nie jest to film kina ambitnego (do myślenia przez kilka dni o tym o co
      wogóle chodziło), ani bezmyślna strzelanka do kogo i gdzie popadnie. Film prosty
      i do obejrzenia, uważam, że takiego filmu polskiego jeszcze nie było (choć może
      po prostu go nie widziałam).
      Pozdrawiam i polecam. Moja ocena conajmniej 4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka