4815ma Wszystko na sprzedaż 07.02.07, 11:59 , ale i przykład na to, jak buntowniczy rock and roll zamienił się na przestrzeni lat w świetny biznes I po cholere te banialuki wyglaszasz ? To byl od poczatku swietny biznes,tylko ty pojecia nie masz o czym piszesz.Tak pieprzysz bo to ladnie brzmi co? Odpowiedz Link Zgłoś
4815ma Wszystko na sprzedaż 07.02.07, 12:06 Zeby sie pobwaic w dobrym tonie, trzeba wyjechac do innych stolic, badz miast za granica Tobie to raczej wystarczy wyjazd do wiekszego miasta jak Lomza,bys mogl sie "bawic w dobrym tonie".Nie odzywaj sie buraku jak nie masz nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Wszystko na sprzedaż IP: *.as.kn.pl 07.02.07, 12:35 Nie rozumiem sensu dyskusji. Przecież wiadomo, że powstanie Hard Ćwok Cafe w Warszawie to zwykła antypolska prowokacja lewaków i libertynów. Ktoś, kto czuje się PRAWDZIWYM Polakiem nie będzie chodził do takich spelun oglądać gacie jakiejś babki uprawiającej seks na swojej płycie. Z tego można łatwo wywnioskować, że ta "restauracja" szybko splajtuje, więc nie załamujmy się i żyjmy dalej, by budować silną i pozbawioną masońskiego libertynizmu Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Zwykły pub + dobra marka i wysokie ceny 07.02.07, 13:13 Byłem w USA w Hard Rock Cafe. Różnice - to może trochę lepsza muzyka (lubię rocka), wystrój sali - w każdej HRC taki sam - i niemal 4x droższe piwo. Ogónie rzecz biorąc pijalnia piwa, tylko ładny brand name i to niektórych kręci. Podobno (tak mnie zachęcali koledzy) jest tam niepowtarzalna atmosfera ;-))) Jest równie niepowtarzalna, jak w McDonaldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazak phi - w Chorzowie mam juz z 10lat Hard Rock Pub IP: *.devs.futuro.pl 07.02.07, 13:20 i bardzo sobie chwalimy Odpowiedz Link Zgłoś
lord_peter Wszystko na sprzedaż 07.02.07, 13:25 No, no! Nie tak ostro drodzy forumowicze! To jest forum KULTURA do ku..wy nędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Wszystko na sprzedaż IP: *.aster.pl 07.02.07, 13:51 a co mieli nie otworzyć - łachy nie robią tylko kasę trzepią pierwsza HRCafe, nie pierwszy, to ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac was a co tam robia te dziady? IP: *.hsd1.or.comcast.net 07.02.07, 13:55 spojzcie na ta fotke z warszawy, co tam robia kmioty i dziady? czy to ubeckie scierwo inwigluje? zenada pokomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt ONA IP: *.aster.pl 07.02.07, 13:56 nie on, ani nie ono - bo jak widze z całości tekstu nie ma jeszcze decyzji co do płci tej knajpki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma ??? bez przesady! IP: *.s04.a013.ap.plala.or.jp 07.02.07, 14:18 bez przesady, bylam juz kilka razy w Hard Rock, ostatnio kilka dni temu na sajpanie... ale naprawde wchodze tam jak juz nic innego nie ma w okolicy , strasznie plastykowa knajpa, zarcie okropne, nawet kazde picie ....... plastykiem kolorki okropne... jak w ogole mozna tam wchodzic z wlasnej woli- szczegolnie zeby zjesc, bo moze rzeczywiscie zeby zobaczyc jakas tam kurtke to moze i mozna wejsc. ale jedzenie tam czegokolwiek to odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
ele.gancki Wszystko na sprzedaż 07.02.07, 14:30 a wino Sandra egzotic będą sprzedawać Wino szansądla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iGrek Ta, tak, sentyment - ważna sprawa IP: 80.50.180.* 07.02.07, 14:43 12 piętrowy blok przy Warszawiance, otwarte szeroko okna z których słychać Stairways to Heaven... To była piękna tęsknota za wolnością. Ale tak jak Zepellini dzisiaj, to symbol HRC można już traktować bardziej soft niż hard. Widzane z boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adv Wszystko na sprzedaż IP: 199.67.203.* 07.02.07, 15:10 Popieram! Wszyscy krytykanci, których nie stać na wejście do tego lokalu jazda na zapiekankę pod pałac i shut your mouths! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Wszystko na sprzedaż IP: 217.153.180.* 07.02.07, 15:20 Byłam w takiej w Monachium, klimat super nie mówiąc o wystroju i ludziach tam przebywających.Polecam. Mam nadziej,że wkrótce będzie na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micu Najlepsze hamburgery IP: *.centertel.pl 07.02.07, 15:22 W Monachium w HRC zjadłem najlepszego, jak do tej pory, hamburgera. I najdroższego zarazem. Ale warto było. A przy tym w fajnej atmosferze i przy dobrej muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Wszystko na sprzedaż IP: 80.50.53.* 07.02.07, 15:37 Do gościa poo : w języku polskim istnieje coś takiego jak wymiana "x" na "ks".... zanim coś napiszesz, pomyśl głąbie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Wszystko na sprzedaż IP: *.versanet.de 07.02.07, 15:38 ...taaa..., zeby te koszulki chociaz ciekawe byly . nie imponuje mi takie wielkie byle co. wielka mi knajpa, bo rodem z hameryki... gwizdze na ten "hype" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atarynka Wszystko na sprzedaż IP: 129.162.1.* 07.02.07, 15:40 Byle, jadlem. nic nie kupilem. Nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3nyc komercyjny bullshit IP: 209.208.236.* 07.02.07, 15:49 ... i tyle mam w tej sprawie do powiedzenia. znów inkorporujemy z Ameryki coś co nie ma już żadnej wartości i jak zwykle podniecamy się tym jak stado prowincjonalnych baranów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek - USA Jedzenie beznadziejne IP: 12.146.74.* 07.02.07, 18:42 W Las Vegas jedzenie bylo beznadziejne, a knajpa pusta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: król Pink Flamingo prawdziwy Rock&Roll IP: *.eranet.pl 08.02.07, 00:12 My mamy już swoje miejsce w Warszawie, ale zyczymy HRC najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś