IP: *.qdnet.pl 20.05.03, 00:08
LUDZIE nikt z Was nie byl w Witkacym?!?!Nikt z Was nie widzials spektaklu w
Teatrze Witkacego?? jak to mozliwe??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ew__a Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 22.05.03, 16:05
      Bylam, widzialm, zakochalm sie.Rewelacyjny Teater.Cudo!
      • Gość: mahoney Re: LUDZIE IP: *.man.polbox.pl 22.05.03, 18:20
        nie wiem , a warto wogole , nie nudne to , co tam daja w tym Witkacym
        • Gość: Witkaczynka Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 22.05.03, 20:07
          Nie, absolutnie nie nudne!!Tak jak wiele rzeczy w warszawksich teatrach
          potrafi najgoretszego milosnika teatru uspic, tak w Witkacym, to jest
          niemozliwe.Teatr jest w Zakopanem, i na prawde jest tak ze prawie kazdy
          spektakl jest cudem!!Na poczatek goraco bym Ci polecala Ces la vie w rezyserii
          Piotra Dabrawskiego!Teatr jest rewelacyjny,
          • Gość: uiuiuiu Re: LUDZIE IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 20:10
            Gość portalu: Witkaczynka napisał(a):

>Na poczatek goraco bym Ci polecala Ces la vie w rezyserii Piotra Dabrawskiego!>
            ====
            Ten reżyser nazywa się Dąbrowski. I nie ma go już od dawna w Zakopanem. Kieruje
            teatrem w centralnej Polsce.
            • Gość: Witkaczynka Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 22.05.03, 20:14
              Tak, przekrecialm literki.Jesr rezyserem w Teatrze w Bialymstoku.Natomiast,
              nadal nalezy do czlonkow zespolu teatru Witkacego.A jego spektakle sa nadal
              grane.Zanim, probujesz mi cos udowodnic, to sprawdz swoja wiedze.Wejdz sobie
              na storne teatru i spojrz na repertuar!
              • Gość: uiuiuiu Re: LUDZIE IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 23:53
                Gość portalu: Witkaczynka napisał(a):

> Tak, przekrecialm literki.Jesr rezyserem w Teatrze w Bialymstoku.Natomiast,
                > nadal nalezy do czlonkow zespolu teatru Witkacego.A jego spektakle sa nadal
                > grane.Zanim, probujesz mi cos udowodnic, to sprawdz swoja wiedze.Wejdz sobie
                > na storne teatru i spojrz na repertuar!
                ======
                O co się tak ciskasz? Niczego ci nie udowadiam, tylko grzecznie poprawiam.
                Nie muszę "spoglądać na repertuar". Pracuję w tym teatrze. :o)
                • Gość: Witkaczynka Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 23.05.03, 04:41
                  Nie pracujesz w tym Teatrze.Jesli bys pracowal, to bym Cie znala.Niezaleznie
                  czy w zespole aktorow, czy ludzi "technicznych".Idz moze sobie na inne forum!
                  • Gość: uiuiuiu Re: LUDZIE IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 08:26
                    Witkaczynko - nie tobie decydować, czy piszę prawdę. Tym bardziej nie zawracaj
                    sobie główki pomysłami jak mnie wyprosić z Forum. Przez chwilę nawet mśl mi w
                    głowie powstała - "kim jesteś". Ale szybko mi przeszło. Głupiutkie z ciebie
                    stworzenie i tyle. Pomyśl najpierw zanim zaczniesz tak emocjonalnie reagować.
                    Założylaś wątek o teatrze. Pisałaś, że ten teatr taki wspaniały, namawiałaś
                    internautów, zeby się odezwali - no to się odzywam. Pytasz - co kto ogladał w
                    Witkacym, którego aktora lubi itd. Odpisuję. Zrobiłaś błąd w nazwisku - więc
                    dobrotliwie cię poprawiłem - A TY MNIE WYPIERDALASZ z FORUM? Dziecko...
                    Odpocznij.
                    ps. Nie musisz mnie przepraszać.
                • Gość: AgentCooper Re: LUDZIE IP: 143.26.83.* 23.05.03, 08:36

Sluszna uwaga - wyluzujcie troche.....
                  ps. Uiuiu - a czy m sie zajmujesz w Witkacym ?
                  • Gość: uiuiuiu Jestem "techniczny"- n/t IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 09:06
    • Gość: AgentCooper Re: LUDZIE IP: 143.26.83.* 23.05.03, 10:10
      Scenografia zazwyczaj jest cool (super zrobina jest na Dzumie), aczkolwiek
      strzaly z pisloletow na wiekszosci spektakli staja sie nieco przewidywalne.
      Pozdro.
    • Gość: Witkaczynka Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 23.05.03, 15:51
      Powiem Ci tak, w naszym Teatrze pracuja ludzie o wyzszym poziomie
      inteletualnym, i o znacznie bardziej uwydatnionej kulturze osobistej.A sakd Ty
      jestes, to mnie naprawde nie obchodzi.Odpoczywaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka