Gość: Witkaczynka IP: *.qdnet.pl 20.05.03, 00:08 LUDZIE nikt z Was nie byl w Witkacym?!?!Nikt z Was nie widzials spektaklu w Teatrze Witkacego?? jak to mozliwe?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ew__a Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 22.05.03, 16:05 Bylam, widzialm, zakochalm sie.Rewelacyjny Teater.Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: LUDZIE IP: *.man.polbox.pl 22.05.03, 18:20 nie wiem , a warto wogole , nie nudne to , co tam daja w tym Witkacym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witkaczynka Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 22.05.03, 20:07 Nie, absolutnie nie nudne!!Tak jak wiele rzeczy w warszawksich teatrach potrafi najgoretszego milosnika teatru uspic, tak w Witkacym, to jest niemozliwe.Teatr jest w Zakopanem, i na prawde jest tak ze prawie kazdy spektakl jest cudem!!Na poczatek goraco bym Ci polecala Ces la vie w rezyserii Piotra Dabrawskiego!Teatr jest rewelacyjny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: LUDZIE IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 20:10 Gość portalu: Witkaczynka napisał(a): >Na poczatek goraco bym Ci polecala Ces la vie w rezyserii Piotra Dabrawskiego!> ==== Ten reżyser nazywa się Dąbrowski. I nie ma go już od dawna w Zakopanem. Kieruje teatrem w centralnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witkaczynka Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 22.05.03, 20:14 Tak, przekrecialm literki.Jesr rezyserem w Teatrze w Bialymstoku.Natomiast, nadal nalezy do czlonkow zespolu teatru Witkacego.A jego spektakle sa nadal grane.Zanim, probujesz mi cos udowodnic, to sprawdz swoja wiedze.Wejdz sobie na storne teatru i spojrz na repertuar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: LUDZIE IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 23:53 Gość portalu: Witkaczynka napisał(a): > Tak, przekrecialm literki.Jesr rezyserem w Teatrze w Bialymstoku.Natomiast, > nadal nalezy do czlonkow zespolu teatru Witkacego.A jego spektakle sa nadal > grane.Zanim, probujesz mi cos udowodnic, to sprawdz swoja wiedze.Wejdz sobie > na storne teatru i spojrz na repertuar! ====== O co się tak ciskasz? Niczego ci nie udowadiam, tylko grzecznie poprawiam. Nie muszę "spoglądać na repertuar". Pracuję w tym teatrze. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witkaczynka Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 23.05.03, 04:41 Nie pracujesz w tym Teatrze.Jesli bys pracowal, to bym Cie znala.Niezaleznie czy w zespole aktorow, czy ludzi "technicznych".Idz moze sobie na inne forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: LUDZIE IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 08:26 Witkaczynko - nie tobie decydować, czy piszę prawdę. Tym bardziej nie zawracaj sobie główki pomysłami jak mnie wyprosić z Forum. Przez chwilę nawet mśl mi w głowie powstała - "kim jesteś". Ale szybko mi przeszło. Głupiutkie z ciebie stworzenie i tyle. Pomyśl najpierw zanim zaczniesz tak emocjonalnie reagować. Założylaś wątek o teatrze. Pisałaś, że ten teatr taki wspaniały, namawiałaś internautów, zeby się odezwali - no to się odzywam. Pytasz - co kto ogladał w Witkacym, którego aktora lubi itd. Odpisuję. Zrobiłaś błąd w nazwisku - więc dobrotliwie cię poprawiłem - A TY MNIE WYPIERDALASZ z FORUM? Dziecko... Odpocznij. ps. Nie musisz mnie przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: LUDZIE IP: 143.26.83.* 23.05.03, 08:36 Sluszna uwaga - wyluzujcie troche..... ps. Uiuiu - a czy m sie zajmujesz w Witkacym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Jestem "techniczny"- n/t IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 09:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: LUDZIE IP: 143.26.83.* 23.05.03, 10:10 Scenografia zazwyczaj jest cool (super zrobina jest na Dzumie), aczkolwiek strzaly z pisloletow na wiekszosci spektakli staja sie nieco przewidywalne. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witkaczynka Re: LUDZIE IP: *.qdnet.pl 23.05.03, 15:51 Powiem Ci tak, w naszym Teatrze pracuja ludzie o wyzszym poziomie inteletualnym, i o znacznie bardziej uwydatnionej kulturze osobistej.A sakd Ty jestes, to mnie naprawde nie obchodzi.Odpoczywaj. Odpowiedz Link Zgłoś