Dodaj do ulubionych

Evanescence No.1!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 21:59
"Bring Me To Life" już na szczycie Listy Trójki.

To czwarty tegoroczny numer 1 spoza playlisty (wcześniej: Archive, Przemyk &
Nosowska, Peter Gabriel). Ciekawe czy teraz spece od playlisty wrzucą
Evanescence na playlistę, czy dalej tego kawałka będzie można posłuchać tylko
w audycjach autorskich. Dodam, że przekomercyjny RMF gra Evanescence, więc
argument, że to zbyt mało komercyjny utwór odpada.

Polecam do głosowania utwory dwóch nowych polskich kapel:
Tramwaje Jak Komety - eM
68 - Warsaw (nowy zespół byłych członków T.Love, kawałek znany z reklamy
PlusGSM)
Obserwuj wątek
    • Gość: Xionc Re: Evanescence No.1! IP: 62.233.167.* 20.06.03, 22:03
      E. i Archive to moje dwa największe hity tego roku!!!!
      I oba zostały w dużej części wylansowane na tym forum! Chciałbym pogratulować
      dobrego gustu :))))

A tak w ogóle Derekcja Srujki musi mieć co piątek wieczorem cholerny ból
      głowy... "No niech ta Aguillera wygra... Znowu Archive... Gdzie mój APAP..."
      • viking73 Re: Evanescence No.1! 20.06.03, 23:12
        Własnie oddałem głosy na kolejne notowanie i zagłosowałem na E., na Archive już
        nie (trochę mi się przejadło, ale przyznaję, że wcześniej głosowałem). Poza tym
        zagłosowałem też m.in. na Matchbox 20, The Dandy Warhols, nowego D. Gahama czy
        Life. Zobaczymy za tydzień czy coś to pomoże.

PS. Eska w Krakowie gra całą obecną pierwszą trójkę LP3 tj. Evanescence,
        Grechuta+Myslovitz i Linkin Park. No i grają też The Rasmus, którego w zestawie
        LP3 nie ma :((( Skandal!
        • Gość: Tomek Re: Evanescence No.1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 00:08
          viking73 napisał:

> PS. Eska w Krakowie gra całą obecną pierwszą trójkę LP3 tj. Evanescence,
          > Grechuta+Myslovitz i Linkin Park. No i grają też The Rasmus, którego w
          zestawie

Bo w Esce Krakow szefuje Metz, a on zawsze grał wszystko to, co dobre. Szkoda,
          że nie mogę odbierać krakowskiej Eski :-(.

Szkoda też, że Metz nie jest dyrektorem muzycznym Trójki. Miałem nadzieję, że
          jak odszedł z RDST, to pójdzie do Trójki robić porządne radio, ale - niestety -
          tak nie było.
        • Gość: Xionc Re: Evanescence No.1! IP: 62.233.167.* 21.06.03, 15:32
          The Rasmus - a co to?
          Dobre?
          • viking73 Re: Evanescence No.1! 21.06.03, 16:17
            Gość portalu: Xionc napisał:

> The Rasmus - a co to?
            > Dobre?

Zacytuję Marcina Jędrycha, który przy prezentacji ich nagrania "In the Shadows"
            powiedział:
            "To kolejne z tego typu nagrań, które jak wejdą do głowy to potem trudno się od
            nich uwolnić. Ciekawe jak wiele osób, które, podobnie jak ja i jeszcze parę
            osób, zachoruje na ten utwór. Zapewniam, że choroba może być długotrwała".
            Bardzo celnie to ujął.
    • Gość: mSZ Re: Evanescence No.1! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 11:41
      No E. nieźli, naprawdę! Ale szkoda że Metallica tylko 4 oczka w górę, liczyłem
      na więcej. Bardzo też lubię tych "dziwoloągów" z Namaste, niestety lekko
      opadli. Może za tydzień będzie lepiej, potem przerwa dwutygodniowa w słuchaniu
      LPPT - jadę w ciepłe kraje! Życzę wszystkim forumowiczom dużo słoneczka.
    • Gość: koliber Re: Evanescence No.1! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 17:47
      Nic specjalnego. Dobry wakacyjny przeboik. Taki pop nu-metal. Linkink PArk z
      kobietą. Dobre, do słuchania, ale bez przesady.
    • Gość: strange_little_girl Re: Evanescence No.1! IP: 212.244.78.* 20.07.03, 18:59
      mnie sie podoba bardzo ich teledysk! piosenka... no nie da sie ukryć że lepsza
      od agullery....no ale cóż...życie jest takie jakie jest.....
      pozdrawiam
      • Gość: Marcel Re: Evanescence No.1! IP: 172.16.3.* 21.07.03, 12:36
        Ni9e cierpię ! Kojarzy mi się z niemieckimi gwiazdkami typu GUANO APES czy
        RAMMSTEIN, bezpłciowe walenie w gitarę, średnio przeciętny wokal i miesięczna
        przebojowośc, jak nie wydadzą kolejnych singli szybko odejdą w niepamięć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka