Dodaj do ulubionych

Radio po śmierci papieża

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 18:51
Z góry zaznaczam, że pytanie to nie jest prowokacją i zostało zadane jak
najbardziej serio. Tak więc jak rozgłośnie powinny zareagować na ten fakt?
Jak waszym zdaniem powinny dobierać np. muzykę w pierwszych dniach po śmierci
Jana Pawła II? Wiadomo – telewizja ma łatwiej bo może całymi dniami nadawać
programy dokumentalne o papieżu, podobnie może postąpić Polskie Radio ale
muzaki?
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll Re: Radio po śmierci papieża IP: *.chello.pl 01.07.03, 19:14
      a co robią radia w święto zmarłych, to też poważne pytanie bo zwykle wyjeżdżam
      i nie słucham?
      • Gość: chrolofil Re: Radio po śmierci papieża IP: *.net 01.07.03, 22:50
        niektore kiedys puszczaly nastrojowa muzyke przez caly prawie dzien,
        ktora to hawryluk puszczal na przyklad hehe :)
        • Gość: Ja Re: Radio po śmierci papieża IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 23:31
          Ale na to jest bardzo prosta odpowiedz.
          To jest jedynie decyzja programowego. Jesli programowy jest osoba wierzaca to
          wszystko jasne. Jesli jednak jest osoba podobna do mnie to wszystko ok - JPII
          tak zwykla osoba jak Ty czy ON. Umarl, a swiat dalej istnieje i trzeba jakos
          zyc. Aby zyc trzeba zarabiac - wiec grac reklamy, zwykla codzienna muzyke i
          poruszac w serwisach codzienne sprawy (takze info o smierci JPII).
      • Gość: www.tvn.akcja.pl Re: Radio po śmierci papieża IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 18:41
        RMF w swieto zmarlych puszczal normalna muzyke - te co zawsze. Tylko co 15
        minut byly serwisy informacyjne o sytuacji na drogach - bardzo przydatne.

Zapraszam tez na:
        www.tvn.akcja.pl
    • franzmaurer Re: Radio po śmierci papieża 02.07.03, 08:27
      Gość portalu: Dawid napisał(a):

> programy dokumentalne o papieżu, podobnie może postąpić Polskie Radio ale
      > muzaki?

W muzakach odkurzą półkę z 'soft & easy' - Sade, B.Streisand, L.Richie i takie
      tam pop-smutasy i inne Kuschelroki :))
      • Gość: Lesiek Re: Radio po śmierci papieża IP: 195.205.139.* 02.07.03, 09:18
        Papież zdaje się żyje i ma się dobrze. A wydarzenie w jakimś stopniu
        porównywalne miało już miejsce w nowoczesnej historii polskiej radiofonii - mam
        na myśli 11 września 2001 oczywiście.
        • Gość: ciocia Hela Re: Radio po śmierci papieża IP: *.acn.waw.pl 02.07.03, 16:58
          Jeśli papież ma się dobrze, to ja jestem św. Mikołajem.
          • Gość: Lesiek Re: Radio po śmierci papieża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 19:34
            To ja poproszę rower na gwiazdkę. I prawdziwą Trójkę.
            • Gość: ciocia Hela Re: Radio po śmierci papieża IP: *.acn.waw.pl 02.07.03, 19:45
              ...a dostaniesz pastorałem po głowie.

Prawdziwej Trójki już nie ma i nigdy nie będzie. Na to nawet św. Mikołaj nic
              nie poradzi. Możemy już tylko pochlipać na tym forum.
              • Gość: mk Re: Radio po śmierci papieża IP: *.ltk.com.pl 02.07.03, 21:14
                Gość portalu: ciocia Hela napisał(a):

> Prawdziwej Trójki już nie ma i nigdy nie będzie. Na to nawet św. Mikołaj nic
                > nie poradzi. Możemy już tylko pochlipać na tym forum.

Smętnie przyznaję Ci rację. Juz dawno mi łezki obesły...
                Żal pozostał. Czuję się, jeśli o św. Mikołaju mowa, trochę jak dziecko,
                któremu odebrano ukochaną zabawkę.

mk
                • Gość: max Re: Radio po śmierci papieża IP: *.chello.pl 02.07.03, 21:45
                  czy wy w każdym wątku musicie lamentować nad nową trójką, ten dotyczy Papieża
                  • Gość: mk Re: Radio po śmierci papieża IP: *.ltk.com.pl 02.07.03, 22:29
                    Gość portalu: max napisał(a):

> czy wy w każdym wątku musicie lamentować nad nową trójką, ten dotyczy Papieża

Ja w ogóle nie rozumiem, dlaczego tutaj jest wątek o Papieżu.
                    A Trójka warta jest lamentu w każdych okolicznościach.
                    Nie łudź się, że ktokolwiek będzie płakał za tą karykaturą
                    Trójki, jaką jest trUjka. Jeśli kiedyś zniknie, co spraw Panie Boże
                    jak najrychlej.
                    Amen.

mk
                    • Gość: MAX Re: Radio po śmierci papieża IP: *.chello.pl 02.07.03, 23:11
                      JA NIE JESTEM SŁUCHACZEM 3 I NIGDY NIE BYŁEM NIE DLATEGO ŻE JESTEM UPRZEDZONY
                      CZY COŚ PO PROSTU RZADKO SŁUCHAM BYĆ MOŻE GDYBYM BYŁ STAŁYM SŁUCHACZEM MIAŁBYM
                      PODOBNE OPINIE ALE NIE PISAŁBYM NICH WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA
                      • Gość: mk Re: Radio po śmierci papieża IP: *.pkp.com.pl 03.07.03, 08:16
                        Gość portalu: MAX napisał(a):

> JA NIE JESTEM SŁUCHACZEM 3 I NIGDY NIE BYŁEM NIE DLATEGO ŻE JESTEM UPRZEDZONY
                        > CZY COŚ PO PROSTU RZADKO SŁUCHAM BYĆ MOŻE GDYBYM BYŁ STAŁYM SŁUCHACZEM
                        MIAŁBYM
                        > PODOBNE OPINIE ALE NIE PISAŁBYM NICH WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA

Ja opinie o radiu (nie tylko o Trójce, czy trUjce) zamieszczam
                        na Forum Radio. Dziwne? Gdybyś był SŁUCHACZEM Trójki, nie RZADKIM
                        tez obojętnie nie patrzyłbyś na jej niszczenie. Bądź pewny,
                        że pełnych emocji opinii o Trójce w różnych miejscach nie zabraknie.

mk
                  • Gość: Lesiek Re: Radio po śmierci papieża IP: 195.205.139.* 03.07.03, 08:09
                    Nie o papieżu, tylko o radiu po śmierci papieża. A ja skorzystałem z okazji
                    rozmawiania ze Świętym Mikołajem i skierowałem do niego swoje życzenia. Maksie,
                    nie wtrącaj się do rozmowy ze świętymi.
    • Gość: zwiadowca Re: Radio po śmierci papieża IP: 141.18.4.* 03.07.03, 20:37
      Wielu ludzi zastanawialo sie co bedzie po smierci papieza. Wiekszosc z nich juz
      nie zyje... ;-)
      • Gość: P-77 Re: Radio po śmierci papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 22:59
        Gość portalu: zwiadowca napisał(a):

> Wielu ludzi zastanawialo sie co bedzie po smierci papieza. Wiekszosc z nich
        juz
        >
        > nie zyje... ;-)
        Ale chyba nie życyzsz źle autorowi wątku?
        Ja też uważam, że póki papież żyje dywagacje na temat tego, co "po śmierci" śa
        trochę nie na miejscu. Boję sie jednak, że śmiertelnosć papieża jest w Polsce
        tabu (jak zresztą wszystko z nim związane) bo tylko tak można tłumaczyć
        histeryczną reakcję, kiedy w dniu swoich urodzin stwierdził, że coraz bliższy
        jest dzień jego spotkania z Bogiem.
        • Gość: eroll Re: Radio po śmierci papieża IP: *.chello.pl 03.07.03, 23:20
          pewnie w tym smutnym dniu zostanie ogłoszony dzień żałoby narodowej tak jak 6
          lat temu w czasie powodzi.
          • Gość: Kasyx Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.168.* 04.07.03, 17:43
            Co za ohydne posty. Czy wy nie rozumiecie, ze Ojciec Swiety nigdy nie umrze,
            poniewaz jest polskim Bogiem????
        • Gość: Dawid Re: Radio po śmierci papieża IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 21:11
          Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Gość portalu: zwiadowca napisał(a):
          >
          > > Wielu ludzi zastanawialo sie co bedzie po smierci papieza. Wiekszosc z nic
          > h
          > juz
          > >
          > > nie zyje... ;-)
          > Ale chyba nie życyzsz źle autorowi wątku?

Mam nadzieję, że nie ;-)

> Ja też uważam, że póki papież żyje dywagacje na temat tego, co "po śmierci"
          śa
          > trochę nie na miejscu.

Jak najbardziej na miejscu. Polacy muszą się na TO przygotować. To będzie
          wielki szok.

Boję sie jednak, że śmiertelnosć papieża jest w Polsce
          > tabu (jak zresztą wszystko z nim związane) bo tylko tak można tłumaczyć
          > histeryczną reakcję, kiedy w dniu swoich urodzin stwierdził, że coraz bliższy
          > jest dzień jego spotkania z Bogiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka