katarzynabobak 20.02.04, 16:47 Szukam kontaktu z ludżmi z którymi chodziłam do szkoły.Naszą wychowawczynią była Podgórna,tyle pamiętam.Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek J. Re: KTO w 86 skończył podstawówkę dwójkę?? IP: 217.96.2.* 20.02.04, 16:57 Znalezienie tutaj kogoś znajomego graniczy z cudem. Sam szukałem pół roku temu absolwentów LO na Słonecznej z kl. biol-chem i nikogo nie znalazłem. Tutaj są ludzie których nie ma obecnie w Zakopcu, a zaglądają na tą stronę z sentymentu do miasta i gór. Ale jak mówią starożytni górale "szukajcie a znajdziecie" - powodzenia. Pozdrawiam Cię - "stary" zakopiańczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: KTO w 86 skończył podstawówkę dwójkę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:32 "Tutaj są ludzie których nie ma obecnie w Zakopcu, a zaglądają na tą stronę z sentymentu do miasta i gór." Spoko Przemek J - nie tylko tacy - chodziłam do ogólnej. Ale nie napiszę kiedy... Faktycznie często się kręcę tu i tam, ale bywam "często" w górach. Ale prawda jest taka, że nie ma tu wielu młodych i "starych" zakopiańczyków. Młodych właściwie nie ma wcale. A może się mylę? ;-) Pozdrowienia dla "młodych" i "starych" Zakopiańczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek J. Re: ola-f IP: 62.29.232.* 24.02.04, 20:47 Czego się wstydzisz, że pokumamy ile masz latek ? :-)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Przemek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 14:38 Niestety Przemek, taka jestem wstydliwa... ;-) Mam wrażenie, że jednak tutaj ludzie umieją liczyć... A 18 skończyłam więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek J. Re: ola-f IP: 217.96.2.* 25.02.04, 16:39 Głowa do góry nie masz się czego wstydzić. Ja też już mam swoje latka i nie mam powodu do wstydu. Może znasz kogoś z LO kl. biol-chem rocznik 1980 wychow. Daszkiewicz. Szukam już od paru miesięcy i nic; a w czerwcu 20-lecie matury i można by się spotkać.Ostatni zjazd mieliśmy 10 lat temu, tylko ciężko starą wiarę "upolować" - rozjechała się po całej polsce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Przemek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 17:55 Nie znosiłam Daszkiewiczowej, mnie uczył Świąder ;-) My dziewczyny to u Niego przeszłyśmy szkołę... "czemu ty jesteś tupająca nogami?" Z Twojej klasy nie pamiętam nikogo :-( Z mojej klasy też z nielicznymi osobami się "znamy". Większość wyjechała, a reszta ma inne zainteresowania niż ja ;-) Wszyscy są zajęci i nie chcą wspominać LO. I chyba musisz się z tym pogodzić, że nie będzie wielu chętnych do spotkania po latach. A przecież byłoby miło pogadać. Jest tylko jeden sposób żeby się odezwali. Musisz nawiązać bezpośredni kontakt, mam na myśli telefoniczny, przynajmniej z kimś z ich rodzin. Po prostu wezwania w necie nic nie dają, musisz się bardziej wysilić ;-) Życzę Ci powodzenia. No i pamiętaj, że na nich na szczęście Świat się nie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś