Dodaj do ulubionych

29.02.2004 TVN - 22.50

28.02.04, 22:36
W programie NIE DO WIARY - "Jakie tajemnice kryją Tatry"
Pozdrawiam - Barrakkuda
Obserwuj wątek
    • barrakkuda Re: 29.02.2004 TVN - 22.50 29.02.04, 23:35
      Większej chały nie widziałam! Program z powtórki i pranie mózgu!!! TVN powinnna
      się czerwienić za TEN program i być od tej pory pociągnięta do
      odpowiedzialności przy wypadku "poszukiwacza UFO" w Tatrach, o ile z przygody
      wyjdzie żywo! To skandal w takiej komercjalnej produkcji publikować opinie TOPR-
      owców i nimi MANIPULOWAC!
      Barrakkuda
      • barrakkuda Polskie Tatry trójkątem bermudzkim Polski i okolic 01.03.04, 01:16
        Redaktorzy TVN Maciej Trojanowski i Tomasz Mull tym razem nieźle zamulili!
        Nareszcie zostałam "oświecona", że owinięta mgłą tajemnicy tragedia rodziny
        Karszniców (bzdura - prawdziwe nazwisko brzmi KASZNICA) z 1925 r., zdarzyła
        sie "w rejonie Lodowych Stawków w pobliżu Czerwonych Wierchów". To następna
        bzdura - wypadek zdarzył się w Dol.Jaworowej, nie mającej NIC wspólnego z
        Czerwonymi Wierchami. Następna bzdura to ta, że "wszyscy uczestnicy wycieczki
        mieli kwalifikacje taternickie" (cytaty z programu). Nie wiem, czy się śmiać
        czy płakać!
        Tragedię tę opisał i Wawrzyniec Zuławski w swych "Tragediach tatrzańskich", i
        Stanisław Zieliński ("W stronę Pysznej") i Michał Jagiełło w swojej istnej
        kronice TOPR-u - "Wołanie w górach". Szkoda, że autorzy programu haniebnie
        zmanipulowali wypowiedź p.A.Maraska z TOPR-u, natomiast wykreowali niejakiego
        Roberta Leśniakiewicza - byłego funkcjonariusza Służby Granicznej na Łysej
        Polanie na eksperta d/s Tatr i UFO. Tak! UFO!!!
        Ktokolwiek ma coś do powiedzenia w tym temacie i uważa za słuszne i warte
        zachodu utarcie nosa TVN-redaktorkom i pismakom podaję adres Redakcji:
        e-mail: niedowiary@tvn.com.pl
        W przeciwnym razie czeka nas kolejne pranie mózgu, wciskanie ciemnoty i bajer w
        skali kosmicznej. I wtedy niech rzeczywiście UFO ma nas w swojej opiece!
        Barrakkuda
        • ciupazka Re: Polskie Tatry trójkątem bermudzkim Polski i o 01.03.04, 01:49
          Po Twojej reklamie i zwróceniu uwagi w necie poświęciłam i ja czas na
          obejrzenie tej audycji pomimo, że nigdy tych nawiedzonych redaktorów TVN M.
          Trojanowskiego i M.Mulla nie oglądam i wręcz ich nie trawię. Nic dodać,
          nic ująć do tego, coś napisała. Dziwię się, ze TOPR dał się na to nabrać,
          Żenujące.
          Telo.
          • Gość: ola-f Re: Polskie Tatry trójkątem bermudzkim Polski i o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 06:31
            Żenujące jak większość programów rozrywkowo- dokumentalnych(he, he, he)
            w tej telewizji.
            Nawet mój pies się uśmiał... ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka