Dodaj do ulubionych

szukam chętnej osoby

IP: *.tktelekom.pl 22.05.11, 16:58
Hej,
szukam kogos sympatycznego do towarzystwa podczas mojego pobytu w Zakopanem. Niestety jade sama, mam 19 lat:) Bedę z bratem , który jedzie w sprawach biznesowych, jednak on nie bedzie mogł mi towarzyszyc zbyt często. Moje gg to 3337435, jestem zazwyczaj na niewidocznym. A i oczywiscie od razu zdjecie wysle, zeby nie bylo :)

Pozdrawiam.
Nat
Obserwuj wątek
    • skoru-sa22 Re: szukam chętnej osoby 22.05.11, 23:39
      No, podziwiam odwagę... Naszykuj od razu z 10 zdjęć i powysyłaj...a jedno zostaw na policji.
    • Gość: maddi Re: szukam chętnej osoby IP: *.ats.pl 28.05.11, 00:00
      Rzeczywiście szukanie w internecie osób do towarzystwa nie jest zbyt rozsądne. Raz byłam na wakacjach sama. Akurat rozstałam się z chłopakiem i wyjechałam na samotną wyprawę. Pierwszych kilka dni było fajnie, ale potem samotnośc zaczęła mi doskwierać. W jakiejś knajpce na Krupówkach dosiadłam się do kilku osób, bo nie było miejsca i tak od słowa do słowa i znalazłam sobie paczkę na reszte pobytu w Zakopanem. Razem wędrowaliśmy po szlakach, spotykalismy sie na obiadki, piwko i takie tam:) jakby co to bede w tym roku w Zakopanem w sierpniu:P ale uwazaj, bo roznych ludzi mozesz spotkac
    • Gość: ku przestrodze Re: szukam chętnej osoby IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 09:44
      Na odcinku Ścieżki pod Reglami łączącym Dol. Chochołowską z Kościeliską, kilkaset metrów po skręcie z Chochołowskiej stoi szałas. Tam została kilka lat temu zamordowana dziewczyna. Właśnie przez internetowego towarzysza wędrówki.
      • Gość: ku przestrodze Re: szukam chętnej osoby IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 09:47
        Powinno być Ścieżki nad Reglami
        • Gość: Moooniiiii Re: szukam chętnej osoby IP: *.ats.pl 29.05.11, 00:54
          Na początku niby miło, a potem gwałt i zabójstwo. Czytałam o tym kilka dobrych lat temu. Dziewczyno młoda jesteś, po co ryzykować?
    • zstrucki Re: szukam chętnej osoby 06.06.11, 21:43
      A kolegów ze szkoły/studiów byś nie zaprosiła? Kogokolwiek, ale nie losową postać z internetu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka