Dodaj do ulubionych

nocleg na wakacje

08.01.13, 17:24
Witam

Wiem, że jeszcze jest dużo czasu do wakacji, ale chciałabym zasięgnąć opinii.
Jestem zainteresowana noclegiem dla dwóch osób na 10 dni, nocleg koniecznie z wyżywieniem (śniadanie i obiadokolacja) i w rozsądnej cenie, bardzo proszę o jakieś propozycje.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: poraj Re: nocleg na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 21:56
      Proponuje u Billego. Oprócz wyżywienie zapewnia też napojenie;)
      • billy.the.kid Re: nocleg na wakacje 08.01.13, 22:02
        kobylim mlekiem.
        • dorka556 Re: nocleg na wakacje 09.01.13, 09:38
          Billy i spółka ...potem dziwicie się, że forum umiera.
          Rozmawiałam ze znajomymi, chętnie by coś napisali, ale Wasze 'dowcipne' wpisy ich zniechęcają.
          Zastanówcie się.
          • Gość: poraj Re: nocleg na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 13:38
            Żartujemy od dwóch dni, a nie było nas tu ponad dwa lata. Z tego wniosek Dorciu, że ci twoi znajomi albo bardzo niezdecydowani albo ponad miarę strachliwi;)
            A lenie, którym nie chce się wejść na portale z ogłoszeniami kwaterodawców tylko tu szukają palaczy na kajak na nic innego poza kpiną nie zasługują.
            • Gość: poraj Re: nocleg na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 09:29
              nie było nas tu ponad dwa lata.
              Czas szybko leci i nie dwa a już cztery lata mamy zakaz wstępu na to forum.
              Niezły wyrok...
    • agawa262 Re: nocleg na wakacje 09.01.13, 16:47
      Nie jestem leniem, i przejrzałam portale ogłoszeniowe jednak szukam czegoś z polecenia, nie chciałabym się ,, nadziać" na jakieś oszukane oferty.
      • Gość: skoru-sa22 Re: nocleg na wakacje IP: *.nplay.net.pl 10.01.13, 13:04
        Za kryptoreklamę post wyleci. Ludziska płacą duże sumy za stronki, reklamę, nie ma nic darmo i tam szukaj, wskocz sobie na Bukowina, Poronin, Dunajec, Gliczarów i masz od groma porządnych kwaterodawców.Opisy pensjonatów, zdjęcia, nr telefonów i sama narzekasz potem na siebie.
        • billy.the.kid Re: nocleg na wakacje 10.01.13, 18:07
          ...szukam czegoś z polecenia...
          tak jakoś śmiesznie mogę polecić piwnicę u bukowiana, co to szczury i prusaki latają.
          • agawa262 Re: nocleg na wakacje 10.01.13, 21:44
            Tak sobie myślę, że lepiej pieniądze zostawić w Słowacji, skutecznie zniechęciliście mnie do Zakopanego.
            • Gość: poraj Re: nocleg na wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 05:40
              Dlatego bo ci ludzie prawdę napisali? A jaką wartość ma polecenie czegokolwiek przez anonimowych internautów? Trzeba samemu szukać w ogłoszeniach, sprawdzać na mapach, zadzwonić do urzędu miasta i potwierdzić autentyczność obiektu, ew poszukać w sieci opinii na temat konkretnego adresu. Nie ma rady, roboty trochę trzeba wykonać. Czekanie, że ktoś ci gotowca na tacy poda to droga na skróty prosto w łapy oszustów, o których zresztą ciągle pisze prasa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka