Dodaj do ulubionych

Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakopanem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 21:44
Mam takie pytanie,
jakie ścieżki wokół Zakopanego polecacie do przejścia dla dwojga osób, które nie mają doświadczenia i wyposażenia na poważne trasy - chcą zobaczyć coś ciekawego ale nie chodziły po górach - więc raczej jakaś trasa spacerowa i bezpieczna dla niedoświadczonych.

Długość w sumie dość dowolna byleby przed zmierzchem zejść z trasy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: skoru-sa22 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop IP: *.nplay.net.pl 03.02.13, 21:48
      A kielo majom turyści roków?
      • Gość: albercik2005 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 22:07
        22 i 23 lata dwoje młodych i zdrowych
        • przeszlakowska1003 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 08.02.13, 17:48
          Gość portalu: albercik2005 napisał(a):

> 22 i 23 lata dwoje młodych i zdrowych

He, he, alyście sie z morfim odmlodziyli, młodym nie trza sukac drózek, a Wom starym poradze cosik, nolepiyj koło smyntorzy chodzić, cobyście mieli blisko...jak by co , abo co... to fajny Pęksowy Brzyzek zwiydzojcie! Abo tyn przy Nowotarskiej...Inkse tyz Wom polycom.
          • morfeusz_1 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 08.02.13, 21:40

jak dalej tak póńdzies tym trompem to sama ze sobom bedzies gęgać niedługo
            • kierpcosek2 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 10.02.13, 18:06
              "jak dalej tak póńdzies tym trompem to sama ze sobom bedzies gęgać niedługo "

Przestoń kalicić nasom Kwietnom Paniom! Tromp? Ki to djaboł, A póńdzie? Co to takiego, He? A od kiedy to górole gęgajom? Pis ze se bracie językiem literackim, dobrze Ci radze. Teroz Wy gęgojcie sami do sie!
              • morfeusz_1 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 10.02.13, 19:13

o jednok gados cyli jezdeś
      • morfeusz_1 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 03.02.13, 23:37
        skoru-sa masz ode mnie wiadomości na wszystkich 3 nickach - odpowiedz proszę bo sprawa pilna
        • przeszlakowska1003 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 07.02.13, 18:36
          A co Ci tak pilno? Pomalućku cłek nodalyj kroco...
          • morfeusz_1 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 07.02.13, 18:38
            dobra ino siem odezwij na morfeusz_1@gazeta.pl
            • poraj55 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 07.02.13, 18:58
              Oj Morfi nie masz Ty podejścia do kobitek, oj nie masz;)
              To trzeba z fasonem zajechać, kwiaty, czekoladki jakieś biżuty. Zachwycić się, komplementa jakieś zgrabne szepnąć do ucha. A Ty nic ino pisz na maila bo jest sprawa. I się dziwisz, że Gaździnka fuka;)
              • morfeusz_1 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 07.02.13, 19:00

A co ty mi tu imputujes przeca ona 300 kilosów ode mnie miesko to co na sankoch bedem pomykał jak mi bido do garów zagląda,eh ..... syćko to je wina tuska
                • poraj55 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 07.02.13, 19:20
                  Nie 300 ino niecałe 200. A sanna dziś jak się patrzy to byś z dzwonkami pochodniami na północek zajechał. Prosto na Lublin! Nie ma złej drogi do mej niebogi, Morficku;)
                  • morfeusz_1 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 07.02.13, 19:43

A ona tom juz no mnie z ciupazką ceka . Nie kce to nie niby taka gramotna kobita a jak o cosik poprosis nie la siebie ino la sprawy bo psecie sportowe niby kozenie mo,to ci tylko dopiepsyć potrofi,eh...
                    • poraj55 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 07.02.13, 19:49
                      Tys prowda. Mnie bez zdania racji jako burom suke pognała, choć ja do niej z sercem na dłoni szedł... Kto tam babe wyrozumie:(
                      Szkoda Twojej fatygi tyrpać sie nocom bez te śniegi i jeszce na koniec bez łeb ciupazkom zarobić;)
                      • morfeusz_1 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 07.02.13, 20:53
                        Ano... dobze prawis
                        • billy.the.kid Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 08.02.13, 19:57
                          to wy tak chłopaki piszecie o tych trasach dla pooczatkujących???
                          • poraj55 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 08.02.13, 20:59
                            No co sie tak dziwujesz? A Ty niby taki obeznany saniami z Warszawy do Lublina po nocy zaiwaniać?
                            Jedź z nami to może przed wilkami we trzech damy radę się obronić, a i Ciupazka nas nie pogna, bo Ty u niej masz poważanie.
                            • morfeusz_1 Re: Trasy dla dwojga początkujących teraz w Zakop 08.02.13, 21:33

Jo tu jus nie wim jako traso pseskocyć,a dzisiaj w Zakopanem śniegi po pas i łańcuchy na koła od tacek nie starcom jak górko pod kątem 90 stopni ino plecak na siebie i iść ciągle iść w stronem słońca , w stronem słońca az po horyzontu kres , heheheeeeej !
    • poraj55 do Albercika 08.02.13, 21:33
      Albercik wybacz, że ci wątek trochę geograficznie przekierowaliśmy;)
      Wracając do Zakopanego i Twojego pytania:
      - Droga po Reglami a z niej ma wejścia do Dolin: Białego, Strążyskiej, Za Bramką, Małej Łąki.
      - Z Kuźnic na Kalatówki i na Halę Kondratową do schroniska, Dolina Jaworzynki w dolnej partii.
      Doliny Kościeliska i Chochołowska, z tym że obie bardzo długie ale może być z podwózką saniami - niestety dość kosztowną;)
      Poza tym oczywiście kolejki na Gubałówkę i Kasprowy.
      Miłego pobytu:)
      • morfeusz_1 Re: do Albercika 08.02.13, 21:34

a ty co ześ mnie śledndził z ciupazkom bo to nie psypadndek zeby w tym somym momencie napisoć hej !
        • poraj55 Re: do Albercika 08.02.13, 21:38
          Jak nie przypadek? Przypadek ludzkim życiem rządzi, Morficku;)
          • morfeusz_1 Re: do Albercika 08.02.13, 21:40
            nie wiezem...
            • poraj55 Re: do Albercika 08.02.13, 21:49
              A co z resztą, he?

Tekst linka
              • morfeusz_1 Re: do Albercika 08.02.13, 21:50
                reszta jest milczeniem
                • poraj55 Re: do Albercika 08.02.13, 21:53
                  No co Ty, milczenie jest złotem!
                  • morfeusz_1 Re: do Albercika 08.02.13, 21:56

Lepiej więc nic nie mówić niż powiedzieć za dużo
                    • poraj55 Re: do Albercika 08.02.13, 22:02