IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.14, 21:13
Miasto a raczej miasteczko nastawione na wydojenie klientów masa naciągaczy. Nie odczułem ze jestem klientem tylko portfelem do wyczysczenia. Generalnie nie wrócę tam już nigdy nigdy. Tłuste jedzenie bez jakości. Nachalne panienki reprezentujące kluby go go szczególnie jeden taki !!!!!. Czuje się okradziony i to mocno przez zbirow w ciemnej ulicy byłoby to samo wiec jaki wypoczynek
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: opinia 11.04.14, 01:39
      Nie piszesz o ktore to miasto ci chodzi, jesli o Zakopane to moze slowami piosenki, "...bo tam jestesmy wciaz blizej nieba..." a jak wiesz niebo kosztuje, nic za darmo, a jak sie nie podoba....
      • madameblanka Re: opinia 11.04.14, 09:16

Typowy góralski buc. Potraficie tylko chlać, naciągać, oszukiwać i zamęczać konie. O słynnej głupocie górala nie wspominając. Mało tego, chciwość mąci wam wzrok i zamiast człowieka - turysty widzicie gadający banknot. Dlatego, oprócz ludzi na forach którzy nawzajem sprzed wami ostrzegają, to nawet w przewodnikach! piszą żeby korzystać ze słowackich usług przewodników, flisaków, noclegów itd - to kuźwa można upaść niżej??

I tekst "jak sie nie podoba..." - a co ty myslisz kuźwa, że góry są wasze czy jak, już całkiem wam odbiło??? Myślicie, że ktoś tu przyjeżdża do was, dla was, ze względu na was? Nikt! Każdy przyjeżdża podziwiać góry i jest zajebiscie a jedyny niesmak jaki pozostaje po przepięknych widokach to wy.
        • Gość: zdziwiony Re: opinia IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.14, 09:58
          Udaje madam a pisze jak cham;)
          • madameblanka Re: opinia 11.04.14, 11:11

Jak zwykle, jak sie ma nic do powiedzenia do sie czepia pisowni, przecinków, nicka.

Napisałam prawde wszem i wobec znaną. Prawdą jest też, że krew mnie zalewa jak czytam teksty "jak sie nie podoba to...", "nikt cię tu nie zapraszał..." bądź co bądź moich rodaków. Świadczy to o bucie, zarozumialstwie i braku szacunku do ludzi z których się utrzymują (tak samo jak okładają konie które na nich pracują). Tu mnie ponosi i wstawia się co ostrzejsze słowa.
        • Gość: turysta Re: opinia IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.14, 11:02
          a co ty myslisz kuźwa, że góry są wasze czy jak, już całkiem wam odbiło???

Sęk w tym , że są ich z dziada pradziada, wywłaszczone pod TPN.
          www.rp.pl/artykul/733068.html?print=tak&p=0
          I powiem ci jeszcze, że górale mają nosa do ceprów. Ja nigdy jeszcze nie spotkałem się z ich strony z oszustwem, złym czy lekceważącym traktowaniem. Oni po prostu na długość Zakopianki wyczuwają nadjeżdżającą stonkę - i jak to stonkę - tępią;)

• mmagi Re: opinia 11.04.14, 11:45
          to wszystko o czym piszesz znasz z autopsji czy powtarzwsz pisane lub zasłyszane opinie??
          od 30 lat jezdze do Zakopca,raz lub 2 razy w roku...........no nie mam aż takiej opinii,nie powiem,ze wszystko mi sie podoba ale takiego działa bym nie wytoczyła:D
          • madameblanka Re: opinia 11.04.14, 12:46

mmagi, ja nie mówię że wszyscy są okradani i że wszyscy okradają.
            Byłam wiele razy w górach, w Zakopanem tez. Głośni, podpici górale drący się na tych wozach swoich to norma. Sprzedaż oscypków jest do października więc co kupują turyści po październiku? No bo nie oscypki, przynajmniej te oryginalne. Czyli oszustwo. Ściąganie kasy za wszystko, kiełbasy, parkingi (zgroza), zdjęcia czyszczenie kieszeni na każdym kroku ile wlezie. Ja wiem że za żarcie, parkingi trzeba zapłacić. Tyle że ta kiełbasa to wyrób mięsopodobny i cena kosmos. I tak ze wszystkim.
            Zrozumiałabym ta chciwość gdyby ich sezon trwał, tak jak nad morzem dwa miesiące. Ale sezon praktycznie trwa cały rok! No to co jest do cholery? Dziwić się że dwie Biedronki pękają w szwach? Bo ile razy można znosić czyszczenie kieszeni?
            pozdr
            • Gość: turysta Re: opinia IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.14, 13:01
              Nie wiem, może ceny zakopiańskie są kosmiczne w stosunku do twojego miejsca zamieszkania. Dla mnie są na poziomie mojego miasta, a nawet czasami niższe.
              • Gość: kk Re: opinia IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 19:28
                Bez sensu gadanie porównuje ceny w Polsce a mieszkam zagranicą
    • mmagi Re: opinia 11.04.14, 11:40
      dlaczego mnie tam nikt nie chce naciągać,nikt mi nie serwuje tłustego jedzenia,nikt mnie nie doi i nie okrada...............buuu jestem jakaś gorsza???
      • billy.the.kid Re: opinia 12.04.14, 09:06
        eeetam. w dupach się jejim poprzewracało.
        jak zrobić smażoną karkówczkę BEZ TŁUSZCZYKU czyli smalcu.??????????????
        oscypki/oszczypki/łoscypki-przecz to cała polska jak długa i szeroka wie że to dżówno jest krowiego małaka. a tu oczekiwanie na OWCZY OSCYPEK./swoją drogą te serki to łokrutne paskudztwo/.nie ma w gór5ach łowiecek-to i łoscypków nie ma.

swoją drogą, wobec tych deklaracji ze to.. nigdy więcej... miło że w taterki przyjedzie mniej tego badziewia co9 to wyżej sra niż.....

nawet legendarni gracze w bankla popd gubałówką podchodzą do mnie z szacunkiem.
        raz udało mi się ich skubnąć/wiem o co w tej zabawie chodzi/.ale więcej grać ze mną nie chcieli.
        • madameblanka Re: opinia 12.04.14, 21:05

Pisz człowieczku po polsku chociażby nazwę własnego kraju z dużej litery, tak przez przyzwoitość - posiadasz to to?
          Tłukliście sie o to, żeby oscypki były chronionym produktem regionalnym, żeby teraz napisac że to gó... a i tak wszystkich robicie w ch*ja wytwarzając go z mleka krowiego. Znów się kłania przyzwoitość - nawet z przyzwoitości bym tego głośno nie mówiła.

Rozumiem że nie danie robienia się w ciula przez górali znaczy "wyżej sra niż..." a ci co zostawiają u was pieniądze nazywasz badziewiem. Kolejny dowód niewydolności intelektualnej górali. Aha, w Taterki się przyjeżdża nie dlatego, żeby ci się kufa cieszyła.
          • poraj55 Re: opinia 12.04.14, 22:50
            Eh, madame, madame, jak cię czytam to mi się przypomina stary dobry kawał o radzieckich wygódkach, madamach i żentelmenach;))
            • madameblanka Re: opinia 12.04.14, 22:58

Niestety czasem trzeba się zniżyć do poziomu rozmówcy, jak to się mówi "jakie tworzywo takie narzędzia". Tyle.
              • billy.the.kid Re: opinia 13.04.14, 09:09
                una nie pootrafi pojąc że NIKT z piszących na tem forumie nie jest z pocfhodzenia/krwi/więzów rodzinnych/miejsca zamieszkania góralem.

...zniżyć do poziomu itd.itp....-faktycznie-wyżej sra niż dupę ma.
                • mmagi Re: opinia 14.04.14, 12:19
                  i ciupazka tys niee:O????
                  • morfeusz_1 Re: opinia 15.04.14, 12:09
                    jo jezdem
                    • mmagi Re: opinia 15.04.14, 14:41
                      z Pcimia:D
                      • morfeusz_1 Re: opinia 15.04.14, 15:04

Ty wis tyla co zjis :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka