Dodaj do ulubionych

Niy kradnij

31.08.04, 08:25
www.geocities.com/broneknotgeld/
Hehe - no niby to wszysko piyknie
Zdowo sie jakby jakoś pokusa
Mie rudzke forum jednak wystyknie
Co niy jest moje niy byda ruszać

Niy póda śladym nigdy istnego
Co cudzym rzońdzi sie jakby swojim
Toż krześcijanin niy robi tego
Djobła co kusi przeca sie boji

Styknie mi konsek ty moji Rudy
Kery na forum ciyngym se rośnie
Bez niego wiyncy by było nudy
Niyjedyn włazi przeca radośnie

By cosik szkryfnońć czy choć poczytać
Możno skiż rymu deliberować
Ło ślonsko godka czasym zapytać
Bestoż durś byda jom tako dować

Bo niy dlo siebie pisza jo tela
Robia to ciyngym na stronie naszy
By była w zocy ta rudzko sztela
Choć możno kogoś ździybko to straszy.
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: Niy kradnij 31.08.04, 10:20
      Jezisie Maryjo, tak po Bozemu od rania, cy to do mnie , Bronek miyj
      litość nade mnom, jesce nikomu i nic zek nie ukradła, a kie biere, to
      pise cyje to, a juz nie godajęcy, ze sie boje Cie nawet cytować, ba
      jako.Hej!
      Telo.Pozdr.
    • Gość: Bolo Re: Niy kradnij IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.04, 10:20
      Dziesięć zasad

Magid powiedział swemu uczniowi, rabbiemu Zusji: "Nie mogę cię wyuczyć
      dziesięciu zasad służby. Możesz jednak iść po tę naukę do dziecka i do
      złodzieja. Od dziecka nauczysz się trzech rzeczy: dziecko jest wesołe bez
      wszelkiej przyczyny; ani chwili nie próżnuje; jeżeli mu czegoś brak, potrafi
      się tego gwałtownie domagać. Złodziej wyuczy cię siedmiu rzeczy: swoje dzieło
      czyni nocą; jeżeli nie uda mu się jednej nocy, próbuje następnej; łączy go
      wzajemna przyjaźń ze współtowarzyszami; ryzykując życie, zdobywa niewiele; tak
      mało mu zależy na tym, co zdobędzie, że gotów to oddać za lada grosz; spadają
      na niego ciosy i kary, a on się tym nie przejmuje; lubi swoje rzemiosło i nie
      zamieniłby go na inne".

• hanys_hans Re: Niy kradnij 31.08.04, 10:38
        - Keryś pieroon ukrod mi rower - skarży sie farorzowi ksioondz. - Wiym, jak
        mogesz go odzyskać. Jutro na kozaniu wymiyń dziesiynć pszikazań, kedy
        doondziesz do "Niy kradnij", jedyn z parafianoow na zicher sie zaczerwiyni. W
        pyndziałek farorz spotkou sie z ksiyndzym i spytou: - Czy wyklarowaua sie ta
        sprawa z rowerym? - Ja! Zrobiyuech tak jak es´ mi godou, a kedy ech jusz doszeu
        do "Niy cudzołóż", zaroski pszipoomniauo mi sie kaj zech go uostawiyu

• ciupazka Re: Niy kradnij 31.08.04, 11:23
          Hehe.. mnie tyz ukradli? Przecie mnie na tyj Twojyj stronce ftosi tyz
          cytuje, jo juz nic z tego nie pojmuje, "kawoły" z nos tu i teroz niezłe se
          robi? Precki z kradziejami!
          • broneknotgeld Re: Niy kradnij 31.08.04, 12:07
            No toż se teroz bliknijcie tam
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=15356983&a=15361044
            Idzie pośpiywać - tamtaradam.
            • broneknotgeld Re: Niy kradnij 31.08.04, 12:44
              Już cynzura wlazła na to
              Bo przi rymie durs sagato.
              • ciupazka Re: Niy kradnij 31.08.04, 14:02
                Co? "Oślo łowka" dlo Cie?
                Tam nolepse konski bracie!
                Godajom tyz, ze siedź w kącie,
                A kie przydzie cas, sami nońdom Cie!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=15356983&v=2&s=0
                Jee, ftoz to zdzierzy, cosik mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze stare
                nazod jedzie, trza nom wartko brać bicysko i dziadom zbolałym, sietniokom
                zatraconym po zadku pore razy świsnąć, ba jako. I zaś im przybocyć, ka
                oni zaś to som jest w tyj "EUROPIE". No wiycie, wiycie...ni majom psikrwie co
                robić, to sie chycili FRASKI ŚLĄSKIEJ, hehe... Głowicka u nik mało... Nie
                dziwota, zawse była mało i ciasno w niyj było. A kie by tak puknon w
                niom jakom granitowom skałkom, moze trza sprógować, hehe... Hej!
                • hanys_hans Re: Niy kradnij 31.08.04, 15:57
                  ciupazka napisała:

> Co? "Oślo łowka" dlo Cie?
                  > Tam nolepse konski bracie!
                  > Godajom tyz, ze siedź w kącie,
                  > A kie przydzie cas, sami nońdom Cie!

"wiadomość została skasowana!!!"
                  mynczy nos sam uod samego rana
                  w "Oślyj łowce" Bronek i Ciupazka!!!
                  Napewno wymys´loom jako nowo fraszka

• ciupazka Re: Niy kradnij 31.08.04, 16:04
                    Nie dziwota, kie w kraju
                    rządzi miernota.
                    Śleboda w głowie to
                    nowięksy wróg POLSKI LUDOWEJ!

Telo.Pozdr.
                    • broneknotgeld Re: Niy kradnij 31.08.04, 17:43
                      Dowod co bić sie trza durś łod nowa
                      W ty naszy Polsce ło wolność słowa.
                      • ciupazka Re: Niy kradnij 01.09.04, 10:27
                        A to co? Coś nowego?!

www.geocities.com/broneknotgeld/result.html
                        • hanys_hans Re: Niy kradnij 01.09.04, 11:10
                          ciupazka napisała:

> A to co? Coś nowego?!
                          >
                          > www.geocities.com/broneknotgeld/result.html

""Postanowiłem ujawnić się jednak, poniżej moje zdjęcie:""

www.geocities.com/broneknotgeld/aliengreen.gif
                          Jo se couki czas mys´lou ze hepik mo czerwioony kichol a tu psinco!!!
                          ZIELOONY!!! Wygloondo hoby jaki utoplec!
                          • ciupazka Re: Niy kradnij 01.09.04, 12:15
                            To znak widocny, ze cosi juyz pojon i zrozumioł, a nauka... wlazi w las,
                            a nie w sztandary, hehe.
                            Hej! Ni ma mnie!
                            • broneknotgeld Re: Niy kradnij 01.09.04, 21:10
                              Hehehe

Wiynkszom utropom dyć ta "Wybiórczo"
                              Byda se na nia jeszcze jo burczoł.
                              • ciupazka Re: Niy kradnij 01.09.04, 23:03
                                Pados "Wybiórco"? Hehe...
                                Z burka nie zrobis wilcurka ?!

Telo,Pozdr.

• broneknotgeld Re: Niy kradnij 02.09.04, 19:35
                                  Yno wypuściołch żech swoje drachy
                                  Zarozki kogoś łoblazły strachy
                                  No i trza było "tarczy" se chytać
                                  CYNZURY - jakby ktoś chcioł zapytać.
                                  • hepik1 Re: Niy kradnij 02.09.04, 20:28
                                    Miałeś chamie złoty róg,
                                    miałeś chamie czapkę z piór: czapkę wicher niesie, róg huka po ...
                                    St,Wyspiański
                                    he,he
                                    • broneknotgeld Re: Niy kradnij 02.09.04, 21:35
                                      Ło czym szkryflosz? Ło ibongu?
                                      Dyć niy leża jo na spongu
                                      Jo dopiyro se rozkryncom
                                      Rymy gowy mi niy mynczom.
                • ciupazka Re: Niy kradnij 01.09.04, 23:20
                  Tu tyz, nawet z "Oślyj ławki" ukradli? Hehe...

Przybocyła mi sie spiywka:

" Mojymu tacie ukradli gacie, złodzieje,
                  cym ze sie tata na stare lata odzieje?"

Dowodu ni ma? A jesce rano był!
                  • hepik1 Re: Niy kradnij 02.09.04, 09:22
                    Ciupazka -troszkę konsekwencji :

ciupazka 15.08.2004 09:23 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ech! To trza cytać i cuć...

Pozdrowiynio dlo urlopowicza!

• Re: ... Ech ten Bronek...ech ten Bronek...
                    ciupazka 07.08.2004 20:21 odpowiedz na list odpowiedz cytując

GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE.

Dzięki za info.

A kto krzyczał Cudne,cudne,przecudne ? A teraz juz przestało byc cudne?
                    • Gość: Ciupazka Re: Niy kradnij IP: *.it-net.pl 02.09.04, 12:10
                      Hepciu 1, nie zyzoj do mnie, jo za staro juz na Twoje metody i jesce
                      sie dajym nabiyrać.... Tym gorzyj dlo mnie. Bawi Cie to???
                    • hanys_hans Re: Niy kradnij 02.09.04, 13:27
                      hepik1 napisał:

>
                      > A kto krzyczał Cudne,cudne,przecudne ? A teraz juz przestało byc cudne?

Jako kto? Uorzarty hepik1 jak otrzyz´wiou to ta piykno frelka bez zymbow
                      przestała byc cudno, a pszodzi "krzyczał Cudne,cudne,przecudne"
                      • ciupazka Re: Niy kradnij 03.09.04, 09:14
                        Skoda co godać, potwierdzo sie ino, to cok roz napisała , a dobrze,
                        niestety...
                        Telo.Pozdr.
                        • broneknotgeld Re: Niy kradnij 03.09.04, 09:40
                          Hehe - Ciupazko, hepika idzie mieć kajsik.
                          Pacz jednak jak ze tym jest. Joch sie we swoji kindersztubie nauczoł "cudzego
                          niy ruszać" i łostało mi to na cołke życie. No ja , w ty naszy "złodziejski
                          Polsce" moga być sikiż tego "niynormalny", dyć mie jednak z tym dobrze.
                          Jednak prziznom Ci sie, że tyn atak cynzury na FoF, to dlo mie zaś jedne dobre
                          doświadczynie wiyncy. No i ze tego trza sie cieszyć, prowda i tak wyńdzie na
                          wiyrch. Mie styknie co poru mogło se to przeczytać, a nawet tam dopisać. Zaś se
                          ta "Wybiórczo" łodkryła. Po prowdzie, to skiż tego tyż jom terozki coroz rzodzi
                          kupuja.
                          Pozdrowiom.
                        • Gość: Zielony Re: Niy kradnij IP: 212.165.158.* 03.09.04, 19:18
                          ciupazka napisała:

> niestety...

www.geocities.com/broneknotgeld/index.html
                          Teraz wszystko w Twoich rękach

• hepik1 Re: Niy kradnij 03.09.04, 21:45
                            A najśmieszniejsze teraz jest to,że wszyscy pomyślą ,że dopiero teraz Notgeldowi
                            strone ukradli -ale jaja- jak ją likwidują -he,he
                            Teraz dopiero może z siebie ofiarę zrobić.Choć za bardzo się przy tym wysilać
                            nie musi,to juz inna sprawa
                            • ciupazka Re: Niy kradnij 04.09.04, 00:46
                              A może byś hepiku 1 przestał zachowywać się jak przygłup! W tym wieku?
                              Nieładnie! Jeszcze raz informuję oficjalnie i wprost, że nie akceptuję takiej
                              działalności na Forum, zarówno Twojej i kolesiów. I o mojom głowisie sie
                              nie mortw, nie takim daławała rade. Zastanawiam się czy z twoją w
                              porząsiu, he? Telo.
                              • hepik1 Re: Niy kradnij 04.09.04, 20:57
                                Niby w jakim wieku?I co z tym rogiem złotym?Wymiękłaś?A takie cudnie było...
                                • ciupazka Re: Niy kradnij 04.09.04, 21:05
                                  I jest nadal cudne i g... Ci do tego i "cudnie"!
                                  Hej! Zielononóżko!
                                  • broneknotgeld Re: Niy kradnij 07.09.04, 23:48
                                    "Niy kradnij" - dobro we tym nauka
                                    I na tych forach idzie jom szukać.
                                    • hanys_hans Re: Niy kradnij 09.09.04, 19:32
                                      CZEGO NIY MA W BIBLIJCE NAPISANE
                                      Wiycie skoond wziyli sie zuodzieje? Niy wiycie, to jo woom opowiym.
                                      Zuodzieje, wiycie, soom jusz uod poczoontku s´wiata. Jusz bajtle Adama i Ewy
                                      nimi byli, chociosz w biblijce niy ma tego napisane. Posuchejcie.

Jak Poonbooczek jeszcze chodziyu po ziymi, to zachciauo mu sie uodwiedzic´ Adama
                                      i Ewe, bo jusz downo im pszeboczyu za ta plonka co urwali z jego uogroodka. W
                                      tym czasie Adam z Ewa mieli jusz pou kopy dzieci. Jak Ewa z daleka uobejrzaua
                                      Pana Boga, to zaroski psziwouaua swoje pociechy i gibko zaczua je myc´, bo
                                      dzieciska sie uokropnie uopaprauy. Ale Poonboczek byu jusz pszi foortce, wiync
                                      zdoonrzyua umyc´ ino uosmioro, a resta uopapran´coow zawarua do koomory.
                                      Poonbooczek psziszou, psziwitou sie z Adamym, do Ewy sie us´miychnyu, poklepol
                                      joom kaj trza i pado:
                                      — Wy sie tu mocie lepi jak w raju...
                                      Potym popatrzou na fajnie uobmyte dzieci i zaczoon je bogosuawic´.
                                      — Ty — pedziou do nojstarszygo — bydziesz cysorzym. Ty — rzeknoou do drugego —
                                      bydziesz kroolym. Trzeciymu pedziou, ze bydzie moondrym, czwortymu, ze bydzie
                                      bogoczym, pioontymu, ze bydzie wielkim wodzym, szoostymu, ze bydzie budowou
                                      piykne swioontynie, a uoosmo to byua dziolszka, wiync, joom poguoskou po goowce
                                      i pedziou, ze bydzie piyknoom i bogatoom panioom.
                                      Ale Ewie zol sie zrobiyuo pozostauy czelodki zawartyj w koomorze, wiync bardzo
                                      piyknie pszeprosiyua Pana Boga i pedziaua, ze to jeszcze niy wszystke, bo reszta
                                      siedzi za scianoom.
                                      Poonbooczek chciou je uobejrzec´, wiync Ewa wypusciyua cauo groomada, a byuo
                                      tego az dwa dwadziescia. Jak Pan Boog popatrzou na ich popaprane gynby i rynce,
                                      to chyciyu sie za brzuch i zaczoon sie s´mioc´ tak guos´no, aze wszystke statki
                                      ze sciany pospadauy. Potym pedziou piyrszymu, co byu cauy uopaprany sadzoom:
                                      — Ty bydziesz Murzinym. Drugymu, co byu uoszmarowany zooutoom glinoom, pedziou,
                                      ze bydzie Chinczykym. Potym jusz jechou gibko. — Ty bydziesz goornikym, ty
                                      hutnikym, ty kowolym, muynorzym i tak dali, aze wszyskim dou jakos´ robota i
                                      fach. A uostatniymu pedziou, ze bydzie zuodziejym, bo pszeca tacy na s´wiecie
                                      tysz muszoom byc´. — Ale — uodezwou sie jeszcze Poonbooczek, jak jusz bylu w
                                      foortce — pamiyntejcie, ze wy brudni i niy umyci tysz mozecie wysztajgowac´ i na
                                      wysokich stoukach siedziec´, ale ino pszes waszo dobro robota, nauka i cnota. A
                                      wy — rzeknoou do umytych — mozgecie wszysko stracic´ pszes waszo pycha,
                                      uakoomstwo, zazdros´c´ i uotrostwo.
                                      Tymi suowy pozegnou wszyskich i poszou dali.
                                      • hanys_hans Re: Niy kradnij 12.09.04, 10:15
                                        foto.gliwice.com/albums/wolnastrefa/Obraz_740.sized.jpg
                                        • hanys_hans Re: Niy kradnij 12.09.04, 20:00
                                          Syndzia pado do zuodzieja:
                                          - Zrobiyliscie asz siedym wuaman´ w cioongu tydnia!
                                          - No ja. Widzoom, ze zuodziyj niy mo niydzieli, wysoki Sondzie.
                                          • broneknotgeld Re: Niy kradnij 12.09.04, 21:14
                                            Dyć coś był marny w tym swojim "fachu"
                                            Bo doł se chycić - bestoż we strachu.
                                            • ciupazka Re: Niy kradnij 10.05.05, 07:57
                                              Na scęście som i nos ciesom:

• broneknotgeld Re: Niy kradnij 10.05.05, 19:34
                                                Tu anonima obłuda widać
                                                Piyntno wystyknie - zdo mu sie przidać.
                                                • hepik1 Re: Niy kradnij 10.05.05, 20:54
                                                  Cos widzę raczej ,że reklame zaczynasz tej swojej-nieswojej strony.A w sumie
                                                  fajna -nie?Nie to co zwykłe forum na GW?
                                                  • hepik1 Re: Niy kradnij 10.05.05, 20:58
                                                    A w księdze gości jaki zachwyt był:
                                                    Nick : ciupazka
                                                    Komentarz : Jednym słowym - stronka piykno do cudu! Gratuluje! Niek Ci Pon Bóg
                                                    wynagrodzi za to, co tu i teroz dalyj robis. Nie dziw sie , ze mi w głowicce juz
                                                    syćko wiruje, Ech, ten Bronek! Ech, ten Bronek , piyknie �piywo sercem �lonski
                                                    skowronek. Niesamowite ! A j
                                                    Nick : forman5
                                                    Komentarz : Gratuluję stronki i życzę dużej inwencji na niej. Pozdrowienia z
                                                    Tarnowskich Gór.
                                                    Nick : Notgeld węszący podstęp
                                                    Komentarz : Hehe - no niby to wszysko piyknie Zdowo sie jakby jakoś pokusa Mie
                                                    rudzke forum jednak wystyknie Co niy jest moje niy byda ruszać Niy póda śladym
                                                    nigdy istnego Co cudzym rzońdzi sie jakby swojim Toż krześcijanin niy robi tego
                                                    Djobła co kusi przec
                                                    Nick : osi-ris
                                                    Komentarz : Chopie to ty teraz mozesz.. mom yno nadziejo ze ci quota na konto
                                                    nie założyli bo bydziesz musioł płacic za następne dodatkowe Mbajty he he a ha
                                                    popro� kogo� co by ci w tych kneflach na dole poprawioł (clear form) na pucuj
                                                    formularz bo jako� mi to nie pas
                                                    Nick : pejsaty
                                                    Komentarz : a dzie linka do naszego foruma kofanego? sam wklejam coby narod
                                                    spragniony rudy trafil: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=261
                                                    Nick : hepik
                                                    Komentarz : Najśmieszniejsze to ,że Bronek nawet nie wie o swojej
                                                    stronie-he,he.Na początku może się i ucieszy a potem zacznie węszyć podstęp
                                                    jakiś i ...wróci do Rudy-niestety...
                                                    Nick : ciupazka
                                                    Komentarz : Bronku!...zatkało mie, gratulacje Bronku, wreszcie mos fajne
                                                    miyjsce i niek sie dalyj fraszka �lonsko suje ku rado�ci nie ino Rudzian i
                                                    �lonzoków. Hej! Telo.Pozdr.
                                                  • ciupazka Re: Niy kradnij 10.05.05, 21:13
                                                    I jak ja mam Ci podziękować hepicku , powiedz??? Ileż ja Tobie
                                                    zawdzięczam..., nie mówiąc o Bronku, hehe...
                                                    Telo.Pozdr.
                                                  • broneknotgeld Re: Niy kradnij 10.05.05, 23:35
                                                    Hehehe

Hepik mo nożycki
                                                    I tnie niymi wdycki.
                                                  • broneknotgeld Re: Niy kradnij 10.05.05, 23:36
                                                    Utnie fraszka - zdo sie kradnie
                                                    Z tym niy piyrszy roz jest "na dnie".
                                                  • hepik1 Re: Niy kradnij 11.05.05, 09:18
                                                    Daremne żale,próżny BeNa trud
                                                    marudzisz chopie choćby but
                                                  • broneknotgeld Re: Niy kradnij 11.05.05, 16:18
                                                    Kozdy złodziyj tako prawi
                                                    Jak "fach" jego tyż go bawi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka