18.10.05, 10:05
Jesli masz problem z agresja oraz z uzaleznieniem zacznij sie wreszcie
leczyc, bo naprawde to, co soba przedstawiasz to obraz nedzy i rozpaczy.
Naprawde masz problem, nawet jesli probujesz zatkac wata uszy i nie slyszec,
co inni do ciebie mowia.

kowianeczka
Obserwuj wątek
    • Gość: Zielona Re: kowianeczka IP: *.it-net.pl 18.10.05, 12:09
      Re: Droga Redakcjo oraz Pracownicy
      kowianeczka 02.09.05, 11:37 + odpowiedz

Jezeli rozumiesz sens napisanych slow to ja nie zamiatam sprawy pod dywan-
      gwoli wyjasnienia technicznego.

Niezaleznie jaka postawe polityczna wykazuja uczestnicy for GW jestem
      przekonana co do jednego: nie po to Red. Michnik tworzyl Gazete Wyborcza, by
      dzisiaj miala stac sie tuba dawnych komunistycznych zapedow cenzorskich. Czasy
      komunizmu dawno sie skonczyly i powrotu do nich nie bedzie.

W moim liscie mowa jest o odpowiedzialnosci za wlasne slowa, za ktorymi stoi
      konkretna osoba z imieniem i nazwiskiem, adresem pobytu stalego, i numerem
      pesel, nawet jesli nickow na GW ma sztuk 100 czy 200. Nie jestesmy anonimowi,
      tak jak niektorym sie wydaje i najwyzszy czas, aby sobie ten fakt uswiadomic,
      zanim uswiadomiajacym beda specjalisci ds przestepstw internetowych, ktorzy w
      Polsce juz dzialaja.

kowianeczka
    • ciupazka Re: ciupazka 18.10.05, 13:13
      kowianeczka napisała:

> Jesli masz problem z agresja oraz z uzaleznieniem zacznij sie wreszcie
      > leczyc, bo naprawde to, co soba przedstawiasz to obraz nedzy i rozpaczy.
      > Naprawde masz problem, nawet jesli probujesz zatkac wata uszy i nie slyszec,
      > co inni do ciebie mowia.
      >
      > kowianeczka

Odnosem wrazynie, ze Ty biydoku bury tyz mos, hehe, i przysłaś sie lycyc do
      Zokopanego? Na Forum? HEhe... Dobre... hehe...Rus rzyciom racyj w góry,
      to Ci napewno pomoze, ba jako!
      Telo.Pozdr.

p.s. Jak byś ta potrzebowała przewodnika, to w rodzinie mom jaze trzók,
      dej ino znak na maila, to Cie wyprowadzom . Napewno spacer ś nimi Ci
      pomoze, haj!
      • Gość: czyżunia Re: ciupazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:23
        a ło cóz też się tej kow. rozchodzi bo nie bardzo zrozumiałem. może cós po
        polsku byś napisała bo tera to tam jakiś bełkot.
        • ciupazka Re: Do czyżuni 18.10.05, 13:28
          Pytoj sie lykorza dus na Forum , to sie znacy kowianecki, a nie mnie. Kielo
          ona musi być choro, kie naskie Forum nie pojmuje, hehe...Mało tego,
          jesce my nie po liniii partyji i panocków z redakcyji GW, hehe...

Niek zyje, niek zyje KACZYŃSKI!!! My za Nim i ino za Nim w dym! Precki
          z komuchami!!!
          • Gość: jessyk Re: Do czyżuni IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 16:42
            A do cego Ci ta kowianecka pije, bo jo ostatnio mało była na forum, to nimogem
            sie połapać, cemu ni z tego ni z owego Ci ublizo.
            • ciupazka Re: Do ..... 18.10.05, 16:55
              Jessyk, to prowokatorka i telo. Powie co wie i se idzie. Tako jyj rola... Jo
              jom mom kansi!
              Ignor takik!
              • annah11 Re: Do ..... 19.10.05, 00:02
                Popatrzylam tutaj przedtem jak byly dwa pierwsze listy i naprawde nie
                rozumialam, ale teraz widze, ze wlasnie pewnie jest tak jak to nam niewiedzacym
                Ciupazka tlumaczy. No sa tacy co swoje frustracje i problemy po forach obnosza
                dogryzajac innym. A ja wole Ciupazke i juz. a. :)
                • dunajec1 Re: Do ..... 19.10.05, 00:27
                  Jo tyz wolym Ciupazke,ale Ciupazko,zaboc o bicysku,heh.
                  • ciupazka Re: Do ...dunajca..... 19.10.05, 09:33
                    Ty tyz sie bois tego mojygo bicyska, he? Ale kie som zawarzujys, ba
                    seksownego owsa Ci sie zafciało.... to i nie dziwota... Dobre, bede bocyć,
                    ze bicysko na Cie mo być ze słomy owsianyj, hehe... Hej!
                    • dunajec1 Re: Do ...dunajca..... 20.10.05, 00:43
                      Nazwijmy to ..powroslo,tak to sie nazywalo?
                      • ciupazka Re: Do ...dunajca..... 20.10.05, 00:57
                        ...wartko zabocyłeś, nie wiada cym gorzyj dostać po gołyj rzyci, hehe
                        bicyskiem cy powrósłym, jako uwozos? Niestety, tak nos wychowywano... nawet
                        w szkole kierownik mioł bykowca i chłopcyska kie se zasłuzyli, to im 5-
                        10 razów bykowcym nie załowoł.A nauczyciele zaś biyli nos nasymi
                        drzewianymi piórnikami po lapie. To były casy...Dzieciska nie były inkse
                        jako dzisiok. Hale porzadek s nami robiyli i w chałupie i w szkole.
                        Jancykrysty nie dzieciska. Hej!
                        • annah11 Re: Do ...dunajca..... 20.10.05, 02:56
                          Ja na sadeczczyznie w szkole podstawowej u Sw. Jadwigi dostawalam czesto od
                          mojej pani od polskiego po lapach za pisanie jak kura pazurem, za leworecznosc
                          tez niestety, ale pani K. ostra byla i po latach na spotkaniu szkolnym mowila,
                          ze tak samo by bila jak kiedys bo to jedyny sposob (?). a.:)
                          • dunajec1 Re: Do ...dunajca..... 20.10.05, 23:15
                            O,tez pamietam,a trzy razy dziewiec nie zapomne nigdy,jak paskiem mi
                            podpowiedzial,do dzis to czuje,o kurka siwa.
            • owcarek_podhalanski Re: Do czyżuni 22.10.05, 13:07
              Gość portalu: jessyk napisał(a):

> A do cego Ci ta kowianecka pije, bo jo ostatnio mało była na forum, to
              nimogem
              > sie połapać, cemu ni z tego ni z owego Ci ublizo.

Jo tyz nie wiem, do cego pije, ale podejrzewom, ze zazufka* jom chyciła. Ta
              zazufka to paskudna choroba salejąca po forak internetowyk i tak naprowde KAZDY
              z nos musi uwazać, coby jej wirus nos nie dopodł. A jak juz dopodnie? Mom
              nadzieje, ze jest to choroba ulecalna - uśmiechem i dobrym humorem. Nie
              agresjom na pewno - bo agresja karmi wirusa zazufki zamiast go niscyć. Jo w
              kazdym rozie kazdemu zarazonemu zazufkom scerze zyce, coby sie wartko wylecył.
              Hau!

* zazufka - zespół agresywnych zachowań u forumowicza kochającego awantury
    • ciupazka Re: ciupazka 21.10.05, 09:31
      kowianeczka napisała:

> Jesli masz problem z agresja oraz z uzaleznieniem zacznij sie wreszcie
      > leczyc, bo naprawde to, co soba przedstawiasz to obraz nedzy i rozpaczy.
      > Naprawde masz problem, nawet jesli probujesz zatkac wata uszy i nie slyszec,
      > co inni do ciebie mowia.
      >
      > kowianeczka

Hehe... Odpowiydź kowianecce:

"Nikogo mi nie zol, nikogo, nikogo,
      Ino tyk biydoków, co fcom, a ni mogom.

Dobry Panie Boze, pomóz jyj kie mozes,
      A kie ześ zajęty, koz to robić świętym"

Telo.Pozdr.
      • annah11 Re: ciupazka 22.10.05, 11:25
        Ciupazko, sliczne!
Inne wątki na temat: