kogucik.2972 03.10.09, 15:57 Olaboga !Gwałtu ! Rety ! Znowu wleźli na koguta ! Ta ciupazka znów - niestety Awantury za mną szuka link do postu link do postu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: no nie mogę 03.10.09, 16:04 czarnaandzia się wnerwiła, i dziękując wszystkim szybko, fotoforum opuściła, nie tak prędko ! moja Rybko ! Nie dajemy satysfakcji, tym co gnębić nie przestają, chociaż masz w tym sporo racji Przecież to Ci nic nie daje ! Ja dziobania nie skończyłem, chociaż tutaj wolę piać choć się baby nie pozbyłem, będę się ostatni śmiać ! Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: no nie mogę 04.10.09, 08:53 Drogi dobry Koguciku Baba wkurza mnie do szpiku Nie mam siły ani chęci Czakać aż się jej odkręci A spokoju chcę choć trochę Więc nie patrzę już na wiochę No ogólny brak kultury Gdy się dorwie do klawiatury. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: no nie mogę 03.10.09, 18:59 no więc, skoro wątek taki, Wyrósł tutaj, choć przypadkiem, To mój wierszyk, tak dla draki zacytuję tu ukradkiem : link do źródła Tak ciupazka - niby gwarą do mnie się zwracała: "Dej se owsa kohucie, chybaś głodny.Idź ku babie, moze co podziubies i Cie nakormi.I sukoj dobrze w necie, cobyś nic nie straciył, fecm to widzieć tutok, zakiela ocami mrugom". przerobiłem to na polskie by treść była zrozumiała : W wolnym tłumaczeniu Skubnij owsa koguciku, bo coś głodny ptaszek z ciebie , przytul żonkę, daj buziaka, będzie ci jak niebie szukaj wieści w internecie, byś nic nie przeoczył, i nie przejmuj się ciupazką, niechże sobie psioczy ! Odpowiedz Link