audir 02.08.06, 06:11 Tak twierdzą naukowcy ...A niby dlaczego samotny robi więcej szkody niż ten co żyje w stadzie ... no powiedzcie , dlaczego ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owcarek_podhalanski Re: Samotnik to szkodnik 02.08.06, 09:03 Nie wiem, cemu samotnik robi więcej SZKODY. No po prostu, Audirecko, nimom pojęcia, cemu samotnik robi więcej samochodów marki SZKODA. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Samotnik to szkodnik 02.08.06, 10:09 Jak to nie wiesz dlaczego ... bo wyznaje zasadę mituwisi mercedes benc:) owcarek_podhalanski napisał: > Nie wiem, cemu samotnik robi więcej SZKODY. No po prostu, Audirecko, nimom > pojęcia, cemu samotnik robi więcej samochodów marki SZKODA. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Samotnik to szkodnik 02.08.06, 14:08 Z dawnyk casów boce jak jest polski duzy fiat po japońsku: MASA HUKU. Z kolei fiat "maluch" to po japońsku: A CIO TO. Natomiast polski rower: SAMA RAMA. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Samotnik to szkodnik 02.08.06, 17:06 no i chciał nie chciał żuczek na nysie ma racje:)) owcarek_podhalanski napisał: > Z dawnyk casów boce jak jest polski duzy fiat po japońsku: MASA HUKU. > Z kolei fiat "maluch" to po japońsku: A CIO TO. > Natomiast polski rower: SAMA RAMA. > Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Polsko-japoński wątek motoryzacyjny 02.08.06, 14:15 Z dawnyk casów boce jesce to. Polska delegacja FSO przyjechała z wizytą do fabryki samochodów Hondy. Polacy zauważyli, że na samym końcu taśmy produkcyjnej japoński robotnik do każdego samochodu wrzuca kota. - O co tu chodzi? - spytali Polacy japońskiego przewodnika. - Sprawdzamy - zaczął wyjaśniać przewodnik - czy te samochody są szczelne. Jeśli na drugi dzień okaże się, że kot żyje, to znaczy, że do samochodu dochodzi powietrze, czyli samochód jest nieszczelny. Pół roku później Japończycy przyjechali z wizytą do polskiego FSO. Zauważyli, że do każdego ukończonego samochodu polski robotnik wrzuca kota. - A tutaj - powiedział Japończykom polski przewodnik - sprawdzamy szczelność samochodów. Jeśli na drugi dzień kota nie ma, to znaczy, że samochód jest nieszczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Polsko-japoński wątek motoryzacyjny 02.08.06, 17:09 humanitaryzm przede wszystkim ...a tak a propos opowiem Ci jak jechałam z moim wujowstwem ich starym nowym dużym kwiatem , świeżo kupionym do szpitala do mamy do Tychów.... Pyta mnie ciotka ślązaczka ....nie ciągnie ci dziołcha po krzyżu ... nie ciociu , a czemu pytasz ... bo się kurka wodna tu wszystko na rdzy trzyma , a rdza na lakierze :))) owcarek_podhalanski napisał: > Z dawnyk casów boce jesce to. > > Polska delegacja FSO przyjechała z wizytą do fabryki samochodów Hondy. Polacy > zauważyli, że na samym końcu taśmy produkcyjnej japoński robotnik do każdego > samochodu wrzuca kota. > - O co tu chodzi? - spytali Polacy japońskiego przewodnika. > - Sprawdzamy - zaczął wyjaśniać przewodnik - czy te samochody są szczelne. > Jeśli na drugi dzień okaże się, że kot żyje, to znaczy, że do samochodu > dochodzi powietrze, czyli samochód jest nieszczelny. > Pół roku później Japończycy przyjechali z wizytą do polskiego FSO. Zauważyli, > że do każdego ukończonego samochodu polski robotnik wrzuca kota. > - A tutaj - powiedział Japończykom polski przewodnik - sprawdzamy szczelność > samochodów. Jeśli na drugi dzień kota nie ma, to znaczy, że samochód jest > nieszczelny. > Odpowiedz Link Zgłoś
turbacz68 Re: Polsko-japoński wątek motoryzacyjny 02.08.06, 18:34 Faktycznie nie dorosłem intelektualnie do tej merytorycznej dyskusji. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Polsko-japoński wątek motoryzacyjny 03.08.06, 09:40 Nie martw się w tym wypadku my też nie ...bo co można na takie naukowe dictum :)) turbacz68 napisała: > Faktycznie nie dorosłem intelektualnie do tej merytorycznej dyskusji. Tak to wi > dzę. Odpowiedz Link Zgłoś
brookstar Re: Samotnik to szkodnik 03.08.06, 10:23 Tio musiał być naukowiec z LPR-u , co takie bzdety wypisuje! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Samotnik to szkodnik 03.08.06, 16:48 Co do naukowców z LPR-u - znocie to? Umiesz liczyć? Licz na siebie! Nie umiesz liczyć? Licz na Giertycha! hau! Odpowiedz Link Zgłoś
metaxa_cool Re: Samotnik to szkodnik 03.08.06, 17:49 Jasne , coś gadać muszą no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Samotnik to szkodnik 04.08.06, 21:09 Tylko czemu szukają winy w singlach! metaxa_cool napisała: > Jasne , coś gadać muszą no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
metaxa_cool Re: Samotnik to szkodnik 07.08.06, 08:23 z tymi naukowcami ...wieczny kłopot Odpowiedz Link Zgłoś