Dodaj do ulubionych

Dyskoteki w Zakopanem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:26
Jak wyżej: gdzie najlepiej się zabawić na Sylwestra??? Co polecacie?
Najbardziej interesują mnie dyskoteki, ale nie mordownie, tylko takie na
wyższym poziomie.
Obserwuj wątek
    • Gość: poraj Re: Dyskoteki w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:40
      No najwyżej n.p.m. to chyba na Kasprowym;)
      • Gość: Asia Re: Dyskoteki w Zakopanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:48
        No oki, bardzo zabawny jesteś. A przy okazji nie mógłbyś polecić czegoś?
        • Gość: Ciupazka Re: Dyskoteki w Zakopanem IP: *.it-net.pl 20.11.06, 17:32
          Wrzuć w wyszukiwarke google temat i sama znajdziesz, tak jak ja. Co sie tak
          lubisz wyręczaś kimś?

www.nowiny.z-ne.pl/post.php?id_post=7923&id_watek=7923&id_forum=69
          www.pozadomem.pl/kluby_i_dyskoteki-1111.html
          • Gość: Asia Re: Dyskoteki w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:19
            Ja krochmale, jacy wy złośliwi jesteście. Ciupazka - potrafie znaleźć w
            wyszukiwarce i wyobraź sobie, że widziałam wcześniej tego linka. Ciekawią mnie
            opinie osób, które znają dyskoteki w Zakopanem i mogą coś KONKRETNEGO doradzić,
            bo wybieram się tam na Sylwestra. Tym, którzy nie mają nic do powiedzenia na
            ten temat - dziękuję!
            • Gość: Ciupazka Re: Dyskoteki w Zakopanem IP: *.it-net.pl 21.11.06, 00:06
              To możesz czekać na odpowiedź do u... śmierci. I czekaj. Nie bedziesz musiała
              dziękować, hehe. Pojdziesz to sobie sama ocenisz. Jak można zdawać sie
              bezkrytycznie na cudze opinie. No coż, to Twój wybór.
              • Gość: Asia Re: Dyskoteki w Zakopanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 07:45
                Ciupazka, ty chyba nie masz co robić. Po co sie wcinasz, skoro nie masz nic do
                powiedzenia na temat? Nie zdaję się bezkrytycznie na czyjąś opinię, zbieram
                tylko informacje, a to różnica. Czy tobie nie zdarzyło sie pytać np. o dobra
                restauracje w jakims miescie???
                • Gość: dyskosylwester Re: Dyskoteki w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:23
                  Najwieksze dysko jest na Krupówkach jak górale dyskami okna pozabijają i dysko
                  bez kufe mozna wartko dostać.
                  • Gość: Asia Re: Dyskoteki w Zakopanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:50
                    Rozumiem, po prostu nie macie nic godnego polecenia. Czyli najlepiej do
                    Manieczek albo do Wrocławia. Pozdro dla Zakopanego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka