Gość: nocnymarek IP: 80.72.65.* 14.04.03, 01:18 Zapraszam na nocne rodakow rozmowy. Wszystkie tematy mile widziane! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nocnymarek Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... IP: 80.72.65.* 14.04.03, 01:26 Wolno! "Tatre" masz? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... 14.04.03, 01:29 No super!! Imprezka się rozkręca. Nocny - mam pytanie - piszesz też jako Rumcajs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnymarek Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... IP: 80.72.65.* 14.04.03, 01:41 Moze tak, moze nie... Czy to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... 14.04.03, 01:46 Gość portalu: nocnymarek napisał(a): > Moze tak, moze nie... Czy to ma znaczenie? =========== Mam uraz z forum "Aktualności". Żeby nie wdawać się w szczegóły - jedno słowo PACYNKA. Ale masz racje /rację w tym co sobie pomyślałeś/ - nie mam prawa przykłądać jednej miarki. Dzięki za wyjaśnienie "słówka". Plum powinna cię palnąć za tez żarcik. Hi hi hi... Pozdrawiam. Rodzinę - też :o) Teraz juz na prawde wyłączam komputerek. Za kilka godzin rześko pomaszweruję do mojej ukochanej pracy............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnymarek Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... IP: 80.72.65.* 14.04.03, 02:21 Cholera, przyblokowalo mnie. Dla swietego spokoju - nigdy tam nie bylem. Takiego nicku nigdy bym sobie nie wybral. Nie mam syndromu Barbie! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Moja wina 14.04.03, 07:25 Gość portalu: nocnymarek napisał(a): > Cholera, przyblokowalo mnie. Dla swietego spokoju - nigdy tam nie bylem. > Takiego nicku nigdy bym sobie nie wybral. Nie mam syndromu Barbie! ====== Uriel - źle mnie zrozumiałeś. Moja wina - nieprecyzyjnie się wyraziłem. PACYNA lub PACYNKA to określenie. Jeśli ktoś rzuca tekst-prowokację a potem sam dopisuje w wątku uwagi pod różnymi nickami, robiąć wrażenie że jest ich kilku myślących wlaśnie tak /wiesz takie towarzystwo wzajemnej adoracji/ albo na przykład ktoś ma stałego nicka i loguje się alno występuje jako "gość" pod różnymi jeszcze imionami - to takie właśnie dodatkowe imiona to są pacynki. NA FAktualności była niedawno straszna awantura. Obrzydliwa sytuacja. Pacyny wykorzystały cztery bodaj osoby, które były sobie znane z Forum, ale poszerzyły znajomość o realny świat. Jako pacyny wypuśxciły na Forum paskudne szczegóły z zycia prawdziwego kilku z nich i oczywiście udawały, że to nie one. Trudno to wyjaśnić. Mam nadzieję, że tego jeszcze bardziej nie zagmatwałem. Prolog: po prostu w pierwszej chwili zapaliła mi się lampka z napisem "PACYNA". Gość używa kilku nicków! Niebezpieczeństwo! On coś knuje! Wiesz - odruch Pawłowa. Stą moje pytanie. Ale spoko - w zasadzie posługiwanie się kilkoma nickami nie jest niczym "nie w porządku". Sam wiesz - sporo rzeczy można wykorystać jako pretekst do dobrej zabawy albo jako narzędzie do zrobienia komuś sku*** kiego numeru. Podrawiam. Dobrego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnymarek Re: Moja wina IP: 80.72.65.* 14.04.03, 14:39 Dzieki za wyjasnienie - ja tez zycze owocnego dnia. Dla wyjasnienia - proboje "rozruszac" forumowiczow. 3maj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:noc...? IP: *.it-net.pl 16.04.03, 10:21 Ja w nocy śpię zazwyczaj i po klubach nie chodże Rumcajsie. Szkodzi mi dym z papierosów , a poza tym wyznaję : "ranek panek" i pobudka o 5-ej. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.vell nocnymarek Re:noc...? IP: 80.72.65.* 16.04.03, 15:28 Ciupazko! Nie gadaj! Ty tez zagladasz po polnocy na forum. Myslisz, ze nie wiem? Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:noc...? IP: *.it-net.pl 16.04.03, 16:05 To przez cie spać ni moge, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re:noc...? IP: 80.72.65.* 16.04.03, 16:28 Jo tyz! Bolaly mnie nozki hodzecy do Kaski /plum...plum.../ A kie do Marysie, Zagoily mi sie! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 No i co? 17.04.03, 23:49 Gość portalu: nocnymarek napisał: > proboje "rozruszac" forumowiczow... ======== Uriel1 - i z jakim skutkiem? Siedzę tu kurde sam w tym klubie i nawet nie ma nic konkretnego do picia. Taki z ciebie "nocny marek"? Śpicie Rumcajs?!?!?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: No i co? IP: *.it-net.pl 19.04.03, 00:53 Nei, nico! Wiiiidzis...? Jako to samemu w klubie nocom siedzieć...? Nawet ni ma do kogo kufiska oździawić. Ludzie domynceni przygotowaniami świątecnymi juz po klubach nie siedzom, ba śpiom. A Wielgi Piątek tyz nie ku temu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnymarek Re: No i co? IP: 80.72.65.* 19.04.03, 12:09 Fajnie, ze wpadasz! Ja mam szlaban na kompa! A poza tym urwanie parapetu w pracy. Czekam na ferie swiateczne-wtedy nadrobie "zaleglosci". WESOLYCH SWIAT DLA WSZYSTKICH SOW, SOWEK, PUCHACZY I NIETOPERZY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Dzięki, dzięki, pozdrówka... IP: 212.182.27.* 19.04.03, 13:52 No dobrze ,że momencik i juz Cie mom Rumcajsie. Zapraszam jutro na 11-ta razemz z Twoją Rodziną na śniadanie Wielkanocne, a wczesniej na 6-tą na REZUREKCJE. Czekam!!! Wirtualnie dzielę się jajcem i składam zyczenia wszystkim radosnego Halelujo!!! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Dzięki, dzięki, pozdrówka... IP: 80.72.65.* 19.04.03, 14:18 Bendem!!!!!!!!(*)(:)(!)(?)(~)(@)(#)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 20.04.03, 19:00 Dzis wieczor stawiam! /po 22.oo cz.pl./ Kielusecka, baranecka, mazurecka ... i co tam jesce Ponbocek nagodziel! Gorole, Hanysy, Kaszeby i wseliniejakie inne narody - przybywojcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 20.04.03, 22:58 Rumcajs! Ty mie fces wykońcyć? Cały bozy dziyń na nozkach przy gościach, goniacka, wte i nazod i jesce teroz fces gonić? Stawiom sie na zaprosenie, kielusecek w gorzć i twoje zdrówko! Bedzie mi sie lepiej spało!A co mos dobrego, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 20.04.03, 23:10 Za spoznienie pseprasom, ale prziycyny "uobiektywne" - zempolilek do 22.30 casu PL. Coz - sluzba -nie druzba - dudki - rodzina ceko!!! Myslelek, coscie sie zebroli na forum - i hanysy - i gorole i "gorole nizinni" - i cepry - i wseliniejakie - my Wos kochomy - zaprosenie belo dla wsyckich - azek sie spoznielm - na moj dusiu - nie kozdy clek jes je gospodarem swego losu! Haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 20.04.03, 23:25 Z Pyrlikiem tońcymy krzesanego na cobyście sie ozesmioli, włąc sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 21.04.03, 00:06 Ciupazecko zlota!... Prostom s pociongu - na Foruml! Umenonym doimentu. Teroz mi prziygrywo Golec Uorkiestro,/po TV/, ale jescek nie odetchnolek, przeto humor niepec. Calom nocke bendem na forum! Krzepe mom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 21.04.03, 00:12 A jo sie biere w objęcia Orfeusza, mom dość, a jutro mie ceko drugi cięzki dziyń goniacka koło obiadu, nie godajecy o kościele, do ftorego trza iść rano, bo pote goniace i polywace z wiaderkami nie dadzom zyć.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 21.04.03, 00:59 Niek bendzie, ale wiydz, ze ty piyrwse trzi kropelki Dyngusa bendom ode mnie i moich: na zdrowie, na scynscie ... i na wsycko inkse, co sobie pomyslis. Jutro musem rzympolic fest caly dzionek i nie wiym, kiedy bendem haw - do srody mom full. Poskromiaj Hanysow, coby w Dyngusa nie robieli poruty, bo jo w Gliwicach, Zabzu i Kendziezynie mom wielgich znajomskich i nie fcem, coby ludziska skarzyli sie, ze forumowice narobiajom w dyngusa jak pijane zajonce. Haj!!!! Bendem na Forum 21.04. - 22.oo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs vell Pyrli Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 21.04.03, 01:29 Hanysy i Gorole! Ciupazka umencona swiontecnymi niewolami. Jo jes tu! Mozemy pohipkac, podokazowac w ten swiontecny cas. Wice i niespodzianki na dyngusa - mile widziane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 04:22 Cos nieplono w Klubie...Z kurami lygocie, cy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 23.04.03, 10:28 Pedziałak byk, ze racyj płono, he, he, mnie nie bedzie, jo nockom spie, dlo mnie "ranek panek" Telo.Pozdr.Wołoj Kazika, abo uiuiuiu, moze s tobom bedom nukwalować po nocy, ba haj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnymarek Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 24.04.03, 22:04 Ciupazecko! "Dzis" pomrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkujemy! Wsyckie iuiuiuiuiu(!?(;oP), plum`ki /Iloveyoucalujeraczki/, kaziki/ciszaprzedburzawszklancewody/ , uriele/1/, seregowi, goscie /swagry, hanysy, helsiniaki, helikony, heliosi, he (l)rodoty, herostraty, heruklesi, he - he...h..e...e...........(!)??????Pytomy piyknie na FZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 24.04.03, 23:58 No, bees cekać, zakiela sie fto zjawi, a tu jesce jooooooo i fce ci pedzieć, zek gotowo, budzik nastawiony, kąpiółka i pajciu luluuuuu. Hej! Jak bedom możliwosci dostępu do netu, to sie odezwe. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 25.04.03, 00:14 Jo wiym, ze niy mozes spooooooooooc........Na FL jes fajne towarzistwo! Jak sie ukompies - hipnij! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Zaproszenie przyjęte 25.04.03, 00:49 A swoją drogą ciekawi mnie - dlaczego w zaproszeniu nie dopisałeśnicego obok mojego nicka. czyżbys nie umal mnie zdefiniować? :o))))))) No i znowu sam tu siedzę. O suchym pysku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Zaproszenie przyjęte-uriel1 IP: 80.72.65.* 25.04.03, 01:36 To belo do ciupazki, cy do mnie? Forum jes dlo wsyckich. Radujem sie, zes haf s nami! Jo clowiek "swiatowy" - dopiyro co bylekw Chicago... I nogorsy, ze musem zmienic harddysk - bo mi ciengiem serwuje siurpryzy. Po 1 maja nadziejem sie, ze psoty sie skoncom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs ...iuiuiu...! IP: 80.72.65.* 25.04.03, 21:20 ...Ciupazki nie ma. Moze wpadniesz do nocnych markow? Odpowiedz Link Zgłoś
kojako1979 Re: ...iuiuiu...! 26.04.03, 00:59 Zapraszam na Lublin. Nocny mam Cię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: ...iuiuiu...! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 17:40 Jestem cały czas. Wpadnę za 6 godzin Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: Czy sa nocne marki na FZ? 09.05.03, 01:43 Som jes fajne korcmy w Zakopcu - i jenterniet jest! Takescie sie upieli, ze ni ma kto palcyma przebieroc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: 80.72.65.* 11.05.03, 22:28 Pomarkujemy? Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: *.it-net.pl 13.05.03, 21:54 Jo sie muse kiesi wyspać, hale moze sie fto nońdzie. A moze nocne marki weznom se na sen tabletki i tyz sie choć roz dobrze wyśpiom.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: 80.72.65.* 13.05.03, 22:03 Som! A cozes to Ciupazecko s labadzia w nocnego ptoka sie zmienila? Pusc se slowicka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: *.it-net.pl 13.05.03, 22:30 Kie otworze okno, to napewno zostane nocnym markiem, teli szum samochodów słyse. Spanie mom od drugiyj strony bloku i temu jesce dobrze śpie.Słowików to jo sie nasłuchała o 12 -ej w nocy nad Adriatykiem, ale się popisywały, nie wiem , woda tak niosła, czy co, było to coś niesamowitego. Czuwaj, ktoś musi czuwać, żeby inni mogli spać! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: 80.72.65.* 13.05.03, 22:37 W cieplych krajach spiewaja glosniej - fakt. Ja tez mam kompa przy glownej ulicy, a spie po drugiej stronie. Musze listy pisac, wiec robie rzad i ide stad. Ale bede wpadal od czasu do czasu na L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Widze, Szwager... IP: 80.72.65.* 15.05.03, 23:24 ...ze dzis jestes solo na FZ! Slaby ruch, towarzystwo oklaplo. Czyzby burze tak dzialaly na Forumowiczow? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Widze, Szwager... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:43 Pada śnieg. Nie ma burzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: No nie cołkiem... IP: *.it-net.pl 15.05.03, 23:50 Bo jo ze szwagrem tyz ukwaluje, na innym wątku, a Rumcajs śpi? Moze sie i on obezwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: No nie cołkiem... IP: *.it-net.pl 16.05.03, 00:04 Północ, a oni poszli spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: No nie cołkiem... IP: 80.72.65.* 16.05.03, 00:12 To gdzie wysta sie slojoli do ty pory kruca fuks! Clowiek ni mo do kogo gemby otwozyc coly wiecor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: No nie cołkiem... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 00:25 Patrze jak pada snieg. Nie chce mi się gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: No nie cołkiem... IP: 80.72.65.* 16.05.03, 00:40 Tak to jest z ta pogoda - bedzie, ale nie wiadomo jeszcze jaka... A co Ty taki lakoniczny dzisiaj? Zeby Cie bola? Wiesz Uiuiuiu, sprawiles mi wielka frajde linkami, zreszta nie tylko mnie. Piekne dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: No nie cołkiem... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 09:14 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > A co Ty taki lakoniczny dzisiaj? Zeby Cie bola? ===== Nie. Wątroba. Zakochałem się beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: No nie cołkiem... IP: 80.72.65.* 16.05.03, 20:39 To ponoc sie rzuca na serce i glowe, ale widocznie solidnie Ci leglo na watrobie. Powodzenia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Nocny Marku! IP: *.it-net.pl 16.05.03, 22:21 Hej! NIe bedem markować, bo jutro mam ciężki dzień, 8 godz. non stop harówa, a dopiero co przywłoklam się do chaty.Dobrze, że przestało lać, poszłam od rana w ogródki i bardzo dużo zrobiłam, ale ledwo nogami powłóczę. Mam sól krymska to wciepne do kapieli, to mie na 4 łapy postawi. Rumcajs! Zbiyroj majowa pokrzywę, co to za lek!!! Na łysienie, na spokojne nerwy(kąpiele), a można odwary pić, genialne! Wysuszyć w ciemnym , przewiewnym miejscu, do worków i na zimę jak znalazł dla całej rodziny. U nas zioła są bardzo drogie, to tez i zbieram, bo i na tym sie dość dobrze znam. Ech, przypomniało mi się jak do egzaminu z botaniki mój egzaminator zażądał ode mnie zielnik z 300 roślin górskich, oczywiście z opisem, nazwami łacinskimi. Oj miałam ci ja za swoje, miałam, a ta przeklęta botanika była przez 2 lata (4 semestry!), aż to było kujoństwo... Telo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Nocny Marku! IP: 80.72.65.* 16.05.03, 23:17 Pokrzywa? Przeciez to prawie panaceum! W domu stosujemy i do ciala i do wlosow, na nerwy, na nerki, na skore. Doskonala jest zupka z takiej mlodej pokrzywy! Jak chcecie dam przepis, bo na "wyjalowiony" po zimie organizm doskonala na wyrownanie poziomu zelaza i i. O herbarium mi nie mow, bo corka na I roku na zaliczenie I semestru musiala przedstawic takie cos (150 szt.). Odkladala, odkladala az przyszla zima. A tu trzeba i z korzeniami! Z zakamarkow powyciagalismy zaszuszone bratki, konwalie, jasminy, szarotki i inne cuda, walnelismy korzenie jakie udalo sie wyciagnac spod sniegu, nazwy lacinskie i... na zaliczenie. Udalo sie! P.S. A moze Ty tak na wyrost na nerwicki, bo wiis, com fest wqrwiony, he? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Nocny Marku! IP: *.it-net.pl 16.05.03, 23:46 Wies, moje piyrse ucenie to japtykarstwo, to cosi na tyn temat wiym, pote rolnictwo, tyz dobrze, pote dalse nauki na tytuły, coroz trudniyjse, hale wiys, ze sycko mi sie przydaje , teroz ucys furt a furt głuptoków( no, moze nie syćka nimi som) i furt, furt sie ucys i furt wies, ze nic nie wies i ześ głupi jak but! Ba jako. Do końca zycio mos co robić, siedze teroz w genetyce i klonowaniu ( hodowaniu potworów i zjadliwych mikroorganizmów), pozytywne i negatywne skutki mutacj bo muse jutro turlać pod toblickom. Juz mi sie marzy ememerycki cas....Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs 120 min. do polnocy... IP: 80.72.65.* 17.05.03, 22:04 Kto ma dzisiaj nocny dyzur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: po północy... IP: *.it-net.pl 18.05.03, 00:02 Też nie ma nikogo? Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 22:47 Czas sprobowac na tym watku. Moze sie uda? No! Kto markuje sam i sie nie przyznaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 22:59 Rumcajsie! Widziałeś, jaka ulewa w Gdańsku? Coś niesamowitego!!! Sparaliżowało komunikację w mieście na 2 godz.A poza tym, nie chce ci się spać? U nas taki upał, że chyba położe się w wannie z solanką, zdrowo i chłodno, życz mi , żebym się nie utopiła, hej!Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 23:04 U mnie pada jak nie przymierzajac - w Zakopanem - po 10 razy na dzien i to tak z powazaniem. Na wode juz nie moge patrzec, chyba ze z zapachem chmielu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 23:08 Momy gościa, wies ka ? Przegnomy go? Hehehe.. Jesce go tu nie było, przybocył se, hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 23:12 On faktycznie jest zdrowo porabany! Pewnie wywalili go na zbity ryj z innych forow i teraz szuka podatnego terenu. Tylko sie tam nie utop! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. 26.05.03, 23:15 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > On faktycznie jest zdrowo porabany! Pewnie wywalili go na zbity ryj z innych > forow i teraz szuka podatnego terenu. Tylko sie tam nie utop! ======= Rany, kogo tak chcecie potraktować z kopa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 23:18 Tego samego, co ty, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 23:24 URIEL! Widac nie czytales jego "tworczosci" na innych forach. Moze z Kazikiem znajda wspolny jezyk? Bedzie niezly ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 23:37 1850 post, hehehe, mój! a ja mam już 1500 ? muszę sprawdzić w wyszukiwarce.Co uriel1 dał dyla? Nie bój sie , pomarkuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 23:44 Ze tez Ci sie chce liczyc? Ja sie bede cieszyl jak dociagniemy do 2000 FZ. Uriel pewno zapoznaje sie z radosna tworczoscia naszego goscia... Jak to dobrze, ze radio ma wylacznik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 23:56 Mam dość, zaraz północ , czas na sen, kto nie umie odpoczywać , ten nie umie pracować, tak mawiają, a jutro znów "ranek panek". Ta strefa deszczu chyba idzie do nas. Pozdrówka, dobrej nocki Nocnym Markom ! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 27.05.03, 00:16 Niech Ci sie przysni jak "szumia jodly na gor szczycie"... Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 No to wstałem. 27.05.03, 16:26 Piękne popołudnie. Taki troche otumaniony jestem. Chodziło Wam o Oszołoma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: No to wstałem. IP: 80.72.65.* 27.05.03, 19:49 Mnie caly dzien okrazaly burze i wreszcie nie padla kropla wody. Przed chwila mialem tecze nad balkonem i cosik mi sie widzi, ze "idzie dysc, idzie dysc - idzie sikawica. Uleje usiece..." i trza wypiznonc kompa, bo bedzie pralo i pewnikiem znow walnie w ten pieprzony transformator. Jutro wreszcie profilaktyka, moze wreszcie przywolaja go do porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Nocne marki - spicie? IP: 80.72.65.* 19.06.03, 23:31 Uiuiuiu dal plame! Zaczal koty drzec i sie wycofal. Czy mu sie zwidziala pigwoweczka? W gorach dzien krotki - wiem! Wiem tez, ze Zakopane zaczyna tetnic zyciem po 22.00. Z podrozy wiem, ze w gorskich miejscowosciach zycie zamiera okolo 4 nad ranem. Teraz najlepsza pora dla nocnych markow. Wiec gdzie jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Nocne marki - spicie? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 23:38 wypraszam sobie. Wcale nie śpie. Tylko kimam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Nocne marki - spicie? IP: 80.72.65.* 19.06.03, 23:52 No to czemu sie nie odzywasz? Jestem otwarty na wszystkie tematy, choc najbardziej na tatrzanskie... Rzuc haslo! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Nocne marki - spicie? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 00:05 Wszystkie tematy? Oki. Poczekaj - pożegnam się z Urielem. Rozmawiamy na privie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Nocne marki - spicie? IP: 80.72.65.* 20.06.03, 00:08 Oj cos mi sie widzi Uiuiuiu, ze pigwoweczka dziala na Cie jak natrium taboretum, chyba ze w miedzyczasie udzielasz sie na innych forach? Bede za jakis czas sprawdzic, zy zyjesz! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Nocne marki - spicie? 06.05.04, 07:48 Nocny marek nie urzęduje już? Co jest? Nie spać! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Nocne marki 01.10.04, 18:21 Cosik mi widzi, abo mi sie ino zdaje, ze ik juz ni ma... A cemu??? Syćka majom "ranek panek"? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
protozor Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... 03.10.04, 01:45 Przyjmujecie jeszcze zapisy? I ile kosztuje wpisowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... 03.10.04, 08:49 Hehe, bezpłatnie, hale cosik nocnyk Markow teroz ni ma... Tyś piyrsy, witoj! Moze przy długsyk wiecorak bedom Goście, ftoz wie... Klub musi być otwarty! Zaprosomy! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś