Dodaj do ulubionych

Zapraszam do Klubu Nocnych Markow...

IP: 80.72.65.* 14.04.03, 01:18
Zapraszam na nocne rodakow rozmowy. Wszystkie tematy mile widziane!
Obserwuj wątek
    • uriel1 Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... 14.04.03, 01:22
      Wolno palić?
      • Gość: nocnymarek Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... IP: 80.72.65.* 14.04.03, 01:26
        Wolno! "Tatre" masz?
        • uriel1 Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... 14.04.03, 01:29
          No super!! Imprezka się rozkręca. Nocny - mam pytanie - piszesz też jako
          Rumcajs?
          • Gość: nocnymarek Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... IP: 80.72.65.* 14.04.03, 01:41
            Moze tak, moze nie... Czy to ma znaczenie?
            • uriel1 Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... 14.04.03, 01:46
              Gość portalu: nocnymarek napisał(a):

> Moze tak, moze nie... Czy to ma znaczenie?
              ===========
              Mam uraz z forum "Aktualności". Żeby nie wdawać się w szczegóły - jedno słowo
              PACYNKA. Ale masz racje /rację w tym co sobie pomyślałeś/ - nie mam prawa
              przykłądać jednej miarki. Dzięki za wyjaśnienie "słówka". Plum powinna cię
              palnąć za tez żarcik. Hi hi hi... Pozdrawiam. Rodzinę - też :o)
              Teraz juz na prawde wyłączam komputerek. Za kilka godzin rześko pomaszweruję do
              mojej ukochanej pracy.............
              • Gość: nocnymarek Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... IP: 80.72.65.* 14.04.03, 02:21
                Cholera, przyblokowalo mnie. Dla swietego spokoju - nigdy tam nie bylem.
                Takiego nicku nigdy bym sobie nie wybral. Nie mam syndromu Barbie!
                • uriel1 Moja wina 14.04.03, 07:25
                  Gość portalu: nocnymarek napisał(a):

> Cholera, przyblokowalo mnie. Dla swietego spokoju - nigdy tam nie bylem.
                  > Takiego nicku nigdy bym sobie nie wybral. Nie mam syndromu Barbie!
                  ======
                  Uriel - źle mnie zrozumiałeś. Moja wina - nieprecyzyjnie się wyraziłem. PACYNA
                  lub PACYNKA to określenie. Jeśli ktoś rzuca tekst-prowokację a potem sam
                  dopisuje w wątku uwagi pod różnymi nickami, robiąć wrażenie że jest ich kilku
                  myślących wlaśnie tak /wiesz takie towarzystwo wzajemnej adoracji/ albo na
                  przykład ktoś ma stałego nicka i loguje się alno występuje jako "gość" pod
                  różnymi jeszcze imionami - to takie właśnie dodatkowe imiona to są pacynki. NA
                  FAktualności była niedawno straszna awantura. Obrzydliwa sytuacja. Pacyny
                  wykorzystały cztery bodaj osoby, które były sobie znane z Forum, ale poszerzyły
                  znajomość o realny świat. Jako pacyny wypuśxciły na Forum paskudne szczegóły z
                  zycia prawdziwego kilku z nich i oczywiście udawały, że to nie one. Trudno to
                  wyjaśnić. Mam nadzieję, że tego jeszcze bardziej nie zagmatwałem.

Prolog:
                  po prostu w pierwszej chwili zapaliła mi się lampka z napisem "PACYNA". Gość
                  używa kilku nicków! Niebezpieczeństwo! On coś knuje! Wiesz - odruch Pawłowa.
                  Stą moje pytanie. Ale spoko - w zasadzie posługiwanie się kilkoma nickami nie
                  jest niczym "nie w porządku". Sam wiesz - sporo rzeczy można wykorystać jako
                  pretekst do dobrej zabawy albo jako narzędzie do zrobienia komuś sku*** kiego
                  numeru. Podrawiam. Dobrego dnia życzę.
                  • Gość: nocnymarek Re: Moja wina IP: 80.72.65.* 14.04.03, 14:39
                    Dzieki za wyjasnienie - ja tez zycze owocnego dnia. Dla wyjasnienia -
                    proboje "rozruszac" forumowiczow. 3maj sie!
                    • Gość: Ciupazka Re:noc...? IP: *.it-net.pl 16.04.03, 10:21

Ja w nocy śpię zazwyczaj i po klubach nie chodże Rumcajsie. Szkodzi mi dym
                      z papierosów , a poza tym wyznaję : "ranek panek" i pobudka o 5-ej. Telo.Pozdr.
                      • Gość: R.vell nocnymarek Re:noc...? IP: 80.72.65.* 16.04.03, 15:28
                        Ciupazko! Nie gadaj! Ty tez zagladasz po polnocy na forum. Myslisz, ze nie wiem?
                        Pozdrowionka!
                        • Gość: Ciupazka Re:noc...? IP: *.it-net.pl 16.04.03, 16:05
                          To przez cie spać ni moge, he, he!
                          • Gość: Rumcajs Re:noc...? IP: 80.72.65.* 16.04.03, 16:28
                            Jo tyz! Bolaly mnie nozki hodzecy do Kaski /plum...plum.../
                            A kie do Marysie, Zagoily mi sie! Hej!
                    • uriel1 No i co? 17.04.03, 23:49
                      Gość portalu: nocnymarek napisał:

> proboje "rozruszac" forumowiczow...
                      ========
                      Uriel1 - i z jakim skutkiem? Siedzę tu kurde sam w tym klubie i nawet nie ma
                      nic konkretnego do picia. Taki z ciebie "nocny marek"? Śpicie Rumcajs?!?!?!!?
                      • Gość: Ciupazka Re: No i co? IP: *.it-net.pl 19.04.03, 00:53
                        Nei, nico! Wiiiidzis...? Jako to samemu w klubie nocom siedzieć...? Nawet ni
                        ma do kogo kufiska oździawić. Ludzie domynceni przygotowaniami świątecnymi juz
                        po klubach nie siedzom, ba śpiom. A Wielgi Piątek tyz nie ku temu!
                        • Gość: nocnymarek Re: No i co? IP: 80.72.65.* 19.04.03, 12:09
                          Fajnie, ze wpadasz! Ja mam szlaban na kompa! A poza tym urwanie parapetu w
                          pracy. Czekam na ferie swiateczne-wtedy nadrobie "zaleglosci".
                          WESOLYCH SWIAT DLA WSZYSTKICH SOW, SOWEK, PUCHACZY I NIETOPERZY!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Ciupazka Re: Dzięki, dzięki, pozdrówka... IP: 212.182.27.* 19.04.03, 13:52
                            No dobrze ,że momencik i juz Cie mom Rumcajsie. Zapraszam jutro na 11-ta
                            razemz z Twoją Rodziną na śniadanie Wielkanocne, a wczesniej na 6-tą na
                            REZUREKCJE. Czekam!!! Wirtualnie dzielę się jajcem i składam zyczenia
                            wszystkim radosnego Halelujo!!! Telo.Pozdr.
                            • Gość: Rumcajs Re: Dzięki, dzięki, pozdrówka... IP: 80.72.65.* 19.04.03, 14:18
                              Bendem!!!!!!!!(*)(:)(!)(?)(~)(@)(#)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(
                              • Gość: Rumcajs ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 20.04.03, 19:00
                                Dzis wieczor stawiam! /po 22.oo cz.pl./
                                Kielusecka, baranecka, mazurecka ... i co tam jesce Ponbocek nagodziel!
                                Gorole, Hanysy, Kaszeby i wseliniejakie inne narody - przybywojcie!!!
                                • Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 20.04.03, 22:58
                                  Rumcajs! Ty mie fces wykońcyć? Cały bozy dziyń na nozkach przy gościach,
                                  goniacka, wte i nazod i jesce teroz fces gonić? Stawiom sie na zaprosenie,
                                  kielusecek w gorzć i twoje zdrówko! Bedzie mi sie lepiej spało!A co mos
                                  dobrego, he?
                                  • Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 20.04.03, 23:10
                                    Za spoznienie pseprasom, ale prziycyny "uobiektywne" - zempolilek do 22.30 casu
                                    PL. Coz - sluzba -nie druzba - dudki - rodzina ceko!!! Myslelek, coscie sie
                                    zebroli na forum - i hanysy - i gorole i "gorole nizinni" - i cepry - i
                                    wseliniejakie - my Wos kochomy - zaprosenie belo dla wsyckich - azek sie
                                    spoznielm - na moj dusiu - nie kozdy clek jes je gospodarem swego losu! Haj.
                                    • Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 20.04.03, 23:25
                                      Z Pyrlikiem tońcymy krzesanego na cobyście sie ozesmioli, włąc sie...
                                      • Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 21.04.03, 00:06
                                        Ciupazecko zlota!... Prostom s pociongu - na Foruml! Umenonym doimentu. Teroz
                                        mi prziygrywo Golec Uorkiestro,/po TV/, ale jescek nie odetchnolek, przeto
                                        humor niepec. Calom nocke bendem na forum! Krzepe mom!
                                        • Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 21.04.03, 00:12
                                          A jo sie biere w objęcia Orfeusza, mom dość, a jutro mie ceko drugi cięzki
                                          dziyń goniacka koło obiadu, nie godajecy o kościele, do ftorego trza iść rano,
                                          bo pote goniace i polywace z wiaderkami nie dadzom zyć.Hej!
                                          • Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 21.04.03, 00:59
                                            Niek bendzie, ale wiydz, ze ty piyrwse trzi kropelki Dyngusa bendom ode mnie i
                                            moich: na zdrowie, na scynscie ... i na wsycko inkse, co sobie pomyslis. Jutro
                                            musem rzympolic fest caly dzionek i nie wiym, kiedy bendem haw - do srody mom
                                            full.
                                            Poskromiaj Hanysow, coby w Dyngusa nie robieli poruty, bo jo w Gliwicach, Zabzu
                                            i Kendziezynie mom wielgich znajomskich i nie fcem, coby ludziska skarzyli sie,
                                            ze forumowice narobiajom w dyngusa jak pijane zajonce. Haj!!!! Bendem na Forum
                                            21.04. - 22.oo
                                            • Gość: Rumcajs vell Pyrli Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 21.04.03, 01:29
                                              Hanysy i Gorole! Ciupazka umencona swiontecnymi niewolami. Jo jes tu! Mozemy
                                              pohipkac, podokazowac w ten swiontecny cas. Wice i niespodzianki na dyngusa -
                                              mile widziane!
                                              • Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 04:22
                                                Cos nieplono w Klubie...Z kurami lygocie, cy co?
                                                • Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 23.04.03, 10:28
                                                  Pedziałak byk, ze racyj płono, he, he, mnie nie bedzie, jo nockom spie, dlo
                                                  mnie "ranek panek" Telo.Pozdr.Wołoj Kazika, abo uiuiuiu, moze s tobom bedom
                                                  nukwalować po nocy, ba haj!
                                                  • Gość: nocnymarek Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 24.04.03, 22:04
                                                    Ciupazecko! "Dzis" pomrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkujemy! Wsyckie iuiuiuiuiu(!?(;oP),
                                                    plum`ki /Iloveyoucalujeraczki/, kaziki/ciszaprzedburzawszklancewody/ ,
                                                    uriele/1/, seregowi, goscie /swagry, hanysy, helsiniaki, helikony, heliosi, he
                                                    (l)rodoty, herostraty, heruklesi, he - he...h..e...e...........(!)??????Pytomy
                                                    piyknie na FZ.
                                                  • Gość: Ciupazka Re: ...Zapraszam... IP: *.it-net.pl 24.04.03, 23:58
                                                    No, bees cekać, zakiela sie fto zjawi, a tu jesce jooooooo i fce ci pedzieć,
                                                    zek gotowo, budzik nastawiony, kąpiółka i pajciu luluuuuu. Hej! Jak bedom
                                                    możliwosci dostępu do netu, to sie odezwe. Telo.Pozdr.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: ...Zapraszam... IP: 80.72.65.* 25.04.03, 00:14
                                                    Jo wiym, ze niy mozes spooooooooooc........Na FL jes fajne towarzistwo! Jak sie
                                                    ukompies - hipnij!
                                                  • uriel1 Zaproszenie przyjęte 25.04.03, 00:49
                                                    A swoją drogą ciekawi mnie - dlaczego w zaproszeniu nie dopisałeśnicego obok
                                                    mojego nicka. czyżbys nie umal mnie zdefiniować? :o)))))))

No i znowu sam tu siedzę. O suchym pysku....
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Zaproszenie przyjęte-uriel1 IP: 80.72.65.* 25.04.03, 01:36
                                                    To belo do ciupazki, cy do mnie? Forum jes dlo wsyckich. Radujem sie, zes haf s
                                                    nami! Jo clowiek "swiatowy" - dopiyro co bylekw Chicago... I nogorsy, ze musem
                                                    zmienic harddysk - bo mi ciengiem serwuje siurpryzy. Po 1 maja nadziejem sie, ze
                                                    psoty sie skoncom!
                                                  • Gość: Rumcajs ...iuiuiu...! IP: 80.72.65.* 25.04.03, 21:20
                                                    ...Ciupazki nie ma. Moze wpadniesz do nocnych markow?
                                                  • kojako1979 Re: ...iuiuiu...! 26.04.03, 00:59
                                                    Zapraszam na Lublin. Nocny mam Cię!!!
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: ...iuiuiu...! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 17:40
                                                    Jestem cały czas. Wpadnę za 6 godzin Na razie.
                                                  • Gość: Rumcajs Czy sa nocne marki na FZ? IP: 80.72.65.* 30.04.03, 00:32
                                                  • nocny_marek Re: Czy sa nocne marki na FZ? 09.05.03, 01:43
                                                    Som jes fajne korcmy w Zakopcu - i jenterniet jest! Takescie sie upieli, ze ni
                                                    ma kto palcyma przebieroc?
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: 80.72.65.* 11.05.03, 22:28
                                                    Pomarkujemy? Zapraszam!
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: *.it-net.pl 13.05.03, 21:54
                                                    Jo sie muse kiesi wyspać, hale moze sie fto nońdzie. A moze nocne marki weznom
                                                    se na sen tabletki i tyz sie choć roz dobrze wyśpiom.Hej!
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: 80.72.65.* 13.05.03, 22:03
                                                    Som! A cozes to Ciupazecko s labadzia w nocnego ptoka sie zmienila? Pusc se
                                                    slowicka!
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: *.it-net.pl 13.05.03, 22:30
                                                    Kie otworze okno, to napewno zostane nocnym markiem, teli szum samochodów
                                                    słyse. Spanie mom od drugiyj strony bloku i temu jesce dobrze śpie.Słowików to
                                                    jo sie nasłuchała o 12 -ej w nocy nad Adriatykiem, ale się popisywały, nie
                                                    wiem , woda tak niosła, czy co, było to coś niesamowitego. Czuwaj, ktoś musi
                                                    czuwać, żeby inni mogli spać! Pozdr.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Czy sa nocne marki na FZ? IP: 80.72.65.* 13.05.03, 22:37
                                                    W cieplych krajach spiewaja glosniej - fakt. Ja tez mam kompa przy glownej
                                                    ulicy, a spie po drugiej stronie. Musze listy pisac, wiec robie rzad i ide
                                                    stad. Ale bede wpadal od czasu do czasu na L.
                                                  • Gość: Rumcajs Widze, Szwager... IP: 80.72.65.* 15.05.03, 23:24
                                                    ...ze dzis jestes solo na FZ! Slaby ruch, towarzystwo oklaplo. Czyzby burze tak
                                                    dzialaly na Forumowiczow? Pozdr.
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: Widze, Szwager... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:43
                                                    Pada śnieg. Nie ma burzy.
                                                  • Gość: Ciupazka Re: No nie cołkiem... IP: *.it-net.pl 15.05.03, 23:50
                                                    Bo jo ze szwagrem tyz ukwaluje, na innym wątku, a Rumcajs śpi? Moze sie i on
                                                    obezwie...
                                                  • Gość: Ciupazka Re: No nie cołkiem... IP: *.it-net.pl 16.05.03, 00:04
                                                    Północ, a oni poszli spać!
                                                  • Gość: Rumcajs Re: No nie cołkiem... IP: 80.72.65.* 16.05.03, 00:12
                                                    To gdzie wysta sie slojoli do ty pory kruca fuks! Clowiek ni mo do kogo gemby
                                                    otwozyc coly wiecor!
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: No nie cołkiem... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 00:25
                                                    Patrze jak pada snieg. Nie chce mi się gadać...
                                                  • Gość: Rumcajs Re: No nie cołkiem... IP: 80.72.65.* 16.05.03, 00:40
                                                    Tak to jest z ta pogoda - bedzie, ale nie wiadomo jeszcze jaka... A co Ty taki
                                                    lakoniczny dzisiaj? Zeby Cie bola? Wiesz Uiuiuiu, sprawiles mi wielka frajde
                                                    linkami, zreszta nie tylko mnie. Piekne dzieki!
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: No nie cołkiem... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 09:14
                                                    Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> A co Ty taki lakoniczny dzisiaj? Zeby Cie bola?
                                                    =====
                                                    Nie. Wątroba. Zakochałem się beznadziejnie.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: No nie cołkiem... IP: 80.72.65.* 16.05.03, 20:39
                                                    To ponoc sie rzuca na serce i glowe, ale widocznie solidnie Ci leglo na
                                                    watrobie. Powodzenia zycze!
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Nocny Marku! IP: *.it-net.pl 16.05.03, 22:21
                                                    Hej! NIe bedem markować, bo jutro mam ciężki dzień, 8 godz. non stop harówa, a
                                                    dopiero co przywłoklam się do chaty.Dobrze, że przestało lać, poszłam od rana
                                                    w ogródki i bardzo dużo zrobiłam, ale ledwo nogami powłóczę. Mam sól krymska
                                                    to wciepne do kapieli, to mie na 4 łapy postawi. Rumcajs! Zbiyroj majowa
                                                    pokrzywę, co to za lek!!! Na łysienie, na spokojne nerwy(kąpiele), a można
                                                    odwary pić, genialne! Wysuszyć w ciemnym , przewiewnym miejscu, do worków i
                                                    na zimę jak znalazł dla całej rodziny. U nas zioła są bardzo drogie, to tez i
                                                    zbieram, bo i na tym sie dość dobrze znam. Ech, przypomniało mi się jak do
                                                    egzaminu z botaniki mój egzaminator zażądał ode mnie zielnik z 300 roślin
                                                    górskich, oczywiście z opisem, nazwami łacinskimi. Oj miałam ci ja za swoje,
                                                    miałam, a ta przeklęta botanika była przez 2 lata (4 semestry!), aż to było
                                                    kujoństwo... Telo. Pozdr.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Nocny Marku! IP: 80.72.65.* 16.05.03, 23:17
                                                    Pokrzywa? Przeciez to prawie panaceum! W domu stosujemy i do ciala i do wlosow,
                                                    na nerwy, na nerki, na skore. Doskonala jest zupka z takiej mlodej pokrzywy!
                                                    Jak chcecie dam przepis, bo na "wyjalowiony" po zimie organizm doskonala na
                                                    wyrownanie poziomu zelaza i i. O herbarium mi nie mow, bo corka na I roku na
                                                    zaliczenie I semestru musiala przedstawic takie cos (150 szt.). Odkladala,
                                                    odkladala az przyszla zima. A tu trzeba i z korzeniami! Z zakamarkow
                                                    powyciagalismy zaszuszone bratki, konwalie, jasminy, szarotki i inne cuda,
                                                    walnelismy korzenie jakie udalo sie wyciagnac spod sniegu, nazwy lacinskie i...
                                                    na zaliczenie. Udalo sie!
                                                    P.S. A moze Ty tak na wyrost na nerwicki, bo wiis, com fest wqrwiony, he?
                                                    Pozdr.
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Nocny Marku! IP: *.it-net.pl 16.05.03, 23:46
                                                    Wies, moje piyrse ucenie to japtykarstwo, to cosi na tyn temat wiym, pote
                                                    rolnictwo, tyz dobrze, pote dalse nauki na tytuły, coroz trudniyjse, hale wiys,
                                                    ze sycko mi sie przydaje , teroz ucys furt a furt głuptoków( no, moze nie
                                                    syćka nimi som) i furt, furt sie ucys i furt wies, ze nic nie wies i ześ
                                                    głupi jak but! Ba jako. Do końca zycio mos co robić, siedze teroz w genetyce
                                                    i klonowaniu ( hodowaniu potworów i zjadliwych mikroorganizmów), pozytywne i
                                                    negatywne skutki mutacj bo muse jutro turlać pod toblickom. Juz mi sie marzy
                                                    ememerycki cas....Telo.Pozdr.
                                                  • Gość: Rumcajs 120 min. do polnocy... IP: 80.72.65.* 17.05.03, 22:04
                                                    Kto ma dzisiaj nocny dyzur?
                                                  • Gość: Ciupazka Re: po północy... IP: *.it-net.pl 18.05.03, 00:02
                                                    Też nie ma nikogo? Dobranoc!
                                                  • Gość: Rumcajs 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 22:47
                                                    Czas sprobowac na tym watku. Moze sie uda? No! Kto markuje sam i sie nie
                                                    przyznaje?
                                                  • Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 22:59
                                                    Rumcajsie! Widziałeś, jaka ulewa w Gdańsku? Coś niesamowitego!!!
                                                    Sparaliżowało komunikację w mieście na 2 godz.A poza tym, nie chce ci się
                                                    spać? U nas taki upał, że chyba położe się w wannie z solanką, zdrowo i
                                                    chłodno, życz mi , żebym się nie utopiła, hej!Pozdr.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 23:04
                                                    U mnie pada jak nie przymierzajac - w Zakopanem - po 10 razy na dzien i to tak
                                                    z powazaniem. Na wode juz nie moge patrzec, chyba ze z zapachem chmielu...
                                                  • Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 23:08
                                                    Momy gościa, wies ka ? Przegnomy go? Hehehe.. Jesce go tu nie było,
                                                    przybocył se, hehehe....
                                                  • Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 23:12
                                                    On faktycznie jest zdrowo porabany! Pewnie wywalili go na zbity ryj z innych
                                                    forow i teraz szuka podatnego terenu. Tylko sie tam nie utop!
                                                  • uriel1 Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. 26.05.03, 23:15
                                                    Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> On faktycznie jest zdrowo porabany! Pewnie wywalili go na zbity ryj z innych
                                                    > forow i teraz szuka podatnego terenu. Tylko sie tam nie utop!
                                                    =======
                                                    Rany, kogo tak chcecie potraktować z kopa?
                                                  • Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 23:18
                                                    Tego samego, co ty, hehehe...
                                                  • Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 23:24
                                                    URIEL! Widac nie czytales jego "tworczosci" na innych forach. Moze z Kazikiem
                                                    znajda wspolny jezyk? Bedzie niezly ubaw!
                                                  • Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 23:37
                                                    1850 post, hehehe, mój! a ja mam już 1500 ? muszę sprawdzić w
                                                    wyszukiwarce.Co uriel1 dał dyla? Nie bój sie , pomarkuj!
                                                  • Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 26.05.03, 23:44
                                                    Ze tez Ci sie chce liczyc? Ja sie bede cieszyl jak dociagniemy do 2000 FZ.
                                                    Uriel pewno zapoznaje sie z radosna tworczoscia naszego goscia... Jak to
                                                    dobrze, ze radio ma wylacznik!
                                                  • Gość: Ciupazka Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: *.it-net.pl 26.05.03, 23:56
                                                    Mam dość, zaraz północ , czas na sen, kto nie umie odpoczywać , ten nie
                                                    umie pracować, tak mawiają, a jutro znów "ranek panek". Ta strefa deszczu
                                                    chyba idzie do nas. Pozdrówka, dobrej nocki Nocnym Markom ! Hej!
                                                  • Gość: Rumcajs Re: 75 min.do polnocy...bim..bam.. IP: 80.72.65.* 27.05.03, 00:16
                                                    Niech Ci sie przysni jak "szumia jodly na gor szczycie"...
                                                  • uriel1 No to wstałem. 27.05.03, 16:26
                                                    Piękne popołudnie.
                                                    Taki troche otumaniony jestem. Chodziło Wam o Oszołoma?
                                                  • Gość: Rumcajs Re: No to wstałem. IP: 80.72.65.* 27.05.03, 19:49
                                                    Mnie caly dzien okrazaly burze i wreszcie nie padla kropla wody. Przed chwila
                                                    mialem tecze nad balkonem i cosik mi sie widzi, ze "idzie dysc, idzie dysc -
                                                    idzie sikawica. Uleje usiece..." i trza wypiznonc kompa, bo bedzie pralo i
                                                    pewnikiem znow walnie w ten pieprzony transformator. Jutro wreszcie
                                                    profilaktyka, moze wreszcie przywolaja go do porzadku.
                                                  • Gość: Rumcajs Nocne marki - spicie? IP: 80.72.65.* 19.06.03, 23:31
                                                    Uiuiuiu dal plame! Zaczal koty drzec i sie wycofal. Czy mu sie zwidziala
                                                    pigwoweczka? W gorach dzien krotki - wiem! Wiem tez, ze Zakopane zaczyna tetnic
                                                    zyciem po 22.00. Z podrozy wiem, ze w gorskich miejscowosciach zycie zamiera
                                                    okolo 4 nad ranem. Teraz najlepsza pora dla nocnych markow. Wiec gdzie
                                                    jestescie?
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: Nocne marki - spicie? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 23:38
                                                    wypraszam sobie. Wcale nie śpie. Tylko kimam.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Nocne marki - spicie? IP: 80.72.65.* 19.06.03, 23:52
                                                    No to czemu sie nie odzywasz? Jestem otwarty na wszystkie tematy, choc
                                                    najbardziej na tatrzanskie... Rzuc haslo! ;o)))
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: Nocne marki - spicie? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 00:05
                                                    Wszystkie tematy? Oki.
                                                    Poczekaj - pożegnam się z Urielem. Rozmawiamy na privie.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Nocne marki - spicie? IP: 80.72.65.* 20.06.03, 00:08
                                                    Oj cos mi sie widzi Uiuiuiu, ze pigwoweczka dziala na Cie jak natrium
                                                    taboretum, chyba ze w miedzyczasie udzielasz sie na innych forach? Bede za
                                                    jakis czas sprawdzic, zy zyjesz!
                                                  • ciupazka Re: Nocne marki - spicie? 06.05.04, 07:48
                                                    Nocny marek nie urzęduje już? Co jest? Nie spać!
                                                    Telo.Pozdr.
                                                  • ciupazka Re: Nocne marki 01.10.04, 18:21
                                                    Cosik mi widzi, abo mi sie ino zdaje, ze ik juz ni ma... A cemu??? Syćka
                                                    majom "ranek panek"? Hej!
    • protozor Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... 03.10.04, 01:45
      Przyjmujecie jeszcze zapisy?
      I ile kosztuje wpisowe.
      • ciupazka Re: Zapraszam do Klubu Nocnych Markow... 03.10.04, 08:49
        Hehe, bezpłatnie, hale cosik nocnyk Markow teroz ni ma... Tyś piyrsy,
        witoj! Moze przy długsyk wiecorak bedom Goście, ftoz wie... Klub musi być
        otwarty! Zaprosomy! Hej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka