Gość: jola IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 07.05.03, 11:16 Rumcajs grzeje do Ciupazki,Ciupazka grzeje do Rumcajsa a co na to szwagier z Gliwic.Ps.Wybrałam na wakacje Mazury bo w tym Zakopanym okropnie kłótliwy naród mieszka.BYLE DALEKO HEJ' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rumcajs Re: Do 'Ciupazki IP: 80.72.65.* 07.05.03, 14:19 Na Mazury!!! Pewnie z Kazikiem? Milych wakacji. A wez dziewcze cos przeciw komarom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeneksa Re: Do joli IP: 212.182.27.* 07.05.03, 16:08 ...Znów ten sam komentarz dla joli. Załóż mądrzejszy wątek , to podyskutujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Czesc Zaneksa! IP: 80.72.65.* 07.05.03, 19:56 "Za gorami za lasami, za polanecke, Pobili sie Rumcajs s Swagrem o Ciupazecke..." Hahaha!!!!!!!!!!!! Madra jola sobie mysli, ze Szwagier i ja kiedys powybijamy sobie zeby o Ciupazke... Prawda jest taka, ze probujemy rozruszac jakos to F i gdyby bylo cos nie tak, to Ciupazka pierwsza by nam dala popalic! Wielu rodzi sie z poczuciem humoru, lecz sa i tacy, ktorym nie dana jest ta laska! Na dodatek nie umieja czytac miedzy wierszami i wiecznie szukaja dziury w calym - i stad sie biora tego typu (biore zabawki i ide do domu) komentarze. Zanekso! Wpadaj czesciej do nas i baw sie dobrze, a jak dorzucisz swoj okruszek - to jeszcze lepiej. Pozdr. Rumcajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Czesc Zaneksa! IP: 80.72.65.* 07.05.03, 20:23 Pardon! Mialo byc ZENEKSA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.it-net.pl 08.05.03, 00:48 ...to i koza skocy! Ki pieron, mało ze ni mom casu, dopiyro teroz "skońcyłak" swoje obowiązki, to jesce w necie nie docie mi dychnąć? Co to , ni mocie juz inksego tematu ino Ciupazka tu, Ciupazka tam , Ciupazce kopa w rzyć bo klub Wisła plajtuje, Kazickowi tyz Ciupazka śmierdzi itp., itd... Do 100 jancykrystów pytom pieknie weźcie se namiary na jaki , taki temat i zlyźcie ze mnie. Na temat matury ni ma, zjazdu maturalnego ni ma, ba jesce wyciągo sie durne wnioski, ze same Ciupazki, Rumcajsy, Szwagery ze Gliwic siedzom w Zokopanym, a to syćko takie wielkie jak copa, gówno prowda! A teroz wom powiym, dziady sakramenckie, fcem wom pomóc rozrusać Forum Zokopane, choć dobrze wiem, ze tyz sama sie nieroz muse nieźle gimnastykować, między obowiązkami zawodowymi, rodzinnymi. Inni mi w tym pomogajom bezinteresownie, za co im dziękujem, urozmaicajom wciepkami, ciekawymi linkami, a wom jesce żle? Furt mało i mało? A wiycie jako górole godajom tym, co im wiecznie mało , ba jesce źle? To sie dowiydzcie: " Jak ci wse, a wse mało, ba jesce narzykos, ze ci źle - to se przysroj , bees mioł więcej, nei i odrazu ci bee lepiyj" Telo.Pozdr. I co by mi to było ostatni roz to skokanie po mnie. Skokać z tematem. Mozemy sie wadzić w temacie, aly nie personalnie wyjyzdzać prociw sobie jesce jako pacynki pod róznymi nickami te same persony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.03, 06:43 Ciupali po drewku! Ale 'scie naszo Ciupaga snerwowali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.it-net.pl 08.05.03, 11:51 Ba, Ci ta powiym! Nei drewko sie piyrse ozpajedziyło, a pote ozpolyło na dobre, moze nieftoryk popiece i dadzom sie siana, ba haj!Telo. Pozdr. Ech, zas do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.03, 12:19 Kule na mole i hopsasa do lasa! Co to je "ozpajedziyło"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.it-net.pl 08.05.03, 12:53 He,he, he !!! "Ozpajedzić" - to sie znacy r o z s i e r d z i ć do biołyj gorącki. Teroz juz wiys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.03, 13:40 Terozki wszysko'ch spokapiou. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Na pochyłe drzewo .... IP: 80.72.65.* 08.05.03, 15:12 A moja Mamuska powiadala "nie ruszaj gowna - nie bedzie smierdziec"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.it-net.pl 10.05.03, 12:03 A to g... to jo , cy fto? He? Bo to choćjako mozno zinterpretowac w tym kontekście, wychodzi na to ze ...jo... cemu nie? A cy to prowda? Ftoz wie? moze tak, a moze nie?! He, he, he, śmiejmy sie i z tego, bo jest z cego, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Na pochyłe drzewo .... IP: 80.72.65.* 10.05.03, 13:38 Pewno, co nie do Tobie! Skoda Twoich nerwow Ciupazko na rozne niepiloki. Oni zawse bendom bruzdzic i sukac dziury w calem i sie cepioc jak zep. Fajnie spiywo Wojtek Mlynarski "Robmy swoje"... i tom piosneckom Cie pozdrawiam! Haj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Do Ciupazki i Rumcajsa IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 10.05.03, 14:56 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): Oni > zawse bendom bruzdzic i sukac dziury w calem i sie cepioc jak zep. A kto to są Ci "oni", co tak szukają dziury w całym, czepiają się jak rzep? Chętnie się dowiem. Odnoszę bardzo przykre wrażenie na tym Forum, że pisać źle o Zakopanem nie można. Jak ktoś napisze, że mu przeszkadza smród końskich odchodów na Krupówkach, to już jest powód do tego, żeby go zbesztać etc. Bywam na wielu Forach, ale tak mało merytorycznej, jałowej dyskusji, jak tu jeszcze nie widziałam. Jakieś jałowe przegadywanie, i to nie tylko ze strony "onych", ale i na dobre tu "zadomowionych". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Tak sobie myślę... IP: *.it-net.pl 10.05.03, 20:27 ażdy z nas na Forum czego innego szuka , merytorycznych dyskusji jest dosyć w gazetach lokalnych i centralnych. Zaglądam tu, bo tu fajnie i inaczej. Mało, można odpocząć i uśmiechnąc się. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Do roz-ka... IP: 80.72.65.* 10.05.03, 21:56 Nic nie stoi na przeszkodzie, zebys sie zadomowil(a) i Ty na FZ - miejsca dla wszystkich dosc /n.b.nie tylko tu/! Tylko nie wiem dlaczego niektorym gosciom tego F najwyrazniej przeszkadza to (cytatow wiele), ze sa tu i inni i nie odnosza sie do siebie na zasadzie psa i kota, ze znalezli wspolny jezyk lub wspolne zainteresowania i wierz mi - bawia sie doskonale! Zazdrosc jest jednym z 7 grzechow glownych i nie bede wskazywal palcem komu zalezy na wkladaniu kija w mrowisko, bo wyznaje niestety zasade: nie chce, zeby mnie bylo dobrze - chce zeby XYZ bylo zle! A kto sieje wiatr - zbiera plewy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: Do roz-ka... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 11.05.03, 13:10 Tak, tak Rumcajsie...najwyraźniej nie bawimy się dobrze w swoim towarzystwie. Szkoda czasu. Ale skoro Wy bawicie się dobrze w swoim towarzystwie to OK. Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: Tak sobie myślę... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 11.05.03, 13:13 No właśnie...każdy szuka czegoś dla siebie:) Skoro Ciebie relaksuje pobyt na Forum Zakopane, to pozostaje mi tylko pozazdrościć. Ja niestety nie mogę tego powiedzieć o sobie:( Serdecznie pozdrawiam. Roz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Do roz-ka IP: 80.72.65.* 11.05.03, 20:54 W kazdym razie jest o 1000x ciekawiej, niz na FNT! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Tak sobie myślę... IP: *.it-net.pl 13.05.03, 10:36 Gość portalu: roz napisał(a): > No właśnie...każdy szuka czegoś dla siebie:) Skoro Ciebie relaksuje pobyt na > Forum Zakopane, to pozostaje mi tylko pozazdrościć. Ja niestety nie mogę tego > powiedzieć o sobie:( Serdecznie pozdrawiam. Roz. Nifto nikogo nie trzymie na Forum, towarzystwo tyz sie dociyro, to normalka, ale z casem coroz lepiyj nom idzie, tego nie zaprzecys,. Robiyłak goniacke s wami na F. N. T. toście mie przegnali, fcieliscie mie przegnać i stąd? Nie udało sie i cięzko to do wiadomości przyjąć. Jeee, biercie sie za goniacke ka fcecie, jo wom nie bee przeskodzać, ale i nie bede pomogać. Telo. Pozdr.Dzięki za to coście tu robiyli... Odpowiedz Link Zgłoś