Dodaj do ulubionych

Do 'Ciupazki

IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 07.05.03, 11:16
Rumcajs grzeje do Ciupazki,Ciupazka grzeje do Rumcajsa a co na to szwagier z
Gliwic.Ps.Wybrałam na wakacje Mazury bo w tym Zakopanym okropnie kłótliwy
naród mieszka.BYLE DALEKO HEJ'
Obserwuj wątek
    • Gość: Rumcajs Re: Do 'Ciupazki IP: 80.72.65.* 07.05.03, 14:19
      Na Mazury!!! Pewnie z Kazikiem? Milych wakacji. A wez dziewcze cos przeciw
      komarom...
      • Gość: Zeneksa Re: Do joli IP: 212.182.27.* 07.05.03, 16:08

...Znów ten sam komentarz dla joli. Załóż mądrzejszy wątek , to podyskutujemy!
        • Gość: Rumcajs Czesc Zaneksa! IP: 80.72.65.* 07.05.03, 19:56
          "Za gorami za lasami, za polanecke,
          Pobili sie Rumcajs s Swagrem o Ciupazecke..."
          Hahaha!!!!!!!!!!!!
          Madra jola sobie mysli, ze Szwagier i ja kiedys powybijamy sobie zeby o
          Ciupazke... Prawda jest taka, ze probujemy rozruszac jakos to F i gdyby bylo
          cos nie tak, to Ciupazka pierwsza by nam dala popalic! Wielu rodzi sie z
          poczuciem humoru, lecz sa i tacy, ktorym nie dana jest ta laska! Na dodatek nie
          umieja czytac miedzy wierszami i wiecznie szukaja dziury w calym - i stad sie
          biora tego typu (biore zabawki i ide do domu) komentarze.
          Zanekso! Wpadaj czesciej do nas i baw sie dobrze, a jak dorzucisz swoj
          okruszek - to jeszcze lepiej. Pozdr. Rumcajs
          • Gość: Rumcajs Re: Czesc Zaneksa! IP: 80.72.65.* 07.05.03, 20:23
            Pardon! Mialo byc ZENEKSA!!!
            • Gość: Ciupazka Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.it-net.pl 08.05.03, 00:48

...to i koza skocy! Ki pieron, mało ze ni mom casu, dopiyro teroz "skońcyłak"
              swoje obowiązki, to jesce w necie nie docie mi dychnąć? Co to , ni mocie juz
              inksego tematu ino Ciupazka tu, Ciupazka tam , Ciupazce kopa w rzyć bo klub
              Wisła plajtuje, Kazickowi tyz Ciupazka śmierdzi itp., itd...

Do 100 jancykrystów pytom pieknie weźcie se namiary na jaki , taki temat
              i zlyźcie ze mnie. Na temat matury ni ma, zjazdu maturalnego ni ma, ba jesce
              wyciągo sie durne wnioski, ze same Ciupazki, Rumcajsy, Szwagery ze Gliwic
              siedzom w Zokopanym, a to syćko takie wielkie jak copa, gówno prowda!

A teroz wom powiym, dziady sakramenckie, fcem wom pomóc rozrusać Forum
              Zokopane, choć dobrze wiem, ze tyz sama sie nieroz muse nieźle gimnastykować,
              między obowiązkami zawodowymi, rodzinnymi. Inni mi w tym pomogajom
              bezinteresownie, za co im dziękujem, urozmaicajom wciepkami, ciekawymi
              linkami, a wom jesce żle? Furt mało i mało? A wiycie jako górole godajom
              tym, co im wiecznie mało , ba jesce źle?

To sie dowiydzcie:

" Jak ci wse, a wse mało, ba jesce narzykos, ze ci źle - to se przysroj , bees
              mioł więcej, nei i odrazu ci bee lepiyj"

Telo.Pozdr. I co by mi to było ostatni roz to skokanie po mnie. Skokać z
              tematem. Mozemy sie wadzić w temacie, aly nie personalnie wyjyzdzać prociw
              sobie jesce jako pacynki pod róznymi nickami te same persony.
              • Gość: Szwager Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.03, 06:43
                Ciupali po drewku!

Ale 'scie naszo Ciupaga snerwowali!
                • Gość: Ciupazka Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.it-net.pl 08.05.03, 11:51

Ba, Ci ta powiym! Nei drewko sie piyrse ozpajedziyło, a pote ozpolyło na
                  dobre, moze nieftoryk popiece i dadzom sie siana, ba haj!Telo. Pozdr. Ech,
                  zas do roboty...
                  • Gość: Szwager Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.03, 12:19
                    Kule na mole i hopsasa do lasa!

Co to je "ozpajedziyło"?
                    • Gość: Ciupazka Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.it-net.pl 08.05.03, 12:53
                      He,he, he !!! "Ozpajedzić" - to sie znacy r o z s i e r d z i ć do biołyj
                      gorącki. Teroz juz wiys?
                      • Gość: Szwager Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.03, 13:40
                        Terozki wszysko'ch spokapiou.
                        • Gość: Rumcajs Re: Na pochyłe drzewo .... IP: 80.72.65.* 08.05.03, 15:12
                          A moja Mamuska powiadala "nie ruszaj gowna - nie bedzie smierdziec"!
                          • Gość: Ciupazka Re: Na pochyłe drzewo .... IP: *.it-net.pl 10.05.03, 12:03
                            A to g... to jo , cy fto? He? Bo to choćjako mozno zinterpretowac w tym
                            kontekście, wychodzi na to ze ...jo... cemu nie?
                            A cy to prowda? Ftoz wie? moze tak, a moze nie?! He, he, he, śmiejmy sie i
                            z tego, bo jest z cego, no nie?
                            • Gość: Rumcajs Re: Na pochyłe drzewo .... IP: 80.72.65.* 10.05.03, 13:38
                              Pewno, co nie do Tobie! Skoda Twoich nerwow Ciupazko na rozne niepiloki. Oni
                              zawse bendom bruzdzic i sukac dziury w calem i sie cepioc jak zep. Fajnie
                              spiywo Wojtek Mlynarski "Robmy swoje"... i tom piosneckom Cie pozdrawiam! Haj!
                              • Gość: roz Do Ciupazki i Rumcajsa IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 10.05.03, 14:56
                                Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

Oni
                                > zawse bendom bruzdzic i sukac dziury w calem i sie cepioc jak zep.

A kto to są Ci "oni", co tak szukają dziury w całym, czepiają się jak rzep?
                                Chętnie się dowiem.
                                Odnoszę bardzo przykre wrażenie na tym Forum, że pisać źle o Zakopanem nie
                                można. Jak ktoś napisze, że mu przeszkadza smród końskich odchodów na
                                Krupówkach, to już jest powód do tego, żeby go zbesztać etc.

Bywam na wielu Forach, ale tak mało merytorycznej, jałowej dyskusji, jak tu
                                jeszcze nie widziałam. Jakieś jałowe przegadywanie, i to nie tylko ze
                                strony "onych", ale i na dobre tu "zadomowionych". Pozdrawiam.
                                • Gość: Obcy Re: Tak sobie myślę... IP: *.it-net.pl 10.05.03, 20:27
                                  ażdy z nas na Forum czego innego szuka , merytorycznych dyskusji jest
                                  dosyć w gazetach lokalnych i centralnych. Zaglądam tu, bo tu fajnie i
                                  inaczej. Mało, można odpocząć i uśmiechnąc się. Pzdr.
                                  • Gość: Rumcajs Do roz-ka... IP: 80.72.65.* 10.05.03, 21:56
                                    Nic nie stoi na przeszkodzie, zebys sie zadomowil(a) i Ty na FZ - miejsca dla
                                    wszystkich dosc /n.b.nie tylko tu/! Tylko nie wiem dlaczego niektorym gosciom
                                    tego F najwyrazniej przeszkadza to (cytatow wiele), ze sa tu i inni i nie
                                    odnosza sie do siebie na zasadzie psa i kota, ze znalezli wspolny jezyk lub
                                    wspolne zainteresowania i wierz mi - bawia sie doskonale! Zazdrosc jest jednym
                                    z 7 grzechow glownych i nie bede wskazywal palcem komu zalezy na wkladaniu kija
                                    w mrowisko, bo wyznaje niestety zasade: nie chce, zeby mnie bylo dobrze - chce
                                    zeby XYZ bylo zle! A kto sieje wiatr - zbiera plewy...
                                    • Gość: roz Re: Do roz-ka... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 11.05.03, 13:10
                                      Tak, tak Rumcajsie...najwyraźniej nie bawimy się dobrze w swoim towarzystwie.
                                      Szkoda czasu. Ale skoro Wy bawicie się dobrze w swoim towarzystwie to OK. Pa,
                                      pa.
                                  • Gość: roz Re: Tak sobie myślę... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 11.05.03, 13:13
                                    No właśnie...każdy szuka czegoś dla siebie:) Skoro Ciebie relaksuje pobyt na
                                    Forum Zakopane, to pozostaje mi tylko pozazdrościć. Ja niestety nie mogę tego
                                    powiedzieć o sobie:( Serdecznie pozdrawiam. Roz.
                                    • uriel1 nie na temat 11.05.03, 15:48
                                      Witaj roz-ku. Żegnaj roz-ku. :o)
                                      • Gość: Rumcajs Do roz-ka IP: 80.72.65.* 11.05.03, 20:54
                                        W kazdym razie jest o 1000x ciekawiej, niz na FNT! Pozdr.
                                    • Gość: Ciupazka Re: Tak sobie myślę... IP: *.it-net.pl 13.05.03, 10:36
                                      Gość portalu: roz napisał(a):

> No właśnie...każdy szuka czegoś dla siebie:) Skoro Ciebie relaksuje pobyt na
                                      > Forum Zakopane, to pozostaje mi tylko pozazdrościć. Ja niestety nie mogę tego
                                      > powiedzieć o sobie:( Serdecznie pozdrawiam. Roz.

Nifto nikogo nie trzymie na Forum, towarzystwo tyz sie dociyro, to normalka,
                                      ale z casem coroz lepiyj nom idzie, tego nie zaprzecys,. Robiyłak goniacke
                                      s wami na F. N. T. toście mie przegnali, fcieliscie mie przegnać i stąd? Nie
                                      udało sie i cięzko to do wiadomości przyjąć. Jeee, biercie sie za goniacke ka
                                      fcecie, jo wom nie bee przeskodzać, ale i nie bede pomogać. Telo. Pozdr.Dzięki
                                      za to coście tu robiyli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka