Dodaj do ulubionych

Majówka 2007?

IP: 212.106.131.* 08.04.07, 12:50
Hello!
Wybieram się na kilka dni na Podhale na przełomie kwietnia i maja. Czy tak jak
to bywa tradycyjnie corocznie będzie coś "sie działo" na Podhalu w tych
dniach? Chodzi o jakieś imprezki plenerowe...Jest juz moze jakiś oficjalny
plan na którejś ze stron www? Z góry dziękuję za info i pozdrawiam ze Śląska :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: Majówka 2007? IP: *.it-net.pl 08.04.07, 14:39
      Cosik obiecują...

www.harendazakopane.pl/
      www.um.zakopane.pl/index.php?srcp=sro1
      • Gość: Ceper Re: Majówka 2007? IP: 212.106.131.* 08.04.07, 15:08
        Coś mi się wydaje, ze jeszcze za wcześnie na takie info...
        Ale dziękuję!
        Na Harendzie...zero informacji! A na stronie UM...jakieś koncerty jazzowe-co to
        to nie! Folk mnie raczej interesuje! ;) Jak byście mieli coś więcej info to
        wrzućcie proszę! Pozdrawiam :)
        • ciupazka Re: Majówka 2007? 08.04.07, 23:41
          Moze "Nowiny" co podadzą z casem..., poza tym trzeba szukać na lokalnych
          stronach poszczególnych gmin.

www.nowiny.z-ne.pl/s,menu,pol,nowiny,1530,0,1529,zakopane.html
          • Gość: Ceper Re: Majówka 2007? IP: 212.106.131.* 09.04.07, 08:16
            A jakze...będę śledził na bieżąco! Dziękuję! ;)
            • billy.the.kid Re: Majówka 2007? 09.04.07, 09:52
              jest sporo imprezek dla ceprów.
              1.dolina ko.ścieliska.
              2.morskie oko.
              3.nieśmiertelny giewont.

wymieniać dalej?
              • ciupazka Re: Majówka 2007? 09.04.07, 09:55
                Nie wiada, cy mo nogi nas gość.Bier poprawke,bo moze go wozom...
                • ciupazka Re: Majówka 2007? 09.04.07, 09:59
                  Klikoj i zaziyroj ka i co?

www.nowiny.z-ne.pl/s,menu,pol,nowiny,1529,0,1284,kalendarz_imprez.html
                  • Gość: Ciupazka Re: Majówka 2007? IP: *.it-net.pl 13.04.07, 07:22
                    Pisać co ryktujecie w okresie "majówki" opróc Wiesny Jazzowej 2007. Słabe to
                    info.
                    • ciupazka Re: Majówka 2007? 15.04.07, 12:06
                      Kalendarz imprez:

imprezy.e-zakopane.pl/kalendarz_imprez/
                      • ciupazka Re: Majówka 2007? 17.04.07, 16:21
                        "Majowka" 2007 czy "Majowka" 2006? Czy te imprezy podane tu dotyczą roku
                        2007 czy 2006. Zakopane info szwankuje, cy jako?

imprezy.e-zakopane.pl/majowka/
                        • Gość: Ceper Re: Majówka 2007? IP: 212.106.131.* 17.04.07, 21:38
                          Jeszcze raz...ja! ;) No właśnie...Coś kiepsko z owymi imrezkami... :( Czyżby nic
                          się nie szykowało konkretnego? :( E no na pewno cos w plenerze sie znajdzie...oby!
                          • Gość: Ciupazka Re: Majówka 2007? IP: 84.201.213.* 20.04.07, 16:41
                            Wybier sie z Nowego Targu autkiem na polski "Janosikowy Szlak", jaze do
                            Niedzicy.Piyknie tam. A pote na Słowacki Janosikowy Szlak, jaze do Terchowej i
                            Vratnej z Bukowiny , przez Łysą Polanę chetki popod Taterki , do Mikulasza,
                            Terchovej, na cały dzień wyprawa. Worce.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=56117321&a=56117321
                        • Gość: Ceper Re: Majówka 2007? IP: 212.106.131.* 05.05.07, 15:55
                          A jutro to dopiero będzie jazda powrotna...Makabra! No tak miejscowi to raczej
                          nie zwiedzają/nie chodzą-cóż! Rozumiem, że jesteś gdzieś z peryferii stolicy
                          Tatr skoro masz do Poronina kawałek. Powinni cos wymyśleć z tym wyjazdem na
                          Zakopiankę od strony Bukowiny bo jest strasznie! Tyle, że przejazd kolejowy
                          ogranicza możliwości-więc rondo odpada raczej, światła bez sensu! Jadące auta od
                          strony Krakowa chcące skręcić w lewo w stronę Bukowiny/Stasikówki, a przejazd
                          zamknięty blokują cały ruch w kierunku Zakopanego. A jeszcze mam pytanie...moze
                          sie ktoś orientuje...Czy knajpka regionalna na Chowańcowej Grapie w Poroninie
                          jest właśnością słynnej Jagny Marczułajtis? No bo że szkółkię narciarską w
                          Witowie ma to wiem-ale kompleks nie nalezy do niej. ;) Udziały tam ma randy
                          A.Gut-Mostowy. Pozdrawiam :)
                • Gość: Ceper Re: Majówka 2007? IP: 212.106.131.* 17.04.07, 21:35
                  Witam po przerwie...Balowałem troszkę poza Ślaskiem ale juz jestem.
                  Jak najbardziej lubie spacerować i dużo "maszeruje" głównie po Beskidach po sa
                  mi bardziej poręczne. Auto owszem jest...Ale bez przeady niekonieczne wjazdy
                  gdzie popadnie. ;)
                  No ale moja Pani nie moze wiele chodzić i raczej marsz nad Morskie Oko-8km, czy
                  na Giewont..odpada! Ale dolinki...jak najbardziej!
                  No ale, ze kocham folklor pytam sie o imprezki plenerowe...typu Tatrzańskie
                  Wici, Sabałowe Bajania, Tatrzańska Jesień, itp. Te w/w sę mi znane-ma się rozumieć.
                  A jeszcze jedno pytanko...Ponoć remontowana była droga (zakopianka) w
                  Poroninie-juz jest skończony owy remont? Bo jesli nie to moze być kiepsko z
                  dojazdem do stolicy tatr w owy lik&.
                  No ja tym razem "zakotwiczę" sie w Białce-a tu z Nowego Targu bokiem dojadę, a
                  do Zakopanego (bo i tam przecież podjadę) raczej też boczkiem-Murzasichle,
                  Stasikówka, Majerczykówka. ;) Mam kilka alternatyw...Bo koło byłego Muzeum
                  Lenina w Poroninie kiepsko wbić się na główną drogę od strony Bukowiny. Jak
                  widzicie Podhale nie jest mi obce.
                  A co polecacie w Białce...?? Bania, Czarna Góra, Jurgów, Kotelnica, Bukowina (tą
                  mieścinke dobrze juz znam)...hmmm! A jaką pogode zapowiadaja miejscowi górale na
                  owy lik&? Wiecie coś? ;) Pozdrawiam :)
                  • Gość: Ciupazka Re: Majówka 2007? IP: 84.201.213.* 20.04.07, 16:18
                    Zaziyroj tu tyz! Stałe imprezy na dziedzinie są podane :

www.podhale.z-ne.pl/s,menu,pol,podhale,0,0,1423,imprezy_w_regionie.html
                  • Gość: Ciupazka Re: Majówka 2007 plany ho, ho...1-6 maja IP: 84.201.213.* 23.04.07, 11:27
                    Wielka Majówka Tatrzańska na którą serdecznie zapraszamy. Miejsc noclegowych
                    nie zabraknie!

Koncerty, regionalne tańce i przysmaki, wśród których królować będzie
                    największy na świecie moskol - podhalański placek z ziemniaków i mąki pieczony
                    na blasze. Kto długi majowy weekend będzie spędzał na Podhalu, powinien
                    skorzystać z atrakcji przygotowanych w ramach VII Wielkiej Majówki
                    Tatrzańskiej.
                    Cykl imprez odbędzie się od 1 do 6 maja w Zakopanem na placu pod
                    G u b a ł ó w k ą.

Jest to już siódma edycja majówki, która na stałe wpisała się w kalendarz
                    wydarzeń kulturalno-rozrywkowych Podhala. W trakcie majówki odbywa się wiele
                    widowiskowych imprez.

Jedną z nich będzie VI Ogólnopolski Festiwal Piosenki Górskiej oraz Folkowej, w
                    trakcie którego chętni mogą uczyć się góralskiego tańca i przyśpiewek.
                    Malowniczą górską trasę w Dolinie Chochołowskiej pokonają uczestnicy VIII
                    Tatrzańskiego Wyścigu na Rowerach Górskich. IV Zakopiańskie Targi Kowalstwa
                    Artystycznego ściągną kowali z całej Polski. Każdy może nie tylko zakupić
                    unikatowe wyroby z metalu, ale też spróbować swoich sił i stanąć przy kowadle.

Rzeźbiarze, malarze na szkle, hafciarki, bacowie robiący oscypki oraz wielu
                    innych zaprezentuje swoje wyroby w ramach VII Targów Twórców Ludowych.
                    Tatrzańscy cieśle dadzą popis swych umiejętności podczas VI Homernickich
                    Śpasów.

Koncertować będzie Zakopower, Bisquit, Partita, Midnight oraz DJ'e z programu
                    Radiostacja MasterMix. Do tego pokazy: kuchni regionalnej, mody góralskiej,
                    wspinaczki, slackline (akrobacje na linie - z udziałem trzeciego na
                    mistrzostwach świata Bogdana Zięby), filmów nagrodzonych na międzynarodowym
                    Festiwalu Filmów Górskich, strażaków i wiele innych. Warto zajrzeć pod
                    Gubałówkę w majowy weekend! (RAV)
                    • Gość: Ceper Re: Majówka 2007 plany ho, ho...1-6 maja IP: 212.106.131.* 23.04.07, 19:44
                      No i już mam cały "repertuar". ;) Kupiłem Tygodnik Podhalański w czwartek-a
                      jakże na Śląsku też można-czemóz by nie. ;) W Chicago mozna...to czemóż by nie w
                      Zabrzu-także! Jest tam "rozkład" imprez pod Gubałówką. ;) Pozdrawiam
                      • ciupazka Re: Majówka 2007 plany ho, ho...1-6 maja 24.04.07, 00:09
                        To jesce mało...Poźryj se jesce tu.Nastawioj sie na góry, rowerek tyz by sie
                        przydoł, warcyj choćka dojedzies, jako autem.

www.galeria.z-ne.pl/gt,zdjecia,pol,tatry,1486,0,13.html
                        • ciupazka Re: Majówka 2007 plany ho, ho...1-6 maja 24.04.07, 00:40
                          A na bieżąco szukać imprez tu:

www.nowiny.z-ne.pl/s,menu,pol,nowiny,0,0,1284,kalendarz_imprez.html
                          • Gość: Ciupazka Re: Majówka 2007 paliwo w górę!!! IP: 84.201.213.* 24.04.07, 09:30
                            W atrakcyjnych turystycznie miejscowościach litr benzyny Eurosuper 95
                            sprzedawany jest już za ponad 4,40 zł, a w ciągu kilku dni cena może wzrosnąć o
                            10 groszy. Analitycy przewidują, że do czerwca krajowa średnia cena może
                            sięgnąć 4,50 zł. A przykłady z poprzednich lat pokazują, że w miesiącach
                            letnich paliwa są coraz droższe.

- W długi majowy weekend ceny paliw powinny średnio zdrożeć do około 3 gr na
                            litrze.
                            W miejscowościach atrakcyjnych turystycznie w górach, nad morzem, na Mazurach
                            cena litra benzyny może wahać się w granicach 4,4 - 4,5 zł, w pozostałych
                            miejscowościach powinna kształtować się między 4,25 a ponad 4,30 zł. W
                            przyszłym tygodniu benzyna najtańsza powinna być w województwie śląskim, olej
                            napędowy w województwie kujawsko-pomorskim, a autogaz w Małopolsce - prognozuje
                            Jacek Cwetler, dyrektor Polskiej Izby Paliw Płynnych.

Ceny paliw w Polsce

(ceny w zł za litr; kolejno cena minimalna, średnia i maksymalna; dane z 20
                            kwietnia 2007 r.)

Pb95 - 4,09; 4,29; 4,43

ON - 3,49; 3,69; 3,89

LPG - 1,69; 1,87; 1,99

ŹRÓDŁO: POLSKA IZBA PALIW PŁYNNYCH

Kurde, zaokrąglić do 5 PLN i spoko... A my na rowery!
                            • ciupazka Re: Majówka - "Przednówek" 24.04.07, 13:28
                              Tu koniecznie trzeba Wam pójść. Dom Ludowy Kościelisko zaprasza 5 maja na
                              XV "Przednówek":

www.koscieliska.pl/kosc_arch/2007/xv_przednowek/dokumenty.html
                          • ciupazka Re: Majówka 2007 ..1-6 maja trwa... 03.05.07, 09:29
                            ciupazka napisała:

> A na bieżąco szukać imprez tu:
                            >
                            > www.nowiny.z-ne.pl/s,menu,pol,nowiny,0,0,1284,kalendarz_imprez.html

Witomy piyknie i zapraszamy!
                            www.watra.pl/rozne/zakopane/maj2007/Majowka%202007-54.jpg
                            www.watra.pl/rozne/zakopane/maj2007/Majowka%202007-41.jpg
                            www.watra.pl/rozne/zakopane/maj2007/Majowka%202007-140.jpg
                            www.watra.pl/rozne/zakopane/maj2007/Majowka%202007-91.jpg
                            www.watra.pl/rozne/zakopane/maj2007/Majowka%202007-101.jpg
                            www.watra.pl/rozne/zakopane/maj2007/Majowka%202007-73.jpg
                            zimno, pogoda się poprawia...
                            www.watra.pl/rozne/zakopane/maj2007/Majowka%202007-104.jpg
                            www.watra.pl/rozne/zakopane/maj2007/Majowka%202007-88.jpg
                            www.watra.pl/rozne/zakopane/maj2007/Majowka%202007-5.jpg
                            www.nowiny.z-ne.pl/k,wydarzenie,pol,nowiny,1284,0,24618,1,2007,05,3.html
    • ciupazka Re: Majówka 2007? 24.04.07, 13:31
      Gość portalu: Ceper napisał(a):

> Hello!
      > Wybieram się na kilka dni na Podhale na przełomie kwietnia i maja. Czy tak jak
      > to bywa tradycyjnie corocznie będzie coś "sie działo" na Podhalu w tych
      > dniach? Chodzi o jakieś imprezki plenerowe...Jest juz moze jakiś oficjalny
      > plan na którejś ze stron www? Z góry dziękuję za info i pozdrawiam ze
      Śląska :)

Polecam 5-6 maja z biletami wstępu te imprezę:

www.koscieliska.pl/kosc_arch/2007/xv_przednowek/dokumenty.html
      • Gość: Ceper Re: Majówka 2007? IP: 212.106.131.* 24.04.07, 19:59
        A i dziekuję za wszelakie info...
        Na pewno coś wybiorę. Spacerki jak najbardziej! Pisaliście o paliwie-no owszem
        drozeje, ale ja mam bardzo ekonomiczny wozik i trasa Zabrze-Zakopane kosztuje
        mnie 20zł. ;) A jakie są aktualne ceny paliw np Jet/Orlen (Ustup) czy BP
        (Kuźnice)? Mnie najbardziej LPG interesuje. ;) Pozdrawiam
        • Gość: Ciupazka Re: Majówka 2007? IP: 84.201.213.* 26.04.07, 10:19
          Przyjedzies, nabieres paliwa, to sie som zorientujys. Mnie nigdy nie ruso
          podwyzka cen paliwa. Co mi to do?
          Telo.Pozdr.
          • Gość: Ciupazka Re: Majówka 2007 Co planują 1-6 maja? IP: 84.201.213.* 27.04.07, 08:09
            Cykl imprez siódmej edycji Majówki Tatrzańskiej jest zaplanowany od 1 do 6 maja
            w Zakopanem, na placu pod Gubałówką. W jej ramach można wziąć udział w VI
            Ogólnopolskim Festiwalu Piosenki Górskiej i Folkowej, IV Zakopiańskich Targach
            Kowalstwa Artystycznego, VII Targach Twórców Ludowych i VI Homernickich
            Śpasach, a górską trasę w Dolinie Chochołowskiej pokonają uczestnicy VIII
            Tatrzańskiego Wyścigu na Rowerach Górskich.

Na scenie pod Gubałówką koncertować będą: Zakopower. Do tego zaplanowano pokazy
            kuchni regionalnej, mody góralskiej, wspinaczki, slackline (akrobacje na linie -
            z udziałem Bogdana Zięby, trzeciego na mistrzostwach świata) oraz filmów
            nagrodzonych na Spotkaniach z Filmem Górskim.
            Wstęp na wszystkie imprezy jest bezpłatny.
            Uwaga!
            Więcej szczegółów na temat obu imprez będzie można na bieżąco znaleźć w
            podhalańskich wydaniach "Dziennika Polskiego"(RAV)

Zapraszamy!!! Pogoda zapewniona!
            • ciupazka Re: Majówka 2007 Co planują 1-6 maja? 28.04.07, 10:37
              Do wiyrchu i przyjemnego pobytu życzymy wszystkim Gościom pod Tatrami. Jezisie
              Maryjko, kielo Wos jedzie do nos! Dobrze, dobrze ino uwazujcie na się, na
              motocyklistów i na złodzieji! Witomy Wos i pozdrowiomy.Hej!
              Telo.Pozdr.
              TOPR takze ostrzega, w górach śnieg i nie ciepło!:

www.topr.pl
              • ciupazka Re: V Majówka Siychlańska 29 kwietnia 28.04.07, 23:29
                V Majówka Siychlańska - 29 kwietnia 2007 r. w Murzasichlu obok szkoły, którą
                oganizują Podhalańska Lokalna Grupa Działania, Sołtys i Rada Sołecka Sołectwa
                Murzasichle i serdecznie zapraszają Gosci i turystów. Brać ze sobą aparaty
                fotograficzne!!!

Program :
                - występ zespołu regionalnego "Mali Witowianie" ok godz. 15-tej
                - występ zespołu regionalnego "Białodunajcanie" ok. godz. 16-tej
                - występ zespołu regionalnego "Małe Bartusie" ok. godz. 17-tej

Koncert zespołu rockowego "Mr. POLLACK" ok godz. 18-tej

• ciupazka Re: Majówka w RABCE!! 30.04.07, 08:48
                  Zapraszamy! Szykuje się wielka strzelecka impreza , pokaz mody i pieczenie na
                  rożnie barana!

www.watra.pl/rozne/rabka2/majowkaa.html
                  • Gość: Ciupazka Re: Majówka w RABCE!! IP: 84.201.213.* 02.05.07, 10:20
                    Nie strzymie, chyba pojade na tom baranine...Telo imprez...a Mnie tam ni ma?
                    Jeee, fto jedzie se mnom?
                    • Gość: Ciupazka Re: Majówka w Zakopanem IP: 84.201.213.* 03.05.07, 15:06
                      W środę granice Tatrzańskie Parku Narodowego przekroczyło przeszło 20 tys.
                      osób. A tak poza tym "turyści" łażą po Krupówkach, sklepach, knajpach
                      i niektorzy z nich nie ruszą się ani na krok w dolinki tatrzańskie, czy na
                      inne dziedziny... Szkoda.
                      • Gość: juhas Re: Majówka w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 15:22
                        Może to i lepiej.
                        • Gość: Ciupazka Re: Majówka w Zakopanem IP: 84.201.213.* 03.05.07, 15:29
                          TOPR mo mniyj roboty, hehe, za to knajpy zarobiom, bajako.A ze pierońsko
                          zimno, to i ozgrzoć i zagrzoć sie "turyści" przecie kansi musom. Nie inacyj.
                        • Gość: Ciupazka Re: Majówka w Zakopanem IP: 84.201.213.* 03.05.07, 15:59
                          I znów z bezpieczeństwem w górach na bakier, czy z rozumem u turystów :

www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=4341
                          • Gość: Ciupazka Re: Majówka w Zakopanem IP: 84.201.213.* 04.05.07, 19:33
                            Szacuje się, że na Podhalu wypoczywa około dwieście tysięcy osób.Poruszanie się
                            po stolicy Tatr jest prawdziwym koszmarem, a i na tatrzańskich szlakach jest
                            wyjątkowo tłoczno. I tak ma być do najbliższej niedzieli. Takich tłumów w maju
                            w mieście nie widziano już od dawna. Tubylcom ciężko się przecisnąć między
                            turystami. Kolejki tworzą się zarówno do bankomatów, jak i restauracji. Nie
                            lepiej jest w Kuźnicach: aby wjechać kolejką na Kasprowy Wierch trzeba odstać
                            kilka godzin. Ale to nie zniechęca ani turystów ani narciarzy, bowiem w Tatrach
                            wciąż można pojeździć na jednej lub dwóch deskach, do niedzieli kolejka linowa
                            jeszcze kursuje!
                            • billy.the.kid Re: Majówka w Zakopanem 04.05.07, 19:41
                              czy tych ludków całkiemn poj...ło?
                              • Gość: Ceper Re: Majówka w Zakopanem IP: 212.106.131.* 04.05.07, 20:58
                                Wróciłem... :)
                                No ale powiem, ze było tłoczno. troszkę wypocząłem a i pospacerowałem i
                                pojeździłem nieco. Powiem tyle-droga z Białki do Zakopanego do Kuźnic w środę
                                2.05 trwała 1h 20 min!! MAKABRA! Vhciałem objechac bokiem ten nieszzęsny wyjazd
                                w Poroninie i się wpakowałem na korek i to straszny! Jechałem przez
                                Murzasichle-myślałem, że będzie lepiej! Stałem od DW. Karolówka na Jasczurówce w
                                korku-TRAGEDIA! Woda mi sie w chłodnicy gotowała i nerwy miałem przeokropne! I
                                na co mi ta alternatywana trasa-mogłem jechac std przez Poronin, ale mi sie
                                zachciało innej trasy! W centrum była masa ludzi, jeść owszem jest gdzie...ale
                                na stolik trzeba czekać! "Janosik" dalej męczy tą biedną małą owieczkę-kiedy
                                ktoś z nim zrobi porządek i przestanie ją tak męczyć wędrując z nią góra-dół po
                                Krupówkach? Hmmm...
                                Cepeia jak wiadomo zapmknięta...bo sprzedana byłemu burmistrzowi, który
                                remontuje także swoje CH (elewację). Pod Gubałówką były występy w plenerze.
                                Byłem także Na Litwince (Czarna Góra), zaliczyłem przełom Białki, okolice Nowego
                                Targu, rzuciłem okiem na "kamieniec romski" na rogu z trasą do Jurgowa, a i
                                byłem w Niedzicy na zamku, zwiedziłem zaporę, ma sie rozumieć także okolice wlk
                                krokwi, Kuźnice (ostatnie dni starej kolejki)-udało mi sie jeszcze zernąć na te
                                wagoniki, pokręciłem sie nieco po centrum wzdłuż i wszerz, na Grunwaldzkiej
                                widzę, ze pan S. nieźłą chatkę buduje...znaczy rozbudowywuje "Maćka", a
                                wcześniej byłą sziedzibę "czerwonych". Ogólnie było całkiem miło, przyjemnie i
                                symatycznie tylko troszkę zimno...brrr! Jadąc do Zakopanego z Zabrza ominąłem
                                całkowiecie Zakopiankę (Kraków też)-nie przepadam za nią! ;) A w drodze
                                powrotnej już jechałem std...odbiłem do Rabki i nieco pospacerowałem w owym
                                kurorcie...Zjadłem obiadek w restauracji Zdrojowej i niestety do domku! :(
                                Cóż...Ale na pewno jeszcze wrócę w Wasze strony, bo lubię zaglądać na Podhale.
                                :) Pozdrawiam syćkich... :)
                                • ciupazka Re: Majówka w Zakopanem 05.05.07, 09:02
                                  Dzięki za sprawozdanie, "dobre" wrażenia, no i pozdro. Casami Wom zoizdrosce,
                                  hm, cego, ze tam byliście, a jo nie. Eh, ni za co jeździć, kawoł drogi, a
                                  poza tym trzók srok za ogón nie ułapis, wiesna mo swoje prawa i robota w
                                  ogródkak akurat tyz mnie trzymie. Cas na wieśniane porzadki i siocie,
                                  a Poronin i Tatry po nocak mi sie śniom...Hale, kie se przyboce te korki na
                                  krzyżówce, od razu dostaje cofki, hehe. Jezdze se wte, kie telo ludu tam ni ma.
                                  Telo.Pozdr.
                                  • Gość: ciupazka Re: Majówka w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:52
                                    Je tam mój Morficek miły?
                                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4108578.html
                                    • Gość: Ciupazka Re: Majówka w Zakopanem IP: 84.201.213.* 05.05.07, 20:10
                                      Przestań podszywaczu, to dowód, dlaczego mnie jeszcze tolerujecie, wyzywając
                                      w dodatku od miernot... Jak Was szanować, poraju?
                                      • ciupazka Re: Majówka w Zakopanem 05.05.07, 20:29
                                        Co to, nawet moje IP podmieniłeś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka