Dodaj do ulubionych

Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:01
28-29 lipca- wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki - dziywcęta pytomy do Biołego
Dunajca.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:41
      kecka musi zakrywać kolana i bluska zapiento pod som hyrtoń
      • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:57
        A był/a Pan/Pani na tych wyborach, że wie jak to wygląda?
        • Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:38
          lem, ale wiem jakie jest teraz trendy
          • Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:55
            spieszyłem się..oczywiście miałem napisac - nie byłem. Mnie oczywiście nie
            przeszkadza że kecka musi zakrywać kolana i bluska zapiento pod som hyrtoń. Sama
            radośc potem z rozpinania. Haj!
            • Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:20
              Dla mnie najśwarniyjsko górolecko to ciupazka nasza. Oj rozpiąłbym ja jej
              kaftanik...bezpieczeństwa hahaha haj!
              • Gość: gosc (inny) Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:27
                musiałeś przyfandzolić, co? I co zdażyłeś rozpiąć spodnie czy się w nie spólałeś?
                • Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:04
                  O co ci inny biega? o rozpinanie czy o kaftan bezpieczeństwa? mnie geriatria nie
                  kręci ale kaftan specjalnego zastosowania by się przydał co niektórym.hehehej!
                  • Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:43
                    To chcesz rozpinać kaftan bezpieczeństwa czy zapinać? Zdecyduj się bo masz myśli
                    jak zając skoki. Jeśli chodzi o to bieganie, to wyjaśniam, że chodziło mi o
                    spulanie (popuszczenie w własne gacie) a nie spólanie. Hehehej!
                    • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:14
                      Wy sie tu wygłupiocie, a jo godom poważnie. Trza przyjechać i uwidzieć, co sie
                      bedzie dzioło, a potem se dyskutować. Not o pytom tyk "gości" i "inksyk gości"
                      zajrzyjcie do nos 28 i 29 lipca, do Biołego Dunajca. Myślem ze potem nastąpi
                      cd. wasej dyskusyjej.
                      • Gość: ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.it-net.pl 06.07.07, 15:36
                        Dzięki za info i zaprosynie, a co bee dobrego do jedzynio? Pstrągi bedom? Ty
                        se jessyk przecytoj ostatni mój post we wątku "grzych", moze w B. Dunajcu
                        jegomość otworzy klubokawiarnie i zatrudni te nojśwarniyjse górolecki,
                        przednio myśl! A jak nie, to niek je podeśle prałatowi Jankowskiemu, ftory
                        otwiero ino 16 klubokawiarni z winkiemn i piwkiem w Polsce. Zydowski łeb i
                        telo. Nei wiycie, wiycie... co to sie robi po świecie. Grzysy on, cy nie
                        grzysy? Jako Ty uwazujys?
                        • Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:50
                          Ciupazka krytykuje monsignore bo wie, że się na etat kelnerki u niego nie
                          załapie hehehej.
                          • ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 06.07.07, 20:11
                            Jedno pewne, ze stary prałat Jankowwski tyz juz pomalucku głupiejeje, cy
                            jako. Syćka z Gdańska tak majom? Cosik ostatnio szwankujom na
                            umyśle...Wałęsa, teroz Jankowski, fto nastepny? Same łałuterytety!
                            • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:43
                              Do jedzynio bedzie pstrąg na rózne sposoby podawany a i inkse specyjały, w tym
                              chłopskie jodło tyz. Jak bedem mieć program imprezy, to Wom zarozki dom znać.
                              To rezerwujcie se tyn weekend (po góralsku: łyk i end) 28 - 29 lipca do Biołego
                              Dunajca.
                              • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:57
                                Program Wyborów Nojśwarniyjsyj Górolecki:www.dunajec.net/index.php?
                                menu=39
                                • siychlon Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 13.07.07, 15:30
                                  • ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 13.07.07, 16:34
                                    Bieres sie? Dunajec pokozoł co umie, nie piyrsy roz! Naroboylinieftorym smaku
                                    na pstrągi i na te nase piykne dziywki, hehe...
                                    • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:52
                                      No to biercie sie, nudzić sie na pewno nie bedziecie.
                                      • ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 13.07.07, 22:37
                                        Kie hipne, to mnie ino nie wyproś, hehe. Wstęp wolny???
                                        • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:10
                                          Impreza na wolnym powietrzu, woda bieżąco blisko, to syćko za darmo: koncerty,
                                          patrzenie na nojswarniyjse tyz. Ino jodło i napitek kielo telo kostuje, ale
                                          mozno i bez tego. Moze być dyjeta ściskano. No to sie uwidzimy?
                                          • Gość: ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.it-net.pl 14.07.07, 15:48
                                            Fciołby clek, fciołby...Jesce na takiej imprezie nie byłak. Nei mozna byłoby
                                            jakom fotke z tom nojśwarniyjsom i pstrągiem zrobić, hehe.To kie lepiyj
                                            przyjść?
                                            • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:39
                                              Nojlepiej w niedziele, jak sie nie do w oba dni, bo wtej bedom te główne i
                                              nobarzyj widowiskowe konkurencje. A na emocje oceny jury to trza pocekać na tak
                                              około 21.oo - 22.oo a potem zabawa do biołego rania.
                                              • ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 14.07.07, 17:01
                                                Bees cympieć jaze do rania?
                                                • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:04
                                                  Jacyj tak.
                                    • siychlon Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 16.07.07, 16:55
                                      ciupazka napisała:

> Bieres sie? Dunajec pokozoł co umie, nie piyrsy roz! Naroboylinieftorym
                                      smaku
                                      > na pstrągi i na te nase piykne dziywki, hehe...

- tak jokok pisol w innym wontku nie dom rady tam byc, aly w radiu alex dzis
                                      dunajcaniy godali ze tom nojswarniyjsom gorolecke poslom kiejsi do amaryki - no
                                      to jak jessyk do znac kiedy to bedziy to moze tam wlosniy postarom siy jom
                                      uwidziyc.
                                      • ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 16.07.07, 17:30
                                        Dobrze tym śwarnym teroz, ej dobrze...Jo byk wprowadziyła do konkursu jesce
                                        egzamin z j.obcego, niek by sie te śwarne naucyły przed wyjazdem za Wielgom
                                        Wode.
                                        Telo.Pozdr.
                                        • Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:07
                                          Śwarny Kacynski teraz w Ameryce z wcale nie zna murzyńskiego. Po jakiemu on z
                                          bushem rozmawia?
                                          • ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 16.07.07, 18:14
                                            Kieby to jedyn tak nie umioł, hehe... Nie wstyd nie umieć, kie sie cłek ucy. A
                                            podobno sie ucy...
                                            • Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:32
                                              Gdzieś tu na FZ był Kacyński w kapelesie - bardzo śwarny.
                                              • Gość: ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.it-net.pl 16.07.07, 23:46
                                                Było, było, był tyz prof. Religa, hale sie syćko zmyło...
                                                • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:59
                                                  I jesce roz biołodunajecko stronka, na ftorej jest regulamin konkursu:
                                                  www.dunajec.net/index.php?out=News&id=178
                                                  • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:17
                                                    A wybory juz som w sobote i niedziele. Dziywcynta mogom sie jesce zgłosać, bo
                                                    jest mało kandydatek na jedno miejsce. A jest o co powalczyć. Pytomy do Biołego
                                                    Dunajca.
              • Gość: stefo Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 07:31
                Wybory nojśwarniysyj Górolecki chyba dlo mnie roztrzygninte-przecież z Naszą
                Ciupazką nikto ni mo szans-nojlepi śpiwo,tańcuje,krowe do rade pociągać za cyce
                a kope siana jak ułozy,to nawet halny nie rusy..nie bede godoł o gorescie,bo to
                przecia wiadomo/wdzink,uroda,prezyncjo,uczesanie toniec-mój Boze/Nikto insy ni
                mo nijaki szany,i jesce jedno Wum powim-bez obaw śmiało za Wiega Woda pojechać
                moze -nia boi sie ani troche .... nawet ta Ceska Tanja ni mo sznasy nijakij
                miss.wp.pl/gid,8531470,kat,57634,galeriazdjecie.html
                • Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:05
                  A my jutro i pojutrze bawimy sie w Biołym Dunajcu. Jymy nolepsego pstrąga i
                  wybieromy nojśwarniyjsom górolecke. Fto przydzie ku nom, nie bedzie załowoł, a
                  fto nie przydzie, niek juz dziś załuje. Pytomy do Biołego Dunajca.
                  • Gość: ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.it-net.pl 28.07.07, 16:08
                    S m a c n e g o !!! A ostowcie kawołecek, ino bez ości, za wardzoskom dlo
                    mnie, hehe...
                    • Gość: jessyk Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 11:59
                      No i wybralimy "Nojśwarniyjsom". Ostała niom Weronika Gawlak z Olczy, siostra
                      Nojśwarniyjsyj sprzed trzek roków.
                      • Gość: jessyk Re: Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:01
                        A jako my sie bawiyli, patrz: www.watra.pl
                        • Gość: jessyk Re: Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:03
                          I jesce roz ta strona, bo sie nie fce otworzyć: www.watra.pl
                          • Gość: jessyk Re: Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:00
                            www.dunajec.net/index.php?menu=39
                            • ciupazka Re: Miłościwie nam panująca 30.07.07, 19:16
                              No, no, super stronke mocie, gratuluję i ślinka mi leci na to dobre
                              jedzonko... Cemu tak dalyko?????? Moze Ty sie wybieres ku mnie , nic nie
                              obiecuje, hale zaprosom.Hej!

AA
                              • Gość: jessyk Re: Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:25
                                a widziałaś, jakie były konkurencje na stronie www.watra.pl
                                • Gość: jessyk Weronika Gawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:22
                                  www.nowiny.z-ne.pl/s,docid,pol,glowna,1529,0,25803,nojswarniyjsa_-_weronika_gawlak.html
                                  • ciupazka Re: Weronika Gawlak 05.08.07, 14:52
                                    Jessyk, mos tu lepse wideo, adminny GW były? Cy jako?:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=67024057&a=67024057
                                    • Gość: jessyk Re: Weronika Gawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:19
                                      Super nagranie, dzięki Ciupazko.
                                      • Gość: ciupazka Re: Weronika Gawlak IP: *.it-net.pl 07.08.07, 11:35
                                        To nie mnie dziękuj, ba autorom, ftorzy Wos podglądali, hehe,
                                        ciekawość mnie biere, co jesce uwidzieli i sfilmowali... Wy lepiyj
                                        uwazujcie a nie dziękujcie, hehe...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka