Gość: jessyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:01 28-29 lipca- wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki - dziywcęta pytomy do Biołego Dunajca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:41 kecka musi zakrywać kolana i bluska zapiento pod som hyrtoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:57 A był/a Pan/Pani na tych wyborach, że wie jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:38 lem, ale wiem jakie jest teraz trendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:55 spieszyłem się..oczywiście miałem napisac - nie byłem. Mnie oczywiście nie przeszkadza że kecka musi zakrywać kolana i bluska zapiento pod som hyrtoń. Sama radośc potem z rozpinania. Haj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:20 Dla mnie najśwarniyjsko górolecko to ciupazka nasza. Oj rozpiąłbym ja jej kaftanik...bezpieczeństwa hahaha haj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc (inny) Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:27 musiałeś przyfandzolić, co? I co zdażyłeś rozpiąć spodnie czy się w nie spólałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:04 O co ci inny biega? o rozpinanie czy o kaftan bezpieczeństwa? mnie geriatria nie kręci ale kaftan specjalnego zastosowania by się przydał co niektórym.hehehej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:43 To chcesz rozpinać kaftan bezpieczeństwa czy zapinać? Zdecyduj się bo masz myśli jak zając skoki. Jeśli chodzi o to bieganie, to wyjaśniam, że chodziło mi o spulanie (popuszczenie w własne gacie) a nie spólanie. Hehehej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:14 Wy sie tu wygłupiocie, a jo godom poważnie. Trza przyjechać i uwidzieć, co sie bedzie dzioło, a potem se dyskutować. Not o pytom tyk "gości" i "inksyk gości" zajrzyjcie do nos 28 i 29 lipca, do Biołego Dunajca. Myślem ze potem nastąpi cd. wasej dyskusyjej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.it-net.pl 06.07.07, 15:36 Dzięki za info i zaprosynie, a co bee dobrego do jedzynio? Pstrągi bedom? Ty se jessyk przecytoj ostatni mój post we wątku "grzych", moze w B. Dunajcu jegomość otworzy klubokawiarnie i zatrudni te nojśwarniyjse górolecki, przednio myśl! A jak nie, to niek je podeśle prałatowi Jankowskiemu, ftory otwiero ino 16 klubokawiarni z winkiemn i piwkiem w Polsce. Zydowski łeb i telo. Nei wiycie, wiycie... co to sie robi po świecie. Grzysy on, cy nie grzysy? Jako Ty uwazujys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:50 Ciupazka krytykuje monsignore bo wie, że się na etat kelnerki u niego nie załapie hehehej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 06.07.07, 20:11 Jedno pewne, ze stary prałat Jankowwski tyz juz pomalucku głupiejeje, cy jako. Syćka z Gdańska tak majom? Cosik ostatnio szwankujom na umyśle...Wałęsa, teroz Jankowski, fto nastepny? Same łałuterytety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:43 Do jedzynio bedzie pstrąg na rózne sposoby podawany a i inkse specyjały, w tym chłopskie jodło tyz. Jak bedem mieć program imprezy, to Wom zarozki dom znać. To rezerwujcie se tyn weekend (po góralsku: łyk i end) 28 - 29 lipca do Biołego Dunajca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:57 Program Wyborów Nojśwarniyjsyj Górolecki:www.dunajec.net/index.php? menu=39 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 13.07.07, 16:34 Bieres sie? Dunajec pokozoł co umie, nie piyrsy roz! Naroboylinieftorym smaku na pstrągi i na te nase piykne dziywki, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:52 No to biercie sie, nudzić sie na pewno nie bedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 13.07.07, 22:37 Kie hipne, to mnie ino nie wyproś, hehe. Wstęp wolny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:10 Impreza na wolnym powietrzu, woda bieżąco blisko, to syćko za darmo: koncerty, patrzenie na nojswarniyjse tyz. Ino jodło i napitek kielo telo kostuje, ale mozno i bez tego. Moze być dyjeta ściskano. No to sie uwidzimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.it-net.pl 14.07.07, 15:48 Fciołby clek, fciołby...Jesce na takiej imprezie nie byłak. Nei mozna byłoby jakom fotke z tom nojśwarniyjsom i pstrągiem zrobić, hehe.To kie lepiyj przyjść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:39 Nojlepiej w niedziele, jak sie nie do w oba dni, bo wtej bedom te główne i nobarzyj widowiskowe konkurencje. A na emocje oceny jury to trza pocekać na tak około 21.oo - 22.oo a potem zabawa do biołego rania. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 14.07.07, 17:01 Bees cympieć jaze do rania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:04 Jacyj tak. Odpowiedz Link Zgłoś
siychlon Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 16.07.07, 16:55 ciupazka napisała: > Bieres sie? Dunajec pokozoł co umie, nie piyrsy roz! Naroboylinieftorym smaku > na pstrągi i na te nase piykne dziywki, hehe... - tak jokok pisol w innym wontku nie dom rady tam byc, aly w radiu alex dzis dunajcaniy godali ze tom nojswarniyjsom gorolecke poslom kiejsi do amaryki - no to jak jessyk do znac kiedy to bedziy to moze tam wlosniy postarom siy jom uwidziyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 16.07.07, 17:30 Dobrze tym śwarnym teroz, ej dobrze...Jo byk wprowadziyła do konkursu jesce egzamin z j.obcego, niek by sie te śwarne naucyły przed wyjazdem za Wielgom Wode. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:07 Śwarny Kacynski teraz w Ameryce z wcale nie zna murzyńskiego. Po jakiemu on z bushem rozmawia? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki 16.07.07, 18:14 Kieby to jedyn tak nie umioł, hehe... Nie wstyd nie umieć, kie sie cłek ucy. A podobno sie ucy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:32 Gdzieś tu na FZ był Kacyński w kapelesie - bardzo śwarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.it-net.pl 16.07.07, 23:46 Było, było, był tyz prof. Religa, hale sie syćko zmyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:59 I jesce roz biołodunajecko stronka, na ftorej jest regulamin konkursu: www.dunajec.net/index.php?out=News&id=178 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:17 A wybory juz som w sobote i niedziele. Dziywcynta mogom sie jesce zgłosać, bo jest mało kandydatek na jedno miejsce. A jest o co powalczyć. Pytomy do Biołego Dunajca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefo Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 07:31 Wybory nojśwarniysyj Górolecki chyba dlo mnie roztrzygninte-przecież z Naszą Ciupazką nikto ni mo szans-nojlepi śpiwo,tańcuje,krowe do rade pociągać za cyce a kope siana jak ułozy,to nawet halny nie rusy..nie bede godoł o gorescie,bo to przecia wiadomo/wdzink,uroda,prezyncjo,uczesanie toniec-mój Boze/Nikto insy ni mo nijaki szany,i jesce jedno Wum powim-bez obaw śmiało za Wiega Woda pojechać moze -nia boi sie ani troche .... nawet ta Ceska Tanja ni mo sznasy nijakij miss.wp.pl/gid,8531470,kat,57634,galeriazdjecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:05 A my jutro i pojutrze bawimy sie w Biołym Dunajcu. Jymy nolepsego pstrąga i wybieromy nojśwarniyjsom górolecke. Fto przydzie ku nom, nie bedzie załowoł, a fto nie przydzie, niek juz dziś załuje. Pytomy do Biołego Dunajca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Wybory Nojśwarniyjsyj Górolecki IP: *.it-net.pl 28.07.07, 16:08 S m a c n e g o !!! A ostowcie kawołecek, ino bez ości, za wardzoskom dlo mnie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 11:59 No i wybralimy "Nojśwarniyjsom". Ostała niom Weronika Gawlak z Olczy, siostra Nojśwarniyjsyj sprzed trzek roków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:01 A jako my sie bawiyli, patrz: www.watra.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:03 I jesce roz ta strona, bo sie nie fce otworzyć: www.watra.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:00 www.dunajec.net/index.php?menu=39 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Miłościwie nam panująca 30.07.07, 19:16 No, no, super stronke mocie, gratuluję i ślinka mi leci na to dobre jedzonko... Cemu tak dalyko?????? Moze Ty sie wybieres ku mnie , nic nie obiecuje, hale zaprosom.Hej! AA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Miłościwie nam panująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:25 a widziałaś, jakie były konkurencje na stronie www.watra.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Weronika Gawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:22 www.nowiny.z-ne.pl/s,docid,pol,glowna,1529,0,25803,nojswarniyjsa_-_weronika_gawlak.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Weronika Gawlak 05.08.07, 14:52 Jessyk, mos tu lepse wideo, adminny GW były? Cy jako?: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=67024057&a=67024057 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Weronika Gawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:19 Super nagranie, dzięki Ciupazko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Weronika Gawlak IP: *.it-net.pl 07.08.07, 11:35 To nie mnie dziękuj, ba autorom, ftorzy Wos podglądali, hehe, ciekawość mnie biere, co jesce uwidzieli i sfilmowali... Wy lepiyj uwazujcie a nie dziękujcie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś