Dodaj do ulubionych

Przypomniało mi się...

IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 18:57
Trzej naukowcy obserwują dom. Weszły do niego dwie osoby, po chwili wyszły
trzy.
- Błąd pomiarów - mówi fizyk.
- Rozmnożyli się - stwierdził biolog.
- Jeśli do środka wejdzie jeszcze jedna osoba , to w domu nie będzie nikogo -
oświadczył matematyk.
===
ps. To było szczególnie do Szwagra. Pozdrowienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szwager Zapomninac to dobrze IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 20:10
      Piykne Dziynki, hehe!

Wiysz Einstein zawsze zapominou podobno zoki oblykac.
      • Gość: uiuiuiu Re: Zapomninac to dobrze IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 20:36
        Cholerka! nie rób mi tak!!!!!!!!

Gość portalu: Szwager napisał:

> Wiysz Einstein zawsze zapominou podobno zoki oblykac.
        ===
        Czy "zoki" to okulary? :o)
        • Gość: Szwager Re: Zapomninac to dobrze IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 20:39
          zoki to som inaczyj fuzekle

ps

sory zoki(fuzekle) to som skarpety, hehe!
          • Gość: uiuiuiu Mądrala, hihihi IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 20:59
            a wiesz, co to są kutuny?
            • Gość: Szwager Re: Mądrala, hihihi IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 21:06
              Sprawdzom i sprawdzom we tym Google, ale znoduech ino ize po arabsku kajs tam
              to znaczy tela co list.
              • Gość: uiuiuiu Bez przesady IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:09
                Kutuny to po poznańsku włosy. Tak mawiają blubry /hihihi/
                Ale ja najbardziej lubię słowo "kwyrla". Powiedz je na głos. Pięknie brzmi....
                • Gość: Szwager Re: Bez przesady IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 21:12
                  No to mo to cosik spolnego ze koutunami kere sie mogom robic we wosach.

U nos je suowo "fyrlok", to je take cos co Gorale sprzedowajom u nos na targu i
                  idzie tym kiszka(kwasne mlyko" rozfyrlac(roztezepac) - patyk z drzewa ze takom
                  koncowkom konsek w ksztaucie gwiozdki - pierona niywia jak to je po polsku!
                  • Gość: Szwager ps IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 21:13
                    roztrzepac miauo byc
                  • Gość: uiuiuiu Re: Bez przesady IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:19
                    O to to to. To jest to.
                    Na Podhalu zdaje sie, mówi się na ten sprzęt koziołek. Ale kwyrla brzmi bardzo
                    smacznie. Mlaskająco na języku. Po śląsku też nieźle.
                    Do moich ulubionych blubrowych określeń zaliczam jeszcze "reizefiber" /strach
                    przed podróżą/ i "sznelzug", czyli pociąg pospieszny. Pewnie po śląsku jest
                    podobnie.
                    • Gość: Szwager Re: Bez przesady IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 21:21
                      Ja te suowa znom oczywiscie. A wiysz jak je kominiorz?

szornsztajnfyger!
                      • Gość: uiuiuiu Re: Bez przesady IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:42
                        Acha, pamiętam z takiej jednej piosenki. W szkole podstawowej w ramach nauki
                        j.niemieckiego uczono nas. cos tam czarna, czarna jest sukienka moja, wszystkie
                        moje ubrania sa czarne bo moim chłopcem jest kominiarz.
                        I tak po kolej do znudzenia poszczególne kolory i zawody. Zielone było o
                        lesniku, białe o piekarzu itd. Masz rację. Kominiarz też jest piękny. No i
                        pieczarki. Brzmią zupełnie jak po chińsku - czanpingnow. Z kolei traktor - ma
                        węgierski zaśpiew, coś jak medreszer.
                        • Gość: Rumcajs Re: Bez przesady IP: 80.72.65.* 26.06.03, 21:54
                          A nie przypadkiem szampiniony (od fr.- champignon)? ;o)))
                          • Gość: uiuiuiu Re: Bez przesady IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:56
                            Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> A nie przypadkiem szampiniony (od fr.- champignon)? ;o)))
                            ===
                            A spróbuj to powiedzieć z naciskiem na 'am i 'on.

ps. Cześć Rumcymu.
                          • Gość: uiuiuiu Rumcyku miało być nt IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:57
                            • Gość: Rumcajs Re: Rumcyku miało być nt IP: 80.72.65.* 26.06.03, 22:15
                              A gdzie pisze "nt"? Bo nie widze! Czekaj, czekaj, dopiero co wracam z pracy i
                              mam jeszcze ciemno przed oczami. Czyzbym palnal cos niecenzuralnego? ;o)))
                              • Gość: uiuiuiu No tak IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 22:18
                                Gość portalu: Rumcajs napisał:
                                > mam jeszcze ciemno przed oczami. Czyzbym palnal cos niecenzuralnego? ;o)))
                                Chciałbyś. My też byśmy ze Szwagrem pewnie chcięli... hi hi hi
                                A nieprzytomny to ja jestem, bo się gapię w szklany ekran. Archiwum X. :o)
                                • Gość: Rumcajs Re: No tak IP: 80.72.65.* 26.06.03, 22:22
                                  A ja jestem glodny jak wilk (dlatego moze mam ciemno...) i wlasnie zaczalem
                                  wrzucac na ruszto. Nie sama sztuka czlowiek zyje (ale mam loty...)!
                                  • Gość: uiuiuiu niedyskretne pytanie do Rumcajsa IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 22:27
                                    Pracujesz bardzo blisko domu?
                                    • Gość: Rumcajs Re: niedyskretne pytanie do Rumcajsa IP: 80.72.65.* 26.06.03, 22:36
                                      No problem - 40 min.pospiesznym, 55 - ciuchcia. Do tego 12-15 min.do dworca i
                                      tylez samo od drugiego dworca do pracy. Wesolutko! ;o)))
                                      • Gość: uiuiuiu Re: drugie niedyskretne pytanie do Rumcajsa IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 23:07
                                        A czy dzisiaj o 12-tej byłeś w pracy?
                                        Nie odpowiadaj, jeśli nie chcesz. Tak sobie knuję...
                                        • Gość: Rumcajs Re: drugie niedyskretne pytanie do Rumcajsa IP: 80.72.65.* 26.06.03, 23:13
                                          Czy chodzi ci o nocnego marka? Widze, ze sie bawisz w Rokite! ;o)))
                                          • Gość: Rumcajs P.S. IP: 80.72.65.* 26.06.03, 23:14
                                            A moze widziales mnie w TV? ;o)))
                                            • Gość: uiuiuiu ok IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 23:18
                                              Wszystko w porządku. Tak mi coś przyszło do głowy. Nieważne. :oP
                                              • Gość: Rumcajs Re: ok IP: 80.72.65.* 26.06.03, 23:28
                                                No wyplujze ten kamyczek! Potem nie bedziesz mogl spac...
                                                • Gość: uiuiuiu Okiej, jak mawia mój przyjaciel IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 23:34
                                                  Zastanowił mnie twój IP. Po prostu. Jest zawsze taki sam. Dlatego przyszło mi
                                                  do łba, że korzystasz z tego samego modemuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Ale mi sie
                                                  ziewa.
                                                  • Gość: Rumcas Re: Okiej, jak mawia mój przyjaciel IP: 80.72.65.* 26.06.03, 23:39
                                                    Chyba nic dziwnego, bo przewaznie zawsze forumuje z domu! Ja tez jestem
                                                    wykonczony - coz ostatni dzien przed urlopem przewaznie
                                                    bywa "wyczerpujacy"...;o)))
                                                  • Gość: uiuiuiu Urlop. Gratuluję IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 23:57
                                                    Baw się dobrze. Gdziekolwiek będziesz. Na razie. Spadam.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Urlop. Gratuluję IP: 80.72.65.* 27.06.03, 00:01
                                                    A ja obejrze film i moze wrzuce Wam tu jeszcze jakis wiersz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka