jarlaxe 31.05.08, 13:32 co powiecie na takie diktum?;]www.onrpodhale.boo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech.niedzielski Strasznie przykra wiadomość dla ONR ! 31.05.08, 15:48 Pan Jezus nie był prawicowym Polakiem ! Nawet Polakiem nie był. Nie napiszę Wam jakie miał pochodzenie bo byście się poszczali z rozpaczy. Żal mi Was, ale taka jest prawada. Bądźcie dzielni, nie płaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Strasznie przykra wiadomość dla ONR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 21:06 A co ma piernik do wiatraka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goralen V Re: sukace IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 11.06.08, 04:13 He, słysołek od baby co w miescie na placu jojkami handluje ze tyn Hitler fasista to fcale nie chłop był, jacy ino baba. Unej kumoski godanie to mi prowdziwe sie zdaje,przeca kie na jojkach sie zno to wi tyz o cym godo. Tymu tyz dziwozony ceperskie wyonacyć fcom kozdego co se w portki nie do zaglondać,co w portkach goralskich jesce trudniejse jest dlo cepra. Tymu tyz tyle łobesrańcow ceperskich łazi, co fcieli uwidzieć jacy te gorole som. Sukać fasistowskich jancychrystow u nos moze ino taki som jancychryst łobesraniec,ktoremu juz we łbie wyskrobali syćko. Sukoj se cłeku swojego smrodu. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: onr podhale finansowanie IP: *.it-net.pl 31.05.08, 19:23 Miysace fcom finansowania? Precki z Podhala ! Tutok nom miysacy nie trza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda Re: onr podhale finansowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 19:59 jako??? jestek z dziada pradziada górolem, cłonkiem ONR Podhale i nika sie nie wybierom :P Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: onr podhale finansowanie 31.05.08, 22:02 Pan Jezus nie był prawicowym Polakiem ! Nawet Polakiem nie był. Nie napiszę Wam jakie miał pochodzenie bo byście się poszczali z rozpaczy. Żal mi Was, ale taka jest prawda. Bądźcie dzielni, nie płaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: onr podhale finansowanie IP: *.it-net.pl 01.06.08, 09:23 Sukajom głuptokow pośród góroli? Nie dejcie sie nabrać tym wywrotowcom, ik cele to jątrzenie, judzynie ino a miysace umiejom to robić. A Wy im pomogocie? Fuj! Tak z dalyka od nik!. A pchajom sie nafisze opiyrsi, he, he. Z cym, jo sie pytom z cym? I za cyje dudki, ta wywrotowo robota, he? Na pewno nie za nase! To som jest tzw. brunatne misie miysace. Tyz by fciały rządzić górolami i w cepro Zakopianami? Juz tutok buszowali na F.Z. Cego sukajom Ci z ONR w "demokracji" w Zakopanem? Miyjsca dlo sobie i dudków?! Puknijcie syćka w coło, jak go mocie, jesce im piniondze dawojcie, sami se wyhodujycie żmije na syji,ftoro Wos be dowić z Wasom pomocom i poparciem ,he?!. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=53700889&a=64088913 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: onr podhale finansowanie IP: *.it-net.pl 01.06.08, 09:31 Jesce za to g ... i na tym g...fcom zarobić? Dadzom Wom rynienke wylizać, bajako... www.onrpodhale.fora.pl/dotyczy-rejestracji,21/dla-mediow-w-sprawie-wykorzystania-zasobow-strony,403.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Paranoja - gdzie ten faszyzm ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.08, 11:16 To jakaś paranoja co tu wypisujecie ludziska. Przeglądałem stronę tej organizacji i następujące refleksje mnie naszły: 1. tnże ONR Podhale jest regionalnym (!!!) stowarzyszeniem opowiadającym się za społeczeństwem obywatelskim. Więc w czym rzecz? Fakt, że młodym ludziom coś się chce robić na rzecz lokalnego społeczeństwa powinien cieszyć a nie martwić. 2. tworzą go górale. To jakaś ujma? I niby gdzie tu jatrzą? Komu przeszkadza, że młodzi ludzie uczestniczą w formie zorganizowanej w śiętach państwowych? 3. trudno doszukać się na stronie internetowej i w wypowiedziach na forum oznak faszyzmu czy też antysemityzmu. Wieć wybaczcie ale przeinaczacie rzeczywistośc tych młodych ludzi. 4. będąc właścicielami swoich dóbr intelektualnych mają prawo żądać zapłaty za ich wykorzystanie. Przecież to jest ogólnie przyjętą normą, że z praw autorskie media muszą płacić. Reasumując: dziwi mnie, że na siłę robicie z tych młodych ludzi faszystów i antsemitów. jestem ciekaw na jakiej podstawie? Wybaczcie, ale są to kłamstwa wysane z palca wynikające co najmniej z Waszej złej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Paranoja - gdzie ten faszyzm ???? 01.06.08, 15:15 Otwórz oczy, umyj uszy i nie ćpaj więcej. To się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Paranoja - gdzie ten faszyzm ???? 01.06.08, 18:21 jakoś tak smiesznie jak hitoria najjaśniejszej rz-plitej pokazuje- jakakolwiek organizacja z NARODEM nazwie prowadziła do nietolerancji, getta ławkowego, pogromików i do bandytyzmu ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Paranoja - gdzie ten faszyzm ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 15:33 Jakakolwiek? Ciekawa mieszanka ignoranta historycznego z laikiem politycznym. Juz nawet po wyszukaniu w naszej kochanej, stronniczej wikipedii masz caly tabor partii narodowych, ktore ze wspomnianymi rzeczami nie maja nic wspolnego. Jaki jest sens przywolywania ruchu z przeszlosci miast koncentrowania sie na programie obecnego? To, ze partia odwoluje sie do tradycji miedzywojennych ruchow narodowych nie oznacza, ze jest tym samym. To tak jakby podzielic wszystkie partie na kapitalistyczne i socjalistyczne i zakonczyc na tym dalsze rozpatrywanie. Nie, nie jestem w NOP, nie jestem tez sympatykiem, po prostu nie mam klapek na oczach. Polecam wpierw zasiegnac odrobine wiedzy, a potem wdawac sie w dyskusje, bo zdanie mozna miec wlasne, ale o faktach trzeba wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Faszyzm nie przejdzie ! 08.06.08, 15:52 I nikogo nie obchodzą zasrane partyjki narodowo-faszystowskie. ChIWD ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakopane jednak nacjonalizm przechodzi ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 08:22 jak pokazuje przykład Podhala, jednak interesują... :P Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jednak nacjonalizm przechodzi ;) 10.06.08, 20:08 tam zawsze był chyba najbardziej otumaniony narodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goralen V Re: sukace IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 11.06.08, 04:16 He, słysołek od baby co w miescie na placu jojkami handluje ze tyn Hitler fasista to fcale nie chłop był, jacy ino baba. Unej kumoski godanie to mi prowdziwe sie zdaje,przeca kie na jojkach sie zno to wi tyz o cym godo. Tymu tyz dziwozony ceperskie wyonacyć fcom kozdego co se w portki nie do zaglondać,co w portkach goralskich jesce trudniejse jest dlo cepra. Tymu tyz tyle łobesrańcow ceperskich łazi, co fcieli uwidzieć jacy te gorole som. Sukać fasistowskich jancychrystow u nos moze ino taki som jancychryst łobesraniec,ktoremu juz we łbie wyskrobali syćko. Sukoj se cłeku swojego smrodu. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
przeszlakowska1 Re: sukace 11.06.08, 09:34 Jesce mało pedziane, Krzesny, nie ino sukoj, ba i wonioj smród ze swoik gaci, nie wyryncoj sie górolami, haj! Odpowiedz Link Zgłoś