uriel1 30.11.03, 21:48 Ellenai jak burza przemknęła po nowotarskim forum. Odświeżające, nie powiem. Witaj. :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Tornado 30.11.03, 23:48 dziekuje:)))staram sie,staram,ale cos straszna stagnacja panuje w ten ostatkowy weekend na forach regionalnych:((((( wszyscy kaca lecza czy "kie" licho????? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Katzenjamer 01.12.03, 12:50 czyli tak zwany syndrom następnego dnia... A sama chciałaś miodówki!!!! Skoro faktycznie jesteś przeziębiona, to może mam coś dla Ciebie. Jeśli w tym kraju, gdzie teraz jesteś można zdobyć mocną wódkę ziołową - to się postaraj. Ale powinna być mocna, żadne tam 30%. Nalej sobie do szklanki jakieś 150 gram, tyle samo miodu - prawdziwego oczywiście. Ubierz skarpetki, zawiń się w koc i spokojnie wypij. Kurację raczej przeprowadż wieczorem - bo wedle wszelkiego prawdopodobieństwa - po kwadransie - padniesz. Rano powinno być całkiem dobrze. Tylko niech towarzysz twojej niedoli nie pozwala Ci się odkrywać w nocy. No i tej nocy raczej nici z seksu. Spać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Katzenjamer 01.12.03, 17:00 wodka ziolowa???a zebym to ja wiedziala jaka to jest i gdzie jej szukac, to co mowisz wyglada calkiem zachecajaco ale nie wiem skad te wodke wziasc.......hmmmmmmmmmm:(((pozdrawiam ( juz troszke zdrowsza) Odpowiedz Link Zgłoś
s_tomik Re: Katzenjamer 03.12.03, 10:53 Wielki Brat jest pod wrażeniem,cała reszta też. Wskrzeszasz to forum, Elenai:))) A tak poza tym, nie wiecie moze co jest najlepsze na chore gardło? Bo mam takowe... Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Katzenjamer 03.12.03, 18:05 s_tomik,a dziekuje za slowa uznania:)))) jakze mi milo:))) wskrzesic koniecznie trzeba i rozruszac bo forum warte tego:))) a na gardelko hmmmmmmm,chyba przeczekanie tak jak ja to robie, bo mnie nic nie pomaga:((((((widze ze paskuda dotarla i do Nowego Targu,zleeeeeeee:(((trzymac sie ludziska twardo ,nie dac sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Tornado 03.12.03, 13:03 Miód jest bardzo dobry, i do jedzenia, i jako lekarstwo (sam jestem jego wielbicielem i pochłaniam go w dużych ilościach), ale po co wódka!!! Na przeziębienie dobre jest gorące mleko z miodem i ząbkiem czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Tornado 03.12.03, 18:07 wodka to chyba po to zeby stepic zmysly i zeby nic sie nie czulo, to taki znieczulenie ogolne ciala hehehehhe :)))to teoria bo praktyki u mnie w tym temacie nie bylo i nie bedzie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś