zakopane555 26.12.03, 15:40 I nie mylcie Polski z ekipą, która jest u wladzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labant Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 26.12.03, 17:08 ...Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... Jako Ślązak podpisuję się pod Bożym Błogosławieństwem. Polska jest dla mnie Ślązaka moją Ojczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
labant Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 27.12.03, 13:51 I na wiyrh! Odpowiedz Link Zgłoś
katowice9 Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 27.12.03, 14:46 I do góry, może sobie przypomną, że tu Polska a nie Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
labant Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 27.12.03, 17:53 ...Pobłogosław Ojczyznę moją. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Pseudopatrioto z Koziej Wólki! 27.12.03, 19:24 Chłopie! Albo więcej samokontroli, albo ... najwyższy czas udać się do konowała, bo gadasz sam ze sobą!?! Mamy tu takiego, dobry specjalista. Chcesz namiary? A tak między nami - twoje texty są do DUPY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Boże pobłogosław labanta.... 27.12.03, 19:26 labant napisała: > ...Pobłogosław Ojczyznę moją. A przede syćkim mnie, niejakiego labanta pisującego pod wielorakimi wątkami w kółko to samo , boprzecie do reśty zgłupiołek. Jamynt. A dowodem na to som moje posty, ftore w kółko te same pisem na coroz to inksyk Forak., jaze mnie juz głowa od tego boli, hehe...Nydyć cytojcie : Gliwice SS-Laband i inni pogrobowcy nazizmu. labant 26.12.2003 15:24 odpowiedz na list odpowiedz cytując hanys_hans - malutki hitlerek, szwager-laband - malutki himmlerek, ballest - malutki goebelsik. A kieby ta treść była ino we Glywicak! Juz i w Katowicak jo labant tyz byłek nei teroz przyjechołek do Zokopanego ... Tu mnie labanta tyz przegnali i majom mie dość! Boze dopomóz mnie Bozemu słudze labantowi moim klonom = vonwon=Katowice9=psztymucel = , =, =, =,=, =, w nieskońconość boskom, = hehe...Boooze dopomóż! A my Forumowice ze Zokopanego piyknie Cie pytomy wysłuchoj prośby sługi labanta a przy okazji i nasyj prośby, coby tu nie właziył nieprosony sługa labant ze swoimi klonami, ftory nic ni mo do godanio u nos, haj! Odpowiedz Link Zgłoś
labant Re: Boże pobłogosław labanta.... 27.12.03, 19:51 Mundur gestapowski ciupazek juz sztalujesz, a ilu porzadnych ludzi tobie podobni wydali w lapy niemieckie. A teraz po 60 latach jakies niemieckie przybledy na forum Zakopane beda pluc na ich groby. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Pan Bóg nie lubi klonów i wypierdków Lucyfera 27.12.03, 19:58 Idź do egzorcysty, boś chory na duszy. A ciało? Tak jak teksty - DO DUPY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
labant Re: Pan Bóg nie lubi klonów i wypierdków Lucyfera 27.12.03, 21:20 Idź do egzorcysty, boś chory na duszy. A ciało? Tak jak teksty - DO DUPY!!! Podpisano: Rumcajsowa fujara. Odpowiedz Link Zgłoś
labant Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 27.12.03, 20:22 I na pohybel kolaborantom. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 27.12.03, 21:02 Na pohybel przygłupom labantom! z takimi do UE??? Hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
labant Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 27.12.03, 21:08 he,he na pohybel kretynom ciupazkom co pod damskim nikiem sie chowaja. Na pohybel kolaboranckim sukinsynom, hej. Na pohybel przybledom schlooonzackim z ras, co goralenvolk w glowach maja, hej. He, he, hej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 27.12.03, 21:34 labant! wyhamuj chamie, ja nie żartuję i nie obrażaj gości Forum Zakopanego, jeżeli nie wiesz kim są .Dobrze Ci radzę.Masz jaki taki honor? To proszę Cię wyhamuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
labant Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 28.12.03, 00:23 Chamem jestes ty, bo masz czelnosc zwracac komus uwage, zajmij sie swoim hansem, ktory uzywa takze niku lech_niedzielski, cale to talatajstwo schloonzackie to wielonikowcy. Ilu nikow ta niedouczona przybleda szwager- labanda uzywa? A jak ci nie podobaja sie moje wpisy, to zaloz sobie prywatne forum. Na razie Forum Zakopane jest publiczne, zrozumiano kolaborancie. Szykuj mundur gestapowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ...Gościu spływoj!... 28.12.03, 01:20 Tu sie wpakowałeś? Kieś wloz między wrony to krac, jak i one. A kie nie umiys sie dostosować, to Ci powiym sp... i to juz! Odpowiedz Link Zgłoś
labant Z geby waniajet Ciupaschkowi 28.12.03, 04:23 Szmaciarzu pod babskim nikiem, a pod czaszka sycko w porzadku? No i oleju tam ni ma za wiela, dobrales sie ze tzw. Schloonzaken jak w korcu maku. He, he zawsze intrygowaly mnie takie prostaczki jak jakies ciupaschki czy szwagry. Ze tez takie "ewenementy" w dobie internetu funkcjonuja. Odcedz slome od wypadajacych wlosow, hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Z geby waniajet Ciupaschkowi IP: *.it-net.pl 28.12.03, 17:52 .... i nie dziwota, ze z gęby mi waniajet, bo kie odcedziyłak słome od wypadającyk włosów, to na sitku ostało mi jesce takie wielgie " g...o jak copa" z napisym labant, ftorego sie nie dało zezryć ani zezuć... Hehe...Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobłogosławiony Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... IP: *.poznan.tktelekom.pl 29.12.03, 19:00 polska juz jest pobłogosławiona-to widać na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 29.12.03, 20:51 Gość portalu: pobłogosławiony napisał(a): > polska juz jest pobłogosławiona-to widać na kazdym kroku. A Ty bez przypodek nie mocołeś w tym palców? Przecie sama sie nie błogosławiyła...He? Odpowiedz Link Zgłoś
wacus_krzeptowski_zza_grobu Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 29.12.03, 22:03 na wiyrch! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 29.12.03, 22:34 wacus_krzeptowski_zza_grobu napisała: > na wiyrch! Mocoł! Na wiyrch? Oliwa sprawiedliwo, na wiyrch wypłynyna? He? Mocoł i dalyj fce mocać palce w tym "błogosławieństwie" dlo Polski. Wiiidzis, jaki huncwot , beskurcyjo i sietniok zbolały. Jesce mu Wacuś potrzebny do sceńścio, bo uwidzioł , ze ni mo z kim zwady robić na Forumie w Zokopanym. A kysz prowokatorze, a kysz... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
giewont1 Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 30.12.03, 16:16 Nigdy dość przypominania, w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
witkacego_okowita Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 30.12.03, 19:27 Racja. Odpowiedz Link Zgłoś
bacy-baba-na-krupowkach Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 30.12.03, 23:31 Odpowiedz Link Zgłoś
bacy-baba-na-krupowkach Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 31.12.03, 00:02 Odpowiedz Link Zgłoś
narty_we_mgle Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 01.01.04, 22:09 Nie mylcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... 05.01.04, 07:51 pobłogłosław Zakopane 555, Boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Boże pobłogosław Polske, ojczyznę naszą... IP: *.proxy.aol.com 06.01.04, 05:48 hej ludziska,u Boga liczy sie nastawienie serca czlowieka i w kazdym narodzie i jezyku mily Mu ten,kto sie Go boi i takiemu blogoslawi.zadnego kraju nie uwaza za lepszy czy gorszy.na rowni je traktuje,czego wyrazem jest Daniela 2:44. o blogoslawienstwo proszac,wziasc trzeba pierwej pod uwage to,ze to czlowiek pierwszy powinien przedsiewziasc kroki w celu sie z Nim pojednania,z tego wzgledu,ze to czlowiek pierwszy Go opuscil,a nie na odwrot.a On da kazdemu sie znalesc,co Go szczerze szuka.i przyjdzie blogoslawienstwo ze zrozumieniem i wielka radoscia i oczekiwaniem tego co ma nadejsc.to nawet pobudzi chec pomocy bliznim w dzieleniu sie tym wspanialym oredziem co do calej ludzkosci na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś