lastboyscout 14.07.24, 04:46 Po tym wczesniejszym strzale panienka w czapce za Trumpem sie obsuwa a dopiero potem pozostali sie obnizaja chroniac sie przed strzalami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadilak Jakim cudem 14.07.24, 04:48 lastboyscout napisał: > Po tym wczesniejszym strzale panienka w czapce za Trumpem sie obsuwa a dopiero > potem pozostali sie obnizaja chroniac sie przed strzalami. Ten ch...j wszedl na ten dach z bronia ???? Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Jakim cudem 14.07.24, 04:55 Cos tu nie gra, strzaly musial pasc z przodu bo jezeli z prawej strony gdzie byl strzelec to kula musialaby utkwic w mozgu lub sercu, patrz obrazek. Odpowiedz Link
kadilak Re: Jakim cudem 14.07.24, 05:03 lastboyscout napisał: > Cos tu nie gra, strzaly musial pasc z przodu bo jezeli z prawej strony gdzie by > l strzelec to kula musialaby utkwic w mozgu lub sercu, patrz obrazek. > No wlasnie on sie spojrzal W PRAWO pare sekund wczesniej ( na zywo to ogladalem na FOXie, szok!) na ekran na ktorym pokazano ilosc bandytow z Wenezueli ,ktorzy przeszli nasze granice . Pokazal w te strone , na prawo, reka i w tym momencie zbrodniarz nasicisnal spust. Jakby Trump patrzyl do przodu, to po nim bo snajper pewnie juz mial jego glowe na celu. Dostalby prosto w skron. Secret Service to nie zadni bohaterzy tylko IDIOCI, ktorzy spierdolili ochrone od poczatku, tym bardziej ze ludzie pokazywali im ze ktos wlazi na ten dach. Odpowiedz Link
kadilak Ludzie tez pokazuja w prawo i do gory 14.07.24, 05:11 jakies 30 sekund od poczatku tego wszystkiego. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Ludzie tez pokazuja w prawo i do gory 14.07.24, 14:24 Kadilak, MYSL a nie dajesz sie prowadzic za nos medialnie obowiazujacej demagogii. Naprawde sadzisz, ze my cokolwiek znaczymy w tej farsie bo dano nam "wolnosc" poplotkowania sobie o tym jak nas osmieszaja ? Tak, Putin morderca, dzisiaj wrog calego swiata wlasnie naprawil calej polskiej elicie samolot aby sie czasem nie zabila a ci sie zlosliwie Putinowi zabili. O brzoze. Kilku amatorow porywa kilka samolotow i uderza w kilka najwazniejszych miejsc w USA akurat w zydowskie swieto aby mozna zrobic wszelkie wojny goniac ich organizacje po calym siecie i trwale odebrac ludziom resztki wolnosci. Hussain, Kadafi itp. nagle polubili sie postawic Ameryce aby zawisnac albo zgnic w rynsztoku. Nagle ladnie nazywa sie grype aby zalozyc kagance na mordy i mozgi calego swiata i oproznic inflacyjnie kieszenie. Zaraz zreszta gryba znika bo juz jest czas na wojny. Jakis niewyszkolony gowniarz obserwowany wchodzi na najlepszy do strzelania obiekt i strzela tak aby byla krew na twarzy ale koles mogl sobie pokrzyczec hasla wyborcze ponad glowami prezydenckiej "ochrony" Za to z niewiadomych przyczyn nie zrobily czegos tak latwego miliony z calego swiata bo byla akurat zajete ogladaniem obowiazujacych wiadomosci Itd. Itp. ZAWSZE. I MUST KILL THE QUEEN ! I MUST KILL THE QUEEN !! I MUST KILL THE QUEEN !!! The Naked Gun (1988) Ludwig Gets Stomped and Run Over Odpowiedz Link
kadilak Re: Ludzie tez pokazuja w prawo i do gory 14.07.24, 14:56 Przy wysokiej wilgotnosci nieraz widac tor pocisku. Dalbys sobie strzelic centymetr ol lba dla idei? Ja bym nie dal. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Ludzie tez pokazuja w prawo i do gory 14.07.24, 15:24 Dalbys sobie strzelic A to, ci powiedzial, ze w ogole strzelano ? Telewizja ? www.youtube.com/shorts/rV76gkaFF_E Odpowiedz Link
kadilak Trup na widowni 14.07.24, 16:50 lastboyscout napisał: Nie - trup na widowni i dwie osoby w stanie krytycznym. Ale, jest mozliwosc, ze byli postawieni i sami sie zastrzelili? www.facebook.com/share/r/KnwF1UJ9rw2MTvLW/?mibextid=D5vuiz > > Telewizja ? > > > www.youtube.com/shorts/rV76gkaFF_E > Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Trup na widowni 14.07.24, 20:27 Nagralem ci filmik z pozycji w ktorej przemawial Trump. Te budynki sa w podobnej odleglosci do tej z ktorej strzelal zamachowiec. O czym my tu mowimy ?!! youtube.com/shorts/n50o7YE5O58 Odpowiedz Link
kadilak No wlasnie nie wiem? 14.07.24, 21:24 lastboyscout napisał: > Nagralem ci filmik z pozycji w ktorej przemawial Trump. > Te budynki sa w podobnej odleglosci do tej z ktorej strzelal zamachowiec. > O czym my tu mowimy ?!! No? Wlasnie tego nie rozumiem. Ze co, za daleko? Za blisko? Z tej odleglosci ja trafie w pilke siatkowa ( nieruchoma) bez zadnego problemu. Soczewki w okularach mam -5.00 BTW. I pocztki katarakty a i tak jebne w cel. 110 metrow? Piwo. Ale - w ucho NIE strzele zeby upozorowac zamach jak to tu Rozowa sugerowala gdzies. Trumpa leb wiekszy niz pilka siatkowa ze dwa razy. Jezeli jest to konspiracja, to w Bidenowych sluzbach. Budunek powinien bys "sterylizowany" . A moze i nie konspiracja- po prostu glupota i niechlujstwo, ktorego widze ogromne ilosci na codzien ...Tam nie widze bohatrow tylko glupcow i fajtlapy. Tak sie kiedys pracowalo w sluzbach: www.youtube.com/watch?v=31Q52_rc2IA Dziwne jedno jest- gnojek 20 letni bez ZANDYCH koneksji i kont na internecie ???? Odpowiedz Link
lastboyscout Re: No wlasnie nie wiem? 16.07.24, 21:43 Ja nie mowilem, ze ktos strzelal mu w ucho. Ten koles wylecial ze szkolki strzeleckiej wiec wlasnie dawal pewnosc, ze nie trafi (a ta trafiona reszta to statysci albo zalatwiaja ich snajperzy) Mowie, ze Trump odwraca glowe wlasnie wtedy kiedy "strzela sie" w jego wieworke na glowie bo tak najlepiej ukryc rozbryzg keczupu A pomaranczowy chwile potem eksploduje ale nie naturalnym w takim momencie strachem i checia ukrycia sie ale pewnoscia, ze nie bedzie nastepnego strzalu (chocby od innycvh snajperow lub boombiarzy) ale plakatowym "bohaterstwem i z gory przygotowana formulka dla fanatycznych debili. Nawet profesjonalni ochroniarze, zamiast wykonac OCZYWISTE procedury i CALKOWICIE zakryc prezydenta to daja mu pokrzyczec i pomachac do MADRYCH INACZEJ aby zostalo w tepych demokratycznych lbach na wieki wiekow amen. Odpowiedz Link
kadilak Re: No wlasnie nie wiem? 16.07.24, 22:52 Funeral Arrangements Are Set for the Man Killed in Trump Rally Shooting - The New York Times www.nytimes.com/2024/07/16/us/trump-rally-shooting-victim-funeral-arrangements.html Odpowiedz Link
lastboyscout Re: No wlasnie nie wiem? 16.07.24, 23:02 I takiego z tego wynika ? Ze KTOS trafil tego pechowca a Trump na sowiecki wzor to taki bohater co to sie kulom nie klanial ? OK, Kadilak, ty jestes niereformowalny, nieuleczalny, zmanipulowany fanatyk a nie rozmowca. Uwazaj bo tu jest wiecej takich co to im sie obowiazujacy szamani osmieszyli. Nie moj cyrk, nie moje malpy. Ja tu tylko PRZYMUSOWO place podatki ale do klaskania mnie tak latwo nie przymusza ! Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: No wlasnie nie wiem? 17.07.24, 12:36 Najważniejsze że Trump swoje ocalenie zawdzięcza Bogu. Bo Bóg nie chciał żeby Trump zginął. Bo Bóg ma plan wobec Trumpa i dlatego Trump nie mógł zginąć. Bo Bóg osobiście chce, żeby Donald Trump ponownie został przezydentem Stanów Zjednoczonych i poprowadził wybrany naród amerykański ku świetlanej przyszłości. Tak, tak - właśnie twój Bóg tak chce. Sprzeciwiasz się woli twojego Boga? Jeśli nie zagłosujesz na Trumpa to twój Bóg będzie niezadowolony i może cię za taki grzech ukarać. Bez względu na to w którego z 4000 bogów wierzysz. Odpowiedz Link
kadilak 101% racji masz 17.07.24, 13:22 szczurek.polny napisał: > Najważniejsze że Trump swoje ocalenie zawdzięcza Bogu. Bo Bóg nie chciał żeby T > rump zginął. Gdyby Trump byl jakims EU-kiem, albo gdyby to byl UE-cki polityk, to mozgiem by wypastowal wszystkich naokolo. A tak? mamy 4 lata wzglednej oczywiscie, normalnosci a biorac pod uwage kto jest wiceprezydentem ( JD Vance, nie Karmala) to nawe i 12. A wy macie UE, zielony lad, arabstwo a za rok- wojne ! I to prawdziwa. Jak Trump, wyciagam obie rence do pojednania., Zamknijcie UE-ckie geby i czekajcie, kto na tym balaganie wyjdzie do przodu.... Odpowiedz Link
lastboyscout Re: 101% racji masz 17.07.24, 13:32 mamy 4 lata wzglednej oczywiscie, normalnosci Ja to bym bardzo uwazal z deklaracjami owej "normalnosci" bo nasz dyzurny lewacki babol dokladnie to samo glosil kiedy "wladze" przejmowal jej Umilowany Przywodca. Odpowiedz Link