18.11.14, 09:52
Wiem, nie ma jeszcze oficjalnych wyników, bo PKW walczy z komputerami, ale chyba już nic się nie zmieni, bo dane są z komisji wyborczych.
Od wyborów mija drugi dzień, a przegrane komitety wyborcze nie znalazły czasu na słówko komentarza na swoich stronach internetowych i facebooku. Pomijam już jakiś honorowy gest i pogratulowanie wygranym, takie rzeczy są bardzo rzadkie w Polsce i po tak agresywnej kampanii trudno tego oczekiwać. Nie rozumiem jednak powodu obrażenia się na swoich wyborców. Niemała część mieszkańców poparła PiS, PO i WS, też są rozczarowani i sfrustrowani wynikami. Były w kampanii (i programach) zapowiedzi lepszej komunikacji ze społeczeństwem, słuchania ludzi, a teraz foch i olew, bo tak można sobie interpretować to milczenie.
Nie zapominajcie, że za cztery lata znowu będziecie chcieli zdobyć mandaty radnych, czy stanowisko burmistrza. Czym się pochwalicie? Jak przekonacie tych, którzy na was nie głosowali, że jesteście warci poparcia?
Obserwuj wątek
    • mskobylka Re: Foch 18.11.14, 10:11
      Mija drugi dzień.A widziałeś żeby przyszły burmistrz Roguski podziękował gdziekolwiek swoim wyborcom?
      Tak naprawdę i tak by nie dotarło do elektoratu dziadków, babć i moherów. Książa podziękują na mszach w trzech kościołach z uczestnictwem Roguskiego wash en go.
      • sebku1 Re: Foch 18.11.14, 11:54
        no i właśnie dlatego nie mogą bo to są nie oficjalne wyniki, będzie potwierdzenie to może coś się pojawi, czekamy.
        • kotwbutach2014 Re: Foch 18.11.14, 12:26
          Na swojej stronie napisał przekroczył próg 55% ale podziękować zapomniał buc j... . Minęło dwa dni.
    • 3xm Pochwała 18.11.14, 12:01
      Nie wiem jak w innych rejonach, ale okolice Załuskiego, Zalasek już przez Wspólnotę posprzątany z plakatów i banerów (w zasadzie całkowicie, zostały pojedyncze sztuki). Brawo.
      Mam nadzieję, że mimo chłodu także inne komitety uznają wybory za zakończone i poprawią estetykę miasta.
      • kotwbutach2014 Re: Pochwała 18.11.14, 12:33
        Roguski wpadł w samo zachwyt swojego uśmiechu i nie sprząta swoich śmieci.
        • damyk1 Re: Pochwała 18.11.14, 12:53
          a ty od wczoraj wszystkich straszysz że się wyprowadzasz. Proszę zrób to i już nie zatruwaj atmosfery :P Nie masz honoru i nawet nie umiesz przegrywać, pospolity z ciebie cham i tyle.
        • 3xm Re: Pochwała 18.11.14, 12:59
          Mam dla ciebie propozycję www.youtube.com/watch?v=-B-vASt4xnI
    • sebku1 Re: Foch 20.11.14, 16:06
      zerknij na ostatnią stronę Wieści... jak dalej się niecierpliwisz.
    • en-no Re: Foch 21.11.14, 18:56
      zastanawiam sie czym sie tak jaracie ,czy to ma znaczenie dla mieszkancow kto jest u wladzy ? watpie tu dziala tylko interes prywatny ,kasa ,wplywy i wladza .ludkowie a wy bedziecie mamieni ,okradani ,zadluzani i oszukiwani i to bylo by tyle a teraz nie pozabijajcie sie
      • 0.tiger Re: Foch 21.11.14, 19:24
        Jak to czym, kolejne 4 lata wakacji płatnych w UM i za koszt podatnika:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka