grzywkaromana 16.05.06, 21:40 Czy w Kobyłce jest jakiś bank,ewentualnie bankomat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumatras Re: banki w Kobyłce 17.05.06, 08:32 Z tego co sie orientuje to bank jest jeden - Bank Spoldzielczy. Miesci sie przy cukierni na Jana Pawła (była Kolejowa) na przeciwko stacji PKP Kobylka i tam tez jest bankomat. Drugi bankomat jest po drugiej stronie torów koło apteki (w takim wiekszym domu handlowym)i to jest bankomat BPH. Chyba wiecej nie ma. Odpowiedz Link
kotwbutach2014 Re: banki w Kobyłce 18.01.15, 19:27 Po co wam bank? wolnemedia.net/gospodarka/czy-w-2015-kraje-brics-dadza-mata-zachodniej-finansjerze/ Odpowiedz Link
bubalu1 Re: banki w Kobyłce 17.05.06, 14:06 obok poczty jest oddział Bph i obok kościoła widziałam drogowskaz do agencji pko Odpowiedz Link
topol71 Re: banki w Kobyłce 18.05.06, 06:19 Niestety bankomatu Euronetu nie ma, najbliższy przy Globi w Wołominie, a np. "ściana płaczu" na Urzędzie Miasta byłaby idealna na bankomat Odpowiedz Link
damyk1 Re: banki w Kobyłce 19.01.15, 08:41 Euronet masz na 100% przy Emisiu na Ręczajskiej, Biedronka przy Nadarzyńskiej, tylko wewnątrz Biedry, Biedronka w Turowie na zewnątrz. Api chyba na Załuskiego od Bazyliki w kierunku Wołomina przed szkołą 3 i nie wiem czy czasem nie w Emisiu Koło Bazyliki w kierunku Zielonki. Odpowiedz Link
lenka-83 Re: banki w Kobyłce 18.01.15, 22:28 Jak nie ma? Są. www.karty.pl/bankomaty.php?miejscowosc=kobylka Odpowiedz Link
thekrolik Re: banki w Kobyłce 20.01.15, 22:10 może w 2006-tym nie było ;-) ale żeście trupa odkopali ;) Odpowiedz Link
anna-tur Re: banki w Kobyłce 21.01.15, 10:31 Zielonka mniejsza liczebnie ale banków trochę mają a w Kobyłce SKBank punkt PKO i nic więcej Odpowiedz Link
thekrolik Re: banki w Kobyłce 21.01.15, 22:31 anna-tur napisała: > Zielonka mniejsza liczebnie ale banków trochę mają a w Kobyłce SKBank punkt PK > O i nic więcej tzw. "banki marmurkowe" to już powoli przeżytek ;-) Odpowiedz Link
kotwbutach2014 Re: banki w Kobyłce 22.01.15, 20:08 Wirtualne pieniądze , wirtualne banki tylko życie jakoś nie jest wirtualne. Banki marmurkowe są potrzebne. Nie wszystko załatwisz w intenecie. Odpowiedz Link
damyk1 Re: banki w Kobyłce 23.01.15, 15:12 Zielonka, Wołomin, tam są miejsca pracy, firmy zatrudniające setki a w sumie tysiące osób. Kobyłka - prawie nic. Pisałem o tym wielokrotnie. Kobyłczanie pracują poza Kobyłką, czyli Wawa, Zielonka, Wołomin, do domu wracają późno jak Banki są już po zamykane, lub korsystają z Filli w miejscu pracy, bo wracają wypompowani po powrocie Koleją czy DW634 zakorkowaną. Jesteśmy największą sypialnią w regionie. Ale jak jest hasło aby powstała duża firma, czy firmy to źle bo zburzy charakter zielonej enklawy, sypialni, bo Tiry, bo obcy ludzie, lub wycięcie paru drzew jak z Pawilonami przy SP3, lub Auchan na Nadarzyńskiej. A jednocześnie narzekania że sklepy padają czy jak tutaj, bo mało banków, czy jak jakaś forumowiczka kiedyś napisała że do Wołomina po buty musi jeździć. Odpowiedz Link
kwiatpolny5 Re: banki w Kobyłce 23.01.15, 16:22 mnie też czasem dołuje fakt, że zeby coś kupic czy załatwić to albo muszę jechać do sąsiedniego miasta albo do Warszawy, akurat ilośc bankomatów mi odpowiada bo mam kilka w okolicy , szkoda tylko ze nie ma własnie u nas miejsc pracy i nie ma więcej sklepów ; Rossmana , Lidla, CCC a przecież powstało centrum Fokus i co tam właściwie jest oprócz biedronki ciekawego. Odpowiedz Link
kotwbutach2014 Re: banki w Kobyłce 23.01.15, 21:27 No tak ! Zapomniałem ,że w Kobyłce biznes dla wPo cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu i idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza Tu cichosza tam cicho szaro brudno i zima nie ma Słowackiego i nie ma Tuwima ] x2 Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie i idu i idu i patrzu i widzu W rękach w głowach cichosza w ustach w oczach cichosza nie ma samozwańców i nie ma rokoszan Tu cichosza tam cicho szaro brudno i śnieży nie ma kosmonautów i nie ma papieży Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza Tu cichosza tam cicho szaro brudno i śnieży nie ma kosmonautów i nie ma papieży Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma wiosna to czy lato jesień albo zima Słowa: Michał Zabłocki ytrwałych .Powinna powstać ulica Cichosza jak w piosence: Odpowiedz Link
kotwbutach2014 Re: banki w Kobyłce 23.01.15, 21:29 No tak ! Zapomniałem ,że w Kobyłce biznes dla wytrwałych. Powinna powstać chociaż jedna ulica Cichosza jak w piosence: Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie ku miastu na zwiadu i idu i patrzu [Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza Tu cichosza tam cicho szaro brudno i zima nie ma Słowackiego i nie ma Tuwima ] x2 Po cichu po wielkiemu cichu idu sobie i idu i idu i patrzu i widzu W rękach w głowach cichosza w ustach w oczach cichosza nie ma samozwańców i nie ma rokoszan Tu cichosza tam cicho szaro brudno i śnieży nie ma kosmonautów i nie ma papieży Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza Tu cichosza tam cicho szaro brudno i śnieży nie ma kosmonautów i nie ma papieży Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma wiosna to czy lato jesień albo zima Słowa: Michał Zabłocki ytrwałych .Powinna powstać ulica Cichosza jak w piosence: Odpowiedz Link