Dodaj do ulubionych

Używki a przyjemność

07.09.10, 21:38
pajomed.w.interia.pl/uywkia.htm
Nie wnikam, w głębsze obszary parapsychologi i jogi , jedno co mnie zastanawia to stwierdzenie, które nawiązuje do mojej wypowiedzi na forum sprzed kilku miesięcy, a trzeba wiedzieć, że strona była aktualizowana, w 2005 roku.
Mam tu na myśli ten cytat :
„Przyjemność” alkoholowa bazuje na niskich wibracjach podobnie jak dotychczas opisane odżywki..."
Dokładnie takiego zwrotu użyłem kiedyś na forum - Bazuje na niskich wibracjach.
Dziwne.
Obserwuj wątek
    • irex22 Re: Używki a przyjemność 07.09.10, 22:37
      Wszystko da się wyjaśnić, musiałeś czytać ten tekst a że zwrot jest zgrabny, to go zapamiętałeś. Zanim zaprzeczysz pomyśl, czy nie było kiedyś takiego okresu w Twoich poszukiwaniach w internecie, ukierunkowanego na używki?
      • pierzchnia Re: Używki a przyjemność 08.09.10, 09:14
        Nie, to niemożliwe - z komputerem mam do czynienia od niespełna dwóch lat i nigdy nie czytałem tego tekstu.
        Przy okazji trzeba nadmienić, że pojęcie czakramu odnosi się nie tylko do poszczególnych części ciała - mam tu na myśli tzw, Czakramy Ziemi.
        Na świecie jest ich kilka, ale ten największy znajduje się, na terenie Polski - w Elblągu.
        Posiada ogromną moc - wypromieniowuje więcej energii niż kopalnia uranu.
        Stąd właśnie biorą się przeróżne mutanty i mastodonty, które możemy spotkać na terenie tego miasta.
        Niestety, część mojej rodziny pochodzi właśnie z Elbląga:
        ludzie.gazeta.pl/pierzchnia/0,0.html
        • irex22 Re: Używki a przyjemność 08.09.10, 09:28
          Nie znajduję na forum podanej frazy, przez Ciebie wcześniej użytej, Mogła być podobna a to już nie jest czymś niecodziennym.
          • pierzchnia Re: Używki a przyjemność 08.09.10, 09:34
            Jest na pewno - teraz nie chce mi się szukać.
    • wolfigen Re: Używki a przyjemność 09.09.10, 10:20
      to dziwne...sex tantryczny, tez bazuje na niskich wibracjach. a jednak w zaden sposob mnie nie pociagnal
      • pierzchnia Re: Używki a przyjemność 09.09.10, 11:53
        Być może wibracje te były nie dość niskie /dwa miecze, w .../
        • wolfigen Re: Używki a przyjemność 09.09.10, 12:15
          jak na dwa miecze , to niezła riposta.......tylko nadal wibracje mi nie odpowiadają. a swoja drogą pierzchnia, nie szkoda Ci czasu ? sprawa jest banalna. albo sie pije, albo nie pije, albo ćpa, alibo i nie.
          reszta jest milczeniem jak mawiał pewien duński książżę...i miał rację.
          • pierzchnia Re: Używki a przyjemność 09.09.10, 13:12
            Wiesz, ja już sobie nie zadaję pytań dotyczących sensu picia lub jego bezsensu - zrozumiałem o co, w tym wszystkim chodzi i tyle.

• pierzchnia To ci dopiero... 09.09.10, 13:38
              Ten Pan też działa, w okolicach Elbląga/powaga/:

www.ezosfera.pl/leszek/artykul/122
              • pierzchnia Ale o co chodzi? 11.09.10, 23:49
                Świat wydawał się być prosty, oparty na zrozumiałych zasadach, dopóki nie poznałem Duchownego.
                To on mi uświadomił złożoność wszechświata - cały ten konglomerat przeróżnych czynników, o których przeciętny człowiek nie ma zielonego pojęcia.
                Okazało się, że w moim mieszkaniu wypromieniowują szkodliwe energie, a pod sufitem fruwają niewidzialne kosmonauty - w takiej sytuacji musiałem się wyprowadzić - inaczej gady by mnie zadusiły.
                Ale Duchowny to wspaniały człowiek - za jedyne 200 zł zneutralizował promieniowanie, a demony przepędził do diabła.
                Ach, ilu on już to ludziom pomógł...
                Podarował mi nawet płytę CD - gdy ja włączyłem usłyszałem anielską muzykę i głos, z oddali:
                "Jestem rozluźniony i spokojny - spływają na mnie wszelkie błogosławieństwa, pieniądze zarabiam lekko, bez wysiłku..."
                • wolfigen Re: Ale o co chodzi? 13.09.10, 21:31
                  idiota
                  • pierzchnia Re: Ale o co chodzi? 13.09.10, 22:05
                    Alegoria
                    • wolfigen Re: Ale o co chodzi? 15.09.10, 15:35
                      alegoria i idiota, mają tą samą podstawe logiczną. alegorie są tworzone, dla idiotow, ktorzy nie są w stanie przyjąć czegoś wprost. natomiast idioci nie potrafią w zaden sposob zamienic wprost na alegorie...itd etc
                      ecce homo- powiedzial pewien rzymianin
                      szkoda, ze tylko tyle- odpowiedzial faryzeusz
                      • pierzchnia Re: Ale o co chodzi? 15.09.10, 20:12
                        Bełkot...
                        • aaugustw Re: Ale o co chodzi? 16.09.10, 16:18
                          pierzchnia napisał (do wolfika):
                          > Bełkot...
                          ____________.
                          Pijany bełkot...
                          A... ;-)
            • wolfigen Re: Używki a przyjemność 09.09.10, 14:02
              o jakim sensie , Ty piszesz ?....ja pisałem o wibracjach poniżej splotu słoneczenego
              • pierzchnia Re: Używki a przyjemność 09.09.10, 14:13
                Na tego typu wibracje bardzo uważaj ponieważ im większa twardość tym większa kruchość.
                • wolfigen Re: Używki a przyjemność 09.09.10, 16:04
                  jesteś przewidywalny i nudny
                  • pierzchnia Re: Używki a przyjemność 09.09.10, 16:15
                    To dobrze - tym szybciej się Ciebie pozbędę.
                    • wolfigen Re: Używki a przyjemność 10.09.10, 16:33
                      potrafisz pierchnia pozbyć , się swojego wyrzutu sumienia?
                      wątpię !
                      jesteś jak ślimak , ktory komentuje wyścigi chartów borzoj
                      • pierzchnia Re: Używki a przyjemność 10.09.10, 16:53
                        Niektóre kundle są uderzająco podobne do psów rasowych, ale wystaw takiego do wyścigu - pobiegnie za pierwszą napotkaną suką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka