sara441 06.08.11, 16:50 Jeśli mój bliski alkoholik dojdzie do stanu w którym powie: tak , chcę się leczyć, to jak mam zareagować, do kogo się udać, gdzie go umieścić, jakieś skierowania? Województwo śląskie, okolice Bielska -Białej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: Procedury 06.08.11, 17:32 Tu masz placówki odwykowe w Bielski Białej - www.google.pl/search?q=Bielsko+Bia%C5%82a+oddzia%C5%82y+Odwykowe+i+Poradni&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a trzeba najpierw iść do lekarza Poz wziąc skierowanie i najpierw do Oddziału Detoksykacyjnego / byc może nawet bez skierowania / dalej to może do Dziennego Oddziału Odwykowego albo do Poradni / bez skierowania i na końcu do AA link poniżej www.aa.org.pl/regiony/mityngi.php?D1=0®ion=5 I leczyc się a jak to juz powiedzą - powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Procedury 06.08.11, 17:53 sara441 napisała: > Jeśli mój bliski alkoholik dojdzie do stanu w którym powie: tak , chcę się lecz > yć, to jak mam zareagować, do kogo się udać, gdzie go umieścić, jakieś skierowa > nia? Województwo śląskie, okolice Bielska -Białej __________________________________________. Pozwol Sara, ze uzupelnie informacje Deo.. i dodam tylko, ze jezeli jest to Twoj "bliski alkoholik" sugeruje Tobie pojsc takze na Mityngi Al-Anon (sa to Grupy dla osob wspoluzaleznionych, zyjacych z alkoholikiem): www.al-anon.org.pl/spis.html#galicyjskiA... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Procedury 06.08.11, 17:55 aaugustw napisał: Poprawiam nieprawidlowo podany porzedni link: www.al-anon.org.pl/spis.html#galicyjski Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Poszukaj tu: 06.08.11, 19:04 www.psychologia.edu.pl/pomoc-psychologiczna.html Odpowiedz Link Zgłoś