Dodaj do ulubionych

Do narkomanow (AN)...

14.06.14, 10:00
Napisal do mnie przyjaciel z Ukrainy, ze zbliza sie u nich Zlot AN,
na ktory zapraszaja wszystkich naszych wspolnych znajomych... -
Jezeli macie takowych, przekazcie im to prosze dalej...
Zlot ten odbedzie sie we Lwowie; 28-29. czerwca, z okazji 20-lecia NA...
(namiary i kontakty pod; awyst@t-online.de)
A...
Мoже з Пoльщі-бyде cyпер,якщo нac пoзнaйoмиш.У Львoві 28-29 червня 20 рoків NA і ми хoчемo зaпрocити нaркoмaнів,які прaцюють пo прoгрaмі,щoб пoділилиcя дocвідoм.Бyдь дoбрий,при нaгoді нaпиши,мoже хтocь мaє з Твoїх знaйoмих,oк?
Obserwuj wątek
    • bananarama-live Re: Do narkomanow (AN)... 14.06.14, 11:53
      To ci dopiero - zlot pijaków i narkomanów :-)
      • wolfbreslau Re: Do narkomanow (AN)... 14.06.14, 13:32
        bananarama-live napisał:

> To ci dopiero - zlot pijaków i narkomanów :-)

e tam...to tylko separatyści :-)
        • aaugustw Re: Do narkomanow (AN)... 15.06.14, 16:05
          bananarama-live napisał:
          To ci dopiero - zlot pijaków i narkomanów :-)
          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
          wolfbreslau napisał:
          > e tam...to tylko separatyści :-)
          ________________________________________.
          Znowu sie mylisz wolfie.. - To wybrancy Boga...!
          A...
          • wolfbreslau Re: Do narkomanow (AN)... 16.06.14, 08:29
            aaugustw napisał:

>
            > Znowu sie mylisz wolfie.. - To wybrancy Boga...!
            > A...

nie zrozumiałeś dowcipu szwabski humorysto :-)
            • aaugustw Re: Do narkomanow (AN)... 16.06.14, 15:05
              wolfbreslau napisał (do A...): >
              > nie zrozumiałeś dowcipu szwabski humorysto :-)
              _______________________________________.
              W ktorym miejscu mialem sie smiac...!? :-o
              A...
              Ps. Naucze cie troche historii, bo kiedy wymieniasz te
              pojecia germanskie i ich pisownie, wtedy czesto sie smieje...! ;-)
              Szwabia (niem. Schwaben lub Schwabenland) –
              to historyczna i etniczna kraina Niemiec Badenii-Wirtembergii
              (i czesciowo Frankonii)... - A ja, jezeli juz chcesz tu uzywac
              historycznych dziejow przynalezalem kilkaset lat (z dziada,
              pradziada) do Pruskiego Slaska...!). Nb. Wroclaw jest najkrotsza
              (liczac w latach) nazwa tego wielowiekowego miasta...!
              • wolfbreslau Re: Do narkomanow (AN)... 16.06.14, 17:35
                aaugustw napisał:

> w
                > pradziada) do Pruskiego Slaska...!). Nb. Wroclaw jest najkrotsza
                > (liczac w latach) nazwa tego wielowiekowego miasta...!

z historii pała...słąsk nigdy nie był pruski.....prusy to p[rusy i leża i leżały zawsze na północy
                śląsk był niemiecki, cesarski, ale nigdy pruski....matole

i dlatego nazywam cie szwabskim idiota....bo dla niemca i prusaka...szwab to taki sam debil jak enerdowki policjant z drezna :-)
                z Ciebie, ani niemiec, ani polak, ani pijak , ani alkoholik, ani aowiec....ino kabotyn i dupek . czyli egocenetryk z ch*** na sztandarze
                gott mit uns i ch** z wami ...:-)
                • bananarama-live Re: Do narkomanow (AN)... 16.06.14, 21:29
                  Uuu ja pierdzielę.
                  Ja przy tobie to mały pikuś :-D
                  • aaugustw Wyznawanie prawdy...! ;-) 17.06.14, 18:15
                    wolfbreslau napisał (do A...):
                    > z historii pała...słąsk nigdy nie był pruski.....prusy to p[rusy i leża i leżał
                    > y zawsze na północy
                    > śląsk był niemiecki, cesarski, ale nigdy pruski....matole
                    > i dlatego nazywam cie szwabskim idiota....bo dla niemca i prusaka...szwab to ta
                    > ki sam debil jak enerdowki policjant z drezna :-)
                    > z Ciebie, ani niemiec, ani polak, ani pijak , ani alkoholik, ani aowiec....ino
                    > kabotyn i dupek . czyli egocenetryk z ch*** na sztandarze
                    > gott mit uns i ch** z wami ...:-)
                    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                    bananarama-live na to odpisał (do wolfika):
                    > Uuu ja pierdzielę.
                    > Ja przy tobie to mały pikuś :-D
                    ______________________________________________________________.
                    Sama szczerosc...! ;-) - Popatrz bananie; ty mowisz, ze jestes "mały pikuś"
                    przy wolfiku, a jaki ten wolfik przy A... jest mozesz sobie juz tylko wyobrazic
                    na podstawie tego co on tu soba reprezentuje i co o mnie napisal...!
                    A...
                    Ps. wolfiku, zob. w Google: "ŚLĄSK pod panowaniem pruskim"...! ;-)
                    • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 18.06.14, 15:37
                      aaugustw napisał:

>
                      > Ps. wolfiku, zob. w Google: "ŚLĄSK pod panowaniem pruskim"...! ;-)

z gogli to korzystaja tylko idioci...ja za to wiem co napisano w encyklopedii niemieckiej z 1934. i pamietam kto postawil pomnik ostatniemu piastowi wroclawskiemu przed wojna...i wiem ,też gdzie leżą Prusy...nie tylko wschodnie i jaka ich historia....
                      a tak przy okazji przypomnialo mi sie jak czytalem jakis czas temu zyciorysy kilku feldmarszalków...i zaden nie był z Niemiec... za to wszyscy czterej z Prus :-)
                      ale ok...niech Ci będa gogle :-)
                      obawiam sie tylko ze Twoje AA i Twoja trzeźwośc, jest też z gogli :-) i nawet na taka wygląda
                      • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 23.06.14, 11:40
                        > ... przypomnialo mi sie jak czytalem jakis czas temu zyciorysy ki
                        > lku feldmarszalków...i zaden nie był z Niemiec... za to wszyscy czterej z Prus
                        - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                        A ty byles ich dowodzca...!?
                        ___________________________.
                        wolfbreslau napisał (do A...) dalej:
                        > obawiam sie tylko ze Twoje AA i Twoja trzeźwośc, jest też z gogli :-) i nawet n
                        > a taka wygląda
                        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                        Dziekuje za troske o mnie...
                        Ja z kolei obawiam sie o ciebie i twoja nietrzezwosc...! :-(
                        A...
                        • bananarama-live Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 23.06.14, 17:09
                          Wszystkich, którzy nie mówia twoim głosem, nazywasz pijanymi.
                          Popraw się.
                          • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 23.06.14, 20:56
                            bananarama-live napisał:
                            > Wszystkich, którzy nie mówia twoim głosem, nazywasz pijanymi.
                            > Popraw się.
                            _______________.
                            Slyszales wolfie...!?
                            A...
                            • bananarama-live a ty słyszał ? nt 23.06.14, 21:19
                              .
                              • aaugustw Re: a ty słyszał ? nt 24.06.14, 10:14
                                bananarama-live napisał:
                                a ty słyszał ?
                                ____________________.
                                Ja nie na podsluchu...! :-\
                                A...
                        • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 09:59
                          aaugustw napisał:

>
                          > Dziekuje za troske o mnie...
                          > Ja z kolei obawiam sie o ciebie i twoja nietrzezwosc...! :-(

sam sie o siebie troszcz. mnie tam wszystko jedno czys Ty pijany, czy w goglach trzeźwy :-)
                          moja obawa dotyczy tylko tego , ze oczy Ci do reszty sie popsuja. i zadne okulary w pozlacanych oprawkach z szwabskiego ubezpieczenia Ci juz nie pomoga...:-)
                          • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 10:11
                            wolfbreslau napisał:
                            > sam sie o siebie troszcz. mnie tam wszystko jedno czys Ty pijany, czy w goglach
                            > trzeźwy :-)
                            > moja obawa dotyczy tylko tego , ze oczy Ci do reszty sie popsuja. i zadne okula
                            > ry w pozlacanych oprawkach z szwabskiego ubezpieczenia Ci juz nie pomoga...:-)
                            ____________________________,
                            tinypic.com/r/2ue5vy9/8
                            A... ;-)
                            • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 10:13
                              aaugustw napisał:
                              > tinypic.com/r/2ue5vy9/8
                              ____________________________________.
                              Zapomnialem o tytule: "Polish Watergate"... ;-)
                              A...
                            • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 10:16
                              aaugustw napisał:

> tinypic.com/r/2ue5vy9/8
                              > A... ;-)

a ten rekin co plywa wokól szalupy to jak myslisz, putin, czy chinczyk ?
                              • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 10:40
                                wolfbreslau zapytał (A...):
                                a ten rekin co plywa wokól szalupy to jak myslisz, putin, czy chinczyk ?
                                _________________________________________________________.
                                Pytasz, wiec odpowiadam...
                                Ten rekin to jest taka mieszanka Putino-chinczyka, made in USA...!
                                A...
                                Ps. (a´propos UE i jednosci): Tworza cos sztucznego, cos co ma stac na
                                fundamencie wlasnych interesow, cos co nie ma ze soba nic wspolnego...
                                • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 10:45
                                  aaugustw napisał:

>
                                  > Ps. (a´propos UE i jednosci): Tworza cos sztucznego, cos co ma stac na
                                  > fundamencie wlasnych interesow, cos co nie ma ze soba nic wspolnego...

mnie sie unia podoba :-)
                                  można z niej co nieco wydoić. a na poważnie, jestem z natury rzeczy indywidualistą nieidealistycznym, dlatego łatwo sie dostosowuje i jest mi obojetne co i kto akurat rządzi. w każdym systemie radze sobie dobrze...dbam tylko o swoje najbliższe stado. reszta musi sie martwic sama. na mnie nikt obcy nie ma co liczyć. nie ugryże , ale i nie pomoge :-)
                                  • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 10:55
                                    wolfbreslau napisał:
                                    > mnie sie unia podoba :-)
                                    > można z niej co nieco wydoić. a na poważnie, jestem z natury rzeczy indywiduali
                                    > stą nieidealistycznym, dlatego łatwo sie dostosowuje i jest mi obojetne co i kt
                                    > o akurat rządzi. w każdym systemie radze sobie dobrze...dbam tylko o swoje najb
                                    > liższe stado. reszta musi sie martwic sama. na mnie nikt obcy nie ma co liczyć.
                                    > nie ugryże , ale i nie pomoge :-)
                                    ______________________________________________.
                                    Wg. mnie to ma jeden jedyny wielki plus: Nie bedzie wojny w Europie,
                                    ale ze nie ma nic za darmo, to ma takze jeden wielki minus (dla mnie);
                                    do moich drogich okularow nic mi kasa chorych, (fundusz zdrowia, czy
                                    jak wy to nazywacie) nie zaplaci. Wszystkie nadwyzki pieniedzy ida na UE
                                    i na obcokrajowcow, aby im sie takze zylo dalej cieplo i dostatnio...!
                                    A...
                                    • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 11:08
                                      aaugustw napisał:

> Wszystkie nadwyzki pieniedzy ida na UE
                                      > i na obcokrajowcow, aby im sie takze zylo dalej cieplo i dostatnio...!
                                      > A...

a Ty to niby kto, jak nie auslander ...juz Ty mi tu nie kituj o swojej hajmackiej tozsamości,,bo sie tylko usmieje .
                                      Unia nie posiada zadnych nadwyżek pieniędzy..posiada tylko ich drukarnie.
                                      ja mam tylko jedna nadzieje, ze spełni sie w końcu kiedys marzenie wielkoniemieckich idealistów i europa w końcu bedzie cała niemiecka ....z polskim wesołym miasteczkiem :-) i francuskimi dziwkami :-)
                                      plus rumuńskie tańce i holenderskie mleko
                                      • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 11:11
                                        własnie jakas firma niemiecka zaczęła budowac pod warszawa najwiekszy w europie obiekt rozrywki w stylu berlinskiego:
                                        www.tropical-islands.de/pl/atrakcje/strefa-tropikalna/
                                        plus inne bajery
                                        • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 11:26
                                          wolfbreslau napisał:
                                          > własnie jakas firma niemiecka zaczęła budowac pod warszawa najwiekszy w europie
                                          > obiekt rozrywki w stylu berlinskiego:
                                          > www.tropical-islands.de/pl/atrakcje/strefa-tropikalna/
                                          > plus inne bajery
                                          ______________.
                                          Suuper sprawa...!
                                          W moim mini miasteczku, mamy taki mini swiat wodny...
                                          A...
                                      • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 11:17
                                        aaugustw napisał:
                                        Wszystkie nadwyzki pieniedzy ida na UE
                                        i na obcokrajowcow, aby im sie takze zylo dalej cieplo i dostatnio...!
                                        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                        wolfbreslau na to:
                                        > a Ty to niby kto, jak nie auslander ...juz Ty mi tu nie kituj o swojej hajmacki
                                        > ej tozsamości,,bo sie tylko usmieje .
                                        > Unia nie posiada zadnych nadwyżek pieniędzy..posiada tylko ich drukarnie.
                                        > ja mam tylko jedna nadzieje, ze spełni sie w końcu kiedys marzenie wielkoniemie
                                        > ckich idealistów i europa w końcu bedzie cała niemiecka ....z polskim wesołym m
                                        > iasteczkiem :-) i francuskimi dziwkami :-)
                                        > plus rumuńskie tańce i holenderskie mleko
                                        ____________________________________________________________.
                                        Po pierwsze: Ausländer, czy nie Ausländer, ale trzezwy a na ten dobrobyt i
                                        na te nadwyzki ja takze tu zapier.dalalem...!
                                        Po drugie: Nie mam nic przeciw takiej wizji Europy,porzadek, wesolosc, sex
                                        i dobre jedzenie, (tance moga nie istniec, tu podzielam poglad taliba...!) ;-)
                                        A...
                                        • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 11:26
                                          aaugustw napisał:

> Po pierwsze: Ausländer, czy nie Ausländer, ale trzezwy a na ten dobrobyt i
                                          > na te nadwyzki ja takze tu zapier.dalalem...!

acha...a ludzie w innych krajach , to według Ciebie co robią?
                                          na przykład za 300 euro/w przeliczeniu jeden do jednego, lecz przy cenach niemiekich / miesiecznie ?
                                          sądzisz , ze jakis grek, hiszpan, polak,,,to siedza na tyłku i licza gruszki?
                                          mam przyjaciół w portugalii/a raczej rodzine/ w villa nova de milafontes---cale zycie ciezko pracowali
                                          mam znajomych na grand canarii--mieli piekna firme produkujaca meble stylowe...uważasz ze siedzieli na tyłku?
                                          mam przyjaciólke w górach bułgarii/polka co wyszla za bułagara kiedys /--pracuje ciezko, hoduje kozy, konie, owce , usiluje zrobic ze swego gospodarstwa dobra "agroturystyke"....uwazasz ze cos od Ciebie wyłudziła ?
                                          • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 11:34
                                            nie znosze polaków, co po latach od ich ucieczki do niemiec...nagle czuja sie jakimis wyjątkowo europejskimi europejczykami i pogardzaja innymi.
                                            sam pracowałem wiele lat w szwabskich firmach...tyle ze nie w niemczech ino u arabów i od takich "przyszywanych" niemców z polskimi korzeniami trzymałem sie zawsze z daleka. moglem w latach '80- tych spokojnie osiąśc w niemczech na papiery po dziadkach, potem mogłem to juz bez żadnych papeirów....ale moje miejsce jest tu. tu gdzie sie urodziłem, wychowałem. to mój wybór...nie zaden patriotyzm, czy inne banialuki.
                                            szanuje ludzi jakimi są....może nie znam ortografii niemieckiej , ani zadnego innego jezyka w jakim sie potrafie dogadać.....ale podoba mi sie ,ze spotykam na swojej drodze ludzi jakich nigdy bym nie spotkał, gdybym sie ograniczył tylko do jednej opcji :-)
                                            • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 11:52
                                              wolfbreslau napisał:
                                              > nie znosze polaków, co po latach od ich ucieczki do niemiec...nagle czuja sie j
                                              > akimis wyjątkowo europejskimi europejczykami i pogardzaja innymi...
                                              ______________________.
                                              Ty jestes chory czlowieku..!
                                              Kto tu pogardza innymi...!?
                                              A...
                                              • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 12:06
                                                aaugustw napisał:

>
                                                > Kto tu pogardza innymi...!?
                                                > A...

wiesz? to zastanawiające...nie napisałem tego do nikogo konkretnie.a Ty sie akurat odezwałes jak te nozyce na stole...zastanow sie czasem co piszesz w tej swojej rzekomej trzeźwosci...byc moze nawet nie dostrzegasz jak jestes pogardliwy wobec innych ludzi.
                                                nudzi mnie juz gadanie z Toba...tylko kto Ci biedaku wtedy by został do rozmów na tym forum ?
                                                idź lepiej na mityng , zamiast ogladac te mecze...a zresztą , jest mi to obojętne :-)
                                                • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 13:21
                                                  > ... moze nawet nie dostrzegasz jak jestes pogardliwy wobec innych ludzi....
                                                  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                                  O nie, nie... - Dla LUDZI to ja jestem bardzo wspanialomyslny...! ;-)
                                                  > nudzi mnie juz gadanie z Toba...
                                                  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                                  Wiec czego przyczepiles sie do mnie jak ten rzep...!
                                                  A...
                                                  • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 13:25
                                                    > nudzi mnie juz gadanie z Toba...
                                                    ______________________________.
                                                    Ty juz sam nie wiesz co ty tu gadasz...
                                                    Raz tak, raz inaczej, trzy po trzy para
                                                    pietnascie...
                                                    A...
                                                  • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 13:28
                                                    aaugustw napisał:

>itd etc bla bla

Guciu..nawet gdy mnie nie ma na forum kilka godzin, czy jeden dzien....sam sie o mnie dopytujesz ?
                                                    wiec, kto tu kogo sie czepia?
                                                    a jesli już, to czepiasz sie jak rzep wilczego ogona ...i cale Twoje szczescie. lepiej sie czepiac zwyciezcy jak sam pisałes :-)
                                                    a ja nim jestem :-)
                                                  • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 13:40
                                                    > ... lepiej sie czepiac zwyciezcy jak sam pisałes :-)
                                                    > a ja nim jestem :-)
                                                    ______________________________________________.
                                                    Lubisz historie, wiec dam ci przyklad z frontu: Ten jeden
                                                    taki poszedl na zwiady, po dluzszej chwili zawolal w nocy
                                                    do swoich, ze ma trzech jencow, a kiedy uslyszal aby przyszedl,
                                                    odpowiedzial: ale oni mnie nie chca puscic...! :-(
                                                    Napisz mi wiec jeszcze tylko; w czym jestes tym zwyciezca...!?
                                                    (lub kogo sie tak kurczowo trzymasz...!?).
                                                    A...
                                                  • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 13:43
                                                    aaugustw napisał:

>
                                                    > Napisz mi wiec jeszcze tylko; w czym jestes tym zwyciezca...!?

we wszystkim co dotyczy mnie ;-)choc wczesniej poległem niemal...i to nie na froncie, tylko w rynsztoku :-)
                                                  • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 14:21
                                                    aaugustw napisał:
                                                    Napisz mi wiec jeszcze tylko; w czym jestes tym zwyciezca...!?
                                                    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                                    wolfbreslau odpisał na to (do A...):
                                                    > we wszystkim co dotyczy mnie ;-)choc wczesniej poległem niemal...i to nie
                                                    na froncie, tylko w rynsztoku :-)
                                                    __________________________________________________________.
                                                    Mialem juz dzisiaj nic nie pisac, ale po przeczytaniu tych slow poczulem
                                                    taka potrzebe, aby napisac, ze dopiero teraz uwierzylem Tobie, ze jestes
                                                    zwyciezca samego siebie...! I to jest to tytulowe: "Wyznawanie prawdy" ;-)
                                                    A...
                                                  • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 14:24
                                                    aaugustw napisał:
                                                    ze dopiero teraz uwierzylem Tobie, ze jestes
                                                    > zwyciezca samego siebie...!

ja nic takiego nie napisałem ;-)
                                                  • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 14:28
                                                    wolfbreslau napisał:
                                                    > ja nic takiego nie napisałem ;-)
                                                    __________________________.
                                                    Wiem, ze nie napisales, bo to ja
                                                    napisalem, a ty tego jeszcze nie wiesz...!
                                                    A...
                                                  • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 27.06.14, 07:54
                                                    aaugustw napisał:

>
                                                    > Wiem, ze nie napisales, bo to ja
                                                    > napisalem, a ty tego jeszcze nie wiesz...!
                                                    > A...

internetowa metafizyka i psychologia to pochodna schizofrenii ?
                                                  • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 27.06.14, 13:05
                                                    aaugustw napisał (do wolfika):
                                                    Wiem, ze nie napisales, bo to ja
                                                    napisalem, a ty tego jeszcze nie wiesz...!
                                                    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                                    wolfbreslau odpisał:
                                                    > internetowa metafizyka i psychologia to pochodna schizofrenii ?
                                                    Tak by to bylo jak piszesz, gdyby to co napisalem nie bylo realnym zyciem...!
                                                    A...
                                                  • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 30.06.14, 06:58
                                                    aaugustw napisał:

> Tak by to bylo jak piszesz, gdyby to co napisalem nie bylo realnym zyciem...!

rzeczywiscie, doskonaly opis realnego zycia :
                                                    "Wiem, ze nie napisales, bo to ja
                                                    napisalem, a ty tego jeszcze nie wiesz...! "

czyli paranoja :-)
                                                  • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 30.06.14, 09:20
                                                    aaugustw napisał (do wolfa):
                                                    Tak by to bylo jak piszesz, gdyby to co napisalem nie bylo realnym zyciem...!
                                                    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                                                    wolfbreslau napisał:
                                                    > czyli paranoja :-)
                                                    Dla ciebie realne zycie jest paranoja...! :-(
                                                    A...
                                                  • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 30.06.14, 09:37
                                                    aaugustw napisał:

> a
                                                    nadal nie wiem co ty napisales, czego ja nie napisalem ,ale co ty rozumiesz ze ja napisalem, choc tego nie napisalem ;-)
                                                    skup sie Guciu....:-0
                                                    bo cos ten twoj realizm jakis niewyspany
                                                  • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 30.06.14, 11:31
                                                    > skup sie Guciu....:-0
                                                    > bo cos ten twoj realizm jakis niewyspany
                                                    Alez wolfie mowilismy o twojej paranoi i teraz
                                                    sam nie wiesz, ktory ten z 2 ciebie ze mna pisal...!?
                                                    Nb. czy to ty mi mowiles, ze lapiesz sie na tym,
                                                    ze rozmawiasz sam ze soba, a potem oboje sie
                                                    z tego smiejecie...!?
                                                    A...
                                                  • wolfbreslau Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 30.06.14, 11:42
                                                    mowilismy o takim realizmie :
                                                    "Wiem, ze nie napisales, bo to ja
                                                    napisalem, a ty tego jeszcze nie wiesz...! "

to twoje slowa. wiec nie wykrecaj sie tu i nie kituj andronow...jestes mistrzem swiata w podkulaniu ogona na forum i wykrecaniu sie ,gdy pogubisz wątek w jakim i o jakim piszesz :-)
                                                  • aaugustw To jest proste, jak sznurek w kieszeni...! 30.06.14, 14:15
                                                    > to twoje slowa. wiec nie wykrecaj sie tu i nie kituj andronow...jestes mistrzem
                                                    > swiata w podkulaniu ogona na forum i wykrecaniu sie ,gdy pogubisz wątek w jak
                                                    > im i o jakim piszesz :-)
                                                    __________________.
                                                    O czym teraz piszesz..? :-o
                                                    A...
                                                    Ps. To brzmi jak przed zawalem...! :-(
                                            • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 11:58
                                              wolfbreslau napisał:
                                              > ... sam pracowałem wiele lat w szwabskich firmach...tyle ze nie w niemczech ino u
                                              > arabów i od takich "przyszywanych" niemców z polskimi korzeniami trzymałem sie
                                              > zawsze z daleka...
                                              _________________________________________________________.
                                              Dobrze robiles i wiesz doskonale dlaczego tak robiles, ze trzymałes sie
                                              zawsze opd nich z daleka...
                                              Dodam tylko z mojego doswiadczenia, ze to wlasnie ci, rodowici Polacy
                                              tu w Niemczech potrafia swego innego "rodowitego Polaka", jak zadna
                                              inna nacja wyciulac, aby tylko zarobic szybko...
                                              A...
                                              Ps. Ja zawsze pracowalem w niemieckich Firmach i nigdy mnie nie wyciulano...
                                              Chwale ich po dzien dzisiejszy...!
                                          • aaugustw Re: Wyznawanie prawdy...! ;-) 24.06.14, 11:51
                                            wolfbreslau zapytał (A...):
                                            > acha...a ludzie w innych krajach , to według Ciebie co robią?
                                            > uważasz ze siedzieli na tyłku?
                                            > mam przyjaciólke w górach bułgarii.../polka ... uwazasz ze cos od Ciebie wyłudziła ?
                                            _______________________________________________________________.
                                            Pytasz, wiec odpowiem tak, aby nie urazic niczyjej dumy ani nadetego Ego...!
                                            Nie wiem co oni robia, ale jezeli cos robia to do dupy musi byc ta ich organizacja
                                            skoro w milionach spierdzielaja na Zachod...!
                                            (czy ty wierzysz w to, ze te pieniadze pompowane np. do Grecji powroca kiedys...!?).
                                            Nie wiem czy ona, czy ktokolwiek cos od kogos wyludzil, wiem ze gdyby ta polityka
                                            Niemiec sie nie zmienila w ostatnich kilkudziesieciu latach, musieliby oni wybudowac
                                            potezny mur dookola swych granic, co w efekcie nic dobrego nikomu by nie przynioslo...
                                            Z dwojga zlego: ten wybor miedzy syfem a aidsem okazal sie lepszym...! :-(
                                            To jest tylko moje zdanie, a ja moge sie mylic...! ;-)
                                            A...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka