Dodaj do ulubionych

Program AArtii - programem narodu!

04.08.14, 08:24
Czytam tematy wątków i z łezką w oku wspominam PRL-owską propagandę. Dlaczego z łezką? Ponieważ była o wiele bardziej wysublimowana socjotechnicznie niż Ctrl+C/Ctrl+V aaugustwa.
Cóż, wieszczyłem onegdaj, że działania aaliba aawgustwa doprowadzi do uwiądu FU. Tak też się stało. Nie ma polemiki, nie ma wymiany doświadczeń, nie ma rozmów i ciepłych żartów.
Pozostał aalib aawgustw, jego chamstwo, ordynarność, wulgarność oraz gonitwa jego "nowych" wątków oraz kilku okazjonalnych partyzantów.

Dobranoc.
Obserwuj wątek
    • aaugustw U alkodarka AA i A... wiecznie zywe...! ;-) 04.08.14, 08:45
      alkodarek napisał (o PZPR):
      > Czytam tematy wątków i z łezką w oku wspominam PRL-owską propagandę...
      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      Nie tylko ty... - Duzo jeszcze chorych teskni za komunizmem, ale jakos nikt z
      nich nie chce wyjechac do, np. Korei Pln....(!?)
      _________________________.
      alkodarek napisał dalej (o A...):
      > Cóż, wieszczyłem onegdaj, że działania aaliba aawgustwa doprowadzi do
      uwiądu FU. Tak też się stało...
      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      Tu sie pomyliles z tym uwiadem... - Probujesz zwalic wine na FU za stan,
      do jakiego doprowadzil baclofen twojego malego...! ;-)
      A´propos; FU teraz kwitnie i nie ma juz tu tyle tych glupich gadek o leczeniu
      alkoholizmu (choroby ducha) chemia...!
      ______________________________.
      alkodarek napisał dalej:
      > ... Nie ma polemiki, nie ma wymiany doświadczeń, nie ma rozmów
      > i ciepłych żartów...
      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      Czemu nie ma...? - Nie masz argumentow...!? - Nie stac cie na żart...!?
      ________________________________.
      alkodarek napisał dalej jeszcze (o A...):
      > Pozostał aalib aawgustw, jego chamstwo, ordynarność, wulgarność oraz gonitwa je
      > go "nowych" wątków oraz kilku okazjonalnych partyzantów.
      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      Niektorzy pijani, ci na sucho i ci aktywni jeszcze wiekszy maja zasob slow
      na moja trzezwosc...! ;-) - Ha, ha, ha...! ;-))))
      A...
      Ps. Przespij sie, moze kiedys sie obudzisz...(!?)
      • aaugustw Dodatek, wcale nie nadzwyczajny...! 04.08.14, 09:50
        alkodarek napisał:
        > > Cóż, wieszczyłem onegdaj, że działania aaliba aawgustwa
        doprowadzi do uwiądu FU...
        _________________________________________________________.
        Pojechalem zatankowac auto... - Na stacji benzynowej przypomnialem
        sobie w/w slowa i w tym momencie przelecialy mi przez glowe slowa,
        ktora kiedys wypowiedzial Papiez JP II:
        "Zlo niszczy sie samo w sobie...!"
        No i pasuje mi to do tego co napisal alkodarek, gdyz ja sam nie mam
        tyle sily, aby zatkac tu te krzykliwe geby tym wszystkim, ktorzy szkodza
        zagladajacym tu nowicjuszom...! - A wiec DOBRO i MILOSC zawsze
        zwycieza, a to ZLO (sztucznie wytworzone chemia "dobro") i ich glosiciele
        musza pasc jak pies Pluto, predzej, czy pozniej, ale musza...!! ;-))
        A...
        • bananarama-live Re: Dodatek, wcale nie nadzwyczajny...! 04.08.14, 10:00
          Ubodło cię to, że az na st paliw o tym myslisz.
          Jestesmy tylko ludźmi.
          Net zniekształca, zawęża
          Bije zakład ,że w realu całowalibyśmy się :-P
          • aaugustw Re: Dodatek, wcale nie nadzwyczajny...! 04.08.14, 10:25
            bananarama-live napisał:
            > Ubodło cię to, że az na st paliw o tym myslisz.
            > Jestesmy tylko ludźmi.
            > Net zniekształca, zawęża
            > Bije zakład ,że w realu całowalibyśmy się :-P
            _____________________________________.
            Zony wyslemy w tym czasie na zakupy...! :-\
            A...
            Ps. Popatrz jak ty myslisz; ty myslac o mnie mowisz o jakims ubodzeniu,
            a we mnie odzywa sie zwyczajny glos serca o tym co powiedzial ktos,
            ktory wiedzial o czym mowi... - A to pasuje mi jako kolejne ogniwo do mojego
            lancucha trzezwosci (czyt. rozwoju duchowego...!) ;-)
    • bananarama-live Re: Program AArtii - programem narodu! 04.08.14, 09:57
      Wydaje mi się nr ... że ta augustowa twórczość jest bardziej jemu potrzebna , niż innym.
      Siedzi sobie starszy człowiek przy kompie, zadowolony z zycia, trzeźwy, cos tam sobie wyklika od czasu do czasu, a nawet częściej :] i tak upływa czas.
      Nie widzę w tym nic złego - jestesmy dorośli - potrafimy cedzić. Zreszta do złego nie namawia , ale forma jaką przyjął, nie wszystkim może odpowiadać.
      Sam czasami pojadę , ale po przeanalizowaniu - dlaczego - wychodzi mi ,że to brak lepszego zajęcia :] Innych doznań nie odczuwam , a może odczuwam , tylko nie rozpoznaję
      To nie jest moje ulubione forum, ale jak inne śpią, cos trzeba robić przy kawie i ew ciastku ,jak łomen kupi
      • aaugustw Re: Program AArtii - programem narodu! 04.08.14, 10:20
        bananarama-live napisał:
        > Wydaje mi się nr ... że ta augustowa twórczość jest bardziej jemu potrzebna , n
        > iż innym.
        > Siedzi sobie starszy człowiek przy kompie, zadowolony z zycia, trzeźwy, cos tam
        > sobie wyklika od czasu do czasu, a nawet częściej :] i tak upływa czas.
        > Nie widzę w tym nic złego - jestesmy dorośli - potrafimy cedzić. Zreszta do złe
        > go nie namawia , ale forma jaką przyjął, nie wszystkim może odpowiadać.
        > Sam czasami pojadę , ale po przeanalizowaniu - dlaczego - wychodzi mi ,że to br
        > ak lepszego zajęcia :] Innych doznań nie odczuwam , a może odczuwam , tylko nie
        > rozpoznaję
        > To nie jest moje ulubione forum, ale jak inne śpią, cos trzeba robić przy kawie
        > i ew ciastku ,jak łomen kupi
        _________________________________________________________________.
        Ze wszystkim moge sie tu prawie juz zgodzic, ale z tym "starszym", to ja (znajac
        siebie), uwazalbym na twoim miejscu, gdybys chcial mnie zaprosic do domu...! ;-)
        A...
        • bananarama-live Re: Program AArtii - programem narodu! 04.08.14, 10:22
          Dlatego napisałem ,że net zniekształca itd
          Ja tak cie odbieram - mogę się mylić
          Ja 50 % znizki na okulary
          • aaugustw Re: Program AArtii - programem narodu! 04.08.14, 10:30
            bananarama-live napisał (do A...):
            > Dlatego napisałem ,że net zniekształca...
            ___________________________________.
            Dlatego ja pisze, ze nie tylko net zniekształca,
            ale i kazda chemia zmienia czlowiekowi jego
            swiadomosc, dlatego tak wazny jest ten realny
            swiat, np. wsrod trzezwych alkoholikow na Mityngu AA...!
            A...
          • aaugustw Re: Program AArtii - programem narodu! 04.08.14, 10:35
            bananarama-live napisał:
            > Ja 50 % znizki na okulary
            ___________________________.
            A´propos okularow: Nie widziales
            gdzie podzial sie alkodarek...!? :-(
            A...
            Ps. U mnie nie ma zadnej znizki...!
            (dotyczy nie tylko okularow...!) :-l
            • bananarama-live Re: 04.08.14, 11:04
              Knuje, jak cię ugryźć.
              Cierpliwości.
              • aaugustw Re: 04.08.14, 11:20
                bananarama-live napisał:
                > Knuje, jak cię ugryźć.
                > Cierpliwości.
                ______________________________________________________.
                Ok, poczekam, w koncu to jego watek, wiec pozwolmy mu na to...! :-\
                Choc mysle, ze moze byloby lepiej, zebysmy go wczesniej ostrzegli,
                ze jezeli bedzie chcial mnie ugryźć to on sam siebie ugryzie w "d"..! :-(
                (ja jego nie ugryze, bo nie chce dostac zakazenia...!)
                A...
                • aaugustw Re: 04.08.14, 11:35
                  bananarama-live napisał:
                  Cierpliwości.
                  ______________________________________.
                  Napisz i jemu o tej cierpliwosci i powiedz mu, ze
                  ja tu bede pisal tylko jeszcze do piatku... - Potem
                  jade w moje dawne rodzinne strony, gdzie czeka na mnie
                  fajna, okragla rocznica ukonczenia szkoly podstawowej,
                  (szkoly, o ktorej tak czesto tu wspominam...!) ;-) i spotkanie z
                  absolwentami...! - Moze jakis Mityng AA zalicze "u Meszuge"...(!?),
                  potem Zlot AA w Warszawie, a po drodze zamowiony juz mityng
                  w restauracji, (karczmie...!?) pod Warszawa, a od poniedzialku
                  zamowilem sloneczna pogode, abym mogl pochodzic na basen
                  wybudowany z pieniedzy UE, na ktorym kiedys niemieccy zawodnicy
                  przygotowywali sie do olimpiady...!
                  (o tym wspomnialem tylko tak, na marginesie, bo niektorzy z tego FU zyja
                  jeszcze w tych czasach...!)
                  A...
                  • bananarama-live Re: 04.08.14, 11:42
                    Ja z forum jestem na bieżąco :]
                    Wprawdzie jadę w Polskę , przed siebie, w nieznane , ale la ptoka biorę.
                    Jestem za bardzo uzależniony od neta.
                    Chociaz zauwazyłam ,że nie musze z niego korzystać - wystarczy ze jest :]
                    • aaugustw Re: 04.08.14, 12:30
                      bananarama-live napisał:
                      > Wprawdzie jadę w Polskę , przed siebie, w nieznane , ale la ptoka biorę.
                      > Jestem za bardzo uzależniony od neta.
                      > Chociaz zauwazyłam ,że nie musze z niego korzystać - wystarczy ze jest :]
                      ____________________________________________________________.
                      Sprobuj z baclofenem kontrolowanych wyjazdow w Polske bez tego ptoka..!
                      Mnie osobiscie i tu pomogly Mityngi AA z tym ich duchowym Programem AA
                      to nie jest "pic woda fotomontaz"... - Gdy jestem poza domem nigdy nie
                      uzywam kompa, (ptoka tak..!) ;-)
                      A...
                      • bananarama-live Re: 04.08.14, 13:23
                        Bardzo dobrze ,że jest baclo
                        Uwazam ,że to podnosi nadzieję - jest alternatywa, jesli wszystko zawiedzie.
                        Być może łatwiej wyjść z nałogu, wiedząc ,że cos takiego istnieje
                        Mnie przynajmniej podnosi to na duchu - chociaz nie jestem zwolennikiem takiego rozwiązania / to ostateczność/
                        • aaugustw Re: 04.08.14, 14:45
                          bananarama-live napisał:
                          > Bardzo dobrze ,że jest baclo...
                          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                          Mozesz te swoja wypowiedz rozwinac, do czego jest baclo dobry...!?
                          Interesuje mnie to, czy i ty jestes tak silnej wiary i wierzysz w to, co
                          nam tu alkodarek wmawia, ze chorzy na chorobe alkoholowa moga
                          sie wyleczyc z tego i powrocic znowu do kontrolowanego picia alkoholu...!?
                          A...
                          • bananarama-live Re: 04.08.14, 15:52
                            Nigdy nie twierdziłem,ze baclo to lek prowadzący do wyzdrowienia.
                            To substancja, która pozwala nie pić alkoholu.
                            Nie jestem specjalista w tej dziedzinie , ale w ogóle daleki byłbym od twierdzenia,że ktos sie wyleczył. Zreszta po co to definiować. Nie pijesz i o to chodzi.
                            To ,że od switu do nocy mówisz o wielkich przemianach, duchowosci itd o niczym nie swiadczy
                            Mozna mówic 10 lat non stop , a 11go uwalic się .
                            Raz zarazony ta chorobą, zainfekowany bedziesz po kres dni - to tylko uśpienie jej.
                            • aaugustw Re: 04.08.14, 16:13
                              bananarama-live napisał (do A...):
                              > Nigdy nie twierdziłem,ze baclo to lek prowadzący do wyzdrowienia.
                              > To substancja, która pozwala nie pić alkoholu...
                              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                              Takich "substancji", aby nie pic alkoholu jest pelno dookola;
                              Anticol, Antabus lub w formie implantu Esperal, Disulfiram, etc...
                              A najbardziej skutecznym jest rycyna; 1 fiolka tej substancji doustnie
                              i caly dzien masz gwarantowany bez wychodzenia aby sie napic...!
                              bananarama-live napisał (do A...) dalej:
                              > Nie jestem specjalista w tej dziedzinie , ale w ogóle daleki byłbym od twierdze
                              > nia,że ktos sie wyleczył...
                              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                              Ale tu sa tacy, ktorzy wciskaja nowicjuszom ciemnoty, ze z alkoholizmu
                              mozna sie wyleczyc i powrocic do kontrolowanego picia... - Dobranoc...!
                              bananarama-live napisał (do A...) dalej:
                              > ... To ,że od switu do nocy mówisz o wielkich przemianach, duchowosci itd o niczym
                              > nie swiadczy
                              > Mozna mówic 10 lat non stop , a 11go uwalic się .
                              > Raz zarazony ta chorobą, zainfekowany bedziesz po kres dni - to tylko uśpienie jej.
                              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                              Nareszcie slysze od ciebie cos rozsadnego...!
                              Dlatego ja nie mowie, ze te chorobe mozna wyleczyc, ale mozna
                              przywrocic siebie do zdrowia i nie pic...!
                              Oczywiscie, ze ktos moze 10 lat nie pic, a w11 roku abstynencji (nie
                              mylic z trzezwoscia) - zapic...!
                              To sie zadrza tylko tym, ktorzy zaniedbaja siebie samego a ich nadete EGO
                              znowu urosnie do granic wytrzymalosci i wybuchu...
                              Nad ta choroba trzeba miec zawsze reke na pulsie, jak cukrzyk, ktory musi
                              zrobic sobie codzienny zastrzyk, tak i ten alkoholik musi robic sobie Taki zastrzyk
                              duchowego rozwoju...!
                              Zreszta po to i ty tu jestes, co ja ci bede o tym mowil...! ;-)
                              A...
                              • bananarama-live Re: 04.08.14, 16:30
                                Ale wymienione przez ciebie leki, nie wpływają na OUN
                                Baclo ,tak
                                • aaugustw Re: 04.08.14, 17:42
                                  bananarama-live pouczył (A...):
                                  > Ale wymienione przez ciebie leki, nie wpływają na OUN
                                  > Baclo ,tak
                                  ______________________________________________.
                                  Co to jest OUN...!? :-o
                                  Czy tobie o to chodzi...(!?)
                                  www.google.de/imgres?imgurl=http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/thinking-of-dress-mats-oun.jpg&imgrefurl=http://fineartamerica.com/profiles/mats-oun.html&h=900&w=594&tbnid=QbZVcj7EqB-DHM:&zoom=1&tbnh=106&tbnw=70&usg=__bgizZ04T1khrefGWg_E0g2p5hn8=&docid=VJiVLCI-DgLsiM&sa=X&ei=X6ffU-muGMn44QTgrYHAAg&ved=0CDsQ9QEwAg&dur=235
                                  A...
                                  • aaugustw Re: 04.08.14, 17:51
                                    aaugustw zapytał (banana):
                                    > Co to jest OUN...!? :-o
                                    > Czy tobie o to chodzi...(!?)
                                    :::::::::::::::::::::::::::::::::::.
                                    ___________________________________.
                                    Jezeli TAK, to po co ci wtedy kobiety...!? :-o
                                    Nie wiesz ze baclo rozluznia miesnie, wywolujac
                                    te najgrozniejsza chorobe na "Z", (Zwod ponury),
                                    ktora po Zajobie jest jedna z tych trzech (3)
                                    najgrozniejszych chorob u mezczyzn...! :-(
                                    A...
                                  • bananarama-live Re: 04.08.14, 18:58
                                    Ogólny Układ Nerwowy.
                                    • aaugustw Re: 04.08.14, 21:20
                                      bananarama-live odpisał (do A... na zapytanie co to OUN):
                                      > Ogólny Układ Nerwowy.
                                      _______________________________________________.
                                      Taki OUN czlowieka, ja porownuje do wszechswiata, ktory
                                      sklada sie "tylko" z setki miliardów galaktyk, a kazda galaktyka
                                      z kolei z setki miliardow gwiazd...(!?)
                                      A taki wynalazek, jak baclofen i inne gowna chemiczne, potrafia
                                      jedynie zadzialac, (nie mylic z pomoca) jednej lub paru takim
                                      gwiazdom, bo kazda z nich jest inaczej zbudowana i inaczej reaguje...(!?)
                                      A...
                                      • bananarama-live ale spróbować można nt 04.08.14, 21:24
                                        .
                                        • aaugustw Re: ale spróbować można nt 04.08.14, 21:30
                                          bananarama-live napisał:
                                          ale spróbować można...
                                          __________________________________.
                                          Ty juz, jak w tym pytaniu do radia Erewan:
                                          czy mezczyzna moze zajsc z mezczyzna w ciaze...?
                                          Odp: W zasadzie nie, ale proby nie ustaja...!
                                          A...
                        • aaugustw Re: 04.08.14, 14:50
                          bananarama-live napisał:
                          > Bardzo dobrze ,że jest baclo...
                          > ...Mnie przynajmniej podnosi to na duchu - chociaz nie jestem zwolennikiem takiego
                          > rozwiązania / to ostateczność/
                          _____________________________________________________________.
                          Zaczynasz uzywac juz pojec duchowych mieszajac je razem z chemia...! ;-)
                          To juz dobry dla ciebie znak...!
                          Ale wytlumacz mi, prosze na czym mialaby polegac u ciebie ta "ostatecznosc
                          baclofenowa", skoro nie jestes zwolennikiem takiego rozwiazania...!?
                          Tylko nie mow mi, ze patrzac na fiolke z baclofenem, podnosiloby to ciebie
                          na duchu, bo nie uwierze...!
                          A...
                          • bananarama-live Re: 04.08.14, 15:55
                            Porównuję to z pewną chorobą nerwów tz jesli masz swiadomość ,że w kazdej chwili mozesz sięgnąć po lek, choroba nie uaktywnia się, bo jestes spokojny.
                            • aaugustw Re: 04.08.14, 16:15
                              bananarama-live napisał:
                              > Porównuję to z pewną chorobą nerwów tz jesli masz swiadomość ,że w kazdej chwil
                              > i mozesz sięgnąć po lek, choroba nie uaktywnia się, bo jestes spokojny.
                              ___________________________________________________________.
                              Przypomnialo mi to pewien eksperyment ruskiego uczonego na psie...! ;-)
                              A...
    • rauchen Re: Program AArtii - programem narodu! 04.08.14, 19:02
      Nie ma polemiki, nie ma wymiany doświadczeń, nie ma rozmów
      > i ciepłych żartów.

zaraz przyjdzie doswiadczona pani z ZOZu to sie wymienicie
      wpierw musi sie nagrzac, biedziesz mial ciepelko
      • aaugustw W watku alkodarka klawo sie pisze...! ;-) 04.08.14, 20:55
        rauchen napisała (do alkodarka):
        > zaraz przyjdzie doswiadczona pani z ZOZu to sie wymienicie
        > wpierw musi sie nagrzac, biedziesz mial ciepelko
        __________________________________________________.
        Ciekawi mnie, ktore z nich bedzie potem lepsza ZOŁZA...!? ;-)
        A...
    • alkodarek Re: Program AArtii - programem narodu! 05.08.14, 00:13
      Podsumowując: Trochę się pomyliłem. Już nawet nie kilku ale jeden bananowy partyzant się ostał w ogródku jordanowskim. Aaugustw kręci karuzelą pustosłowia i banałówmamrocząc kilka prymitywnych szczeniackich odzywek, wymuszone wpisy o niczym, byle zaistnieć.
      Nuda.
      Dobranoc.
      • bananarama-live Re: 05.08.14, 08:46
        Mam urlop :-D
        • aaugustw Re: 05.08.14, 09:45
          bananarama-live odpisał na to nocne szczekanie:
          > Mam urlop :-D
          _______________________________________.
          Ty sie bronisz i tlumaczysz, zamiast sprawic "opr"
          takiemu nocnemu szczekaniu, ktore jeszcze rankiem
          ma wplyw na inne kundle...! ;-)
          A...
          • bananarama-live Re: 05.08.14, 09:50
            Moje serce jest przepełnione miłością, miłosierdziem ...
            Jesli ktoś w ciebie kamieniem, ty w niego kwiatkiem

Aaaaaameeeeen :]
            • aaugustw Re: 05.08.14, 10:20
              bananarama-live napisał:
              > Moje serce jest przepełnione miłością, miłosierdziem ...
              > Jesli ktoś w ciebie kamieniem, ty w niego kwiatkiem
              _____________________________________________.
              No, to juz sa nauki z Nowego Testamentu...!
              Pytanie tylko: Czy ty potrafisz to juz wprowadzic do zycia...!? :-(
              Bo ja jeszcze dzialam w Starym Testamencie , ok. 50%...! ;-)
              A...
      • aaugustw Nocne szczekanie...! 05.08.14, 09:40
        alkodarek napisał zawistnie (o A...) - w godzinie duchow:
        > ... Aaugustw kręci karuzelą pustosłowia i banałówmamrocząc kilka
        prymitywnych szczeniackich odzywek, wymuszone wpisy o niczym,
        byle zaistnieć.
        > Nuda.
        > Dobranoc.
        __________.
        Spij dalej...! ;-)
        A...
      • lena1952 Re: Program AArtii - programem narodu! 05.08.14, 10:39
        A ja bym tak pochopnie i całkowicie nie obwiniała Augusta za "upadek tego forum".
        Forum tylko chyba "zamarło" z powodu nudnej przepychanki maniakalno- obsesyjnej.Obłędnego ścigania wzajemnego.
        • aaugustw Gdzie jest prawda...? 05.08.14, 11:00
          lena1952 napisała:
          A ja bym tak pochopnie i całkowicie nie obwiniała Augusta za "upadek tego forum".
          > Forum tylko chyba "zamarło" z powodu nudnej przepychanki maniakalno- obsesyjnej .Obłędnego ścigania wzajemnego.
          _____________________________________.
          Moomencik, o jakim upadku wy tu mowicie...!?
          Czytajacych tu, jak widze jest pelno...!
          Glupot tu sie juz nie pisze...!
          Widze same plusy...!
          A na koniec mam jeszcze jedno pytanie: Jak wygladaja inne fora,
          slyszalem, ze na innych nic sie nie dzieje, wiec jak to jest...!?
          A...
      • rauchen Re: Program AArtii - programem narodu! 06.08.14, 07:55
        wizjoner i pouczyciel
        powinno sie ukoronowac kapslem o butelki po piwie i nadac tytul honorowego bohatera wentylka od roweru
        troche trudno sie nie nudzic gdy ma sie tak szeroki wachlarz zainteresowan ze nie wiadomo co latwiej - w nie trafic czy w nie nie trafic
        na mam wieczne wrazenie ze gdy tylko alkodarek nie otworzy nowego watka to tyle istotnych rzeczy mnie omija
        no dobra, opowiedz jakis cieply zarcik na temat AA i terapii, rozerwiesz sie troche
        • aaugustw Re: Program AArtii - programem narodu! 06.08.14, 11:20
          rauchen napisała pochlebnie o alkodarku:
          > wizjoner i pouczyciel
          > powinno sie ukoronowac kapslem od butelki po piwie i nadac
          tytul honorowego bohatera wentylka od roweru...
          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
          Kapsel od butelki po piwie jako korona nie jest praktyczny,
          na powierzchni plaskiej lepiej przylega dekiel piwny...!
          Tytul zas uwazam za trafiony, jako ze tu przy okazji i Eska doceniona jest...
          ____________________________________.
          rauchen napisała (o alkodarku):
          > ... mam wieczne wrazenie ze gdy tylko alkodarek nie otworzy nowego
          watka to tyle istotnych rzeczy mnie omija
          > no dobra, opowiedz jakis cieply zarcik na temat AA i terapii, rozerwiesz sie troche
          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
          Tak, to prawda, dzieki niemu tyle ciekawych wypowiedzi, gdy nic nie mowi...!
          On jakby sie wstydzil po tej niespelnionej wczorajszej wizji...(!?),
          wiec ja powiem za niego:
          Niedawno poszedl alkodarek do psychologa i mowi mu:
          "Panie doktorze, panie doktorze, ja potrafie odgadywac przyszlosc..." -
          Psycholog na to: "Kiedy to sie zaczelo?" - W przyszly wtorek...!
          A...
          Ps. A raz trafil do ginekologa, jak jeszcze pil mocno, ale tamten powiedzial mu,
          ze jest od cierpien kobiecych, na to alkodarek: Ale ja cierpie z powodu tesciowej,
          bo nie pozwala mi pic...! :-(
    • jerzy30 Musze przyznac ze masz racje 05.08.14, 08:32
      Jemu ta dewocja zaszkodzila mocno. Forum padlo. jeden aagucio i po forum.
      • aaugustw Diably i kundle uciekaja od swieconej wody...! ;-) 05.08.14, 09:45
        jerzy30 napisał do alkodarka (o A...), jak zwykle na swym wysokim poziomie,
        ktorego zobaczyc sie juz nie da:
        > Jemu ta dewocja zaszkodzila mocno. Forum padlo. jeden aagucio i po forum.
        ________________________________________________________________.
        ;-) W koncu jak to jest jezyku; Komu tu co zaszkodzilo...!? - Mnie, albo Forum.?
        "Jeden aagucio i po Forum"... - Czyzby ta moja duchowosc byla taka mocna...!?
        Czy wy tacy slabi, na tych swych glinianych nozkach...!? ;-)
        A...
        • bananarama-live Re: 05.08.14, 09:51
          Bo trzeba twardym być, nie mientkim ...
          • aaugustw Re: 05.08.14, 10:15
            bananarama-live napisał:
            > Bo trzeba twardym być, nie mientkim ...
            ___________________________________________________.
            Wiec czemu takim nie jestes i byle kundlom sie tlumaczysz...!? ;-)
            A...
        • jerzy30 aagucio - duchowosci masz tyle co przydrozny kamie 05.08.14, 12:58
          kamien

to nie duchowowsc to twoja skrajna dewocja - uprawiasz tu religijny belkot - niczym pijany katecheta
          • 7zahir Aaugust ma nawrót choroby...od dawna... 05.08.14, 13:04
            i nic z tym nie robi ,
            a i udawanie przemiany duchowej mu nie wychodzi.
            • aaugustw Re: Aaugust ma nawrót choroby...od dawna... 05.08.14, 13:30
              7zahir dopisała (na A...) - za jeźykiem:
              > i nic z tym nie robi ,
              > a i udawanie przemiany duchowej mu nie wychodzi.
              _____________________________________________.
              Ciicho, bo sie wyda, zem tyle czasu udawal trzezwego..! :-(
              A...
              Ps. Aaugust ma nawrot choroby jeszcze przed jej rozpoczeciem sie... - A co...! :-(
            • alkodarek Re: Aaugust ma nawrót choroby...od dawna... 11.08.14, 12:06
              7zahir napisała:

> i nic z tym nie robi ,<

Robi. Robi zasłonę dymną mnożąc wątki, wtrąca swoje "mądrości" w każde możliwe i niemożliwe miejsce, zajmuje się innymi ale ucieka od siebie. Cóż, niczego innego się nie nauczył, inaczej nie potrafi. Tylko jak głęboko da radę popadać w degrengoladę emocjonalną bez negatywnych konsekwencji dla siebie?

> a i udawanie przemiany duchowej mu nie wychodzi.<

Dla niego ważne jest jego wrażenie o swojej doskonałości przemiany. Tak, jak już kiedyś pisałem: Żyje w własnym wyimaginowanym świecie, trochę to smutne ale jak pomaga mu to utrzymaniu abstynencji ( nie mylić z trzeźwością) to niechaj i tak będzie.
              • jerzy30 to nie nawrot choroby bo on nawet 12.08.14, 15:16
                nie zaczal sie leczyc -glownie sra po forach, obsrywajac wszystko a glownie AA

jest pijany w 4 du...... bez gorzaly - juz tak od chyba 8 lat - to zakala AA

nie raz i nie dwa go z mityngu wykopali - za oceny i obrazanie innych
                • iskram Re: to nie nawrot choroby bo on nawet 12.08.14, 16:56
                  Jeszcze nie dorósł do AA, nie warto o tym mówić !
                • iskram Re: to nie nawrot choroby bo on nawet 12.08.14, 16:58
                  Nie ma o kim i o czym mówić !
          • aaugustw Twardy jak kamien argument jezyka nr. 2...! :-I 05.08.14, 13:25
            jerzy30 napisał (do A...):
            > kamien
            > to nie duchowowsc to twoja skrajna dewocja - uprawiasz tu religijny belkot - ni
            > czym pijany katecheta
            Rozpracowales mnie... - Tak trzymaj...!
            A...
    • aaugustw Program AA - programem calego narodu! 05.08.14, 14:01
      alkodarek napisał:
      > > Cóż, wieszczyłem onegdaj, że działania aaliba aawgustwa doprowadzi do uwiądu FU
      > . Tak też się stało. Nie ma polemiki...
      _______________________________.
      Yhm, yhm... - Co mowiles, azorciu...!? ;-)
      A...
      Ps. Popatrz jak to musi byc duza, ta zgraja...! ;-)
      Szczeknales, a za toba popatrz ilu dalo glos...! :-)
      • jerzy30 aagucio - potrafisz tylko ublizac prostaku 05.08.14, 14:37
        wyzywac od kundli i azorow - na tyle cie stac - tyle masz tej duchowosci ze bez ublizania nie potrafisz - twoje bluzgi mi wisza i powiewaja - one tobie wystwiaja laurke i swiadectwo
        • aaugustw Re: aagucio - potrafisz tylko ublizac prostaku 05.08.14, 15:30
          jerzy30 napisał (do A...):
          aagucio - potrafisz tylko ublizac prostaku
          > wyzywac od kundli...
          > ... twoje bluzgi mi wisza i powiewaja...
          ____________________________________________________________.
          Widze, ze uderzylem w stol, wiec ci to wytlumacze, jak prostak prosiakowi:
          To nie moja wina, ze poczuwasz sie do sobaki...! (ja tego nie napisalem...!)
          A to, ze ci wszystko wisi, domyslalem sie juz od dawna...!
          A...
    • wolfbreslau Re: Program AArtii - programem narodu! 13.08.14, 09:56
      alkodarek napisał:

> Czytam tematy wątków i z łezką w oku wspominam PRL-owską propagandę. Dlaczego z
      > łezką? Ponieważ była o wiele bardziej wysublimowana socjotechnicznie niż

ogolnie zrecz ujmujac propaganda prlowska byla o niebo na wyzyszym poziomie niz dzis..obecnie jest rownanie w dol. co widac zwlaszcza po poziomie namolnie emitowanych tak zwanych "kabaretow" w tv...kiedys nawet chlopak po zawodowcee sluchal 60 minut na godzine i wylapywal wiele niuansow i aluzji....i nawet kabaret syatrszych panow go nie przerażal...obecnie tego typu humor, i propaganda nalezy do historii, lub jest domena osobnikow dziwnych :-0
    • boja55 Re: Program AArtii - programem narodu! 27.10.14, 12:51
      Alkodarku proszę o kontakt do Ciebie .
      • alkodarek Re: Program AArtii - programem narodu! 27.10.14, 16:21
        Normalnie, na maila alkodarek@gazeta.pl
        • iskram1 Re: Program AArtii - programem narodu! 27.10.14, 17:06
          AA to nie dewocja !
          • aaugustw Program AA - programem ludzkosci... 28.10.14, 17:31
            iskram1 napisała:
            > AA to nie dewocja !
            __________________.
            Ani zadna emocja..! :-l
            Tylko wielka promocja