psi-arz 24.12.14, 21:53 czy stosowaliście ten specyfik ? Jaki był skutek ? Czy warto próbować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: desmoxan 25.12.14, 12:12 psi-arz napisał: > czy stosowaliście ten specyfik ? Jaki był skutek ? Czy warto próbować ? ____________________________________________________________. Pytasz, wiec odpowiadam... - na pierwsze pytanie nie potrafie odpowiedziec, bo nie probowalem...! :-( - na drugie pytanie odpowiadam podobnie, jak i na pierwsze...! :-l - zato na trzecie odpowiem twierdzaco; warto probowac wszystko, az do skutku, bo widzisz ze skoro puszczaja rozne gowna na rynek, tzn ze zadno z nich nie jest i nie moze byc dobre, byl juz tabex, gumy do zucia, plastry, e-papierosy, desmoxan i inne gowienka nikotynowe, skutecznym okaze sie jednak to gowienko, w ktore ty uwierzysz...! - Jak widzisz tylko Wiara i Prawda moze ciebie wyswobodzic...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: desmoxan 25.12.14, 20:55 Nie korzystałem z żadnych wspomagaczy,zreszta był tylko Tabex , którego o ile pamiętam, bałem się. Nie potrafie wytłumaczyc dlaczego, ale bałem sie tej chemii i już. Rzucałem kilka razy - wyglądało to byle jak. Nadeszła ta chwila kiedy powiedziałem - "musze bo oszaleję " i tak minęło ponad 20 lat Nie wiem czy to dobry pomysł ze wspomagaczami, ale jesli naprawde masz nie palić, udać sie powinno bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
europa277 Re: desmoxan 26.12.14, 01:08 Jak dojdziesz dlaczego palisz ,to rzucisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: desmoxan 26.12.14, 12:56 Im sie więcej pali, tym trudniej dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: desmoxan 26.12.14, 14:30 bananarama-live napisał: > Im sie więcej pali, tym trudniej dojść. ________________________________________. A jak sie juz napali i dojdzie, to potem porzuca...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś