Gość: vamp IP: *.chello.pl 10.06.01, 15:23 Do wszystkich NARKOMANOW ;))))) Uwielbiam ECSTACY !!! Powiedzcie, czy wy tez? Buziaczki dla wszystkich, ktorzy wiedza, jak sie bawic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adas Re: ECSTACY :)))) IP: 149.219.86.* 10.06.01, 20:50 Ale to dlugo nie potrwa. ZA niedlugo pojawia sie depresje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 10.06.01, 21:09 to zalezy glw. od osobowosci. jezeli ktos latwo i czesto wpada w depresje, to owszem moze miec klopoty. trzeba znac siebie i wiedziec co jest ok :) ecstacy zamiast alkoholu na imprezach jest cudowna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odie Re: ECSTACY :)))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 00:51 Tell me more, baby! Ale wczoraj miałem odlot... I zero depresji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 11.06.01, 00:55 Ja tez wczoraj fruwalam wysoko ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: ECSTACY :)))) IP: *.pppool.de 11.06.01, 19:55 Nie chce sie tu w ksiedza bawic... Sami sie przekonacie, po 50-tej tabletce depresja murowana. Tak pozatym to jestem wesolutki, milej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 11.06.01, 22:40 czy o tej depresji mowisz z wlasnego doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odie Re: ECSTACY :)))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 01:22 Ksiądz też człowiek-też chce polatać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 12.06.01, 17:05 ale nie tylko latanie jest w tym wszystkim wazne. empatia jest przecudowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: ECSTACY :)))) IP: *.pppool.de 13.06.01, 18:42 Wlasne doswiadczenie, wlasne. coraz dluzej potrzebowalem, zeby sie z czegos na trzezwo cieszyc ( w dzien). do tego czasu milej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 13.06.01, 21:10 a wtedy byl ktos przy tobie, z kim moglbys sie cieszyc zyciem? z wlasnego doswiadczenia wiem, ze malusienkie napady podlego humoru (post-e) znikaja w obecnosci przyjaciol i oczywiscie ukochanej osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: ECSTACY :)))) IP: *.pppool.de 14.06.01, 17:58 i kochane osoby i niezle klientki wyrwane na imprezach. Chodzi o to ze cialo w pewnym momencie nie wyrabia z produkcja serentyny, hormonu szczescia. Narazie moze jeszcze wyrabia, no ale nie ma co gadac. pozyjemy-zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 15.06.01, 00:53 to zalezy jak czesto brales. ja uwazam, ze jest to specyfik wylacznie do klubowania; uprzyjemnianie sobie nastroju na zwyklej posiadowie nie wchodzi w gre zupelnie. i tez mysle, ze nie ma sensu brac na kazdej imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: ECSTACY :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.01, 21:53 Extasy jest dobre dla dziewczynek (i to szczupłych) bo sa dzięki niemu podniecone i nieskrępowane .... (bardzo otwarte na seks) ... dla facetów to jest kijowe ... i działa zupełnie inaczej niż na laski ... kiepściutko . Nie polecam dla facetów . Vampie ... musisz być dziewczynką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: ECSTACY :)))) IP: *.pool.mediaWays.net 19.06.01, 14:27 No na mnie tez bardzo podniecajaca dziala, i mnie nosi, choc jestem facetem. U Ciebie inaczej? Pierwszy raz slysze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 19.06.01, 20:45 owszem, jestem dziewczynka, jak najbardziej, ale przyznam, ze tez pierwsze slysze, zeby e dzialala inaczej na chlopcow. moi wszyscy przyjaciele - chlopcy uwielbiaja e, w szczegolnosci moj bojfrend :) a doznania, ktore mnie dopadaja, gdy jestem high nie maja wiele wspolnego z czystym sexualnym podnieceniem. to jest cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odie Re: ECSTACY :)))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 00:34 Chyba ktoś ci sprzedał aspirynkę albo biseptol zamiast "e"! Stary ja mam takie loty i taki entuzjazm, że mógłbym piekne wiersze pisać gdybym miał coś do pisania pod ręką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 21.06.01, 02:27 jutro ide sobie polatac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odie Re: ECSTACY :)))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 03:11 Idę z Tobą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 01.07.01, 11:57 och, nieee.... wczoraj ktos nam sprzedal aspirynke :((( do wszystkich zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: ECSTACY :)))) IP: *.toya.net.pl 25.08.01, 06:35 jak tak to czytam to tez mam ochote pojsc ale za kazdym razem jak znajomi lub kto kolwiek inny mowi o e i LSD to ja mam na nie ochote i to jest uzaleznienie bo byc najebanym jak szmata jest poprostu zajebiscie:)do tego jointy i muza najlepiej old skool drum and bass moze tez byc break beat house i rap :) Problem w tym ze juz nie biore twardych narkotykow mniej wiecej od dwoch lat (no moze poltora roku) przestalem bo mialem zajebiste depresje a na zejsciu po duzych ilosciach papierow rozjebalem w domu duzo przedmiotow (NERWY). Jadlem tego duzo raz zjadlem 4 droopsy na imprezce w odstepach co 2h i za dwa dni znowu 4 (znam ludzi ktorzy w sylwestra zjedli 9 i 12 do tego woda kox o tonach jarania nie mowiac impreza trwala 3 dni) uwiezcie mi ze to nie jest takie kolorowe w duzych ilosciach (naczy jest kolorowe ale potem organizm wymaga tego wiecej to juz nie jedna tableta na noc bo jest ci tak dobrze ze nie chcesz tego przerywac) Teraz pale ganje bo za # nie przepadam to mie relaksuje na imprezy przestalem chodzic siedze w domku i kozystam z dobrodziejstw kompa czasem wypadzik ze znajomymi do pabu albo impra u kogos na hacie ale nie w klubie .............i juz dzis sie umowilem na kwasa za dwa tygodnie hehe .... czy to juz beda wybory trzeba by skonsumowac cos na czesc nowej normalnej parti nienormalnych czyli partii leszka koleszka .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artha Re: ECSTACY :)))) IP: 212.160.240.* 12.07.01, 13:03 Gość portalu: vamp napisał(a): >jednak serotonina bedzie zawsze produkowana, to nie jest hormon, ktory sie moze wyczerpac :) Serotonina nie, ale dopamina tak. O ile wiem to XTC dziala na wydzielanie dopaminowe a jej poklady sie szybciutko wyczerpuja. Serotonina wlasnie wyrownuje jej poziom. Niestety po 50-60 tabl. XTC nastepuje tak znaczny ubytek dopaminowy, ze naturalnie serotonina nie jest w stanie tego wyrownac. Czyba,ze przed snem nalykasz sie B6, ale nie bedziesz tego robiic przez cale zycie PRAWDA? Slonko! Stajesz sie warzywkiem. Wg badan XTC. jest praktycznie nieszkodliwe jesli bawisz sie na tym raz na 6 m-cy. Pzdr! Artha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vamp Re: ECSTACY :)))) IP: *.chello.pl 17.07.01, 01:03 E. to nie to samo co alkohol. jest to srodek wspomagajacy dobra impreze (oczywiscie w klubie), a nie jej niezbedny element. jezeli sama muzyka i dobry dj "nakrecaja" mnie do stanu euforii, a zazwyczaj wlasnie tak reaguje na ulubiony rodzaj muzy, to nie biore tego "wspomagania." niestety w polsce dobre kluby to rzadkosc, a nawet jezeli sa, to "euforyczna" muza nie zdarza sie tam czesto :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandra Re: ECSTACY :)))) IP: *.*.*.* 04.09.01, 13:16 naprawde...? naprawde E to cos do "latania", wylacznie na imprezy, o, pardon, do "klubowania"? naprawde tylko o to chodzi? ludzie, wy jeszcze nic nie widzieliscie... Odpowiedz Link Zgłoś