Dodaj do ulubionych

czy papieros i wodka ...?

IP: *.ipt.aol.com 05.03.03, 01:09
czy papieros nawe jeden dziennie wypalony potrafi uszkodzic cos w moim
organizmie? Bo lubie sobbie zapalic tak jednego albo dwa czasem 3 dziennie.
No a jak jest z alkocholem czy wypijajac jeden kieliszek dziennie uszkadzam
cos w swoim organizmie bo ja nie wiem , nie czuje tego ani nie widze ,
pomozcie , ja nie chce sie krzywdzic jakby co . wiem ze bylo wiele edukacji w
szkole na ten temat ale chorowalam chyba wtedy
Obserwuj wątek
    • Gość: szyr Re: czy papieros i wodka ...? IP: proxy:* / 10.1.12.* 05.03.03, 14:19
      według mnie jeden czy dwa papierosy dziennie nie powinny zaszkodzić Tobie.
      Podobnie kieliszek alkoholu. Czy pijesz regularnie jeden kieliszek wódki jak
      rozumiem
      Piotr
      • Gość: piekna Re: czy papieros i wodka ...? IP: *.ipt.aol.com 05.03.03, 15:35
        no tak piotrze mowisz nie powinien mi zaszkodzic czyli nie jestes fachiowcem
        w tej dziedzinie wolalabym uslyszec opinie kogos kto np robil badania tej
        sprawie albo czytal na ten temat opinie badaczy , ale dzieki mimo wszystko:-)
        pozdrawiam ,piekna
        • szyrek2 Re: czy papieros i wodka ...? 06.03.03, 08:34
          witaj
          tak nie jestem fachowcem w tej dziedzinie. Jest to moja opinia. Czy można
          wiedzieć czy pijesz regularnie i tylko jeden kieliszek. Od jakiego czasu to
          robisz. Jak możesz to napisz na mój adres szyrek2@gazeta.pl
          pozdrawiam piotr
    • Gość: vidmo Re: czy papieros i wodka ...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 20:21
      Gość portalu: piekna napisał(a):

> czy papieros nawe jeden dziennie wypalony potrafi uszkodzic cos w moim
      > organizmie? Bo lubie sobbie zapalic tak jednego albo dwa czasem 3 dziennie.
      > No a jak jest z alkocholem czy wypijajac jeden kieliszek dziennie uszkadzam
      > cos w swoim organizmie bo ja nie wiem , nie czuje tego ani nie widze ,
      > pomozcie , ja nie chce sie krzywdzic jakby co . wiem ze bylo wiele edukacji w
      > szkole na ten temat ale chorowalam chyba wtedy
      "piękna" mam pytanie....
      czy oprócz tego,że jesteś piękna,to jesteś również blondynką??
      bo wsztstko na to wskazuje
      • Gość: wrx22b Re: czy papieros i wodka ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 22:30
        dokladnie tak, turbo blondynka.

nie jaraj, ale pic mozesz codziennie.
        pzdr
        • hepik1 Re: czy papieros i wodka ...? 06.03.03, 21:12
          Gość portalu: wrx22b napisał(a):

> dokladnie tak, turbo blondynka.
          >
          > nie jaraj, ale pic mozesz codziennie.
          > pzdr
          Ja myślę ,że papierosy szkodzą tylko wtedy gdy pali się więcej niż dwie paczki
          dziennie.Natomiast alkohol dopiero powyżej jednej butelki 0,5ldziennie ale ito
          pod warunkiem ,że wypija się go dwoma chaustami(?-a może samo h)Jesteś jasną
          czy ciemną blondynką?
          • Gość: piekna Re: czy papieros i wodka ...? IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 12:28
            hepik1 napisał:

> Gość portalu: wrx22b napisał(a):
            >
            > > dokladnie tak, turbo blondynka.
            > >
            > > nie jaraj, ale pic mozesz codziennie.
            > > pzdr
            > Ja myślę ,że papierosy szkodzą tylko wtedy gdy pali się więcej niż dwie
            paczki
            > dziennie.Natomiast alkohol dopiero powyżej jednej butelki 0,5ldziennie ale
            ito

> pod warunkiem ,że wypija się go dwoma chaustami(?-a może samo h)Jesteś jasną
            > czy ciemną blondynką?

a ja mysle ze mi tak odpowiedziales bo bronisz swojego nalogu , sam pewnie
            spalasz dwie paczki dziennie i pijesz okolo 0,5 l :-)

pozdrawiam piekna

ps. jaka turbo blondynka?
            • Gość: vidmo Re: czy papieros i wodka ...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.03, 09:24
              Piękna,jesteś super.Bardzo Cie lubię.Pozdrawiam Cię-napisz coś jeszcze...
              Może "Elita" sie tym zainteresuje,a tak wogóle to jesteś megaturbo blondynką
              • Gość: piekna Re: czy papieros i wodka ...? IP: *.ipt.aol.com 10.03.03, 16:09
                jeszcze jeden wielbiciel ale super , czuje sie jak boginka :-) napisze
                wiecej podaj adres
            • hepik1 Re: czy papieros i wodka ...? 09.03.03, 16:39
              Powinnaś studiować psychologię rozgryzłaś mnie dokumentnie.Ale dam już spokój
              ze względu na Twój młody wiek.Kocham mega turbo blondynki,które w dodatku są
              piękne.
              • Gość: piekna Re: czy papieros i wodka ...? IP: *.ipt.aol.com 10.03.03, 16:06
                hepik1 napisał:

> Powinnaś studiować psychologię rozgryzłaś mnie dokumentnie.Ale dam już spokój
                > ze względu na Twój młody wiek.Kocham mega turbo blondynki,które w dodatku są
                > piękne.

Cholera , wlasnie dzis w toalecie medytowalam nad tym ze minal drugi tydzien
                mojej psychologi a ja jeszcze nie zaczelam uczeszczac ,bo naprawde obawiam sie
                ze bede musiala leczyc pacjentow z wiekszymi problemami niz Ty a wtedy nie
                podolam , , qcze co to jest ta turbo mega wyjasnij papa pozdrawiam ,
                fajnie ze mnie kochasz
    • Gość: hepik Re: czy papieros i wodka ...? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 03:52
      Piękna !Dlaczego zamilkłaś?Stęskniłem się za Twoimi postami i wyobrażeniami o
      Twoich blond włosach.Chciąłbym się dowiedzieć-czy alkohol i papierosy szkodzą w
      końcu czy też nie-bo wkońcu nie ustaliliśmy tego tak na bank.Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka