quetendre 21.09.06, 12:11 może przerodzić się w uzależnienie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszabrum Re: Czy codzienne picie 1-2 piw... 21.09.06, 12:16 Ależ owszem, czemu nie, Tobie też należy się :)))))))))) Spróbuj ich nie pić, zobacz, co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted1 Re: Czy codzienne picie 1-2 piw... 21.09.06, 12:17 Może. bardziej 1 czy bardziej 2 piw? mocna tatra czy leciutki Heineken? Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynaa Re: Czy codzienne picie 1-2 piw... 21.09.06, 12:23 Obecnie tak najczesciej ludzie sie uzalezniaja - od tego 1 lub 2 piw dziennie. To takie modne. Odpowiedz Link Zgłoś
drak02 Re: Czy codzienne picie 1-2 piw... 21.09.06, 13:43 POczytaj sobie forum to się dowiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
luna_76 Re: Czy codzienne picie 1-2 piw... 21.09.06, 19:46 Ja zadowalałam 2 mocnymi lub flachą wina - nie z tych najtańszych :) i wiesz jak trudno niczego nie chlapnąć dłuższy czas? Spróbuj nie tknąć browca z miesiąc, a odpowiedź sama przyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izolda201 Re: Czy codzienne picie 1-2 piw... 28.09.06, 22:57 Moj tata juz pije piwo od paru lat i chyba zdał sobie sprawę, że to nałóg. Podobno mojej mamie powiedział, że chciałby pojsc na spotkanie AA, a dzisiaj jak nie wypił piwa trzęsły mu sie ręce i był nerwowy. Powiedzcie mi czy moj tata jest alkoholikiem?Dodam, że trzęsie mna jak pomyslę, ze wykształcony, inteligentny, wszystko majacy człowiek nie napisze stacza sie, ale cos sie niedobrego z nim dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Czy codzienne picie 1-2 piw... 29.09.06, 08:12 Drogie dziecko. To "coś" to jest choroba alkoholowa i dotyka wszystkich ludzi na nią podatnych, bez względu na wykształcenie, inteligencje i pozycję. Twój ojciec doskonale o tym wie, tylko jeszcze nie dojrzał do podjęcia decyzji o leczeniu. Jeżeli tego nie zrobi stoczy się na pewno. Taka choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Czy codzienne picie 1-2 piw... 21.09.06, 20:15 quetendre napisała: > Czy codzienne picie 1-2 piw... > może przerodzić się w uzależnienie ?? _____________________________________- To juz jest uzaleznienie! A... Odpowiedz Link Zgłoś
zk140t Tak. Taki zwykle jest początek. 29.09.06, 09:30 Kilka postów niżej jest mój wątek. Poczytaj to zrozumiesz. Nie daj się tej podstępnej chorobie. Odpowiedz Link Zgłoś