surogat 26.09.06, 12:09 czy ktoś z was tak jak ja połyka niepokojące ilości pastylek typu panadol, ibupron, apap? nawet jak nic nie boli, tak na wszelki wypadek żeby nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addicted1 Re: leki przeciwbólowe 26.09.06, 12:23 Mam 30 lat i w dotychczasowym zyciu zazylem okolo 10 ( dziesiec) sztuk (nie opakowan, sztuk) tabletek przeciwbolowych, oczywyscie wylaczajach narkozy i pobyt pooperacyjne w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
yuraathor Re: leki przeciwbólowe 26.09.06, 17:31 zachodzi pytanie: co będzie jak coś cię zacznie boleć, jaką dawkę wtedy zażyjesz??? i odfpowiedz sobie na pytanie : co mi robia te tablety skoro nic mnie nie boli??? czujesz strach na myśl, że masz ostatnie dwie sztuki??? co to będzie jak mi zabraknie??? a w sytuacji kiedy nie masz możliwości zażycia??? myślisz: byle do fajrantu(dzwonka) i walnę se apapa.A może spróbój przez jeden dzień nie łyknąć i poobserwój co się dzieje z twoim organizmem i w którą stronę podążają twoje myśli. Tak na marginesie myślę że autorzy spotów reklamowych środków przeciwbólowych powinni być dumni z dobrze wykonanej roboty Odpowiedz Link Zgłoś