kosia13 30.07.03, 14:01 na stronie: pracowniapsychologiczna.republika.pl cylk artykulow pt. Normalne picie kosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hepik1 Re: polecam 'Normalne picie' IP: *.visp.energis.pl 31.07.03, 05:31 Czuję jakiś niepokój-bo to jest kryptoreklama,nie chodzi o stronę ale o prowadzoną działalność-chyba ,że porad udzielasz za darmo?Wykup w portalu baner reklamowy,będzie w porządku.Zwłaszcza nie w porządku w wątku"już nie wiem"Czuję jakbyś żerowała na czyimś nieszczęściu. Odpowiedz Link Zgłoś
who.cares Re: polecam 'Normalne picie' 05.08.03, 02:04 Gość portalu: hepik1 napisał(a): > Czuję jakiś niepokój-bo to jest kryptoreklama,nie chodzi o stronę ale o > prowadzoną działalność-chyba ,że porad udzielasz za darmo?Wykup w portalu baner > > reklamowy,będzie w porządku.Zwłaszcza nie w porządku w wątku"już nie wiem"Czuję > > jakbyś żerowała na czyimś nieszczęściu. Zerowala na czims zyciu? Chyba zartujesz? Czy ta osoba cie do czegos zmusza? A moze ktos tam znajdzie odpowiedz albo pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: polecam 'Normalne picie' IP: *.visp.energis.pl 05.08.03, 05:20 who.cares napisała: > Gość portalu: hepik1 napisał(a): > > > Czuję jakiś niepokój-bo to jest kryptoreklama,nie chodzi o stronę ale o > > prowadzoną działalność-chyba ,że porad udzielasz za darmo?Wykup w portalu > baner > > > > reklamowy,będzie w porządku.Zwłaszcza nie w porządku w wątku"już nie > wiem"Czuję > > > > jakbyś żerowała na czyimś nieszczęściu. > > > Zerowala na czims zyciu? Chyba zartujesz? > > Czy ta osoba cie do czegos zmusza? A moze ktos tam znajdzie odpowiedz albo > pomoc? I tak właśnie dzieje się często w dyskusjach-ja piszę o moim odczuciu do czego mam prawo-mam prawo czuć i o tym napisać.Dla jasności nie napisałem -żerujesz na cudzym nieszczęściu-Napisałem,że ja tak odczuwam jakby żerowała. Może znajdzie pomoc,na stronach zdobędzie jakąś wiedzę,przeglądałem.Zaproszenie do swego gabinetu-to nadużycie tutaj.Dla mnie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: polecam 'Normalne picie' IP: *.visp.energis.pl 05.08.03, 05:24 Gwoli ścisłości i jasności.Ten mój pierwszy post odnosił się nie tylko do tego wątku ale jeszcze w kilku innych ukazały się takie"og łoszenia"Tutaj akurat moje wątpliwości znalazły ujście. Odpowiedz Link Zgłoś