Dodaj do ulubionych

polecam "Normalne picie"

30.07.03, 14:01
na stronie:

pracowniapsychologiczna.republika.pl
cylk artykulow pt. Normalne picie

kosia
Obserwuj wątek
    • Gość: hepik1 Re: polecam 'Normalne picie' IP: *.visp.energis.pl 31.07.03, 05:31
      Czuję jakiś niepokój-bo to jest kryptoreklama,nie chodzi o stronę ale o
      prowadzoną działalność-chyba ,że porad udzielasz za darmo?Wykup w portalu baner
      reklamowy,będzie w porządku.Zwłaszcza nie w porządku w wątku"już nie wiem"Czuję
      jakbyś żerowała na czyimś nieszczęściu.
      • who.cares Re: polecam 'Normalne picie' 05.08.03, 02:04
        Gość portalu: hepik1 napisał(a):

> Czuję jakiś niepokój-bo to jest kryptoreklama,nie chodzi o stronę ale o
        > prowadzoną działalność-chyba ,że porad udzielasz za darmo?Wykup w portalu
        baner
        >
        > reklamowy,będzie w porządku.Zwłaszcza nie w porządku w wątku"już nie
        wiem"Czuję
        >
        > jakbyś żerowała na czyimś nieszczęściu.

Zerowala na czims zyciu? Chyba zartujesz?

Czy ta osoba cie do czegos zmusza? A moze ktos tam znajdzie odpowiedz albo
        pomoc?

• Gość: hepik Re: polecam 'Normalne picie' IP: *.visp.energis.pl 05.08.03, 05:20
          who.cares napisała:

> Gość portalu: hepik1 napisał(a):
          >
          > > Czuję jakiś niepokój-bo to jest kryptoreklama,nie chodzi o stronę ale o
          > > prowadzoną działalność-chyba ,że porad udzielasz za darmo?Wykup w portalu
          > baner
          > >
          > > reklamowy,będzie w porządku.Zwłaszcza nie w porządku w wątku"już nie
          > wiem"Czuję
          > >
          > > jakbyś żerowała na czyimś nieszczęściu.
          >
          >
          > Zerowala na czims zyciu? Chyba zartujesz?
          >
          > Czy ta osoba cie do czegos zmusza? A moze ktos tam znajdzie odpowiedz albo
          > pomoc?

I tak właśnie dzieje się często w dyskusjach-ja piszę o moim odczuciu do czego
          mam prawo-mam prawo czuć i o tym napisać.Dla jasności nie napisałem -żerujesz
          na cudzym nieszczęściu-Napisałem,że ja tak odczuwam jakby żerowała.
          Może znajdzie pomoc,na stronach zdobędzie jakąś wiedzę,przeglądałem.Zaproszenie
          do swego gabinetu-to nadużycie tutaj.Dla mnie.
          >
          >
          • Gość: hepik Re: polecam 'Normalne picie' IP: *.visp.energis.pl 05.08.03, 05:24
            Gwoli ścisłości i jasności.Ten mój pierwszy post odnosił się nie tylko do tego
            wątku ale jeszcze w kilku innych ukazały się takie"og łoszenia"Tutaj akurat
            moje wątpliwości znalazły ujście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka