ela_102 12.12.07, 23:05 tak mi się skojarzyło i rozbawilo do łez... pl.youtube.com/watch?v=lTjIKu5PukY DOBRANOC:-))))))))) chopaki:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: August i daleh 13.12.07, 14:53 ela_102 napisała: > tak mi się skojarzyło i rozbawilo do łez... ________________________________________. ;-))) Mnie rozbawil ten jego trzezwy wyglad...! A... ;-)) Ps. Ten pies przypomina ludzi...!. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: August i daleh 13.12.07, 15:50 no.. takich napastliwych... wymagajacych od innych tolerancji... zrozumienia i akceptacji... nie potrafiac jej dac innym:-) natomist cierpliwosc hipcia...i jego kilka glebokich oddechow... to jest to co pozostaje czynic w takiej sytucji;-);-) Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: August i daleh 13.12.07, 17:55 ela_102 napisała: > no.. takich napastliwych... > wymagajacych od innych tolerancji... > zrozumienia i akceptacji... > nie potrafiac jej dac innym:-) > natomist cierpliwosc hipcia...i jego kilka glebokich oddechow... > to jest to co pozostaje czynic w takiej sytucji;-);-) -------------------------------------------------- Elka Ty maly psychologu...ha ha ha... > Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: August i daleh 13.12.07, 20:03 daleh: Elka Ty maly psychologu...ha ha ha... dlaczego maly? mam 170 cm wzrostu:-) - O wiele ważniejsze jest to,co trzeba zrobić, niż wszystko,co możesz zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: August i daleh 13.12.07, 20:18 ela... dlaczego maly? mam 170 cm wzrostu:-) --------------------------------------------- Przepraszam Elka...Jestes Wielka... Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: August i daleh 13.12.07, 20:20 daleh: Przepraszam Elka...Jestes Wielka... co za skrajność.. ani ja mała ani ja wielka...ja normalna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: August i daleh 13.12.07, 20:25 daleh napisał: > --------------------------------------------- > Przepraszam Elka...Jestes Wielka... _____________________________. Nie podlizuj sie...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: August i daleh 13.12.07, 20:30 aaugustw napisał: > daleh napisał: > > --------------------------------------------- > > Przepraszam Elka...Jestes Wielka... > _____________________________. > Nie podlizuj sie...! > A... ------------------------------------- Mam slabosc do kobiet z poczuciem humoru... Zazdrosny jestes?Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: August i daleh 13.12.07, 20:36 daleh napisał: > Zazdrosny jestes?Dziwne... ___________________________. Dlaczego dziwne...!? - O taka kobiete trzeba byc zawsze zazdrosnym...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: August i daleh 13.12.07, 22:01 aaugustw... Dlaczego dziwne...!? - O taka kobiete trzeba byc zawsze zazdrosnym...! ------------------------------------------ Zazdrosc skad takie niskie uczucie i to u Ciebie Auguscie... Kobiete to mozna podziwiac,szanowac i dazyc zaufaniem skoro to Taka kobieta jak o niej piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: August i daleh 14.12.07, 14:31 daleh napisał: > Zazdrosc skad takie niskie uczucie i to u Ciebie Auguscie... > Kobiete to mozna podziwiac,szanowac i dazyc zaufaniem skoro to Taka kobieta jak o niej piszesz... _______________________________________________________________. Daleh, gdy zazdrość dozowana jest z umiarem, podsyca namiętność, a związek dwojga ludzi czyni bardziej stabilnym ... Ale po co ja tobie takie rzeczy pisze i tak nie rozumiesz...! :-(( A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: August i daleh 13.12.07, 17:58 ela_102 napisała: > no.. takich napastliwych... > wymagajacych od innych tolerancji... _______________________________________. Kiedy przeczytalem te slowa, pomyslalem; tam brakuje tylko jeszcze; magtomal, daleh i tych innych "onych oczkow"... A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: August i daleh 13.12.07, 18:01 aaugustw napisał: > Kiedy przeczytalem te slowa, pomyslalem; > tam brakuje tylko jeszcze; magtomal, daleh > i tych innych "onych oczkow"... ___________________________________________. Pomylka, daleh juz tam jest, chodzilo o Jerzyka... (ten drugi wylecial mi z glowy). A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: August i daleh 13.12.07, 18:08 aaugustw... Pomylka, daleh juz tam jest, chodzilo o Jerzyka... (ten drugi wylecial mi z glowy). A... ;-)) --------------------------------------------- Ty to wogole jakis pomylony jestes,nawet w smiesznym filmiku widzisz swoja trzezwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: August i daleh 13.12.07, 18:22 daleh napisał: > ...w smiesznym filmiku widzisz swoja trzezwosc... ___________________________________________________. Dlatego sie smialem, bo kiedy zobaczylem tego pieska, pomyslalem; Jakby to bylo, gdyby ten daleh byl taki trzezwy...!? - (mimo tej nachalnosci...!). A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: August i daleh 13.12.07, 18:30 aaugustw... Jakby to bylo, gdyby ten daleh byl taki trzezwy...!? - (mimo tej nachalnosci...!). --------------------------------------- Nigdy nie sugerowalem sie opinia idioty,na temat mojej trzezwosci... Takie glodne kawalki jakie serwujesz swiadcza o Twoim prostactwie i tyle w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: August i dalej daleh... 13.12.07, 18:37 daleh napisał: > Takie glodne kawalki jakie serwujesz swiadcza o Twoim prostactwie i tyle w temacie... _________________________. A gdzie Twoje zakonczenie: Hawk, hau, hau... (!?) A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś