02.12.09, 14:08
czy ktos cos slyszal o tym cudzie?

oto opis:
świetne urządzenie do zabijania wszelkich pasożytów,wirusów,bakterii,grzybów i
mikroorganizmów, przełom w medycynie,
Działa jak antybiotyk tyle że bez zadnych skutków ubocznych. Badania
prowadzone przez dr. H.R. Clark udowodniły ze każdy zywy organizm ma swoje
scisle określone pasmo częstotliwości przy którym rozrywane zostaja jego
komórki i ginie. Pozwoliło to na opracowanie urzadzenia elektronicznego które
generuje prąd o niewielkim natężeniu i odpowiedniej częstotliwości. Jest
całkowicie bezpieczne dla człowieka a zabójcze dla jego pasorzytów. Zabija
znajdujace sie w organizmie bakterje, wirusy, robaki, glisty, tasiemce i inne
swiństwa. Więcej na ten temat przeczytać mozna w książce dr Huldy Regehr Clark
pt. "Kuracja Życia metodą dr Clark" Tam też jak i w internecie znajduja sie
tabele czestotliwości odpowiadajace konkretnym typom chorób i ich odmianom.
Obserwuj wątek
    • elastr Re: zapper 02.12.09, 14:09
      www.bioter.pl/zapper.htm
    • unhappy Re: zapper 05.12.09, 23:10
      elastr napisała:

> czy ktos cos slyszal o tym cudzie?

Masz masę postów choćby na forach gazety o tym szajsie :D

Nie działa, brak badań potwierdzających rewelacyjne właściwości. Autorka tego
      wynalazku ma problemy z głową i władzami.
      • jinx83 Re: zapper 06.12.09, 13:03
        zapper działa ale nie jest tez "cudem" jakim rzekomo ma byc wg autorow
        wynalazku. tak samo jak wiele ziol i lekow, cuem nie sa ale pomocne moga byc.
        tak samo zapper, niektorym pomaga niektorym nie. nie tzreba od razu anzywac
        czegos szajsem.

> Nie działa, brak badań potwierdzających rewelacyjne właściwości

a kto ma te badanai finansowac zeby one w ogole BYŁY? uwielbiam taka logike.

>Autorka tego
        > wynalazku ma problemy z głową i władzami.

Co wiesz z relacji psycholgow i osobistej z ta pania, a wladze to instytucje
        ktorym zawsze na 100% mozna ufac:)

• unhappy Re: zapper 06.12.09, 13:26
          jinx83 napisał:

> zapper działa ale nie jest tez "cudem" jakim rzekomo ma byc wg autorow
          > wynalazku. tak samo jak wiele ziol i lekow, cuem nie sa ale pomocne moga byc.
          > tak samo zapper, niektorym pomaga niektorym nie. nie tzreba od razu anzywac
          > czegos szajsem.

Jeżeli komukolwiek zapper "pomógł" to pomogłoby cokolwiek. Zapper nie ma prawa
          działać po prostu. Deklarowany opis działania mający polegać na działaniu w
          oparciu o częstotliwości patogenów to pseudonaukowy bełkot. Używane przez
          aparaty typu zapper moce nie mają najmniejszych szans nawet owych patogenów
          rozśmieszyć :D

> > Nie działa, brak badań potwierdzających rewelacyjne właściwości
          >
          > a kto ma te badanai finansowac zeby one w ogole BYŁY? uwielbiam taka logike.

Ależ były badania finansowane przez producentów zapperów. Badania których
          metodologię wyśmiałby gimnazjalista. Badania zappera byłyby gdyby nie był on
          bzdurą jawną. Tak jak nie bada się czy malowanie twarzy na kolor zielony wpływa
          na polipy w odbycie tak nikt nie bada zappera.

>
          > >Autorka tego
          > > wynalazku ma problemy z głową i władzami.
          >
          > Co wiesz z relacji psycholgow i osobistej z ta pania, a wladze to instytucje
          > ktorym zawsze na 100% mozna ufac:)

Jeżeli ktoś rozpowszechnia bzdury podpierając się swoim autorytetem, być może
          odciągając ludzi od rzeczywistych terapii to powinien być izolowany :)
    • unhappy Re: zapper 05.12.09, 23:22
      O, tu masz:

www.merlin-zdrowie.pl/?id=certyfikaty
      Certyfikat. Niezły LOL ale wczytaj się uważnie :D
      • inka-108 Re: zapper 30.10.10, 16:53
        ja stosuję zaaper od trzech miesięcy z powodzeniem. Leczę nim boreliozę ale również bóle głowy w czasie herxsów po 10 min od zastosowania zaapera odczuwam znaczną poprawę i również kiedy mam na bóle pęcherza, również po kilkunastu minutach odczuwam wyraźną zmianę na lepsze. Mam więc nadzieję, że na boreliozę zaaprer również działa. Używam głównie generatora rife.
        Warto o tym urządzeniu rozmawiac.
        Pozdrawiam wszystkich i proponuję stosowac się do sugestii osoby, która założyła to forum i nie odpowiadac na trolle, bo w ten sposób tracimy możliwośc rzeczowej informacji. A wtedy ludzie przenoszą się na inne fora, co jest bez sensu, bo nikt z nas nie wie, co nas czeka na własnej drodze dochodzenia do zdrowia.

Do unhappy.
        Rzeczywiście jesteś unhappy. Mój lekarz od abx daje mi na taki stan, jak to mówi, "tabletki szczęścia" - psychotropy, proponują porozmawic ł o tym ze swoim lekarzem, może warto, żebys sobie pomógł, tym bardziej, że wiele Twoich wipsów jest podobnych do tego, co tu wyprawiasz. Powiem Ci jeszcze jedną rzecz, którą usłyszałm od mojego lekarza, kiedy powiedziałam mu, że noszę się z zamiarem zmiany leczenia.
        Powiedział, że nie ma prawa nic złego powiedziec na temat leczenia, które chcę podjąc, chociażby z tego powodu, że inni lekarze są do metod, które on stosuje (czyli ILADS) wrogo nastawieni i nie uznają jej, bo uważana są za nienaukową. Poza tym mój lekarz przyznał, że w długotrwałej boreliozie szanse na całkowite wyleczenie, kiedy mój organizm ma zaintekowane wszystkie układy właściwie nie mam szans na wyleczenie. Jakoś mu wierzę.

Pozdrawiam Wszystkich
        I.M
        • unhappy Re: zapper 10.11.10, 23:08
          inka-108 napisała:

> ja stosuję zaaper od trzech miesięcy z powodzeniem. Leczę nim boreliozę ale rów
          > nież bóle głowy w czasie herxsów po 10 min od zastosowania zaapera odczuwam zna
          > czną poprawę i również kiedy mam na bóle pęcherza, również po kilkunastu minuta
          > ch odczuwam wyraźną zmianę na lepsze. Mam więc nadzieję, że na boreliozę zaapre
          > r również działa. Używam głównie generatora rife.

Nie. Zapper nie działa. Skoro po zapperze ci się poprawia to nie ma to nic wspólnego z jego działaniem :)

> Warto o tym urządzeniu rozmawiac.

Po co?

> Do unhappy.
          > Rzeczywiście jesteś unhappy.

Rzeczywiście to ty nie masz bladego pojęcia jaki jestem :)
    • kasiaimichael Re: zapper 30.10.10, 21:06
      Czytalam o zapperze i dr Hudzie Clark ktora go wymyslila jakis czas temu. Co do zappera zawsze mialam watpliwosci bo nie wiem jak dziala na serce- wystrzegam sie wszelkich urzadzen ktore maja napisane w instrukcji ze nie nadaja sie dla ludzi z rozrusznikiem serca. Mysle ze jej kuracja ziolowa na pasozyty jest ok. Niestety stracila ona u mnie zupelnie autorytet jako osoba potrafiaca leczyc zaperem i ziolami wszelakie choroby poniewaz sama zmarla na nowotwor ukladukrwiotworczego, a wczesniej rowniez na raka zmarl jej brat, ktorego tez leczyla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka