sirius1 24.09.02, 07:22 musze sie pozegnac z forum, nie jest to latwe, ale tak postanowilem, na dlugo, pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rena Re: zegnam IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 11:44 Sirius, najpierw rezygnacja z czatu, teraz z forum, ale skrzynki mailowej nie likwidujesz jeszcze, ciooo?? Czy ty wszystkich przyjemności w życiu chcesz sobie odmówić??? :((((( pozdrawiam :))))) rena Odpowiedz Link Zgłoś
zakatarzona Re: zegnam 24.09.02, 12:30 sirius1 napisał: > musze sie pozegnac z forum, nie jest to latwe, > ale tak postanowilem, na dlugo, pozdrawiam > S. Ty się lepiej nie wygłupiaj :PP I wracaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: zegnam IP: *.stacje.agora.pl 24.09.02, 12:30 No szkoda :(((( ale czasem tak coś się w człowieku zamyka. Będę czekać, aż szlaban się podniesie, bo zawsze miło było z to bą pogadać pozdrawiam ciepło :)) m. Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: zegnam 24.09.02, 16:18 sirius ma racje. ja na razie jestem na odwyku od czata, ale moze i na forum przyjdzie czas. i. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: zegnam 24.09.02, 19:07 ireo napisał: > sirius ma racje. > ja na razie jestem na odwyku od czata, ale moze i na forum przyjdzie czas. > i. Ireo, przepraszam ale nie doslyszalam ;-))) Tylko skrzynki @ nie kasuj, trzymaj ja czynna przynajmniej tak dlugo jak ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: zegnam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 18:53 Ale, jeszcze kiedyś wrócisz na forum?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi tymczasem IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 19:07 ...sirius uściski..i pisz...do następnego, pa Odpowiedz Link Zgłoś
szumuszu Hej Syriuszu:)) 29.09.02, 14:32 Syriuszu hej krzyknął szumuszu... ..miło było poczytać Twoje opowieści myślę, że warto pisać takie rzeczy - trzymaj się:))) Maciek Odpowiedz Link Zgłoś