Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sommelier szuka pracy

IP: 151.82.65.* 04.06.12, 19:59
    Witam, jestem sommelierem, mieszkam we wloszech i tutaj ukonczylem kurs organizowany przez Wloskie Stowarzyszenie Sommelierow (Associazione Italiana Sommeliers), chcialbym pracowac w Polsce, moze ktos ma jakies ciekawe propozycje... Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tomasz Re: sommelier szuka pracy IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.12, 12:29
        Ok 10 zł na godzine zaczynasz od zmywania szkła i polerki jak jesteś dobry to na sale po 3 miesiącach .
        • Gość: Konrad Polerowanko. IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 21:41
          Za polerowanie wałka w klubach możesz więcej zarobić.
      • Gość: Zyczliwa do janusz Re: sommelier szuka pracy IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 09.06.12, 12:00
        Nie zniechecaj sie,szukaj pracy,jestes odwazny lubisz to czego sie nauczyles,pisz dalej,moze ktos dostrzegnie ze jestes uparty,zdecydowany.Nie patrz na te glupie, zawistne, bezczelne odpowiedzi pisane przez kretynow .Biez udzial w roznych degustacjach win organizowanych z okazji otwarcia restauracji,targow regionalnych,i innych okazji,nos ze soba CV i rozdawaj.Jestem pewna ze Ci sie uda.Odwagi.
        Zyczliwa
        • Gość: janusz Re: sommelier szuka pracy IP: *.30-151.libero.it 09.06.12, 20:12
          dzieki, tez mysle ze sie uda, tym bardziej ze raczej mnie interesuje praca w enotece czy winebarze niz w restauracji, pozdrawiam :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka