Gość: Asia IP: *.kdw.pl 27.06.13, 10:08 Hej, Czy kupował już ktoś w sklepie internetowym sklep.winaimport.pl? Szukam nowych smaków win - półwytrawne lub półsłodkie - co wam tam smakowało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radca Asiu, jak już taki żałosny spam ślesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 12:14 ...to nie z domeny kdw.pl: To zobacz sobie jak się wygłupiłeś spamerze Asia z kdw.pl Co do oferty, to wystarczy zobaczyć ceny tego Bomexu, co go tak nieudolnie reklamujesz i wszytko staje się jasne: normalna cena 8,41 Euro Cena u Asi 83,50 zł Wszsytkie inne wina są identycznie wycenione u Asi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barris Re: Asiu, jak już taki żałosny spam ślesz... IP: *.static.korbank.pl 13.07.13, 00:34 Jesli chodzi o Hiszpanie, to puscili sie, buraki, poreczy. Senorio de Nava crianza za 115???!!! OMG, ta ch...nia kosztuje doslownie pare euro, w hurcie 5. Reszta z Hiszpani - totalne no namy, powtorze sie - OMG! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Super sklep z winami IP: *.doplaty.gov.pl 02.08.13, 12:53 Bardzo fajny sklep kupuję tam cały czas. Super wina. A jak ktoś często kupuje to dają durze rabaty ja mam 20 % na wszystko i dostawę gratis. Naprawdę polecam. No chyba że jakiś burak kupi sobie hurtem kontener z Hiszpanii za 5 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor ARiMR Re: Super sklep z winami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 14:04 Gość portalu: M&M napisał(a): > durze rabaty ja mam Pracą się zajmij kmiotku z PSL-u a nie wypisuj brednie na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napój bogów Bardzo fajny sklep IP: 213.146.54.* 03.08.13, 10:30 Bardzo dobry polski sklep. Też tam kupuję od czasu do czasu. Bardzo szybka dostawa. PS. Nie rozumiem takich zajadłych i niekulturalnych wpisów jak prezentują co niektórzy użytkownicy forum. To świadczy tylko o waszym braku dystansu do otaczającego was świata. Gdybyście naprawdę traktowali wino jak napój bogów to bylibyście ludźmi o wiele bardziej pogodnymi i z szacunkiem jakiego wymaga drugi człowiek zwracali się do siebie. Wina które pijecie muszą być cierpkie to widać w Państwa wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś